Björn ”Bilderberg” Wahlroos vaatii veden ja ilman yksityistämistä

Wahlroos perusteli vaatimuksiaan "luonnonsuojelulla".

Talous

päivitetty

Wahlroos Bilderberg-kokouksessa.

Globalistipankkiiri Björn Wahlroos vaatii tuoreessa haastattelussaan veden ja ilman yksityistämistä. Partisaani julkaisi kuun alussa Wahlroosista profiilin, jossa valotimme muun muassa hänen yhteyksiään keskuspankkikorruptioon, Bilderberg-salaseuraan ja pakkomonikulttuurisuutta kannattavaan Libera-ajatushautomoon.

Dagens Nyheterin haastattelussa Wahlroos totesi, että veden ja ilman ohella muutkin niukat luonnonvarat tulisi siirtää yksityiseen omistukseen. Lisäksi Wahlroos julisti, että suomalainen maatalous tulisi ajaa alas. Pankkiirin mukaan Suomen tulisi siis lakkauttaa elintarvikeomavaraisuutensa rippeetkin ja tukeutua kokonaan ulkomaiseen tuontiin.

Wahlroos perusteli kaikkia vaatimuksiaan ”luonnonsuojelulla”. Viime vuosina Bilderbergin ja Maailman talousfoorumin elitistit ovat Wahlroosin tavoin argumentoineet, että esimerkiksi ”ilmastonmuutosta” ei voida torjua ilman niin sanottua suurta nollausta, jossa luonnonvarat ja elinkeinoelämä siirretään pienen ylikansallisen omistajaluokan hallintaan.

”Uusi globaali markkinajärjestelmä”

Wahlroos väittää, että suomalainen maatalous täytyy lopettaa, koska maatalouden päästöt saastuttavat liikaa. Hän myöntää, että myös elintarvikkeiden tuonti ulkomailta aiheuttaa päästöjä. Pankkiirilla on ratkaisu tähänkin: Hänen mukaansa Suomi täytyy liittää osaksi ”uutta globaalia markkinajärjestelmää”, joka sanelisi ulkomaankaupan askelmerkit.

Vaikka Wahlroos puhuu ”vapaiden markkinoiden” puolesta, muistuttaa hänen visioimansa ”globaali järjestelmä” pikemminkin Neuvostoliiton talouspoliittista mallia.

Wahlroos jatkoi visiointiaan todeten, että ilman ja veden omistusoikeudet voitaisiin siirtää esimerkiksi yksityiselle säätiölle tai muulle yhtiörakenteelle. Yhtiö alkaisi periä suomalaisilta yksityishenkilöiltä ja yrityksiltä eräänlaista veroa elämän perustarpeiden tyydyttämisestä. Arvatenkin ilman ja veden omistavan säätiön hallituksessa toimisivat Wahlroosin Bilderberg-ystävät.

Lähde: Tekniikka & Talous

Bilderberg Björn Wahlroos Eliitti Globalismi Ilma Ilmastonmuutos Keskuspankit Kotimaa Maatalous Omavaraisuus Pankit Pankkiirit Poliittiset viholliset Politiikka Raha Sampo Taloudellinen riisto Talous Vesi World Economic Forum Yhteiskunta Yksityistäminen

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Että silleen. Ikävä kyllä, Nallen visiot ovat jo toteutusvaiheessa. Kansalaiset ovat antaneet hyväksynnän oikeuksiensa menettämiselle koronahoaksiin lankeamisen myötä. Uusi uljas sukupolvi liikkuu aikansa leveästi passiensa kanssa, mutta saa huomata, että aina vain yhä uusia asioita ja kriteerejä laitetaan passin taakse. ”Propuska?”, kyseli jo aikoinaan neuvostovirkailija. Kaikkea liikkumista ja resurssien käyttöä tullaan valvomaan tietoverkon kautta ankarasti. Pienistäkin erioikeuksista saa maksaa rankasti Nallen kaltaisille tyypeille. Taustalla häärii eräs kauppiaskansa.

 • M. Sarin från Ruåtsi

  Vastaa

  Tätä juuri toteutetaan Suomenkin kaivosten myynnillä kanadalaisille, australialaisille ynnä muille firmoille, aivan kuin maamme sähköverkon myynnillä australiaan. Ne kaikki ovat osa British Commonwealth-yhteisöä ja englannin kruunua. 

  Englannin kruunu on nimestään huolimatta yksityinen firma erityishallintoalue Cityssä, jonka alle kuuluu varmaan jo puolet maailman omaisuudesta, ne on vaan järjestetty veroparatiisisaarten ja kilpifirmojen avulla eri nimille mutta pääomistaja on sama. Suomen valtiokin on rekisteröity tähän City-Lontoo-Vatikaani konstruktioon yrityksenä EU-huijauksen jälkeen 1995. 

  Ei, amerikka ei ole käytännössä oma valtionsa vaikka he niin luulevatkin.Eri nimiset firmat tekevät tiedustelupalveluiden työt sielläkin ja arvatkaa mihin omistuspohja johtaa?
  Tavoite tällä vapaamuurareita hyväkseen käyttävällä luciferiaanisella yritysporukalla on omistaa ja yksityistää kaikki mahdollinen, ja sen jälkeen kääntää yhteiskunta yhteen uskontoon, omaansa, ja omiin sääntöihinsä.
  Katsokaa mitä Klaus Schwab puhuu. Hän on muuten Belgian Albert 2 oikeasti, niin kuin Manna Sarin on ruotsin Tuksurinsessa Sofia.

  Ette kai te nyt luule että näistä ketään vastuuseen saadaan jos ei heti onnistu? Ei huumekauppiaskaan ilmoita puhelinluettelossa omalla nimellään.
  Tavoite näillä korkeimman asteen vapaamuurareilla (muut ovat kannatuspohjana mukana hankkimassa etuja itselleen eivätkä tiedä kaikkea) on tuhota järjestäytynyt yhteiskunta.
  Se pitää tuhota että saadaan tilalle oma maailmanuskonto ja maailmanjärjestys-bbb build back better.

  Katsopa vaan millä järjellä mennään nykyään politiikkaan. Se on tarkoituskin, huonoa jälkeä siellä on suunniteltu tehtävänkin, ja aina voi vetää verorahaa liiviin välistä.

  • Tyrsky

   Vastaa

   ”Katsokaa mitä Klaus Schwab puhuu. Hän on muuten Belgian Albert 2 oikeasti, niin kuin Manna Sarin on ruotsin Tuksurinsessa Sofia.”

   Muuten hyvään ja infopitoiseen viestiisi nämä vaikeasti todistettavat juorut istuvat huonosti. Vievät uskottavuutta, mutta myönnän kuitenkin, että Nalle näyttää epäilyttävän paljon Kaarle Kustaalta, kieli poskella.

   • M. Sarin frÅn Sverige

    Vastaa

    Ne eivät ole niin vaikeasti todistettavia kuin luulisi, esimerkiksi Sanna Marinin etuhampaat ovat oikaistut. Sofia Hellqvistin hampaat taas tosi-tv – ja miestenlehtiaikaan olivat harallaan. Nekin on oikaistu ja uutisoitu Ilta-sanomissa. Tämä on oikeuslääketieteellinen peruste tunnistettaessa henkilöitä, vaikka vain kuvista. 

    Tämän koko huijauksen tarkoituskin on olla niin uskomaton että ensimmäinen reaktio on ”ei voi olla totta”. Tämä on niitä helpoimmasta päästä olevia valehenkilöllisyyksiä.Ruotsi on verottanut Suomea Simo Hurtan ajoista asti, ja Sauli Niinistö kuuluu samaan ritarikuntaan Kaarle Kustaan kanssa.

    Mutta, ei tarvitse uskoa, tämä on hyvin helposti todistettavissa vääräksi yhdellä tavalla: Sanna Marinin naapurit ja luokkakaverit, julkaiskaa kertomuksia ja luokkakuvia historiastanne Sannan kanssa! Kuvia syntymäpäiviltä, niin että näkyy että ne ovat Suomessa otettuja, ei Ruotsissa Sofia Hellqvistin synttäreillä. Oikeaksi todistettavia kuvia, ei sinnepäin. Tätä voisi joku penkoa enemmänkin, äkkipääministerin historiaa. Olisi varmaan hienoa tulla kertomaa että olin samalla luokalla pääministerin kanssa. Olisin erittäin mielelläni väärässä.

    Me jo tiedämme , että ediskunnassa ja lehdistössä ei puhuta meille totta, ja kansallisomaisuutemme varastetaan. Se, että se olisi taas kuninkaallisten tekoa kuten parisataa vuotta sitten olisi aivan luonnollista.

 • Mauno Murakka

  Vastaa

  No,jos itse toimittasin tämmöstä julkaisua niin tuosta miehestä ei kyllä kirjoteltas mitään. Kertokaas ny mitä mieltä muut muurarit on . Partisaani?…no vaihtakaa nyt ainakin tuo nimi. koomista. Perin huvittavaa. Onko kenties esikuva?

  • Simo Surakka

   Vastaa

   No siitä vaan sitten toimittamaan omaa julkaisua, jolla on täydellinen nimi ja joka sisältää täydellistä journalismia.Partisaani ottanee mielellään esimerkkiä julkaisuista, jotka tekevät kaiken oikein.Itse ainakin pidän täydellisiä ihmisiä esimerkillisinä, harmi vaan etten koskaan tapaa heitä missään.

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Nalle, tapa se on tuokin kaivaa verta nokastaan!

 • pää määrää

  Vastaa

  Suurin osa ihmisistä ei ole perillä maapallon mitoista. Ilmaa on 500 000 tonnia ihmistä kohti ja vettä sataa joka päivä yli 100 tonnia jokaista asukasta kohti.
  Koulutuksen puutteesta eliitin valehteluun luonnonvarojen loppumisesta uskotaan. Ahneen eliitin ainoa tarkoitus on saada lisää rahaa ja valtaa.
  Ilmastonmuutoksen hyväksyminen on eliitille tärkeä. Eliitti tukee sitä ja saa rahat korkoineen takaisin, kun läntiset maat siirtyvät kalliiseen uusiutuvaan energiaan.

 • Minä

  Vastaa

  Paremmasta maailmasta ei ainakaan ole kysymys. Mitä jokin säätiö vesien hallitsijana tekisi jotain paremmaksi. Helpottaisi toki Wahroosin tilintekoa ja monien muidenkin. Vedet pitää säilyttää kansallisomaisuutena. Miten ilma muka voitaisiin omistaa ylipäätänsä kenenkään taholta? Tavoitteena on verottaminen eli lopulta verot ovat sata prosenttia ja mitään et saa tehdä ilman globalistien lupaa. Wahlroos on pahan asialla alistamassa kansalaisia jonkin epämääräisen superrikkaiden kerhon vallan alle. Sitä voi sitten kutsua diktaturiaksi.

 • pöh

  Vastaa

  Siinähän se tavoite kaikilla Billi Gateseillä ym onkin, kaikki valta pienelle ”eliitille”.
  Elektronisia ”maskejahan” on jo kehitetty, kohta et saa hengittääkään ilman jotain hengityspasseja.
  Ruokapula tulee kohta, USA:ssa maksavat viljelijöille 1,5 kertaisen hinnan että tuhoavat satonsa, ja jos eivät suostu niin jollain verukkeella suihkuttavat pellot myrkkyä täyteen.
  Samaan aikaan on Billi Gates ostanut kaikki viljelysmaat mitä vain saa, ja on USA:n suurin viljelysmaan omistaja.

  ”ilmastonmuutos” ja ”korona” on vain heillä hyviä verukkeita kusettaa ihmisiä.

 • Minä

  Vastaa

  Mielenkiintoinen sivu
  https://www.globalresearch.ca/final-solution/5758334
  Tietoa passeista ja niiden tavoitteista.
  kertojasta: ”Peter Koenig is a geopolitical analyst and a former Senior Economist at the World Bank and the World Health Organization (WHO)”
  Hänen mukaansa olemme keskellä kolmatta maailmansotaa.

 • Minä

  Vastaa

  Greenpeace’s Ex-President – Is Climate Change Fake? – Patrick Moore
  https://www.youtube.com/watch?v=E5K5i5Wv7jQ
  Ilmastonmuutos on feikki ja rokotuspakkoja tulee vastustaa ym.

 • Siinä se taas nähdään

  Vastaa

  Mitä suurempi ”herra”, sitä suurempi sika.
  Ts. Mitä enemmän koijaa varallisuutta, sitä enemmän kusi nousee päähän.

 • Hema

  Vastaa

  Leikkimielisiä lakiehdotuksia tosikoille;

  -Omistajuuslaki; Lyhykäisyydessään, kukaan ei voi ”omistaa” mitään, mitä ei itse voi fyysisesti hallinnoida. Virtuaalista hallinnoitia sallitan vain niiden etäisyyksien puitteissa jotka nykyteknologialla olisi mahdollista hallita myös fyysisesti.

  -Uskontolaki; Kaikki uskontoon liittyvät julkiset, ja julkisessa tilassa esitetyt, ulostulot tulkitaan terrorismiksi, ja tuomitaan sellaisina. Uskonnolliset rakennelmat ovat sallittuja, mutta eivät milloinkaan voi nauttia muunlaista ylläpitoa, kuin vapaaehtoista. Uskominen on yhä sallittua, mutta käytännössä yksityistä.

  -Tuotantoverolaki; Lyhykäisyydessään luodaan indeksi – kansan kesken – valmistettavien esineiden tarpeellisuudesta. ( Oletan että ruoka olisi ’taulukon yläpäässä’ ‑1- , ja muoviset vappupillit ’taulukon alapäässä’ ‑10, tai lähes tarpeeton – ‚niiden ’elintärkeyttä’ ajatellen. Tuotannosta maksettaisiin – tuotannon välittömällä vaikutusalueella – haittaveroa indeksin mukaan. 1 = pieni‑, 10 = iso vero, joka olisi mahdollista saada takaisin, jopa x( ajattelin jotain 70 – 80 )%:sti, mikäli tuottaja voisi osoittaa kierrättäneensä liikkeellelaskemastaan materiaalista x%. Tuotantokemikaaleihin yms.. sovellettaisiin samaa laskukaavaa omana prosessinaan. (Energiankulutusta en ole huomioinut tähän, koska todellisuudessamme energia on käytännössä loputon, vaikka ei tietenkään vaivatonta käyttää.)

  Huomautan vielä tämä on ajatuksella leikittelyä, keventeenä tähän neonatsismin loppukiriin.
  Pitäkää kiinni periaatteistanne. Nyt enemmän kuin koskaan.

 • Näin siinä käy

  Vastaa

  Siis, näiden vesilaitosten yksityistäminen oli yksi noin 50:stä salaisesta sopimuksesta jotka olivat Esko Ahon hallituksen allekirjoittamia ja EU:hin liittymisen ehtoja. 

  ELY-keskuksissa luki suurinpiirtein näin:”Lyhellä aikavälillä kaikki kiinteistöt tulee saattaa vesihuollon piiriin. Joka tulee yksityistää”.

  Lueskelin tuota ‑90 luvulla ja mietin että eihän Suomen valtiontalous kestä sitä että maaseudulle kaivellaan ristiin rastiin vesi- ja viemäriputkistoja. Eihän ne ikinä maksa itseään takaksin. Ja sen johdosta jätevesilaitokset sekä järvemme kuormittuvat aiempaa enemmän. Ainakin niiden kiinteistöjen osalta jotka jatkossa liitetään järjestelmään.

  No, kuinkas kävi? 20 vuotta on kaiveltu putkia pitkin peltoja. Joka kunnassa on varaa kaivella näitä putkia. Mutta missään ei ole rahaa kaivaa 2,60e/m maksavaa valokuitua jonka siirtonopeus olisi 48Gb/s. Ei, siihen ei ole rahaa…

  Esko Aho ja sen hallitus yhdessä Mauno Koiviston kanssa oli täysin mätä.

 • rellinen

  Vastaa

  Björn ”kgb, punikkipankkiiri, muka entinen kommari” Wahlroos. Punaisen fsb-pääoman ohjailija.
  Bilderberg-kokoukset= kgb-mafian kokoontumisajot alias sosialistisen internationaalin maailman kokous alias puhkaisematta jätetty neuvostotiedustelun kaikkialle ripuloima mätäpaise.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi