EKP valmistautuu lopettamaan koronahätärahoituksen – heti uusi hätärahoitusohjelma tilalle

EU:n talous on ollut jo lähes kymmenen vuotta jatkuvassa tulehdustilassa.

Talous

Juutalainen Christine Lagarde.

Vaikka länsimaiden poliitikot onnittelevat itseään tällä hetkellä mediassa ”koronakriisin selättämisestä”, kalvaa talousromahduksen riski edelleen juutalaisen Christine Lagarden johtaman Euroopan keskuspankin (EKP) päättäjiä. EKP suunnitteleekin jo seuraavaa hätärahoituskierrosta.

EKP:sta vuotaneen tiedon mukaan pankki aloittaa jälleen uuden paniikkirahoitusoperaation, kun koronan vuoksi käynnistetty PEPP-hätärahoitusohjelma loppuu ensi maaliskuussa.

EU:n talous on ollut jo lähes kymmenen vuotta jatkuvassa tulehdustilassa. Täydellinen romahdus on onnistuttu torjumaan vain tyhjästä luodulla keskuspankkivelalla.

Italia jatkuvana ongelmana

Erityisen huolissaan EKP on siitä, mitä italialaiselle valtionvelalle tulee tapahtumaan, kun PEPP-hätärahoitus loppuu.

Italian valtion joukkovelkakirjojen arvo on pudonnut merkittävästi viime viikkoina, mikä osoittaa, että sijoittajat ovat menettämässä uskonsa Italian tulevaisuuteen. EKP valmistautuu ostamaan Italian valtion velkakirjoja nostaakseen niiden arvoa keinotekoisesti, mikä helpottaa italialaisten velanottoa vastaisuudessa.

Italia ilmoitti jo vajaa vuosi sitten, ettei se tule maksamaan koronalainojaan takaisin. Mikäli maa pitää lupauksestaan kiinni, joutuvat Suomi ja muut Italian puolesta velkaa ottaneet pohjoiset EU-valtiot maksamaan laskun eteläeurooppalaisten puolesta.

Neuvostoliittoa muistuttava talousjärjestelmä

Johtavat taloustieteilijät ovat jo pitkään varoitelleet länsimaita siitä, että nykyinen keskuspankkielvytys johtaa zombietalouden syntyyn. Jatkuva velkarahan pumppaaminen talouteen on jo nyt aiheuttanut sen, että elinkelvottomia yrityksiä pidetään keinotekoisesti hengissä veronmaksajien kustannuksella.

Zombieyritysten ongelma on helppo ymmärtää palauttamalla mieleen Neuvostoliiton ajat. Marxistisessa utopiakokeilussa ”yritykset” olivat tehottomia ja tuotanto laadultaan ala-arvoista. Poliittinen eliitti ei kuitenkaan tahtonut myöntää tappiotaan vaan taikoi tyhjästä jatkuvasti lisää rahaa estääkseen konkurssit. Ongelmat vain pahenivat kasautuessaan, mikä johti lopulta koko valtiovallan romahdukseen ja anarkiaan.

Nyt EU on toistamassa Neuvostoliiton talouspoliittiset virheet vaaliakseen omaa utopiaansa. PEPP-ohjelmaa päätettiin laajentaa alkuperäisestä 750 miljardista lopulta 1 850 miljardiin. Vaikuttaa siltä, että PEPP tullaankin ensi keväänä vain korvaamaan eri nimisellä hätärahoitusohjelmalla, jonka sisältö on kuitenkin tismalleen sama. Eurostoliiton talous on pyramidihuijaus, joka vaatii jatkuvasti uutta velkarahaa voidakseen pysyä pystyssä.

Lähde: Kauppalehti

Christine Lagarde Euroopan keskuspankki Euroopan unioni Italia Juutalaisomisteiset pankit Keskuspankit Keskuspankkikapitalismi Kommunismi Neuvostoliitto Poliittiset viholliset Politiikka Raha Sionismi Talous Talousromahdus Valtionvelka Velka Velkaelvytys Yhteiskunta Yrittäjyys

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Eikös korona-elvytykseen sisällytetty ehdoiksi mm. vihreä siirtymä ja digitalisaatio? Mitä helvetin tekemistä näillä on ”pandemian” hoidossa? 

  Saa nähdä mitä ehtoja tällä kertaa tulee tyhjästä painetulle velkarahalle.

  Muistakaa myös, että keväällä juutalaisen huoraksi paljastunut pääministeri Marin lipsautti, että ”pandemian” hoitaminen kestää vuoteen 2023 ja tuli myös ilmi, että pääministeri Marin oli vaatinut ulkonaliikkumiskieltoa Suomeen, mutta tämä ei mennyt läpi ja vaatimus haudattiin kaikessa hiljaisuudessa.

  • TT

   Vastaa

   Ilmeisesti Antti Rinne vaihdettiin kätyri-Mariniin, jotta uudenlainen raaka totalitarismi menisi läpi Suomessa. Monista vioistaan huolimatta Rinne on kuitenkin sitä sukupolvea, joka on omin silmin nähnyt Neuvostoliiton ja Itä-blokin touhut. Sosiaalidemokraatit olivat aikoinaan ihan oikeasti totalitarismia ja kommunismia vastaan, mutta se oli joskus ennen.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ” EKP valmistautuu ostamaan Italian valtion velkakirjoja nostaakseen niiden arvoa keinotekoisesti, mikä helpottaa italialaisten velanottoa vastaisuudessa.”

  Ja näin luodaan entistä pahempi kriisi, EKP:n keinotekoinen elvytyspolitiikka tulee jossain vaiheessa tiensä päähän ja silloin Etelä-Eurooppa, varsinkin juuri Italia on suurissa vaikeuksissa.
  Nyt tätä romahdusta on vain pyritty lykkäämään ja esitetty tyhjänpäiväisiä puheita julkisuudessa jostain ”talouskasvusta”, todellisuudessa monet sijoittajat ovat nyt varpaillaan ja pelko omaisuuden huomattavasta menettämisestä on konkreettinen.

 • Kankkulan kaivoon

  Vastaa

  Pukit kaalimaan vartijoina… Ja meillä IMF:stä potkut saanut muija jonka rahtoiusepäsevyyksiä selvitellään vissiin vieläkin. Mutta mitenkäs se menikään:

  https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/515008/Gelddrucken-ohne-Ende-EZB-plant-schon-das-naechste-Programm

  Kumartakaa kaikki kuningasta niin on helpompi nähdä kuka ei kumarra.

  Niin että meniköhän ne Sannan lahjoittamat miljardit sieltä ”Helsinskistä” sen Hollannin hoviin kuuluvan saksalaisen naisen von Leyhenin kautta entiseen rhankerjuuseen vai tulevaan? Tässä on vaarana että jos ne meni entiseen, niin nyt pitää veronmaksajilta kerätä jälleen 4,5 miljardia euroa lisää.

  Ja muutenkin, jos kerran valtiomme velkaantuu 6 miljardia vuodessa, niin miksi me lahjoitamme pois 4,5 miljardia ja otamme saman verran lisää lainaa siltä taholta jolle sen summan lahjoitamme? Eikö olisi parempi olla tukematta sitä ulkopuolista tahoa ja ottaa lisälainaa vain 1,5 miljardia?

  Eikö Sannalla tai hänen 80 ”erityisavustajallaan” tullut kenellekkään tämä mieleen? Millähän tavalla ne avustajat ovat erityisiä?

 • Rahaa saa painokoneesta helposti lisää

  Vastaa

  Mikään tässä uutisessa ei ole totta koska Partisaani on natsilehti.Hyvin meillä menee.Kuten joku taloustieteilijä Paavo Arhinmäki sen ilmaisi: ”Nyt tulee rahaa!”(Rahakone sanoo BRRRRRRRRR!)

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Juutalainen ei koskaan tiedä, milloin pitää lopettaa (kuppaus). Mutta vielä pahempaa on se, että hänen aivopesty uhrinsa ei tätä tiedä. Jotain on pahasti mennyt pieleen keskiverto-eurooppalaisen psyykeessä. Tehokas massojen tajunnan muokkaus ei enää riitä, vaan valvontayhteiskunta tiivistää otettaan jatkuvasti. Euroalue valmistautuu levottomuuksien hallintaan monin eri tavoin esim. 5G-verkoilla, rokotteilla, ja näiden ”passeilla”. Poliisivoimat natotetaan. Tässäpä massoille ”schengeniä”, avoimuutta ja eurooppalaisia arvoja. Mutiaisvyöry tähän vielä kaupan päälle.

 • Ihan totta

  Vastaa

  Neuvostoliittokin oli vapaamuurarien rakentama, ja suurin osa alkujohtajista ulkomaisia tuttuja samalta alueelta New Yorkista. Taustalla on aina ilmenevä Babyloniaan ja Afganistaniin tuhansia vuosia sitten johtava linja jossa kristilliseen uskontoon tyytymättömät luovat omaa ihanneyhteiskuntaansa ihmisen järjen Jumalaksi nostaen. Sirppi-Saturnuksen rengas, vasara-vapaamuurarisymboli jne.
  Nyt uutta uljasta maailmaa luodaan ihmisiä nanografeenilla ynnä muilla piikittäen kun yritetään luoda ihmisen ja koneen välistä yhteyttä, 5G ynnä muilla säteilyttimillä signaaleja antaen.
  Ei tarvitse uskoa, lukekaa eduskunnalle annettu selonteko tulevaisuuden tekniikasta.
  Vapaamuurari-apulaiset ovat Suomen tuhoamisen innokkaita tonttuja, jotka Idols-ohjelmiin tai eduskuntaan päästäkseen liittyvät sielunmyyntiklubiin itseään ehkä pettäen.
  Petetyksi he kyllä tulevat, kissankullan jälkeen kuten Robert Johnson myytyään sielunsa tienristeyksessä kuuluisuutta vastaan.
  Vapaamuurarien salainen valta tuhoaa Suomen, Sannan johdolla. Sannalla on oikaistut etuhampaat, kun taas Ruotsin tosi ‑tv prinsessa Sofialla oli harallaan olevat.
  Saulista ei kai viitsi enää sanoa yhtään mitään.

 • Late

  Vastaa

  Ikiliikkuja joka käyttää polttoaineena verorahoja. Rahalla on vaan sellanen hassu ominaisuus että se ei katoa savuna ilmaan vaan jonkun taskuihin, ja tässätapauksessa taskuja kantaa koukkunokkaiset ahneet jutkut joiden olis 1900 luvun alkuhämärissä pitänyt kadota savuna ilmaan kuten tarina ja valheet kertoo

 • Nimetön

  Vastaa

  Kuka meitä johtaa?
  https://tokentube.net/v/3884418624/Vapaamuurarit-palvovat-Saatanaa
  Grand master niinistö

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi