Ravintoloitsija Henri Alén avautui koronarajoituksista – SDP:n edustaja: Jäätävää nurinaa!

Viisi ravintolaa omistava eli kymmeniä ihmisiä työllistävä Alén avautui Twitteriin lataamallaan videolla päätöksestä, jonka hän kertoo koettelevan mielenterveyttään.

Talous

Henri Alén.

Ravintoloitsija Henri Alén avautui perjantaina Twitterissä hallituksen uusista päätöksistä, jotka ovat tuhoisia ravintola-alalle. Hallitus antaa luvan avata ravintolat, mutta niissä tarjoilun pitää loppua jo kello 17.

Toisin sanoen kyse on silmänkääntötempusta, jossa ravintolat ”saavat olla auki” liiketoiminnan kannalta epäedullisiin kellonaikoihin, jolloin valtion ei tarvitse maksaa korvauksia kiinni pitämisestä, mutta jonka vuoksi merkittävät asiakasvirrat jäävät aikataulusyistä tulematta.

Viisi ravintolaa omistava eli kymmeniä ihmisiä työllistävä Alén avautui Twitteriin lataamallaan videolla päätöksestä, jonka hän kertoo koettelevan mielenterveyttään. Video sai runsasta näkyvyyttä Twitterin puolella.

Pääministerin toveri pilkkasi yrittäjää

Paikalle saapui myös pääministeripuolue SDP:n edustaja kertomaan mielipiteensä yrittäjän talousongelmista, jotka johtuvat hallituksen päätöksistä. Porvoolainen Satu Lindell, joka on ehdolla myös kunnallisvaaleissa, kommentoi videota: ”Äijä ajaa hienolla autolla, on terve, mahdotonta buumikausi edessä ja jäätävä nurina sellaisesta asiasta mikä koettelee joka ikistä ihmistä tällä planetalla. #zeroempathy #itsekkyys”

Toisin sanoen potentiaalista usean ravintolan konkurssia stressaava yrittäjä ei saisi pääministeripuolueen edustajan mukaan avautua asiasta, sillä kyse on ”jäätävästä nurinasta”. Luonnollisesti Lindell ei näe mitään ongelmia hallituksen päätöksissä, jotka tulevat aiheuttamaan valtavat määrät konkursseja lähitulevaisuudessa.

Lindellin mukaan työttömyyttä ja mahdollista velkojen kaatumista niskaan stressaavat ihmiset ovat ”jäätäviä nurisijoita”, vaikka he todellisuudessa työllistäisivät kymmeniä ihmisiä bisneksellä, jonka ovat omalla ahkeruudellaan rakentaneet. Lindellin ajattelu on linjassa SDP:n talousteorian kanssa, jonka mukaan raha on peräisin taikaseinästä.

Lähde: MV-lehti

Elinkeinovapaus Hallitus Henri Alén Kokoontumisvapaus Konkurssi Korko-orjuus Koronavirus Kotimaa Liikkumisvapaus Poliittiset viholliset Politiikka Ravintolat Satu Lindell Sosialidemokraatit Talous Talousromahdus Ulkonaliikkumiskielto Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • MinäMinäJaMinä

    Vastaa

    Ko sdp valas mys haukkui Henri Alén:nia myemmin ”kusipääksi”.. näin hienosti siis käyttäytyy sdp ja noita osa kansaa vielä äänestää.

  • Tikkakosken Manne

    Vastaa

    SDP on edelleen sama puolue, äärijärjestö joka kaappasi vallan lailliselta hallinnolta ja aloitti sisällissodan ja kansanmurhan 1918. Puolue osoittaa edelleen samoja merkkejä kuin silloin, se muuttuu ”hyvälaatuisesta” kasvaimesta syöväksi nimeltä kommunismi heti kun sille annetaan riittävästi valtaa. Nykyinen yrittäjiä kohtaan harjoitettu taloudellinen- ja käytännössä muunlainenkin tappolinja ja sen päälle vielä rienaus osoittaa että mikään ei ole muuttunut vaan ummehtunut ja kateellinen luokka-ajattelu elää edelleen ummehtuneissa ja kateellisissa mielissä.

  • Pentti

    Vastaa

    Henrin kannatta tulevaisuudessakin äänestää vihreitä kuten tähän astikin on äänestänyt. Tai vaikka vaihteluksi muita kommunistipuolueita.

  • pöh

    Vastaa

    Tämä on vaan alsoittoa, kohta on ”väärin ajattelijoille ” leirit
    https://www.youtube.com/watch?v=8pBpTTGNdCM&t=8s

    Kaikki tulee tapahtumaan nopeesti että valmistutukaa siihen.

  • Tekijämies

    Vastaa

    Erittäin hyvin syöneen kehopositiivisen demarin olisi syytä miettiä, että kuinka suuri hänen hiilijalanjälki on?

    Ehkäpä peili olisi hyvä työkalu tähän itsetutkisteluun.

    Tosiasia on se, että Lindell elää kuin sika pellossa. kun samaan aikaan kunnialliset ravintoloiden isännät elävät elämänsä todellista käännekohtaa, joka on elämäntyön tuhoaminen ja samalla loppuu myös ruoka perheitten pöydästä!

  • Näin toimii kusetus

    Vastaa

    Jos ravintolat saisivat olla auki klo 9–10, se olisi liian läpinäkyvää vittuilua.Mutta kun ne pitää laittaa kiinni klo 18, niin lampaat eivät huomaa mitään että ne ajetaan tahallaan konkurssiin valtion toimesta.Yrittäjät konkurssiin jotta Suomi saadaan liittovaltiokuntoon, se ei lampaille valkene, ei sitten millään.Orjamoraali on käsittämätön!

  • N.N.

    Vastaa

    Varmana tämäkin ehdokas osaa pitää juhlapuheita niin, että saa kansa itkemään liikutuksesta!

  • N.N.

    Vastaa

    Ahneet ihmiset, valta tavoittelevia, kylmiä ja tekopyhiä, ovat nyt esillä ja heitä varten vihervasemmisto on kattanut pöydän.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Henri Alén kirjoitti twitteriin kannattavansa rokotuspasseja, kommentti oli ”ei piikkiä, ei bisseä. Siinä porkkana.”
    Minun puolestani tuon idiootin ravintolat saa mennä konkurssiin, toivottavasti rajoitukset kurittavat oikein kovalla kädellä. Henri on erittäin vastenmielinen ja ilmeisesti myös vähän yksinkertainen tähän ”pandemiaan” liittyvissä asioissa.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi