Kunnille oikeus sulkea yksityiset kuntosalit, kylpylät ja muut vastaavat tilat

Kunnilla on maanantaista eteenpäin oikeus sulkea kuntosalit, kylpylät ja muut vastaavat yksityisyrittäjien ylläpitämät tilat kahdeksi viikoksi kerrallaan.

Talous

Hallituksen mukaan yritykset eivät mene tarpeeksi tiuhaan tahtiin konkurssiin, joten kuntia patistetaan sulkemaan yksityisyrittäjien tilat, jotta näiden kassavirta ehtyisi. Tekosyynä tälle käytetään ”koronakriisiä” ja sen estoa, vaikka tauti tappaa keskimäärin monisairaita 84-vuotiaita ihmisiä, jotka tuskin ovat esimerkiksi punttisalien suurinta käyttäjäryhmää.

Koko lista paikoista, joita kunnat voivat sulkea laittamalla leiman paperiin, on seuraava:

 • Kuntosalit ja muut vastaavat sisäliikuntatilat, joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan käytettävät sisätilat
 • Yleiset saunat, uimahallien, maauimaloiden ja kylpylöiden allastilat sekä niiden välittömässä yhteydessä olevat pukuhuonetilat
 • Tanssipaikat, kuorolaulutoimintaan, harrastajateatteriin sekä muuhun vastaavaan ryhmäharrastustoimintaan käytettävät tilat
 • Huvi- ja teemapuistot, tivolit sekä eläintarhojen sisätilat
 • Sisäleikkipuistot ja sisäleikkipaikat
 • Kauppakeskusten yleiset oleskelutilat

Lähde: Iltalehti

Hallitus Konkurssi Koronavirus Kotimaa Politiikka Taloudellinen riisto Talous Talousromahdus Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Euroopassa on toisin

  Vastaa

  Jaa.… Ekös EU:n oikeuslaitos juuri antanut päätöksen että lock-downit ovat laittomia ja ne pitää lopettaa.

  Aber, alles in ordnung:

  https://www.youtube.com/watch?v=1Fyq-jdpOPY&feature=emb_logo

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hallituksen tavoite on tuhota kaikki pienyrittäjät Suomesta, jotta tilalle saadaan monikansallisia suuryhtiöitä.
  Tämä koko show on saanut täysin kohtuuttomat ja naurettavat mittasuhteet.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä kaikki on kyllä niin ennalta käsikirjoitettua. Eihän tästä ole kuin muutama päivä, kun pullaa mussuttava ministeri Kiuru sanoi ”on kyse vain päivistä, kun siirrymme koronastrategiassa tasolle kaksi” ja sopivasti tuli voimaan tartuntatautilain muutoksetkin. Kyllä Suomen kansan täytyy olla todella typerää, jos tämä kaikki näkyväkin kusetus menee läpi.
  Ylellä oli juuri juttua siitä, kuinka Suomessa kuolee hoivakodeissa normaaliolosuhteissa noin 400 ihmistä VIIKOSSA, miettikää sitä ja suhteuttakaa näihin koronaflunssalukemiin. Mitään perusteita rajoituksille ei ole, siis terveydellisiä perusteita. Kyllä tätä teatteria ohjaillaan ihan muualta ja tyttöhallitus on täysin vietävissä, oppositiokin on aivan munatonta, he vain katselevat vierestä kun suomalaisia yrityksiä tuhotaan ja suomalaiset lapset kärsivät rajoitusten takia.

 • boikotti

  Vastaa

  Suomi konkkaan niin saadaan skismaa ulkomaalaisten ja kantisten väliin. Mitä vähemmän rahaa, sitä enemmän pitää kiristää verotusta jossain vaiheessa. Ja yhä useampaa rupeaa vituttamaan maksaa veroja kun ulkomaalaiset saavat kaiken ilmaiseksi. Itse boikotoin jokaista Suomalaista yritystä niin paljon kuin mahdollista joka käyttää mainoksissa tai työvoimassa ulkomaalaisia.

  Länsimaat ovat jo nyt konkassa. Sitä ei vaan vielä tunnusteta. Kestää 1–2 vuotta ennen kuin rytisee oikein kunnolla. Toki keskuspankit voi painaa ikuisesti rahaa, mutta silloin puhutaan jo kommunistidiktatuurista johon länsimaat ovat jo menossa liberaalien johdolla. Liberaalit ovat oikeasti kommunisteja ja diktaattoreita.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Meillähän on jo käytännössä vallassa sosialistinen juntta joka säätelee rajoituksia perusoikeuksiin ja vapauksiin aina ”kahdeksi viikoksi kerrallaan”, ja aikoo nyt siirtää jopa vaaleja pysyäkseen vallassa. Ja sama tapahtuu liki jokaisessa maassa samaan aikaan.

 • juha.

  Vastaa

  Mahtaa sosialistihallituksella olla hausempaa kuin ”leluilu” peiton alla! Kuvottavaa!!!
  Ja vielä sekin, että tiedän laumallisen pölkkypäitä, joihin tämä satuilu menee täydestä päivästä toiseen.

 • Tohtori Yömaha

  Vastaa

  https://principia-scientific.com/irrefutable-scientific-proof-covid-19-does-not-exist/

  Veikkaan, eikun huomaan että olemme koronan kanssa jo samassa tilanteessa kuin ”ilmastonmuutoksen” kanssa. Tuhannet asiantuntijat ja tiedemiehet eivät löydä sillekään mitään todisteita, mutta ei se menoa haittaa.

 • Sotatila

  Vastaa

  EUn Eurooppaministereillä videokokous tänään. Kansalliset kyberjoukot katkaisevat kokouksen?

 • Sotatila

  Vastaa

  Kuka on antanut luvan siirtää vaalit? Pääministeri Marinin päähänpisto? Sosiaali ja terroriministeriön ohjeistus? THLn ohjeistus? Eikö Suomessa ole enää lakeja joita tarvitsee noudattaa? Kuten perustuslaki.

  Vai onko perustuslain tilalla vain persereikä enää.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi