EU tahtoo kiristää ”väärin äänestänyttä” Puolaa taloudellisesti

MTV myönsi, ettei nykykielessä ”demokratia” merkitse kansanvaltaa vaan juutalaisten ja homolobbaajien hännystelyä.

Talous

Puolan presidentti Andrzej Duda puhui vaalitilaisuudessa Skoczówissa 26. kesäkuuta.

Globalistit ja liberaalit ovat olleet tällä viikolla käärmeissään Puolan presidentinvaalien ”väärästä” tuloksesta. Puolalaiset äänestivät istuvan presidentin Andrzej Dudan jatkokaudelle. Duda kuuluu kansalliskonservatiiviseen Laki ja oikeus ‑puolueeseen.

Globalistien mukaan vaalitulos oli väärä, koska Duda kannattaa tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa sekä vastustaa homoadoption kaltaisia rappioilmiöitä. Mikä tuomittavinta, Duda on kieltäytynyt lahjoittamasta veronmaksajien rahaa juutalaisille ”korvauksena holokaustista”. Ilmaista rahaa himoavat juutalaislobbaajat ovatkin syyttäneet Dudaa antisemitismistä.

”Demokratiaan painostamista”

MTV Uutiset haastatteli Suomen johtavia EU-intoilijoita, jotka tuomitsivat jyrkästi Puolan vaalituloksen. Uutisen otsikko oli paljon puhuva: ”Puolan vaalit voitti presidentti, joka tunnetaan homofobiasta ja juutalaisvastaisesta retoriikasta – EU:ssa toivotaan, että koronatuella maata voidaan painostaa demokraattisemmaksi.”

Tahtomattaan MTV siis myönsi, ettei nykykielessä ”demokratia” merkitse kansanvaltaa vaan juutalaisten ja homolobbaajien hännystelyä. Valtamedian mukaan kansanvaltaa on se, että valtioita ”painostetaan demokratiaan” taloudellisen kiristyksen avulla.

MTV haastatteli vihreää europarlamentaarikko Alviina Alametsää, jonka mukaan ”EU:n koronasta toipumiseen tarkoitettu elvytysrahasto pitäisi sitoa oikeusvaltioperiaatteen noudattamiseen”. Oikeusvaltioperiaate merkitsisi tässä yhteydessä sitä, että pieniä lapsia paritettaisiin homomiehille minkä lisäksi elvytysrahaston varoja kanavoitaisiin Israeliin eikä puolalaisille lapsiperheille.

Lähde: MTV Uutiset

Lue lisää:

Puolan presidenttivaalien voittajaksi ”holokaustikorvauksia” vastustava Andrzej Duda

Andrzej Duda Euroopan unioni Poliittiset viholliset Politiikka Puola Talous Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Ja Suomen EU ‑jäsenmaksut pitäisi yhtä lailla ja tasapuolisesti sitoa EUn perussopimusten noudattamiseen. Esimerkiksi tässä elvytysrahastohässäkässä Suomen pitäisi ilmoittaa komissiolle, että kaikki rahaliikenne Brysselin suuntaan keskeytetään, kunnes ”no-bailout” artiklaa aletaan taas noudattaa. EUn lainanottoon perustuva toiminnan rahoitus ei myöskään tule kyseeseen. Jos näissä perussopimusasioissa ei palata siihen, mitä jäsenmaiden kesken on sovittu, ei Suomelle jää muuta mahdollisuutta kuin erota koko unionista.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi