Kolmas Suomi Herää ‑puhuja: Tuukka Kuru

Suomi Herää -kulkue lähtee liikkeelle itsenäisyyspäivänä Helsingin rautatientorilta kello 16:00. Olkaa ajoissa paikalla.

Aktivismi

Itsenäisyyspäivän Suomi Herää ‑kulkueen kolmas puhuja on Tuukka Kuru. Kuru on viimeinen julkistettava puhuja vuoden ykköstapahtumalle.

Tuukka Kuru on 33-vuotias kansallismielinen aktiivi ja Sinimustan liikkeen tämän hetkinen puheenjohtaja. Kurun maailmankatsomuksessa yhteiskunnat ovat sen alaisuudessa elävien ihmisten summa, eikä suomalaista yhteiskuntaa voida siten ylläpitää ilman suomalaista kansakuntaa. Idealistiksi itseään kuvaileva Kuru suhtautuu kriittisesti nykyajan poliittiseen keskusteluun, jossa kaikkea yhteiskunnallista toimintaa arvioidaan ainoastaan mielihyvän ja talouskasvun näkökulmasta.

Aktivismi Helsinki Itsenäisyyspäivä Kotimaa Politiikka Sinimusta Liike Suomi Herää Tuukka Kuru

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TalmudVision

  Vastaa

  Äijä on selkee fed-op kannattaa aseapua Jewkrainaan (suomalaisten veromarkkojen siirtoa jutkujen ase yhtiölle ja ukrainalaisten maan omistajien tappamista jotta jutikat vois vaan ottaa ukrainan vljelysmaan itselleen) vituttaa ku porukka kutsuu ryssien kätyriksi vedoten historiaan (jolla ei ole mitään tekemistä nykyvenäjään) kun ei älyllkkyys osa määrä riitä tajuamaan ettei se politiikkojen peli ole niin vitun yksinkertaista

  • Nimetön

   Vastaa

   Putinistien logiikkaa: ”Nykyvenäjä” juhlii voitonpäivää, mutta sillä ei ole mitään tekemistä Neuvostoliiton kanssa!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi