Distroyer88-levyfirma: Lahjoitimme lisää rahaa Operaatio Kotkanpesälle levymyynneistä!

Tällä kertaa summa oli 500 euroa. Aikaisemmin myyntituloja on lahjoitettu 1000 euroa.

Aktivismi

Levydistro Distroyer88 Records lahjoitti vastikään lisää rahaa Operaatio Kotkanpesälle. Putiikki on julkaissut tukikokoelman Kotkanpesän rahalliseksi avuksi, ja lahjoitus koostui tämän levyn myynneistä.

Tällä kertaa summa oli 500 euroa. Aikaisemmin myyntituloja on lahjoitettu 1000 euroa. Levyä saa edelleen ostettua sekä Kansallismielisten Liittouman verkkokaupasta että julkaisijalta.

Lisäksi levykauppa osallistui yhdessä Kiellettyjen Kirjojen sekä No Compromise Clothingin kanssa viime syksynä järjestetyn tukiseminaarien kaikkien kulujen maksamiseen. Näiden kauppojen julkilausuttu olemassaolon tarkoitus onkin sekä levittää kulttuuria oman olemassaolonsa kautta että rahoittaa kaikenlaista hyväksi havaittua kansallismielistä toimintaa. Toisin sanoen asioiminen näissä kaupoissa on kuin laittaisi rahaa pankkiin.

Aktivismi Distroyer88 Kielletyt kirjat Kotimaa Kotkanpesä No Compromise Clothing Politiikka Talous

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Tuo aikamme allergia tuolle luvulle 88 on sitten samalla sekä naurettavaa että sairasta. Mitähän ihmisparka voi sille jos on syntynyt vuonna 1988?. Entä sitten jos on syntynyt 8. 8. 1988, siinähän on kaksinkertainen Heil Hitler, onko se jo keskitysleirismiä?. Auton rekisterinumerossa voi olla luku 88, kuten osoitenumerossakin. Jos äärioikeistolainen saa lauantain jokeriarvonnassa kaikki numerot oikein, ja viimeiset numerot ovat 88 ja kuten tiedämme viimeinen oikein osunut numerohan on tuplausnumero joka tuplaa potin, niin mitä pitää tehdä?. Pitäisikö ne miljoonat lahjoittaa jollekin juutalaisten HOLOKAUSTIJÄRJESTÖLLE että vihervasemmiston punamölyapinoilla on mieli hyvä?. On aivan käsittämätöntä että vallanpitäjien joukossa on vielä 2020-luvulla TAIKAUSKOISIA HÖLMÖJÄ, jotka eivät ymmärrä että numerologia on pseudotiedettä!.

 • Syyllinen

  Vastaa

  Itse perustin firman aikoinaan, vuonna 88.

 • TT

  Vastaa

  Luku 33 pitää myös kieltää, koska se on vapaamuurarien luku.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tukekaa kotimaista levylafkaa, valikoimissa on runsaasti hyviä ja tunnettuja levyjä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi