Sinimusta Liike tavattavissa lauantaina Salossa, Vammalassa sekä Vantaalla

Puolue kampanjoi pitkin Suomen katuja vaalien alla tavallista aktiivisemmin.

Aktivismi

Sinimustan liikkeen eduskuntavaaliehdokkaita on ensi lauantaina tavattavissa Salossa, Vammalassa sekä Vantaalla. Puolue kampanjoi pitkin Suomen katuja vaalien alla tavallista aktiivisemmin.

Salon tapahtuma alkaa kello 12:00 Salon torilla. Paikalla paistetaan lettuja ja jutellaan paikallisten kanssa.

Vammalan tapahtuma on kello 11:00 – 13:00 Vammalan torilla. Paikalla on Pirkanmaan piirin ehdokkaita.

Vantaan tapahtuma on kello 12:00 – 15:00 Korsossa Merikotkantiellä. Paikalla on Uudenmaan piirin ehdokkaita.

Aktivismi Eduskuntavaaliehdokkaat Eduskuntavaalit Kotimaa Politiikka Sinimusta Liike

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Eikö Sinimusta Liike aseta Oulun vaalipiirin ollenkaan ehdokkaita, ei näköjään!.

 • Teemu

  Vastaa

  Suvaitsevaiset tutkijat (muitahan ei päästetä ääneen) ovat huolissaan polarisaatiosta. Se tarkoittaa sitä, että osa suomalaisista on sitä mieltä, että maahanmuutosta on pelkkää hyötyä ja osa sitä mieltä, että maahanmuutosta on pelkkää haittaa. Ihan objektiivisesti sanottunahan se porukka, joka uskoo siitä olevan pelkkää haittaa on enemmän oikeassa, vaikka eivät toki hekään 100 %:sesti, mikä on sekin yksi suvaitsevaisien hilseen yli menevistä faktoista. Suvaitsevaisen älyllisestä ihmisestä erottaa se, ettei suvaitsevainen ole koskaan suostuvainen revisioon eli katsontakantojensa ja arvojensa uudelleentarkasteluun. Käy kuten Ruotsissa: homma leviää käsiin ja kuljetaan sen roskan joukossa silmät ja korvat tukittuina. Nämä tutkijatkaan eivät ole oikeastaan huolissaan polarisaatiosta vaan siitä, että ihmiset huomaavat asioita ja ovat eri mieltä kuin suvaitsevaiset, jotka eivät oikeasti suvaitse lainkaan.

  Polarisaation ongelma on se, etteivät asiat ole mustavalkoisia. Mutta kyllähän ne ovat: on hyvä ja paha, oikea ja väärä. Hyvällä ja pahalla tarkoitan sitä, joka joko säilyttää Suomen tai vie suomalaisuuden pois Suomelta. Siitähän meidän on lähdettävä, että Suomen on säilyttävä Suomena. Mitään muuta lähtökohtaa tai tavoitetta ei voi olla. Esimerkiksi nationalismia pidetään aina pahana, tapahtui se sitten Unkarissa, Saksassa tai Ranskassa. Jos se ajaa oman valtionsa etuja, kieltä tai kulttuuria, se on automaattisesti pahaa. Jos Afrikassa on nationalismia, se on automaattisesti hyvää. Jos afrikkalaisuus leviää Eurooppaan, se on automaattisesti hyvää. Eli nämä toimivat aina vain yhteen suuntaan suvaitsevaisten oppikirjoissa. Alkuperäisten ihmisten ja kansojen taistelu olemassaolonsa puolesta on lähtökohtaisesti ja itseisarvoisesti hieno asia, kunhan ei puhuta valkoisista eurooppalaisista.

  Maahanmuuttoa puolustellaan sillä, että työperäistä maahanmuuttoa tarvitaan pitämään Suomi tietyllä taloudellisella tasolla. Miksi Suomen täytyy pysyä jollakin täysin keinotekoisesti luodulla käsitteellisellä tasolla? Miksi pörssit, kurssit ja korot määrittävät ja arvottavat koko olemassaolomme? Miksi meidänkaltaisestamme ikärakenteesta ja muutoinkin samantyyppisestä; ”hiljaisesta kulttuurista” koostuva Japani ei ole joutunut hukuttautumaan maahanmuuttajiin, eikä siellä nytkään mietitä mielisairaita maahanmuutto-ohjelmia, jotka kasvattaisivat maan väkilukua 10 %:lla kymmenessä vuodessa? Kuka haluaa uhrata Suomen talouskasvun utopian alttarille?

 • Huolestunut kansalainen

  Vastaa

  Oli hyvät keskustelut Vammalan torilla lauantaina. Itse äänestän Sinimusta liikettä varmasti.

  • R.R.

   Vastaa

   Voisihan noita äänestää. Viimeksi käynyt uurnalla 2015 äänestämässä SKE-puoluetta. Tokkopa SML tulee keräämään valtavaa pottia, mutta jostakin se pitää aloittaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi