Sinimusta Liike esillä Suomen kaduilla tammikuussa

Sinimustan Liikkeen eduskuntavaaliohjelman tavoitteena on nolla maahanmuuttajaa.

Aktivismi

Sinimustalla Liikkeellä on tämän kuun lopulla julkisia katutapahtumia ainakin kolmessa eri kaupungissa.

Lauantaina 21.1. puolue on esillä Jyväskylän kävelykadulla kello 11:00 – 13:00.

Lauantaina 28.1. puolueen edustajat ovat esillä Turun Kauppatorilla, jossa telttaillaan, paistetaan lettuja ja keskustellaan potentiaalisten äänestäjien kanssa. Tapahtuma alkaa kello 12:00.

Uudenmaan piiri järjestää Espoossa Läkkitorilla kello 14:00 – 17:00 vaalikampanjan avauksen, jossa voi keskustella ehdokkaiden kanssa. Tarjolla on makkaraa ja kahvia.

Seuraa Sinimustan Liikkeen tapahtumakalenteria ja lue Sinimustan Liikkeen eduskuntavaaliohjelma!

Aktivismi Eduskuntavaalit Kotimaa Politiikka Sinimusta Liike

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Enemmän kuin työelämässä

  Vastaa

  On hyvä asia että ollaan esillä. Vaaleja ajatellen ollaan vaan auttamattomasti myöhässä. Talvella ihmisillä on kylmä ja silloin niillä on kiire. Vaalityön pääpaino olisi pitänyt asettaa viime kesälle ja kaikkiin kesä-tori ja muihinkin kesätapahtumiin. 

  Eräs ensimmäisellä kerralla sisään päässyt kansanedustaja sanoi että aloitti vaalityönsä puolitoista vuotta ennen eduskuntavaaleja. Se tarkoitti että teipit olivat auton kyljissä ja joka ikinen kyläjuhla ja kissanristiäinen käytiin läpi. Ja ihmisiltä otettiin agendaksi yksi teema josta kaikki näkivät huolta ja joka kokosi kaikki yhteen. Ja sillä mentiin läpi. Ja toisen kauden varmisti se, että eduskunnassa ei unohdettu ihmisiä, vaan niitä samoja kissanristiäisiä käytiin läpi jatkuvasti. Ja koko ajan keskusteltiin kansalaisten kanssa (joka viikonloppu) vaikka toiset tulivat vain ärsyttämään.

  Mutta tulee sitä vaaleja jälkeenkinpäin. Ja hyvää oppia tulee koko ajan.

  • Nimetön

   Vastaa

   junissa on lämmintä.

  • huomio

   Vastaa

   ”talvella on kylmä”
   Siksi tarjolla on kahvia ja makkaraa
   ”ei kannata tehdä mitään talvella”
   luusereiden mentaliteetti

   • Enemmän kuin työelämässä

    Vastaa

    Ehkä junissakin voi tehdä vaalityötä mutta se on haastavampaa. Sitäpaitsi, voi olla että konnari tulee kieltämään sen. Junahan ei ole lain käsittämä julkinen paikka, koska sinne pitää ostaa lippu.

    Ja tuon Huomion kommentti nyt ei ansaitsisi edes vastausta mutta jos henkilö on sitä mieltä että ihmiset ovat avoimempia talvipakkasella kuin kesän lämmössä niin ehkä sitten olen väärässä. Aina voi tehdä vaalityötä mutta ihmiset ovat vastaanottavaisempia kun on lämmintä ja saattavat olla lomalla. Siksi kesäkuukausiin kannattaa panostaa vaalitöissä. Ja yleisötapahtumiin, jolloin ihmiset ovat uteliaalla mielellä liikkeellä. 

    Työmäärä on kuitenkin enemmän kuin 8h/vrk, mikäli haluaa eduskuntaan. Sen puolitoista vuotta pitää tehdä töitä tuntimäärällisesti enemmän kuin töissä. Vain se varmistaa pääsyn. Sitä eivät ymmärrä sellaiset ihmiset jotka menevät ehdolle ja saavat kasvonsa näkyviin. He saavat haja-ääniä. Mutta että jos kukaan ei henkilökohtaisesti tunne, niin äänimääräkin jää pieneksi.

    Esim. paita jonka selkään on kirjoitettu ehdokkaan nimi isolla, toimii keskustelun käynnistäjänä yleisötapahtumissa. Ja vaikkei saisi edes kojupaikkaa, niin aina voi kävellä tapahtumissa ja keskustella. Sitä ei ole kielletty.

    • Nimetön

     Vastaa

     miten niin ehkä,vuorokausilippu,reppu täyteen esitteitä ja käyntikortteja,joku kaveri mukaan ja hyvät tavat.

 • Vapaamuurarit

  Vastaa

  Kristillisenä puolueena Sinimustat voisivat levittää tietoa siitä tahosta joka matuja maahan tuo, joka määrää Suomessa ja kansainvälisesti, ja aloittaa julkisen kampanjan niitä vastaan: Vapaamuurareita

  https://injektiopiikki.com/2023/01/03/olitpa-kuka-tahansa-elat-uskonnollisessa-maailmassa-se-on-hyva-tietaa/

  Kuinka monta kertaa kätellessä vastapuolena on ollut ”sormista rutistelija”? 

  Kun nyt tiedätte nämä ”sormista rutistelijat” ja katsotte symboleja ja tiedätte osan heistä, niin kaikki tulisi tuoda julki ja joka kerta kun löytää lisää symboleja sekä henkiöitä, paljastaa ne. Niin paikat kuin henkilötkin.

  Silloin kansa tietää ketkä ovat ”omia” ja ketkä vihollisia. Ja toisaalta, tietyt asiat loksahtavat paikoilleen.

 • Julli

  Vastaa

  Tsemppiä vaalityöhön Sinimustalle liikkeelle. 💪🏻

 • P.H.

  Vastaa

  PS on nyt tukevasti toiseksi suurin puolue tuoreen gallupin mukaan. PS vain nousee, mitä kauemmaksi se menee maahanmuutto- ja EU-vastaisuudesta. Kun ei vastusteta 1) euroa ja 2) EU:ta, niin on kaikki muukin turhaa räpiköintiä. Itse en viime vaaleissa edes äänestänyt. Kannatuskortteja olen kyllä täyttänyt kuluneiden vajaan kymmenen vuoden aikana.

  • Teme

   Vastaa

   PS nousi Venäjä-vastaisuuden takia. Mutta se on tässä tilanteessa helppoa kuin kalojen ampuminen tynnyriin. Toisaalta kaikki puolueet ovat Venäjää vastaan, joten miten PS eroaa yhdestäkään muusta puolueesta? Jos haluaisi olla rohkea, niin voisi tehdä maahanmuuttoa ja EU-liittovaltiota vastustavaa politiikkaa. Ei taida uskallusta löytyä; menee muutoin hyvät suojatyöpaikat ja palkkiovirat.

 • Kettenhund

  Vastaa

  2019 ek-vaaleissa äänestin persua, joka minulle tuttu henkilö ja jonka näkemykset ovat hyvinkin kansallismielisiä. Hän ei päässyt läpi. Nyt hän ei ole enää mukana persuissa eikä missään muussakaan puolueessa/liikkeessä, joten ei ole ehdolla 2023. Näissä tulevissa vaaleissa aion äänestää SML-ehdokasta.

 • Nimetön

  Vastaa
  • Hylsy

   Vastaa

   Ei.

   Enempää ei tarvitse sanoa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi