Sinimusta podcast 017 – Miksi vastustamme Venäjää?

Sinimusta podcast kertoo keskittyvänsä erityisen painokkaasti ajattomiin ideologisiin, kulttuurisiin ja yhteiskunnallisiin teemoihin päivänpolitiikan sijaan.

Aktivismi

Sinimustan podcastin uusimmassa jaksossa käydään läpi syitä, miksi puolue vastustaa Venäjää.

Aktivismi Kotimaa Lauri Hokkanen Politiikka Sinimusta Liike Sinimusta Podcast Tapio Rantanen Ulkomaat Venäjä

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Mars perusasioiden ääreen

  Vastaa

  Ei hyvää päivää. Lopettakaa jo ja keskittykää maan sisäisiin ongelmiin. Tämä on se perinteinen kikka. Jos puolueella on heikko sisäpolitiikka niin sitä pönkitetään vahvalla ulkopolitiikalla. Ja nyt on juuri se menossa, tuhotaan se pienikin uskottavuus tällä uhoamisella ja ihmisten ärsyttämisellä.

  Koittakaa nyt kerrankin tuoda esille miten ratkaisisitte tällä hetkellä Suomen asioita niin että ne muuttuisivat parempaan suuntaan.

  IPU teki joka vuosi varjobudjetin ja julkaisi sen. Mutta en ole nähnyt Sinimustien julkaisua siitä miten budjettia pitäisi muuttaa jotta taloutemme paranisi.

  Jokainen suomalainen veronmaksja kokee sen omakohtaisesti mihin ”Venäjäpakotteet” ovat johtaneet. Kotitaloudet kärsivät ja inflaatio laukkaa. Rahat hupenevat aiempaa nopeammin. Vieläkö halutaan lisää pakotteita tai jopa aloittaa sota?

  • Nimetön

   Vastaa

   Erittäin hyviä pointteja, suomalaisten asioista ja kasaantuvista ongelmista ovat viime aikoina olleet aika lailla hiljaa.
   Omituista, sillä vaalit ovat hyvin lähellä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Nato-kritiikin suhteen ollut aika hiljaista… kenties seuraavassa jaksossa käsitellään aihetta, miksi vastustetaan Natoa…?

 • WorldWOHoaxes

  Vastaa

  Kitkaa syntyy puhtaasti siitä, että suomalaisille on pienestä pitäen toitotettu ”ryssävihaa”. Olen käynyt Venäjällä useita kertoa, eikä minulla ole mitään Venäjää tai venäläisiä vastaan. Venäjä on hieno maa, jolla on värikäs historia. Venäläiset ovat olleet matkoillani ystävällisiä ja avuliaita ja ovat aina suhtautuneet suomalaiseen turistiin kunnioittavasti. Suomessa suomalaisten käytöksestä suomalaisia ja venäläisiä kohtaan ei voi aina sanoa samaa.
  Lisäksi Venäjä on ajanut kehityksessä Suomen ohi jo ajat sitten. Suomi on nykyisin Venäjään verrattuna likainen, köyhtyvä ja kuihtuva maa, joka on täynnä mamuja.
  SML ampuu itseään jalkaan ”russofobialla” ja keksimällä keksityillä venäjäongelmilla juuri ennen vaaleja, mikä erittäin valitettavaa. SML ei myöskään anna itsestään uskottavaa kuvaa aidosti kansallismielisenä puolueena, koska se jättää Ukrainan selkkauksen juurisyyn jatkuvasti liian vähälle huomiolle. Juurisyy on sionistikontrolloidun USA/CIA/MI5/MOSSAD/NATO-himmelin sekaantuminen Ukrainan sisäisiin asioihin mm. järjestämällä maahan ns. ”värivallankumouksen”, mistä seurasi laillisen presidentin syrjäyttäminen ja venäjänkieliseen kansanosaan kohdistuneen terrorismin räjähdysmäinen lisääntyminen.

  • Observer

   Vastaa

   Olen vieraillut reilusti yli kolmekymmentä kertaa työn merkeissä ja voisin väittää valtaosan kokemuksista olevan aikaisen päinvastaisia. On siellä hyviä ja hienoja ihmisiä myös, mutta välistäveto, tuhtaaminen ja kusetus tuntuu olevan työelämässä pikemminkin sääntö kuin pokkeus.

  • Jouni

   Vastaa

   Mielestäni kaikkiin vähemmistöihin on oikein kohdistaa terrorismia. Jos ei miellytä olla vähemmistönä niin voi muuttaa muualle. Venäjän kielisillä on kuitenkin kotimaa Venäjällä jonne he olisivat voineet palata. Ukrainalaisilla ei mitään pakopaikkaa ole, vaikka sota ei varsinaisesti sen kansan syytä olekaan vaan se on yhdistelmä Venäjän johdon ylimielisyyttä ja lännen jatkuvaa provosointia. Nyt siellä kuolee paljon slaaveja, joka on kaikki plussaa. En erityisesti pidä ukrainalaisista tai venäläisistä.

   • Suomen soturi

    Vastaa

    Niin, niinku Venäjälläkin on vai oikein kohdistaa Suomalaisiinkin vähemmistöihin terroria?

    Onko valoa yhtään päässä?

 • TT

  Vastaa

  Venäjän miehitystä tai tuhokampanjaa Suomea kohtaa pitää tietenkin kaikin voimin vastustaa ja ehkäistä, mutta onko kaikkien diplomaatti- ja kauppasuhteiden katkaisu, fyysísten raja-aitojen pystytys, turismin ja kulttuurivaihdon lakkautus sekä Venäjän verivihollisen eli Naton kutsuminen maahan sitten niitä oikeita keinoja. Ukrainaa ei pitäisi sotkea Suomen ja Venäjän välisiin suhteisiin lainkaan ainakaan nykyisen valtamediatiedon varassa.

  Ukrainaa tukiessa on hyvä muistaa Chabad ”Rebbe” Scheersonin lausuma Ukrainan alueesta (tai sellaiseksi väitetty, mutta yhä uskottava):
  “The Slavs are temporary guests on these lands and are subject to eviction. We will return this territory, and build the Great Khazaria – the Jewish state, as 50 years ago, we created Israel.”

 • Haistakaa pitkä paska

  Vastaa

  Juutalaiset hallittee venäjää ja länttä saatanan apinat minä en ikinä menisi tämän rappari maanpetos hallituksen puolesta kuolemaan täysin turhassa sodassa!

  • WorldWOHoaxes

   Vastaa

   Tämä on niin totta. Mutta äärijuutalaisten kuristusote on tällä hetkellä heikompi Venäjästä kuin lännestä. Ilmeisesti vuotuinen ”voitonpäivän” teatraalinen juhlinta on niin kovin äärijuutalaisten mieleen, että antavat Venäjän edetä toistaiseksi omaan kansallismieliseen suuntaansa. Lähestulkoon kaikilla valtioilla on enemmän ja vähemmän sama ongelma ja vihollinen, joka pitää tunnistaa ja kukistaa, eikä käydä kansakuntina toistensa kurkkuun kiinni.

   • Tapiola

    Vastaa

    Osaatko antaa jonkin yksilöidyn asian kuristusotteesta Venäjällä? Tuo äärijuutalainen on kyllä ihan valaiseva ilmaisu.

 • Hylsy

  Vastaa

  Miksi ruotsia ei vastusteta?

 • Plääh

  Vastaa

  Tuossahan juuri todetaan, mikä on kansallismielisten todellisuus Venäjällä. Ja siis 300 juutalaista miljardööriä ja juutalainen KGB/FSB ja mafia hallitsevat totalitaristista valtiota. Siis niillä onihan kaikki ja ihmiset rautanyrkissä. Maa ei etene kansallismieliseen suuntaansa. Kyseessä onNeuvostoliiton kaltainen imperiumi kaiken juhlapuheen ja paatoksen takana

 • Nimetön

  Vastaa

  Paskavammaisesti taantunut ryssä pitää pysäyttää Ukrainassa ja laittaa järjestykseen – tai sitten eristyksiin. Valkonaaman paikka ei todellakaan ole sotia toista valkonaamaa vastaan tässä vihamielisessä maailmassa, jossa elämme vähemmistössä. 

  t. Länsimaisen kulttuurin puolesta.

 • Sätkynukke sätkyy kun naruista vedetään

  Vastaa

  Ai miksikö? No koska olette sionistien kätyreitä, kuten seuraavasta voidaan huomata:
  https://nationalvanguard.org/2022/12/ukraines-azov-regiment-visits-israel-mariupol-is-our-masada/

 • ValhallaX

  Vastaa

  Sota Ukrainassa on klassinen juutalaisten sota sekä ukrainalaisia että venäläisiä vastaan. Juutalaiset ovat nyt, taas kerran, onnistuneet sodanlietsonnassaan täydellisesti ja suomalaisetkin ovat valmiita kuolemaan, jotta Gay Pride-marssit valtaavat Venäjän Pietarista Vladivostokiin ja neekerislummit valtaavat Moskovan.

  Ja tietysti, kirsikkana kakussa, ydinsota. Voi sitä ilon päivää, kun koko valkoinen maailma palaa juutalaisten nauraessa.

 • Maximilian Forsberg

  Vastaa

  Olen hämmästynyt russofobisen järjestön Sinimusta Liiken tekopyhyyden ja tietämättömyyden rajoista. On uskomatonta, kuinka hän on omistautunut myymään Ukrainan valtion imagoa hyökätäkseen venäläisiä ja Venäjän kansaa vastaan. En sulje pois SML:n vertaamista tyypillisiin kansallissionisteihin ja uuskonservatiiveihin, jotka osoittavat yhden vaaran, mutta jättävät huomioimatta toisen. Mutta SML:n häpeän edessä minulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin jatkaa omaa polkuani fiksujen suomalaisten rinnalla, jotka eivät myy loppuun järjestöille, jotka ottavat vastaan ​​tällaista poliittista touhua. Sinimusta Liike ei ole oppinut mitään ulkopolitiikasta ja diplomaattisen rauhan säilyttämisen tärkeydestä muita valtioita vastaan, jotka pystyvät laukaisemaan suuren tragedian. Mutta ei, SML jatkaa mieluummin itänaapurinsa (ja kansalaistensa) hyökkäämistä ja jättää huomioimatta diplomaattiset ja sotaisat seuraukset, jotka sen ilkeä toiminta voi vapauttaa. Suomi ei tarvitse SML:n kaltaisia ​​surullisen kuuluisia ryhmiä, jotka edistävät russofobiaa ja asettuvat ulkopolitiikkaa vastaan ​​vihamielisiin piireihin. Meidän on otettava opiksi amerikkalaisesta paleokonservatiivisuudesta ja Pat Buchananin kaltaisista persoonallisuuksista, jotka vastustavat Kiovan hallinnon rahoittamista ja sotilaallisia kansainvälisiä vihollisuuksia. SML kertoo, että Ukraina on ollut sodassa Venäjän kanssa 8 vuotta. Vaikka… todellisuudessa se on ollut 8 vuotta sotaa Luganskin ja Donetskin uusneuvostotasavaltojen kanssa, jota on rahoittanut tai tukenut Putinin uusneuvostohallinto; mutta ei suoraan Venäjän federaation kanssa. SML ei myöskään ota huomioon, että Venäjän federaatio EI OLE Venäjä. Vaikka bolshevikit kaatoivat Historiallisen/kansallisen Venäjän eli Venäjän kansallisvaltion yli 100 vuotta sitten, Venäjän federaatiosta tulee sama kuin Neuvostoliiton vuonna 1917 rakentama syntyperä: Venäjän sosialistinen liittotasavalta, mutta vuodesta 1991 lähtien eri nimi. SML ei etsi optimistista tulevaisuutta itänaapurinsa kanssa, mutta samalla kohtelee venäläisiä negatiivisesti. Henkilökohtaisesti näen kansallisen Venäjän tulevaisuuden ilman korruptoitunutta, sionistista ja neuvostotyylistä hallitusta (ilman Putinia). En halua ajatella, että tämän järjestön, Sinimusta Liike, ansiosta voisimme menettää suuren kansan heidän ilkeiden russofobisten oikkujensa vuoksi. Haluaisin mieluummin Venäjän kansalaisia, jotka vastustavat hallitustaan, turvaa hakevia ja optimistisia Suomeen, kuin tuhansia ei-valkoisia itämaisia. Suomi satuttaa minua, koska se on minun maani, jota kannan pääveressäni esi-isiltäni, mutta en aio noudattaa tätä idioottimaista SML-politiikkaa. En myöskään ole inhottava Antifa (sympatian fasistisia ja kansallissosialistisia liikkeitä kohtaan), sionisti tai ”länsimielinen”. Harmi, että SML:n liittyneet ja tätä politiikkaa noudattavat suomalaiset ovat tietämättömyyden vankeja. Totaalinen inho!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi