Sinimusta Liike vaatii venäläisten turvapaikanhakijoiden pikakäännytystä

Uudelleen julkaisemme Sinimustan Liikkeen kannanoton.

Aktivismi

Venäjän julistaman liikekannallepanon johdosta sadat tuhannet venäläiset miehet ovat pyrkineet pakenemaan maasta välttääkseen kutsuntoja. Pelkästään Suomeen on saapunut viikonlopun aikana 17 000 venäläistä, ja ainakin osa heistä on jättänyt turvapaikkahakemuksen maahanmuuttovirastolle. Tällä hetkellä päättäjämme keskustelevat siitä, voisiko itänaapurissa tapahtunut liikekannallepano toimia perusteena turvapaikan myöntämiselle, siinä missä aktiivisimmat ihmisoikeusaktivistit näkevät turvapaikkojen myöntämisen keinona taistella Putinin hallintoa vastaan.

Sinimusta Liike haluaa muistuttaa, että monet venäläiset suhtautuivat Ukrainan sotaan niin kauan myötämielisesti, kun se ei koskenut heitä itseään. Nyttemmin julkaistuissa somekeskusteluissa ilmenee myös venäläisten pakenijoiden motiivit – pelkona on oman henkensä menettäminen tai maan asevoimissa tapahtuva kaltoinkohtelu, eivätkä ne kärsimykset, joita Venäjän johtamat ja aseistamat joukot ovat tähän mennessä ukrainalaisille aiheuttaneet.

Puolueemme mielestä nyttemmin julistettua liikekannallepanoa ei tule missään vaiheessa käyttää Suomeen kohdistuvan maahantulon oikeuttamiseksi, sillä kyseinen oikeus koskisi Venäjän kokoisessa maassa potentiaalisesti miljoonia ihmisiä. Ja kuten tapahtui ukrainalaistenkin kohdalla, potentiaalisten pakenijoiden mukana tulisi mitä todennäköisimmin tuhansittain afrikkalaisia, arabeja ja keskiaasialaisia, jotka käyttäisivät tätä pakolaiskriisiä uutena väylänä länsimaisen elintason piiriin. Pahimmillaan Suomea voisi kohdata vuoden 2015 toisinto, jolloin Syyrian sodan nimissä maahan saapui kymmenien tuhansien kehitysmaalaisten mosaiikki, joista ainoastaan mitätön osuus koostui syyrialaisista.

Suomen tulee varmistaa se, ettei maailmalle välity sen kaltaista viestiä, joka rohkaisisi lähtökuopissa olevia kehitysmaalaisia tulemaan maahamme. Suomen tulee myös osoittaa venäläisille, ettei meidän maamme ole turvapaikka aiemmin ”antifasistista erityisoperaatiota” kannattaneille ihmisille, jotka joutuvat nyt ensimmäistä kertaa kohtaamaan kannattamiensa asioiden seuraukset. Suomen tulee myös tietoisesti rajoittaa venäläisten saapumista maahamme, sillä emme halua luoda maahamme sen kaltaista vähemmistöä, jota itänaapurimme voisi käyttää poliittisen painostuksen perusteena.

Lähde: Sinimusta Liike

Aktivismi Kotimaa Politiikka Sinimusta Liike

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  On saanut kyllä ihmetellä ja pistää monia kirjoittajia lopullisesti ryssän kirjoihin, sillä niin moni on ulissut että ryssät pitää Suomeen päästää.

 • TT

  Vastaa

  Olen ’rajat kiinni’- politiikan kannattaja tässäkin asiassa. Suomi ei voi toimia minkään kansan käpykaartilaisten turvapaikkana. Asevelvollisuuden suhteen nähdään Venäjän eräs kääntöpuoli eli sen armeijan reserviläisille kohtuuttomat palvelusajat ja paikoin erittäin raaka simputus-kulttuuri. Nyt Venäjä saa tästä aidon, ei siis pelkästään propagandaan perustuvan mainehaitan, kun monilla on Venäjän armeijasta hyvin negatiivinen vaikutelma.
  Suomen armeija on tässä suhteessa hyvä poikkeus ja tarpeeton simputus ja ryynäys on sieltä kitketty pois jopa siinä suhteessa, että moni epäilee, onko varusmiespalvelus Suomessa tarpeeksi karaiseva. SA on hieno luomus ja itse en olisi halunnut, että siitä tehdään pelinappula USA:n hiipuvalle imperiumille, joka on alkanut toimia valtioterroristina ympäri maailmaa.

 • Bob

  Vastaa

  Täällä on valtavasti jo venäläisiä, ukrainalaisia ja eestiläisiä. Venäläisten tulo nyt kai hyytyy, mutta muiden ex-soviettien tulo vain kiihtyy ja nämä tulevat käymään tiukan kilpailun somalien kanssa Suomen suurimmasta vähemmistöstä suomenruotsalaisten kanssa. ISIS-vaimot, kurkunleikkaajat ja irakilaiset sotilaskarkurit eivät ole koskaan olleet turvallisuusuhka. Onneksi meillä on tilaa – vankiloissa.

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Partisaanikin näyttää valinneen puolensa, Sinimustasta Liikkeestä puhumattakaan. Luulisi Partisaanin, jos jokun, olemaan asettumatta juutalaisvetoisen Ukrainan hurraajien joukkoon. Uskottavampaa olisi, ettei Partisaani asettuisi kummakaan selkkausen osapuolen taakse, mutta näemmä juutalaisen meiniki kiinnostaa enemmän. Surullista, ja uskoin aikani, että Partisaani olisi aidosti kansallismielinen ja jopa kansallissosialistinen toimija, mutta ei sitten. PVL:ssä oli sentään ainesta. Ehkä joku päivä vielä…

  • Ilmari

   Vastaa

   Että oikein ”selkkauksen molemmat osapuolet”! Venäjä on hyökännyt Ukrainaan ja näin aloittanut sodan. 

   Kohta varmaan sanot, että kun Neuvostoliitto hyökkäsi Suomeen, kyseessä oli ”selkkaus” jossa oli kaksi osapuolta!

   • Suomen soturi

    Vastaa

    Sota ei alkanut kylläkään Venäjän hyökkäyksestä, vaan jo 2014 vuoden Ukrainan sisällissodasta! Ukrainan hallituskin yhtälailla oli kanssa tappattanut maan itä-osan etnistä Venäläisväestöä ja tästäkin muuten on ollut ainakin yhdessä ulkomaan valtamediassa.

 • Bella

  Vastaa

  pitaa muistaa, etta myos ukrainalaiset pakolaiset voivat muodostaa jatkossa turvallisuusuhan Suomelle, silla hyvin monella ukrainalaisella on suoraan sukua Venajalla, ja Venajan puolella asuvalla on Ukrainan puolella, joten sopivassa kaanteessa Venaja voi kayttaa naita sukulaisuussuhteita hyvakseen suunnitellessaan erityisoperaatioita …

 • juha II

  Vastaa

  Itse sanoisi, että olisi parempi mennä asepalvelukseen sotaan, jossa viime kädessä ei ole mistään muusta kysymys kuin Venäjän kansallisvaltion olemassa olosta sellaisena kuin se on – kuin lähteä hetken mielijohteesta ”jatkamaan” elämäänsä kommunistis-globalistiseen länteen. Jossa on kylvetty jo vuosikymmeniä (etenkin Suomessa) rasistista vihaa venäläisiä vastaan demonisoiden heidän jokainen hengen vetämisen ja sydämen lyönninkin OMALLA maallaan! Olipa poliittisesti mitä mieltä hyvänsä, mutta USA, NATO, Pentagon, USA:n demokraatti-kommunistit ja korruptoituneet sota republikaanit ovat toteuttamassa Venäjän tuhoamista kivijalkaan kuten USA on sotinut ympäri maailmaa Irakissa, Afganissa, Jugoslaviassa, Libyassa, Syyriassa (varastaa öljyä vieden sitä tankkiautokolonnattain), Somaliassa, Etiopissa… etc… jättäen kaikki ed. maat täydellisen sekasorron ja taloudelliseen nolla tilaan. NYT USA on todistetusti toteuttamassa suunnitelmaansa EU:n ja erityisesti Saksan täydellisestä tuhoamisesta kivikauteen kuten Saksa oli ”vuonna nolla” v. 1945. Näin pahuutta ja vilpillisyyttä sekä kyltyµätöntä itsekkyyttään on valmis omassa syvässä poliittisessa, taloudellisessa ja moraalisessa kriisitilassaan valmis pelastamaan wain itsensä ja heittämään Euroopan ja erityisesti Saksan yhdessä Ison-Britannian kanssa bussin alle!!! Saksa saa näin kärsiä viime vuosikymmemnten taloussuhteistaan Venäjän kanssa, joka on kyrsinyt Yhdysvaltoja, joka on pelännyt maailmanlaajuisen sotilaallisen ja taloudellisen valtansa puolesta sitä, että Saksa ja EU lähentyvät Venäjää ”liikaa” sairaanloisen mustasukkaisesti. Nyt tämä koko maailmaa koskeva ”Template Island” on purkautunut patologisena vihana ja kostona itseään Eurooppaa kohtaan kuten täällä on aikaisemmin saatu seurata sivusta kuinka USA on tehnyt samaa muilla mantereilla ja EU on aplodeerannut sille innosta. Vaikka ent. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump YK puheessaan muistutti saksalaiusia saksan vaktuuskuntaa, joka puhetta oli kuuntelemassa, että sitoutuminen energian suhteen Venäjään on epäviisasta sen riippuvuutta aiheuttavan seikan takia. Saksalaiset naureskelivat ivallisesti (etenkin vihreä ulkoministeri) varoituksille, mutta nyt ei varmasti enää naurata. Trump presidenttinä ei kuitenkaan haluaisi murhata euroopalaisia toisin kuin kommunistinen Biden. Viktoria Nuland on tokaissut: ”Vähemmän eurooppalaisia!!!”

  • TT

   Vastaa

   Putin piti uusien oblastien liittämisjuhlassa ”päräyttävän” puheen, jossa haukkuisi länsimaiden touhut lähes samoilla sanankäänteillä kuin mitä täälläkin palstoilla antlattisista globalisteista ja mädättäjistä käytetään. Mutta valtavan massapsykologisen kampanjoinnin myötä Suomen kansa on saatu vihonviimeistäkin natsia myöten olemaan ymmärtämättä Venäjän motiiveja, halveksimaan maata ja kuvittelemaan, että sinne voidaan tehdä rankaisuretkiä NATO-joukkojen tuella. Venäjä-realiteetteja ymmärtävät on puolestaan sysätty vähemmistöön. 

   Suomi on jopa niin päästään sekaisin, että uskoo, että Nordstream 1 ja 2 räjäytykset suoritti Putin mikrosukellusveneellään. Suhtautuminen USA:han ja sen juutalaisilla ja satanisteilla miehitettyyn Deep Stateen ja Demokraatti-puolueeseen on järkyttävän sinisilmäistä. Onko suomalaisuuden puolustamisessa sitten enää järkeä lainkaan? Ei tunneta sitä, kuka on ystävä ja kuka on vihollinen. Ei Venäjäkään ole meidän ystävä, mutta sen kanssa voidaan tulla toimeen. Juuri kun tuo taito opittiin, niin kaikki revittiin alas erään perkeleellisen ja typerän kasaarivaltion takia.

  • society

   Vastaa

   Venäjä mikään kansallisvaltio ole. Aasialaistuva kehitysmaa jossa on sama rappiokulttuuri kuin lännessä, sitä vaan ei tuoda paljoo esille. Venäjällä on nationalismi kielletty ja muut kansallisvaltion rakenteet. Uusmarxilaiset kuitenkin saavat heilutella vapaasti kuoleman aatteen lippua. En kannata NATOA enkä EU:ta vaan Eurooppalaista rotua ja sen olemassaoloa. Jewtin on tehnyt harvinaisen selväks sen että ei häntä kiinnosta valkoset lainkaan

 • Ilmari

  Vastaa

  Ei heitä todellakaan pidä maahan päästää. Liikekannallepanon välttely ei oikeuta turvapaikkaan, jota osa on hakenut. On käsittämätöntä että näitä miehiä on sijoitettu samoihin vokkeihin, missä on ukrainalaisia naisia ja lapsia!

 • Pasi

  Vastaa

  Jokainen ryssä pois maasta! Samalla voivat häipyä ex-itäblokin porukatkin,ei tule ikävä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi