Sinimustan Liikkeen puheenjohtaja valtakunnansyyttäjän hampaissa

Sinimustan Liikkeen puheenjohtaja Tuukka Kuru ei irtisanoudu twiitissä esitetyistä näkemyksistään.

Aktivismi

Tuukka Kuru.

Sinimustan Liikkeen puheenjohtaja Tuukka Kuru sai 26.09. yhteydenoton poliisilta, jossa hänen kerrottiin olevan epäiltynä rikoksesta. Lounais-Suomen poliisilaitoksen vanhemman konstaapelin mukaan valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen oli tehnyt rikosilmoituksen vuonna 2020 julkaistusta twiitistä, joka hänen mukaansa kiihotti kansanryhmää vastaan.

Tutkinnan aloittaneessa twiitissä otettiin kantaa KD:n kansanedustaja Antero Laukkasen väitteeseen, jonka mukaan ei-lääketieteellisten ympärileikkausten kriminalisointi johtaisi juutalaisuuden kriminalisointiin. Kuru jakoi aiheesta käydyn keskustelun todeten, että ”juutalaisuuden kriminalisointi kuulostaa itse asiassa aika hyvältä!”, viitaten ontuvaan perusteluun, jonka mukaan muukalaiskansojen vieraat uskonnolliset tavat toimisivat minkäänlaisena perusteluna poikalasten turhalle silpomiselle.

Nyttemmin jo eläköitynyt valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on aiemminkin harjoittanut poliittista aktivismia kansallismielisiä ja konservatiivisia poliitikkoja kohtaan. Yleisradion vuoden 2022 haastattelussa todetaan, että Valtakunnansyyttäjä Toiviainen on nostanut määrätietoisesti vihapuheeseen, solvaamiseen, vainoamiseen ja kansanryhmää vastaan kiihottamiseen liittyviä syytteitä. Toiviaisen rasismin ja perhearvojen vastaisen ristiretken tunnetuin uhri on kansanedustaja Päivi Räsänen, jota valtakunnansyyttäjä yritti saada toistuvasti tuomituksi Raamatun tekstien jakamisesta sekä homokriittisistä kannanotoistaan.

Sinimustan Liikkeen puheenjohtaja Tuukka Kuru ei irtisanoudu twiitissä esitetyistä näkemyksistään, vaan korostaa näkemyksensä esiintyvän myös puolueensa terveyspoliittisessa ohjelmassa. Yksittäisen, jo pari vuotta vanhan twiitin nostamisen tutkinnan kohteeksi Kuru kuittaa kuivalla huumorilla: pitihän Raijan jättää joku läksiäislahja meidänkin liikkeelle, Kuru myhäilee.

Lähde: Sinimusta Liike

Aktivismi Antero Laukkanen Kotimaa Kristillisdemokraatit Päivi Räsänen Politiikka Raija Toiviainen Sananvapaus Sensuuri Sinimusta Liike Suomen juutalaisyhteisö Tuukka Kuru Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • juha II

  Vastaa

  Taas noita koipussista vedettyjä jo kauan sitten elttaantuneita ”viharikoksia”! ”valtakunnanvainoaja” Raija Toiviainen, joka fanittaa ANC:n Nelson Mandelaa. Oli globalisti-sionisti-Bilderberg Niinistön valinta tuhoamaan suomalaista sananvapautta murhaamalla sen umpikieroutuneella kulttuurimarxismilla ja patologisella rotuvihalla erityisesti valkoisia mheteromiehiä vastaan! Kommari, jonka tytär on lesbo.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Koko valtakunnansyyttäjän viran saisi lakkauttaa täysin turhana ja ylimääräisiä kuluja valtiolle ja veronmaksajille aiheuttavana. Kyseessähän on pelkkä POLIITIKKO, koska uuden valtakunnansyyttäjän nimitys tapahtuu aina VALTIONEUVOSTON esityksestä, ja Tasavallan Presidentti toimii kumileimasimena. Suomi pärjäsi vuoteen 1996 asti ihan hyvin ilman valtakunnansyyttäjääkin ja pärjäisi jatkossakin. SAIRASTA POLIITTISTA TEATTERIA on tässä maassa ihan tarpeeksi ilman valtakunnansyyttäjääkin!.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Jos on poliittisesti eri mieltä ja suvakille tulee paha mieli, niin silloin on tietenkin tapahtunut rikos ja eikä mikä tahansa rikos, vaan SOTARIKOS!

  Toivottavasti syyttäjä tuo edes yhden juutalaisen uhrin oikeussaliin kertomaan kärsimyksistänsä. Muuten oikeudenkäynti menee samaa vanhaa kaavaa, jossa syyttäjä esiintyy myös uhrina.

  Kannattaa kysyä oikeussalissa syyttäjältä ja tuomarilta, että on heillä esinahkaa?

 • Tony

  Vastaa

  Ympärileikkauksen (bris) saa vain tehdä mohel ja veri on imettävä pois.

 • Schlageter

  Vastaa

  Kehotan kunnioitettavaa herra Kurua vetoamaan Alfred Rosenbergin teokseen ”Talmudin moraalittomuus” (vielä julkaisemattoman käännöksen saa minulta). Teoksessa Rosenberg esittää Talmudin lainauksin todeksi sen kiistämättömän tosiasian, että juutalaisuus ei ole uskonto siinä mielessä, kuin mitä me arjalaiset (ja kaikki muutkin ei-juutalaiset) ymmärrämme, vaan suorastaan rikollinen oppirakennelma.
  Sinällään hienoa, jos valtakunnansyyttäjä seuraa herra Kurun kirjoittelua. Se saattaa avartaa hänen muuten niin suppeaa ja suvaitsematonta maailmankuvaansa.

 • Leino Kimmo

  Vastaa

  Mihin tarvitaan ”valtakunnansyyttäjää” ? … Suomen perustuslain 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perutsuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa. ( lähde julkinen lakitietokanta Finnlex ).

  2005 viraston ”diariinkirjaaminen” kesti 8 kuukautta; kuka valvoisi tuota laitosta, kun Kansainvälinen rikostuomioistuinkin on lahjottu .

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Ei pitäisi akkoja päästää noin vaativiin virkoihin: Ruotsin Petra Skit-Lundh ja Suomen Raija Paska-Toiviainen. Molemmat ovat kiiluvasilmäisiä ja fanaattisia feministinarsisteja, joiden päämääränä on kultamunien mahdollisimman suuri maahantulo. Tsattan !

 • Suomimies

  Vastaa

  Ei tarvita mitään ympärileikkauksia sen tilalle on tullut kaste.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi