Taas pro-valkoinen banderolli taivaalla brittiläisen jalkapallo-ottelun yllä

Samanlainen tempaus nähtiin vuonna 2020.

Aktivismi

Iso-Britannian Manchesterin Etihad-stadionilla hiljattain käydyssä jalkapallo-ottelussa nähtiin kesken kaiken paikan yläpuolella lentävän pienkoneen, jolla oli perässään banderolli, jossa luki: ”Briteistä tulee vähemmistö 2066 mennessä.”

Luonnollisestikin tällä viitattiin siihen, miten etniset britit tulevat jäämään omassa maassaan vähemmistöksi rotumuukalaisten maahanmuuton ja tehokkaan lisääntymisen takia. Kuitenkin jotkut lammaskansalaiset joko tarkoituksella tai alhaisen älyllisen kapasiteettinsa takia ymmärsivät viestin aivan väärin.

Ei viestissä ole mitään järkeä. Britit ovat jo vähemmistö. Maailmassahan on jo noin 7 miljardia muuta ihmistä,” eräs jalkapallofani oli kommentoinut sosiaalisessa mediassa.

Vuonna 2020 tapahtui samanlainen tempaus saman stadionin yllä, missä pienkoneella oli perässään banderolli, jossa luki: ”White lives matter Burnley!” Tapauksesta seurasi poliisitutkinta, mutta mitään rikosta ei tapahtunut. Burnley FC:n joukkueen kapteeni oli tuominnut teon ja kiistänyt sen sanoman.

Lähde

Aktivismi Britannia Jalkapallo Rotu Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Valkoinen rotu Valkoinen syntyvyys Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hienoa, että tuollaisia tempauksia järjestetään, vielä kun ihmiset alkaisivat ihan tosissaan ymmärtämään maansa tilanteen ennen kuin on myöhäistä.

  ” Ei viestissä ole mitään järkeä. Britit ovat jo vähemmistö. Maailmassahan on jo noin 7 miljardia muuta ihmistä,” eräs jalkapallofani oli kommentoinut sosiaalisessa mediassa.”
  Tuossa on oikein malliesimerkki täydellisestä retardista, joka tuskin ymmärtäisi mitään, vaikka ratakiskoista asiat vääntäisi.

  • GLGL

   Vastaa

   Oikeassahan tavallaan tuo retardi oli, koska banderollissa ei rajata väitettä. Britit ovat enemmistö vielä vuonna 2300 Romford:ssä, jos kaikki alkuasukasbritit muuttavat sinne ja laittavat kaupungin rajat kiinni. Unkarissa on jo oivallettu ongelman vakavuus.

   • Nationalisti

    Vastaa

    No, kyllä jokainen normaalilla järjellä varustettu ymmärtää mistä tuossa on kyse, ei sitä tarvitse erikseen rajailla.

 • Juha

  Vastaa

  Alkuperäiset paljasjalkaiset stadilaiset ovat jo vähemmistönä tsadissa. Siellä on nykyään niin v#tusti savolaisia ym etnotaustaisia.. että muutin jo aikoja sitten pois. Menetetty kaupunki.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Stadi on muuttunut etnohelvetiksi parissa kymmenessä vuodessa, kuvottava paikka suurimmilta osin.
   Voi vain kuvitella minkälainen paikka se on 20 vuoden päästä, olettaisin mahdollisimman monen suomalaisen, jotka vain kykenee, haluavan pois koko pk-seudulta.

 • juha II

  Vastaa

  Euroopan valkoiset ovat tyhmiä kuin aidan seipäät!
  Sitten kyllä kiljutaan kun muslimien veitset ovat kaulalla!
  En vie huomiota muualle, mutta Venäjä, josta EU-eliitti kiljuu on toiarvoinen euroopan uhkakuva. On tietysti nyt vaikea niellä sitä, että Putinin kanssa voi sentään neuvotella, koska hän ei ole hullu kuten lännessä ajatellaan pahiksestahan on kyse eikä vihollista ole milloinkaan kuoliaaksi kehuttu. Muslimit ovat täyshulluja verenvaluttajia, jotka jo näyttivät kyntensä Ruotsissa eikä sielläkään ensi kertaa. Ranska on räjähtämispisteessä eikä sisällissota ole kaukana, vaikka globalisti Macron tukkii niin armeijan kuin turvallisuuspalvelun suut. Kun Ruotsista tulee kalifaatti. Silloin se on muslimineen pahempi uhka Suomelle kuin Venäjä. Kun Ruiotsissa kaulat on katkottu, sitten katsotaan uutta saalista Suomesta, joka valitettavasti on jo tuossa vaiheessa kypsää kauraa!!! Tulevaisuuden uhat ovat usein kaikkein vaarallisempia kuin nyt käsillä olevat, joista poliittisen eliitin on niin helppo puhua ja puhkua!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi