Video: Hallituksen vastaiset mielenosoitukset jatkuvat Helsingissä!

Convoy Finland jatkaa ja päivemmällä järjestettiin Save Sote -mielenosoitus.

Aktivismi

Hallituksen vastaiset mielenosoitukset jatkuvat Helsingin keskustassa.

Aktivismi Convoy Finland Helsinki Hyvinvointi Koronakommunismi Koronarajoitukset Kotimaa Kulkueet Mielenosoitus Politiikka Save Sote Talous Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Upeaa, että tästä raportoidaan. Ilmassa on muutoksen tuulia. Askel kerrallaan kohti parempaa maailmaa. 

  Elämme murrosaikaa vanhan ja uuden maailman välissä ja meistä riippuu, millainen uusi maailma tulee olemaan.

  ”Edessä on suuria tapahtumia.”

  Richard Scutari

 • jeppe

  Vastaa

  Hallitus on globaalijuutalaisten sätkynukke, joka polkee suomalaisten oikeuksia. Kaikki voimat pitää yhdistää tämän nukkehallituksen kaatamiseksi ja tilalle pitää saada kansallismielisiä voimia, jotka välittävät omista kansalaisistaan.

  • Pressa

   Vastaa

   Ai että kansallismielisiä, nehän ovat natseja?? Mauri Peltokangas, Ano Turtiainen, James, potkukelkka Hirvisaari, kyllä menisi hulluksi ja sairaaksi. Maailma ei tarvitse uusia natseja, em henkilöissä se henkilöityy mitä iljettävimmin. Turtiaisen Youtube video on sairaan ihmisen aivopieruja ja eihän hän muualla uskalla onneksi niitä julkistaakaan muualla kuin yksin autossa. Lienee vielä jonkun uskontosuunnan hihhuli, eli kaikki natsismin merkit ilmassa!!

   • Hh1488

    Vastaa

    Meinaatko et nationalistit äänestää jtn takinkääntäjä idiotteja. Kyllä me äänestetään ihan kunnon kansallisosialisteja, sitten kun sellainen vaihtoehto on. kyseiset hyypiöt ei todellakaan ole niitä.

   • Plääh

    Vastaa

    Nuo nimeltä mainitut ovat nateja vihaavia sionisteja. Maailma ei tarvitse heitä eikä muitakaan viideskolonnalaisia. Maailma tarvitsee nimenomaan natseja

   • Nationalisti

    Vastaa

    Vai että jonkun uskontosuunnan hihhuli ja vielä natsi…
    Minkälainen tuo ajatusmaailmasi noin niin kuin muuten on?
    Tutustu siihen kansallissosialismiin ja kommentoi vasta sitten.

  • Jussiboy

   Vastaa

   Te ette hallitusta hetkauta, ettehän te meinaa saa edes kannattajakortteja kasaan puhumattakaan, että teitä nyt joku äänestäisi. Kyllähän maailmaan tyhjää huutoa mahtuu. Eihän teillä ole varteenotettavia johtajiaan. Ei valtakunnankansleri kuru voi johtajaksi kutsua.

   • FN Fallout

    Vastaa

    Oleppa hiljaa 🙂

    Jos meidän kansallismielisten liikehdintä ei hetkauta, niin mistä tarve kaikelle tälle vihalle meitä kohtaan? Pelottaako, että n. 14 kansasta herää ja tajuaa radikaalimman ideologian tärkeyden? Iso osa suomalaisista on keskustasta oikealle, mutta kai ne ”äärioikeiston” kriteerit pienenee, kun pitää nimittää meitä heikoksi joukoksi.

    Niitä kortteja tulee niin hyvään tahtiin, että teidän on pakko copettaa siitäkin? Mitäs sitten kun ne on kasassa? Mitäs sitten, ehkä joskus, kun radikaali liikehdintä saavuttaa esim. IKL:n maineen?

    Kuten jo sanottua, oikeisto on samaan aikaan pieni mutta iso uhka, lol.

    Kuru on erinomainen ääni kansallismieliselle liikkeelle, vassarit saa vaan mielisairaita midwittejä, mutta sentään teillä niitä riittää! On taas vaikeampaa luoda kunnollisia ja isänmaallisia ihmisiä, kuin omaa rotuansa vihaavia vassareita.

 • TT

  Vastaa

  Ongelmana ei ole pelkästään hallitus tai media ja niiden käyttämät sekopäiset asiantuntijat. Ongelmana ovat suomalaiset itse, joilla ei näytä olevan kykyä ajatella tai ottaa asioita selville itse. Esimerkiksi kokeellisen geenilääkkeen kohdalla se olisi ollut suotavaa. Sen sijaan ”lääkettä” alettiin palvoa kuin kultaista vasikkaa. Juuri vast’ikään on julkaistu laaja arvovaltaisen John Hopkins-yliopiston suorittaman tutkimus, jonka mukaan sulkutiloilla ei ole ollut minkäänlaista positiivista merkitystä koronan torjunnassa. Sen sijaan niiden negatiiviset vaikutukset ovat tiedossa ja laajat. Järjetön Suomen hallitus ajaa yhä sulkutiloja ja kansa hurraa ja metsästää itsekin ”koronalinkoja”.

  Suomalaisen vihollinen on suomalainen itse: typerä, tottelevainen laumaeläin, joka kaikin voimin tukee sekä itseensä että muihin kohdistettavaa tyranniaa ja sen myötä tasavallan ja markkinatalousjärjestelmän alasajoa kohti kommunismia (= the Great Reset). Heränneiden osuus on Suomessa erityisen alhainen.

  • Tomppa

   Vastaa

   Valitettavasti olet täysin oikeassa. Koronahysteria on osoittanut, että iso osa suomalaisista on niin tyhmiä, että mukautuvat passiivisesti heitä sortaviin rajoituksiin ja kannattavat heidän oikeuksiaan ja vapauksiaan sortavia poliitikkoja ja virkamiehiä, koska haluavat kuulua suurempaan joukkoon, jotta kokevat olonsa turvallisemmaksi. Juuri näistä ihmisistä Benjamin Franklin on todennut aikoinaan osuvasti: ”Those who would give up essential liberty, to purchase a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety.”
   Pohjimmiltaan nämä ihmiset ovat massapsykoosissa, jonka aiheuttaa jatkuva epävarmuus ja huoli tulevaisuudesta. Tähän epävarmuuteen liittyy voimakas autoritaarisuuden kaipuu ja halu luovuttaa omaa elämää koskeva päätöksenteko jollekin Isoveljen kaltaiselle auktoriteetille ja se puolestaan selittää, miksi saman kolikon eri puolet eli kommunismi ja fasismi ovat aika ajoin päässeet vallitseviksi yhteiskuntajärjestelmiksi joissakin maissa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi