Video: Tuhannet vastustivat Helsingissä koronarajoituksia

Samaan aikaan myös Jyväskylässä, Oulussa ja Rovaniemellä järjestettiin vastaavat tapahtumat. Jyväskylässä oli 400-500 henkeä, Oulussa noin 200, Rovaniemellä jokunen kymmenen.

Aktivismi

Poliisin arvion mukaan noin 4000 ihmistä vastusti Helsingissä koronarajoituksia. Kyse oli kansainvälisestä World Wide Demonstration ‑tapahtumasta, joka järjestettiin samaan aikaan ympäri maailmaa ja myös Suomessa neljässä kaupungissa.

Kulkue kokoontui Senaatintorilla, josta se siirtyi Rautatientorille. Torilla pidettiin puheita ja esiintyi useita artisteja. Kyse oli tähän saakka suurimmasta koronakommunismia vastustavasta tapahtumasta Suomessa.

Aktivismi Helsinki Hyvinvointi Koronarajoitukset Koronavirus Kotimaa Mielenosoitus Pakkorokotukset Politiikka Rokotepassi Rokotteet Talous Teknologia Tiede & luonto Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ei mitään vaikutusta tule olemaan päättäjiin. Nuo hallituksen kalkkunat ei kansaa noteeraa, se on varma.

 • Valkobandiitti

  Vastaa

  Tuo 4000 on Taposen ilmoittama, jatkossa järjestäjien kannattaa kehittää systeemi osanottajien todellisen määrän laskemiseksi. 612 mielenosoituksessa sama juttu, polpon arvio yleensä noin puolet todellisesta.

 • TT

  Vastaa

  Englanti on lopettanut kaikki koronapelleilyt ja USA:ssa republikaaniosavaltioissa ei ole mitään pakollisia toimenpiteitä ollut enää pitkään aikaan. Tosiasiallisesti ”pandemia” on loppunut jo vuosi siten. Rokotepakkotyrkytkyksen vuoksi sitä on kuitenkin haluttu härkäpäisesti jatkaa. Fiksuissa maissa koronaa aletaan hoitamaan kuten flunssaa tai influenssaa ja normaali elämä sallitaan terveille ihmisille. Tosin mihinkään hallitusten ohjeisiin ei pidä luottaa ja ihmisten tulisi toimia järkevästi hallitusten sekoiluista välittämättä ja pitää paikat ja bisnekset auki. Fanaattinen virkamieskoneisto ja typerät median aivopesemät massat kuitenkin estävät tämän.

 • Tomppa

  Vastaa

  Hienolta näyttää väkimäärä. Kunpa sama väkimäärä luopuisi naamareistaan joukkoliikenteessä ja kauppakeskuksissa, niin se saisi aikaan dominoefektin, jonka myötä maskisuosituksista pitäisi luopua kokonaan.
  Mitään maskipakkoahan ei ole olemassa. Niille, jotka näihin ”pakkoihin” uskovat, voi esittää kysymyksen: mihin lakiin pakko perustuu ja mitä sanktioita lain noudattamasta jättäminen aiheuttaa? Eivät osaa vastata, koska mitään lakia maskien käyttöpakosta ei ole olemassa.

  • KL

   Vastaa

   Ei itse asiassa saa edes pahemmin paheksuvia katseita tai muuta, minä en ole käyttänyt maskia koko aikana, en edes terveyskeskuksissa tai mehiläisessä käydessäni eikä kukaan ole vielä sanonut yhtään mitään asiasta. Joten sisua vähän peliin, jätätte vain pois, fiilis on nykyään vähän se että iso osa tekisi mielellään mutta ei ihan vielä kehtaa joten maskittomia lisää kehiin niin eiköhän se lumipalloefekti saada melko helpollakin alkuun.

  • Anonymous

   Vastaa

   Mitä helvettiä se teidän elämää haittaa jos ihmiset käyttää kasvomaskeja? Ihme paskanjauhantaa.

   • Huonoja esimerkkejä

    Vastaa

    Aikusten tehtävä on näyttää lapsille hyvää esimerkkiä, jotta lapsilta voidaan vaatia aikuisten kunnioitusta.Jos aikuiset ovat paskahousuja (he pitävät maskia pelkuruuttaan ”apua mitä muut minusta ajattelee”, ei siksi että haluaisivat)niin he eivät ansaitse kunnioitusta, siksi haittaa ja hyvästä syystä!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi