Video: Koronatyrannian vastainen mielenosoitus Oulussa

Partisaanin toimitus oli myös paikalla. Kylmä sää ei haitannut tapahtumaa.

Aktivismi

Kansainvälinen WWD 6.0 ‑mielenosoitus jalkautui myös Oulun kaduille keräten reilut 200 mielenosoittaaja. Suomen WWD 6.0 ‑päätapahtuma järjestettiin Helsingissä samaan aikaan.
Rotuaarilta lähtenyt mielenosoituskulkue teki lenkin keskustassa palaten takaisin lähtöpaikalle missä laulettiin Finladia sekä kuultiin voimakkaita puheenvuoroja. Ouluun oli saapunut kansalaisia ympäri Pohjois-Pohjanmaata. Haapajärveltä Kalajoen kautta Kajaaniin. Myös pohjoisempi Suomi oli edustettuna Tornio-Kemi-akselilla.

Haastatellut mielenosoittajat olivat positiivisesti yllättyneitä runsaasta osanottajamäärästä vaikka pakkanen hipoi lähes ‑20C astetta.

Aktivismi Hyvinvointi Koronarajoitukset Koronavirus Kotimaa Mielenosoitus Oulu Pakkorokotukset Politiikka Rokotepassi Rokotteet Talous Tiede & luonto Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Onnistunut mielenilmaus. Keväällä 2021 samanlaisissa oli useimmiten muutama kymmenen kantapeikkoa mukana. Nyt oli joukkovoimaa takana kulkue keräsi pitkän letkan. Myös muissa kaupungeissa kansaa oli runsaasti mukana. 

  Tämä lupaa hyvää suomalaisille ja vallanpitäjät ovat heikoilla jäillä.

  • Herpus Derpus

   Vastaa

   ”Myös muissa kaupungeissa kansaa oli runsaasti mukana. ”

   https://ibb.co/L9mhG9B
   Ainakin poliisin arvion mukaan Jyväskylän mielenosoitus on kerännyt hyvin väkeä liikkeelle.

  • Nimetön

   Vastaa

   Ukomailla on ollut montasataakertaa enemmän ihmisiä vastaavassa mieleilmaisussa jo aikoja sitten eikä se ole muuttanut pääjien kusta täynnä olleita ajatuksia mihinkään suuntaa, joten voin vaikka taata että ei nuo suomessakaan auta.

 • pertti grandell

  Vastaa

  hienoa, mutta vallanpitäjät ei vät välitä omista kansalaisista tippaakaan, tekevät ihan mitä lystäävät. eivät ymmärrä kuunnella oma kansaa.

 • Olisko lämmitetty maa?

  Vastaa

  Hyvä etteivät kaikki mene tuonne Helsinkiin sillä paikallisesta työstä kumpuaa muutos.

  Vaikka pakkasta on noinkin paljon niin mietin että kuinkahan kylmää tuo maa on? Nimittäin sehän on lumivapaa ja aivan kuiva.

  • Nimetön

   Vastaa

   Rotuaarin alla on sulanapitoputkisto

 • Nimetön

  Vastaa

  Myös Rovaniemeltä oli porukkaa 👍🏻

 • pöh

  Vastaa

  Eiköhän yhä useampi ala näkemään ettei tässä ole mistään terveydestä enää kyse.
  Ne jotka vastakkainasettelua luo, on pääasiassa rokotettuja jotka eivät vaan pysty myöntämään itselleen olleensa väärässä.
  Lehtien otsikoita..
  – Jo ensimmäinen rokote vapauttaa elämää ( no vapauttiko?)
  – Toisen rokotteen jälkeen on aika elää ja kokea ( no saiko elää ja kokea?)
  ‑Kolmas rokote tuo jopa 5 kertaisen suojan ( miten se ois edes mahdollista kun toisen rokotteen piti antaa 95% suoja? )

  Tää on niin täyttä kusetusta koko ajan, että luulis jokaisen huomaavan.
  Ja se Marinin ajama rokotepassi on sitten pysyvä, johon voivat milloin vain liittää mitä tahansa vaatimuksia, ja jos et niitä täytä niin olet ulkona yhteiskunnasta.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ihmeellistä ettei Oulun yksikään muu media ollut paikalla, no tietty tietäähän sen miksi ei, suosivat yhtä näkökantaa. Eivät tiedä yhdenvertaisuudesta ja tasa-arvosta mitään, lietsovat vain pelkoa ja liioittelevat koronasta joka ikinen päivä jo 2 vuotta, niin kuin kylläkin muukin valtamedia. Pitäisi viedä valtamedia vastuuseen pelon lietsonnasta. Ja typerä kansa uskoo mitä media suoltaa, luulevat että THL:n Fimean rokotehaittavaikutus sivut on salaliittotietoa.

 • En

  Vastaa

  Ihminen on maalitaulu tässä ihmiskokeessa ja hallitukselle pitää antaa lähtöpassi käteen. Laitetaan kaikki valehtelevat poliitikot, valehteleva valtamedia, sekä viranomaisrikolliset vastuuseen teoistaan ja telemättäjättämisistään!

 • Mp

  Vastaa

  Meillä kaikilla on itsemääräämisoikeus omaan kehoon ja valintoihin mitä siihen pistämme. Eihän lihavia eikä riippuvuuksien kanssa eläviä tuomita valinnoistaan.
  Olen tässä pohtinut, sisältääkö piikki jotain pahuusgeeniä, kun rokotettujen kommentit on niin täynnä suvaitsemattomuutta ja silkkaa ilkeyttä jopa läheisiään kohtaan.

 • Passipoliisi

  Vastaa

  Mikä pelottaa vössöraukkoja kun pitää naamioitua. Eihän tuossa ole mitään järkeä. Laitetaan naamiot päähän ja lähdetään vaatimaan kuuta taivaalta, 10000 euron työttömyyskorvausta, maksutonta bensaa kansalaisille. Ihan järjetöntä aivotonta toimintaa. Muuttakaa Venäjälle jos tuollaisia hulluja toivotte. Siellä voitte levittää 7. totuutta. Kuten venäjällä on tapana siellä kerrotaan 5..6 muunneltua totuutta jotta kansa olisi täysin pihalla asioista. Siellä on teille hyvää maaperää levitellä noita aivottomia ajatuksianne. Sinne pääsee muuttamaan helposti ja saatte kansalaisuuden kun myönnätte, että Putin on maailman viisain mies, aina oikeassa ja Nato meinaa hyökätä Venäjälle maaliskuussa ja muuttaa Moskovan nimeksi Long Great City. Tervemenoa!!!

  • Nationalisti

   Vastaa

   Onko pitkäkin jono sinne mt-polille?

  • Tomppa

   Vastaa

   Sinä itse tässä olet se suurin typerys, mutta et vain ymmärrä sitä varsin rajallisesta henkisestä kapasiteetistasi johtuen. Naamioiden funktio on anonymiteetti. Eli kuka tahansa voi kannattaa kyltin sanomaa poliittisesta, uskonnollisesta tai yhteiskunnallisesta katsantokannastaan huolimatta, kun kyltin kannattaja on anonyymi. Toisin sanoen, et sitoudu kyltin sanoman kannattamisen yhteydessä mihinkään muuhun kuin kyltin sanomaan.
   Ymmärrän, että abstraktit käsitteet ovat kaltaisellesi yksinkertaiselle passipoliisille vaikeita ymmärtää, mutta mitä jos alkaisit kehittää ajatteluasi lukemalla kirjoja ja pohtimalla lukemaasi. Ehkä sinustakin kehittyisi ajan myötä ihan kelpo keskustelija, joka osaa ottaa huomioon myös omasta mielipiteestä eriävät mielipiteet.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi