Helsingin lauantaisen koronakommunismin vastaisen mielenosoituksen järjestäjät: pelkästään busseilla tulossa 700 henkeä

Lisäksi mielenosoituksia on samaan aikaan Jyväskylässä, Oulussa sekä Rovaniemellä.

Aktivismi

päivitetty

Helsingissä järjestetään lauantaina suuri mielenosoitus koronakommunismia vastaan. Luvassa lienee iso tapahtuma Suomen mittakaavassa, sillä pelkästään tilausajobusseilla on järjestäjien mukaan tulossa jopa 700 henkeä.

Busseja tulee ainakin seitsemästä eri paikasta, ja ne ovat loppuunmyytyjä. Joistakin kaupungeista lähtee kaksi bussillista ihmisiä liikkeelle.

Tapahtuma kokoontuu Senaatintorilla kello 14.00. Siitä se siirtyy Rautatientorille kulkueena, jossa on puhujia sekä artisteja.

Aktivismi Helsinki Koronarajoitukset Koronavirus Kotimaa Mielenosoitus Pakkorokotukset Politiikka Rokotepassi Rokotteet Talous Teknologia Tiede & luonto Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa

  Torilla tavataan

 • Pressa

  Vastaa

  700 todella vaarallista koronalinkoa. Maskit naamalle kaikille ja porukalla rokotukseen. Siitä se yhteiskuntaan sopeutuminen lähtee ja porukan ÄO lisääntyy heti!

  • Eeva

   Vastaa

   Voi päivää…
   No annan sinulle ymmärtämättömyytesi anteeksi ja rukoilen puolestasi…

 • Tuulikki Tepora

  Vastaa

  Tämä yhteinen mielenilmaus on todella tarpeellinen, jotta äänemme kuluisi vahvasti päättäjille ja terveydenhoidosta vastaaville viranomaisille. Korona- tai rokotepassi sekä pakkorokotukset loukkaavt yksilön vapautta ja oikeutta työntekoon sekä eriarvoistavat ja syrjivät kansalaisia epäoikeudenmukaisesti.

  • Eeva

   Vastaa

   Juurikin näin
   ❣️

 • kaikki mukaan

  Vastaa

  On kiinnostavaa, mitä valtamedia tulee tästä tapahtumasta kertomaan, vai kertooko yhtään mitään. Itse sain äsken kyltin valmiiksi huomista varten. Mielestäni on parempi että on rekvisiittaa mukana, niin ei tule sellaista vaikutelmaa että joku satunnainen ohikulkija vain erehtyi tulemaan liian lähelle.

  • Pressa

   Vastaa

   Voitte uskoa, että lehdet, televisio, eduskunta, suomen kansa, koko kansakunta halveksii teitä. Luulisi luopioiden tuntevansa niskassaan kansalaisten halveksuvat katseet. Eikö teitä hävetä olla tuollaisia vastarannan kiiskejä ja yhteiskunnan tuhoa kannattavia kansalaisia.

   • Tomppa

    Vastaa

    Kas, anonyymi kommentoijamme on vihdoin uskaltautunut ottamaan itselleen nimimerkin. NImimerkki Pressa kuvaakin hyvin olemustasi. Pressa kun ei ole nimi, vaan titteli, joka sopii oikein hyvin maailmanvaltiudesta märkiä unia näkevälle teini-ikäiselle, jonka neroutta muut eivät jostain syytä vain ymmärrä. Kunpa ymmärtäisit vihdoin itsekin, kuinka typerältä kommentteinesi vaikutat.
    Vielä kun ymmärtäisit, että Suomen kansa, jonka äänitorvena mielelläsi esiinnyt ei ole lainkaan samaa mieltä kanssasi. Suurin osa kansasta on lopen kyllästynyt tähän rokotesirkukseen ja elämänsä rajoittamiseen kaltaistesi kuolemanpelkoisten typerysten vuoksi. Nämä ihmiset tunnistat siitä, että he käyttävät maskeja vain muodon vuoksi. Suurimman osan ajasta maski on joko taskussa, laukussa tai leuan alla, mistä se nostetaan tarvittaessa taas kasvoille.
    Kun matkustan julkisissa liikennevälineissä ilman maskia, en koe halveksuntaa tai moitteita, vaan saan lähinnä pelokkaita katseita maskinaamaisilta kanssamatkustajilta ja useat heistä siirtyvät pelokkaasti kauemmaksi minusta. Mnusta te rokoteuskovaiset maskilampaat olette pelkkiä surkeita pelkureita. Te olette valmiita luopumaan kaikista oikeuksistanne ja vapauksistanne hetkellisen turvallisuuden tunteen vuoksi.

 • Hipu

  Vastaa

  Pressan asenne on kurja. Hän halveksii rokottamattomia. Olen surullinen asenteestasi. Toivon, että kansa laajemmin ymmärtäisi.

 • Nimetön

  Vastaa

  Hyvä goy.. ei kun tarkoitan boy! Vastustakaa niitä pahoja rokotenazzeja ja heidän piikkejään! ynnä nazzipassejaan! Muistakaa että nazzit omistavat lääkeyhtiöt, Euroopan valtioden hallitukset ja — mikä tärkeintä — pankit! Nazzit pyörittävät myös USA:ta; maailman juutalaisinta valtiota. Muistakaa se!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi