Kaksi uutta puhujaa lauantain Nouse Suomi! ‑mielenosoituksessa

Yhteensä puhujia on nyt kuusi kappaletta.

Aktivismi

Helsingissä järjestetään lauantaina maahanmuuttoa vastustava Nouse Suomi! ‑mielenosoitus. Tapahtuma kokoontuu Pikkuparlamentilla kello 14.00.

Järjestäjät julkistivat nyt kaksi uutta puhujaa: kansalaisaktivisti Tiina Wiikin sekä Valta Kuuluu Kansalle ‑puoluetta edustavan Mika Schwachin. Yhteensä puhujia on nyt kuusi kappaletta.

Muita puhujia tapahtumassa ovat Tuukka Kuru (Sinimusta Liike), Toni Jalonen (Suunta-kollektiivi), Riikka Salmi (Suomen Kansa Ensin ‑puolue) sekä Mika Ranta (Soldiers of Odin).

Myös äärivasemmisto lupaa huumoria päivään

Myös äärivasemmisto on luvannut tulla paikalle tuottamaan tahatonta huumoria. Anarkistinen A‑ryhmä, jonka Partisaanin lukijat tuntevat elokuussa Turussa tapahtuneesta nöyryyryksestä, järjestää vastamielenosoituksen tapahtumalle. Osa anarkisteista on jo aloittanut kiusallisen uhon sosiaalisessa mediassa.

Koska anarkistit eivät halua olla paikalla keskenään nolaamassa itseään, on mukaan astunut myös someyhteisö Silakkaliike, joka niin ikään on omalta osaltaan tarjonnut internet-kansalle viihdettä viimeisen parin vuoden ajan.

A-ryhmä Äärivasemmisto Aktivismi Anarkismi Helsinki Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Maahanmuutto Mielenosoitus Mika Ranta Mika Schwach Nouse Suomi! Poliittiset viholliset Politiikka Riikka Salmi Rotu Silakkaliike Sinimusta Liike Sionismi Soldiers of Odin Suomen Kansa Ensin Suunta Talous Tiina Wiik Toni Jalonen Tuukka Kuru Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Valeoppositio Valta Kuuluu Kansalle Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • N.N.

  Vastaa

  Mahtava homma, ja hienot puhujat!

 • TT

  Vastaa

  Hyvä, että on kirjava kattaus eri puhujia. Massamaahanmuutto on kestouhka Suomelle. Tosin suuri nollaus ja koronadystopia tuntuu menevän senkin ohitse. Ainoa hyvä puoli koronassa on se, että se paljasti jälleen kerran valeopposition eli persujen perseilyn.

 • Toiv niin vielä tapahtuu

  Vastaa

  Vidu oikeesti noi silakat ja anarkistit pitäis ambua.

 • SKE kaapattiin

  Vastaa

  Tiina Wiik tulee olemaan sensaatio! Mutta mitä vale-SKE ja Riikka Yildiz (Os. Salmi) tuolla tekee??

  • SKE:n jäsen

   Vastaa

   Oikeuskin jo todennut SKE:n nykyisen johdon lailliseksi, niin koettakaa nyt päästä sen yli, jatkakaa elämäänne, ja lopettakaa ulina! (vink-vink)

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Miksei Marco osallistunut kokoukseen ja asettunut ehdolle?

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Tampere olisi parempi ja keskeisempi alue opposition toiminnalle. Helsinki on menetetty alue…

 • Gippokampus

  Vastaa

  Mika Ranta ja Jari Hanhikari – toinen osaa kirjoittaa, toinen lukea?

 • HH

  Vastaa

  Tehtäköön nyt selväksi: on meitä sellaisiakin, jotka vastustaa elintaso pakolaisia mutta hyväksyy esim. työperäisen maahan muuton. Nämä 2 eri asiaa pitäisi muistaa

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi