Äärivasemmisto jatkaa hätääntynyttä väkivaltauhoaan Kukkavirran jäätymisestä huolimatta

Vasemmistolaiset kuvittelivat, että ylivoiman turvin he voisivat saada toimitustyötä tekevän kolmikon juoksemaan karkuun, mutta suunnitelma epäonnistui.

Aktivismi

päivitetty

Partisaani haastattelemassa äärivasemmiston edustajia.

Äärivasemmisto jatkaa katteetonta väkivaltauhoaan Kukkavirran tapahtumiin liittyen, vaikka sen militanteimmalla kärjellä oli sunnuntaina tuhannen taalan paikka toteuttaa lupauksiaan. Noin 20 antifasistia bluffasi hyökkäävänsä Partisaanin kolmen hengen kuvausryhmän kimppuun, mutta koko joukko jäätyi tajuttuaan, etteivät toimittajat ole juoksemassa karkuun.

Vasemmistolaiset kuvittelivat, että ylivoiman turvin he voisivat saada toimitustyötä tekevän kolmikon juoksemaan karkuun, mutta suunnitelma epäonnistui, ja 20-päisellä antifasistien joukolla ei kenelläkään ollut uskallusta toteuttaa älypuhelimen takaa huudeltua fantasiaansa ”natsien” pahoinpitelemisestä. Partisaanin toimittaja, videomies ja tämän seurassa ollut turvamies siis käytännössä kolmestaan nöyryyttivät Suomen äärivasemmiston kovimmat uhoajat vain seisomalla paikallaan.

Poliisi tuli paikalle vasta yli minuutti sen jälkeen, kun iso ryhmä kommunisteja oli saapunut uhoamaan toimitusryhmälle. Tämän minuutin aikana kommunistijoukko ehti uhota ja jäätyä mediaryhmän edessä. Äärivasemmiston perustelut omalle jäätymiselle eivät tietenkään olleet omassa pelkuruudessa, vaan poliisissa.

Katteeton uho jatkui mielenosoituksen jälkeen

Vasemmisto ei sunnuntain aikana jostain syystä tuonut tapausta esille sosiaalisessa mediassa, vaikka yleensä he tuovat vastaavat tapahtumat julki varsin nopeasti. Video kyseisestä tapahtumasta lähti leviämään laajasti vasta maanantaina, mitä ennen kommunistit eivät olleet kommentoineet välikohtausta lainkaan.

Video selvästi oli äärivasemmistolaisille kiusallinen, sillä he pyrkivät avoimilla sosiaalisen median tileillään selittelemään, miksi väkivaltaa ei tapahtunut sekä analysoimaan syitä, miksi Partisaani oli ylipäätään paikalla. Eriskummallisin sanankääntein he pyrkivät kääntämään tilanteen edelleen niin, että lähinnä transuista, pelkureista ja tyhjänpuhujista koostunut kommunistijoukko olisi kyennyt luomaan pelon ilmapiiriä ympärilleen.

Eräs ilmeisesti paikalla ollut anarkisti perusteli Twitterissä, että tappelua ei syntynyt, koska paikalla oli poliisi (joka tosin saapui yli minuutti tilanteen alkamisen jälkeen, kuten videolla näkyy). Äärivasemmistolainen myös kutsui toimittajan tulemaan seuraavalla kerralla ilman poliisin suojaa jatkaen näin kiusallista ja katteetonta uhoaan.

Köykäisiä valheita

Sama äärivasemmistolainen teki myös kuvakoosteen paikalla olleesta turvamiehestä antaen ymmärtää tämän kadonneen paikalta pelkuruuttaan. Perusteena tälle on se, ettei turvamies näkynyt koko ajan videolla, vaan oli välillä kuvan ulkopuolella.

Kuten yllä olevan videon katsovat voivat jokainen todeta, on turvamies koko välikohtauksen ajan paikalla (videolla noin 07:30–10:20). Anarkisti luottaa siihen, etteivät hänen omat seuraajansa katso videota ja totea hänen kuvakollaasiaan valheeksi.

Osa äärivasemmistolaisista pyrki häätämään ”natsit” paikalta niin sanotulla magneettis-hypnoottisella katseella.

Äärivasemmiston bluffi paljastui

Tilannetta analysoimaan sosiaalisessa mediassa päätyi myös anarkisti Antti Rautiainen, joka niin ikään oli läsnä paikalla. Hän on antanut useasti poliittista väkivaltaa hyväksyviä lausuntoja. Hänellä on lisäksi tuomio poliittisesta pahoinpitelystä. Juuri ennen mielenosoituksen uhotilannetta hän totesi virnuillen toimittajalle, ettei tässä ole tapahtunut väkivaltaa ”vielä”.

Rautiaisen analyysin mukaan Partisaanin toimituksen tarkoitus oli tulla paikalle päästäkseen uhriutumaan. Ainoa syy toimittajien paikalle tuloon oli Rautiaisen mukaan saada ”selkäsauna” antifasisteilta, uhriutua ja todistaa näin äärivasemmiston väkivaltaisuus. Tosiasiassa Partisaani saapui Suomen johtavana vaihtoehtomediana haastattelemaan äärivasemmistolaisia, joiden toilailut tuovat sivuillemme aina massiivisia lukijapiikkejä – niin kuin tälläkin kertaa!

Vasemmiston perinteisiin kuuluu aina ennen mielenosoituksia uhkailla vihollisia väkivaltaisilla yhteenotoilla. Lopulta äärivasemmisto päätyy kuitenkin aina syyttämään poliisia ”natsien” suojelusta tai uhriutumaan itse, mikäli yhteenottoja todella syntyy.

Nyt katsottavissa oleva video kuitenkin todistaa vasemmiston väkivaltauhon katteettomuuden. Paikalla lienee ollut äärivasemmiston niin sanotun militantin päädyn ”kovimmat tekijät”, mikä kertonee jotain sen mobilisaatiokyvystä ja voimasta konkretisoida Internet-uho.

Lähde: Twitter (1, 2)

Äärivasemmisto Aktivismi Anarkismi Antifa Antti Rautiainen Kotimaa Kukkavirta Partisaani Poliisi Poliittiset viholliset Turku Turku ilman natseja Vasemmisto

Keskustelu

29 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Partisaanin toimituksen turvamiehellä oli nerokas oivallus käyttää turvakäsineitä, koska suvakit voivat yrittää iskeä esim. likaisella huumepiikillä. Agressiivisella siimatukalla seisoi silmät päässä siihen malliin, että aamupiikki oli varmasti vedetty.

  Suvakkien taktinen vetäytyminen oli huikea!

 • ShlomoShekelbergstein

  Vastaa

  Ainut asia mikä partisaanin toimituksessa välillä hiertää on tämän oikeisto-vasemmisto vastakkainasettelun korostaminen. Nämä vasemmistolaisetkin ovat kansalaisiamme ja Suomen kansa täytyy saada yhtenäistettyä. Muuten mistään ei tule mitään.

  • Nimetön

   Vastaa

   Nuo suomen kansaa?
   Ei, nuo ei ole enää tämän maan kansaa eikä heistä ikinä sitä tule, valitettavasti näin.

   • Juha anttila

    Vastaa

    hyva huomio

   • Vuoroin vieraissa

    Vastaa

    Nimenomaan, hinttifanteista ei koskaan tule suomalaisia, sillä ne vihaavat valkoista rotua, isänmaata, suomalaisuutta ja suomalaista kulttuuria. Hinttifantit ovat kasaarisionistien hyödyllisiä idiootteja ja rahahuoria, mikä on nähty monen monituista kertaa. Muistetaanpa miten ne jenkeissäkin itkivät yhdessä vaiheessa Sorokselle: ”Soros, give us our money!”

    Tuollainen saasta heitetään vielä ulos tästä suomalaisten isänmaasta näiden islamistiterroristien kotimaihin, missä islamistit tekevät niille sen mitä pitääkin.

  • TT

   Vastaa

   Moni on ihmetellyt, minne ovat hävinneet imperialismia ja sortovaltaa vastustavat vasemmistolaiset, joita takavuosina oli meillä Suomessa runsaasti. Vasemmisto tuhottiin ja lumottiin identiteettipolitiikalla ja vääränlaisella kansainvälisyydellä. Tämän vuoksi vasemmistosta on tullut läntisen ja sionistivetoisen globalismin rakkikoira. Antifa on tämä mädännäisyyden huipentuma. Nk. ”äärioikeisto” on joutunut ottamaan perinteisen vasemmiston tehtäviä itselleen. Asetelman takana on suuri ’hajoita ja hallitse’- koneisto.

 • Viljami

  Vastaa

  Kukaan näistä tyypeistä ei tiedä mitä oikea väkivalta on, jos tietäisi eivät hilluisi tuola haastamassa. Joku tappelun nujakka on ainoa mitä ovat kokeneet, siksi autuaan tietämättömänä haastavat riitaa.
  Minä olen nähnyt ja kokenut oikeaa, raakaa väkivaltaa ja se ei ole mukava kokemus! Kukaan teistä ei halua sitä, ei kummallakaan puolella, uskokaa pois. Kun ihmisen niskaan lyödään veitsi tai hakataan kallo halki mailalla, loppuu uho, ihan kaikilta! Kannattaa muistaa että jos väkivaltaa ihannoi ja ajattelee, sitä vetää puoleensa ja jossain kohtaa sen todellisuus iskee kasvoille.

  • Että näin

   Vastaa

   Tappelussakin käytetään väkivaltaa vaikkakin usein tehottomasti. Tarkoituksena aiheuttaa toiselle fyysisesti vahinkoa tavalla tai toisella on väkivaltaa.
   Hyvin usein suukopu, jossa toisella osapuolella loppuu älyllinen argumentointikyky voi johtaa väkivaltaiseen konfliktiin esim. poskelle läpsäisyyn yms. se on jo väkivallaksi luokiteltavaa.
   Valitettavasti väkivalta ei lopu ilman väkivaltaa, siinä on tiedostettava lopputulema ja ne ketkä uhkailevat, voimafantasioivat tällaisesta eivät tiedä todellisuudesta mitään, tulevat myös olemaan mahdollisessa tilanteessa vastaanottavana osapuolena kykyjen puuttuessa kun puheet pitäisi materialisoida toiminnaksi jossa ei ole käsikirjoitusta.
   Väkivalta tai sillä uhkaaminen ei ole mielipide‑, näkemyserojen vuoksi vaivan arvoista, sen energian voi käyttää vaikka tiedonhakuun ja siihen surullisen kuuluisaan kriittiseen ajatteluun myös omalta kohdalta.

 • Nimetön

  Vastaa

  Antifasismi on aina itsensä nolaamista

 • R R

  Vastaa

  Erittäin huumoripitoista materiaalia. Pikkurillillä tapettava transu ja kaksi sokerin pöhöttämää mies(oletettua)lasta. Huhhuh kyllähän nyt tuossa pitäisi pelottaa ketä vaan!!

  Tää mustiin pukeutunut vartija laittais koko poppoon yksin levyksi.

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  20×0=0

  • Urho

   Vastaa

   Totta. Vasukit olisivat kyllä toimineet mutta tässä alivoimatilanteessa he eivät ottaneet riskiä.

 • Miksi?

  Vastaa

  Siis miksi ihmeessä vassarit eivät vain vaikene tätä tapahtumaa kuoliaaksi omalta osaltaan? Miksi? Kertokaa miksi? Miksi he maksimoivat oman itsensä nolaamisen?

 • Bad eye

  Vastaa

  Olen kyllä aina miettinyt, että mikä tuo vasemmistolaisten tapa tuijotella pahalla katseella oikein on? Se on nimittäin vuosia ollut esillä erilaisissa tapahtumissa. Katsotaan pahasti mutta eipä sitten tehdä mitään sen enempää.

  • Late

   Vastaa

   Palta ei näytä ykskään. Lähinnä tablettien, liiman imppauksen ja kilju mäskin kyllästämä ja lasittunut.

 • Olli

  Vastaa

  ”Sama äärivasemmistolainen teki myös kuvakoosteen paikalla olleesta turvamiehestä antaen ymmärtää tämän kadonneen paikalta pelkuruuttaan. Perusteena tälle on se, ettei turvamies näkynyt koko ajan videolla, vaan oli välillä kuvan ulkopuolella.

  Kuten yllä olevan videon katsovat voivat jokainen todeta, on turvamies koko välikohtauksen ajan paikalla (videolla noin 07:30–10:20). Anarkisti luottaa siihen, etteivät hänen omat seuraajansa katso videota ja totea hänen kuvakollaasiaan valheeksi.”

  Videolta näytti lähinnä että turvamies pakitti, jottei antifantit pääse hyökkäämään selkäpuolelta ja saattaa olla että kyseinen reaktio tuli melkolailla selkärangasta mikäli on treenannut vastaaviin tilanteisiin. Kertoo aika paljon antifanteista että moinen mahdollisuus meni heiltä ohi. Ilmeisesti ”turpaan vetoa” on harjoiteltu tosiaan lähinnä internetissä uhoamalla.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Rautiaisen teinilauma ei sitten uskaltanutkaan toimia niin kuin Rautiainen kuvitteli, antifasismi on joka kerta itsensä totaalista nolaamista.

  Kun näitä haastatteluja tekee vastapuolelle, niin on tosiaan hyvä olla turvamies mukana, niin kuin Partisaanilla nyt olikin.
  Upeaa työtä Partisaanin toimitukselta!

 • Runtifa

  Vastaa

  Naurattaa kyllä kun joku anonyymi vajakki uhoaa jälkikäteen, että ensi kerralla saat varmasti turpiisi, nyt et saanut koska tekosyyt x, y ja z.

  Sanoisivat vaikka mielummin, että halusivat turvata journalistin oikeuden tiedottamiseen ja siksi jätimme ryhmän rauhaan. Se olisi uskottavampaa kuin nyt läpikäydyt tekosyyt omalle pelkuruudelle reaalimaailman edessä.

 • almgren joel

  Vastaa

  vittu suomipunikit on spedee porukkaa 😀 :DDD :DD

  • pertsa

   Vastaa

   Hah, hah antifa yrittää lakaista tämän kohtaamisen Partisaanin toimituksen kanssa.

 • tois pual jokke

  Vastaa

  MÄÄ MEINASISI JUST VETÄÄ TURPAA„

 • Boomer

  Vastaa

  Tuossa oli ilmeisesti Suomen antifan kovimmat jätkät. Ihan helvetin säälittäviä pojan nulikoita. Noh, parempi vaan että oikeat miehet on tervehenkisellä puolella, eikä noiden aivopestyjen pillimehupoikien joukoissa.

 • Rynkky

  Vastaa

  Hävettää että tämänkin striimin kautta ihmiset ulkomaita myöten näkevät millaisia vätyksiä löytyy Suomen nuorisosta.
  Pelkkiä äänenmurroksesta kärsiviä tissiposkia ja hattaroita joille isi ja äiti eivät ole kertoneet, ovatko he tyttöjä vai poikia.

 • Dimitri Kallukainen

  Vastaa

  Tietääkö muuten Partisaanin toimitus tai joku muu että mikä tämä Dimitri Ollikaisen uusin huijaus oikein on, jossa se väittää nyt sosiaalisessa mediassa että Sinimusta liike ja aiemmin myös PVL olisivat osoittaneet tukensa sekä Isikselle että Talibaneille?

  Tästä Talibanien ”tukemisesta” Ollikaisella on todisteena ainoastaan Sinimustien twiitti jossa vaaditaan Talibanin hallinnon tunnustamista. Se on Ollikaisen mukaan suora tuen osoitus Sinimustilta Talibaneille ja merkki siitä että Sinimustat ovat ideologialtaan täysin identtinen Talibanien ja ISIS-terroristien kanssa sekä kyseisten järjestöjen vankkumaton kannattaja.

 • Julli

  Vastaa

  Antifa = soija- ja estrogeenipojat.

 • Ninja

  Vastaa

  Selvästi nuokin vassarit tietää, että kansallisradikaaleissa piireissä harrastetaan aktiivisesti itsepuolustuslajeja. Ja ihan oikeassa he siinä ovat 🙂

 • Runeberg

  Vastaa

  Polkkatukkainen Sippo Kähmikin siellä riehumassa. Mitähän lastensuojeluviranomaisevat tuumisivat rentun sekoiluista?

 • AFOAIN

  Vastaa

  Mitä ajattelit tehdä, hä, hä?, uhosi vassarijoukko. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut, sillä tapansa mukaan yksikään heistä ei uskaltanut aloittaa tappelua. Tämä johtui siitä, että yksikään heistä ei ole ollut tappelussa elämänsä aikana. Lehdistä he ovat kuitenkin lukeneet, että yksikin natsin antama isku voi tappaa, ja tämä pelotti vassareita.

  Lopulta he palasivat takaisin turvalliseen tilaan internetiin, jossa älypuhelinten takaa uho jatkui. Jäätyminen ei johtunut pelkuruudesta, he kirjoittivat anonyymeillä tileillään. Se johtui poliisista, joka tosin ei jäätymisen hetkellä ollut edes paikalla. Ensi kerralla sitten!, uho jatkui.

  Tätä ensi kertaa ei koskaan tullut. Jäätyminen, karkuun juokseminen ja itsensä nolaaminen oli tullut jäädäkseen militanttien antifasistien piiriin.

  Ote kirjasta Antifasismi on aina itsensä nolaamista.

 • Ilmiselviä urheilumiehiä

  Vastaa

  Millainen on äärivasemmistolainen hauiskääntö?
  Jointin nosto huuleen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi