Video: Partisaanin toimituksella tapahtumarikas 188 Kukkavirta –päivä

Partisaanin toimitus jalkautui paikalle haastattelemaan niin Kukkavirtaan osallistuneita kansalaisia kuin myös Turku ilman natseja -tapahtuman järjestäneitä vastamielenosoittajia.

Aktivismi

Partisaani haastatteli äärivasemmistoa, joita ilmestyi ja katosi Kukkavirran aikana.

Partisaanin toimitus osallistui sunnuntaina Turun terrori-iskun uhrien muistolle järjestettyyn 188 Kukkavirta –kulkueeseen. Tilaisuus keräsi yhteen suuren joukon kansallismielisiä aktiiveja ja kotikaupunkinsa turvallisuudesta huolestuneita paikallisia.

Perinteille uskollisena myös Partisaanin toimitus jalkautui paikalle haastattelemaan niin Kukkavirtaan osallistuneita kansalaisia kuin myös Turku ilman natseja ‑tapahtuman järjestäneitä vastamielenosoittajia. Vastamielenosoittajat olivat saapuneet paikalle halventamaan terrori-iskun uhreja. Aiemmin Turku ilman natseja ‑tapahtumassa on pitänyt juhlapuheen jopa pedofiili Sasu Haapanen, mikä kertonee kaiken oleellisen vastamielenosoittaja-aineksesta.

Kukkavirta-kulkue sujui rauhallisesti ja arvokkaasti suunnitelmien mukaisesti. Tapahtuman teema tuotiin selkeästi esille White Lives Matter ‑banderollin avulla. Kulkueen päätepisteessä osallistujat hiljentyivät kuuntelemaan Terhi Kiemungin ja Henri Hautamäen puheita, jotka käsittelivät terrori-iskun ohella myös hallituksemme väestönvaihtopolitiikkaa, joka tulee väistämättä johtamaan uusiin veritekoihin valkoisia vastaan.

Tapahtuman energisenä päätöksenä pitkän linjan kansallismielinen artisti ja Sniper-yhtyeen nokkamies Korkki piti ulkoilmakonsertin. Kulkueeseen osallistuneet olivat ilahtuneita siitä, ettei lyriikoissa peitelty karujakaan rodullisia tosiasioita, vaan yhteiskuntamme rappio tuomittiin suorasanaisesti.

Huvittavia kohtaamisia vastamielenosoittajien kanssa

Partisaanin toimitus pyrki rakentamaan kulkueen aikana myös paljon puhuttua dialogia toisinajattelijoiden välillä yrittäen haastatella väkivaltarikollisuudesta tuomittua helsinkiläistä anarkistijohtaja Antti Rautiaista. Haastatteluyritys johti koomiseen välikohtaukseen, joka osoittaa, kuinka ”uskottavaa” äärivasemmiston Internetissä suorittama väkivaltauho todellisuudessa on.

Keski-ikäistyvä Rautiainen on vuosien ajan ympäröinyt itsensä lähes puolet itseään nuoremmilla yliopistotaustaisilla anarkistitytöillä (ja muutamilla harvoilla miesoletetuilla), jotka vaikuttavat jättävän Rautiaisen perustaman A‑ryhmän viimeistään opintojensa siirtyessä maisterivaiheeseen. Rautiainen toi hupaisan henkivartiokaartinsa myös Turkuun. Kun Partisaani lähestyi Rautiaista, hänen seuraajalaumansa kuitenkin juoksi pois jättäen Rautiaisen yksin toimituksen seuraan.

Pian tämän jälkeen yli kymmenpäinen ”rohkeutensa” kerännyt äärivasemmistolaislauma alkoi juosta toimitustamme kohti yrittäen pelotella toimituksen perääntymään. Toimitus ei kuitenkaan liikahtanut vaan jäi seuraamaan lähestyvää joukkoa huvittuneena. Viime hetkellä ”hyökkääjät” kuitenkin pysähtyivät paljastaen bluffinsa. Tappelemisen sijaan äärivasemmistolaiset alkoivat kiljumaan Partisaanin toimittajille vaivaannuttavia iskulauseitaan.

Vain muutamia päiviä ennen Kukkavirtaa äärivasemmisto oli aloittanut Twitterissä perinteisen väkivaltauhonsa pelotellakseen kansallismielisiä. Esimerkiksi A‑ryhmän ja Varisverkoston liepeillä toimiva ja Partisaania usein kommentoiva Leona Kotilainen fantasioi sosiaalisessa mediassa ”natsien myllyttämisestä”. Kun iskulauseet olisi pitänyt jalkauttaa kaduilla, putosi uholta kuitenkin nolosti pohja.

Partisaani kiittää sekä Kukkavirta-marssijoita että koomisia vastamielenosoittajia unohtumattomasta tapahtumasta!

Katso lisää:

SUORA LÄHETYS TURUSTA – Partisaani seuraa mielenosoitusten kulkua

A-ryhmä Äärivasemmisto Aktivismi Antifa Antti Rautiainen Henri Hautamäki Kotimaa Kukkavirta Leona Kotilainen Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Partisaani Poliittinen väkivalta Politiikka Sasu Haapanen Terhi Kiemunki Terrorismi Turku Väestönvaihto Vasemmisto White Lives Matter Yhteiskunta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Helvetin hyvää duunia! 😀 5/5

 • Nationalisti

  Vastaa

  Iso kiitos Partisaanille, teette todella mahtavaa ja monipuolista duunia.
  Haastatteluja oli mukava kuunnella.

 • Julli

  Vastaa

  Hyvin vedetty. 💪

 • Nimetön

  Vastaa

  Hahahah, aika paska bluffi soijapojilta. Yksi Partisaani vastaa kahtakymmentä soijaa

  • tulitikkutyttö

   Vastaa

   Kiitos päivän vatsalihasjumpasta, näitä näköjään riittää. Tällaiset soijapojat lähtevät Afganistanistakin talibaneita pakoon sen sijaan että tekisivät jotain.

   • .-‡O¯·

    Vastaa

    C’mon, eiväthän nuo nyt mitään liimanhaistelijoita sentään ole. Toluahan nuo sniffaavat!

    Myös historiantuntemus on heikkoa noilla, sillä juuri USA, Israel & Co. auttoivat talebanin valtaan Afghanistanissa. Ovat toki niin nuoria etteivät muista maailmanhistorian metkuja ja puolenvaihtoja. Ja kyllähän sitä itsekin vielä 20 vuotta sitten uskoi kaikenlaiseen haihatteluun. Kyllä se järki vielä syrjäyttää utopistiset putkiunelmat useimmilla noistakin, jahka vain hieman ikää ja kokemuksen tuomaa viisautta karttuu.

 • Pyörällä Hurauttaja

  Vastaa

  Toisessa porukassa miljoonasti enempi ryhtiä kuin tuossa liimanhaisteijoiden anarkisti-paskojen luihujengissä.

 • Hyvä tunnelma

  Vastaa

  Toi Alhan haastattelu oli hyvä. Se oli vähän niinkui judoa, sanan säilää ja kysymyksiä. Pistevoitto kuitenkin Alhalle vaikka lopussa Partisaani kiri.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Millä logiikalla?
   Mielestäni Partisaanin toimittaja vastaili erittäin hyvin ja oli kokoajan niskan päällä haastattelussa.

   • Hyvä tunnelma

    Vastaa

    Se viimeinen kommentti:”Kyllä sä sen opit” oli se joka ”vei siltaan” mutta Alha hoksas että sen jälkeen se on heikoilla. Ja siksi se lopetti.

    Tällainen haastattelu vaatii paljon valmistautumista ja nopeat hoksottimet. Partisaanin haastattelijalla on nopeat hoksottimet mutta Alha oli opetellut ulkoa ne fraasit joilla se voisi voittaa keskustelun. 

    Niinkuin sanoin, hiksen hieno ero, mutta tällä kertaa meni Alhalle. Gongi pelasti.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Hieno tapahtuma! Harmi etten tänä vuonna itse päässyt paikalle, mutta hieno videokooste. Hienoa työtä Partisaani! Räkisnisteistä, pedofiileista, transuista ja muista kommunistirotista koostuva antifa näyttikin jälleen nolaavan itsensä kurkkivan puskista näytellen keskisormea ja huutelevan sekä äkkiä karkuun. Vau! Antifa on kyllä niin suurta pelkoa aiheuttava liike. Oikeesti, mikä myötähäpeä. 😂

 • Amalek

  Vastaa

  Myös Veriyhteys-sivusto raportoi kuvien kera tapahtumasta:

  https://veriyhteys14.blogspot.com/2021/08/188-kukkavirta-tapahtuma-korkki-sniper.html

 • hati

  Vastaa

  Tämä oli hienosti hoidettu Partisaanin porukalta 8/8
  Antifan soijanakeilta meni paskat housuun.

 • Jake

  Vastaa

  Riukusääret koittaa uhota.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi