White Lives Matter ‑aktivistimanuaali, osa 6

Toivomme sinun laittavan antamamme vinkit hyvään käyttöön ja liittyvän yhteiseen taisteluumme.

Aktivismi

Suomentajan huomio: Amerikasta lähtöisin oleva White Lives Matter ‑aktivistialoite on ruohonjuuritason aloite, jonka ajatuksena on herättää valkoista tietoisuutta aktivismin kautta. Ryhmä julkaisi kesäkuussa aktivistimanuaalin yleiseen jakoon. Partisaani päätti suomentaa manuaalin, jotta lukijamme voivat saada siitä motivaatiota ja soveltaa manuaalin oppeja Suomessa käytännön toimintaan.
Tällä hetkellä kyseisen ryhmän toiminta on hajautettua, anonyymiä aktivismia, joka tapahtuu maailmanlaajuisesti etukäteen ilmoitettuna päivämääränä. Ajatuksena on, että ihmiset levittävät sovittuna päivänä katukuvaan valkoista tietoisuutta herättävää materiaalia erilaisin keinoin.

Marssi / tapahtuma

Tämä on oppaamme se osuus, joka lienee mielenkiintoisin jo valmiiksi aktiivisille aktivisteille. Tapahtuma itsessään voidaan luokitella onnistuneeksi, mikäli olet onnistunut yhdistämään valkoisia ja he ovat olleet vastaanottavaisia viestillemme sekä liittyneet joukkoomme. Pelkästään juttelu ja sanomamme allekirjoittaminen ei riitä. Heidän tulee liittyä joukkoomme tavalla tai toisella.

Tapahtuman tavoitteet

 1. Tuoda mahdollisimman paljon näkyvyyttä asiallemme. Tämä tarkoittaa muita valkoisia, mutta myös medianäkyvyyttä. Kaikki julkisuus on hyvästä tässä kohtaa.
 2. Sitouttaa ihmisiä ja pyytää näitä marssimaan kanssamme, mikäli he uskovat asiaamme (olettaen, että he osaavat suojata tietoturvansa) tai tulemaan johonkin tulevaisuuden tapahtumaan.
 3. Rakentaa yhteisöä ja vahvistaa WLM-aktivistien yhtenäisyyttä. Me tuemme voimakkaasti valkoista kollektiivisuutta. Aktivisteja rohkaistaan tapaamaan myös aktivismin ulkopuolella ja rakentamaan kaverisuhteita. Kuitenkin, tietoturva on yksilöistä kiinni.
 4. Levittää pro-valkoista materiaalia.

Miten järjestää tapahtuma

 1. Suunnittelu
 • Valitse paikka. Tahtonet valita paikan, jossa on joko paljon liikennettä tai suuri näkyvyys, tai joku paikka, jossa on paljon ohikulkijoita. Tämä on riippuvaista siitä, minkä tyyppistä aktivismia olet tekemässä. Alue, joka parhaiten ajaa asiansa saada lisää ihmisiä riveihimme, on paras alue.
 • Valmista materiaalit: suosittelemme valmistamaan mainokset viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Miksi? Koska et välttämättä saa niistä riittävän hyvälaatuisia, mikäli alat kiireessä valmistamaan.
 • Tiedustele alue etukäteen: sinun olisi hyvä mennä fyysisesti tiedustelemaan, että paikka on turvallinen ja laillinen aktivismille. Voit järjestää suunnittelutapahtuman, jossa selvitätte läpi logistiset ongelmat, joita saattaa ilmetä. Suosittelemme jättämään autot ainakin muutaman korttelin päähän tapahtumapaikasta. Ota myös mukaan ylimääräisiä maskeja, mikäli ihmiset eivät noudata tietoturvaa ja jättävät omansa kotiin.
 1. Mainostaminen
 • Ydinjäsenet: voit käyttää chattia/kanavaa mahdollisuutena sitouttaa jäseniä ja nähdäksesi, ketkä todella ovat omistautuneita aktivismille. Paras tapa osoittaa olevansa pro-valkoinen on aktivismi. Älä luota keneenkään internetissä liian helposti äläkä anna henkilökohtaisia tietojasi tuntemattomille. Kun luottamus on rakennettu aktivismin kautta, voit lujittaa ydinaktivistien ryhmää, johon jokainen on sitoutettu, ja suunnitella tulevaisuuden aktivismin laajuutta. Voit myös rakentaa yhteisöllisyyttä, mihin rohkaisemme. Voitte mennä metsään kävelylle, siivota paikallisen puiston, istuttaa puita tai jutella ihmisille kaduilla.
 • Ystävät ja perhe: Ihmiset, jotka tunnet jo valmiiksi oikeassa elämässä, ovat parhaat vaihtoehdot aktivismiin. He voivat auttaa sinua banderollin/lentolehtisten teossa ja levityksessä, mutta erityisesti he voivat tulla tapahtumiin tai jopa mainostaa niitä omissa sosiaalisissa piireissään. Muista, että haluamme koko valkoisen maailman tietävän, että on olemassa ruohonjuuritason aloite, joka taistelee heidän vapautensa puolesta anti-valkoisessa systeemissä.
 • Lentolehtiset ja tarrat: voit myös tehdä mainoslehtisiä varsinaista päätapahtuman mainostamista varten. Mieluiten jaat materiaalia, jossa on osoitteena virallinen Telegram-sivumme sekä paikallinen WLM-sivusi, jotta kiinnostuneet voivat ryhtyä aktivisteiksi. Päivämäärät aktivismeille ovat merkattuna kalenteriimme, joka on nähtävissä Telegram-sivullamme.

Internetissä: Tämä on heittämällä helpoin aktivismin muoto, mitä yksilö voi tehdä. On hankalaa kutsua ihmistä aktivistiksi, mikäli hän ei tee edes sitä pientä roolia, kuin jaa linkkejä ja muuta materiaalia nettiin. Sinun on hyvä selvittää kohdeyleisösi. Yleensä se meinaa ihmisiä, jotka ovat jo valmiiksi tietoisia sodasta, jota valkoisia vastaan käydään. Nämä ovat helpointa saada mukaan oikean elämän aktivismiin.

 1. Tapahtumapäivä

Turvallisuus: ykkösprioriteettisi on sinun ja muiden osallistujien turvallisuus. Mikäli poliisi saapuu paikalle, pysy rauhallisena ja vetoa oikeuteesi rauhanomaiseen protestoitiin. He saattavat pelotella/uhkailla sinua, jotta poistuisit, mutta älä anna periksi.

Laillisuus: Älä missään tapauksessa sorru minkäänlaiseen laittomuuteen. Olemme rauhanomainen ja laillinen aloite ja sellaisena myös pysymme. Tarkista paikalliset itsepuolustukseen ja mielenosoittamiseen liittyvät lait ja valmistaudu niiden mukaan. Mitä valmistautuneempi olet, sitä itsevarmempi olet.

-Optiikat: Olemme rodullinen aloite. Se tarkoittaa, ettemme ota kantaa politiikkaan tai uskontoihin. Tästä syystä, älä missään tapauksessa tuo poliittista materiaalia tapahtumiimme. Tämä koskee kaikkea MAGA-materiaalista hakaristeihin sekä materiaalia, joka sisältää muiden rotujen pilkkaamista. Kuitenkin, lähestulkoon mikä tahansa pro-valkoinen materiaali on hyväksyttyä. Tapahtumissa edustat valkoista rotua. Sinä olet se aktivisti, joka meillä on. Pukeudu ja käyttäydy sen mukaan – aina laillisesti ja kunnioitettavalla tavalla.

-Sitoutuminen: käytännössä kaikki vuorovaikutus, mitä sinulla tulee pro-valkoisessa tapahtumassa, tapahtuu pro-valkoisten, antivalkoisten ja välinpitämättömien kanssa.

–Antivalkoiset: Missään olosuhteissa on turhaa ajautua debattiin/konfliktiin/keskusteluun antivalkoisen kanssa. Ei ole pointtia keskustella sellaisen ihmisen kanssa, joka haluaa sinun kuolevan. Antivalkoinen voi tulla monessa muodossa: valkoiset petturit, poliittinen poliisi, ei-valkoiset jne. Muista: valkoiset petturit eivät ole valkoisia mielenmaisemaltaan; ainoastaan geenit tekevät näistä rodullisesti valkoisia. Kohtele heitä kuin ketä tahansa antivalkoista. Pro-valkoisena oleminen on perusedellytys sille, että sinut voidaan laskea valkoiseksi.

–Pro-valkoiset: Nämä ovat he, joiden vuoksi sinä olet tapahtumassa. Sitouttaaksesi valkoisia, jotka tuntevat olevansa yksin ja demoralisoituja sekä tuodaksesi heidät osaksi aktivistikenttää. Aina kun näet tällaisen henkilön, pyri antaman tälle materiaalia, kuten tarroja tai lentolehtisiä ja suosittele kanavaamme sekä lukemaan aiheesta lisää. Mikäli tällainen ajaa autolla ohitsesi, pyydä häntä pysähtymään, mikäli sen voi helposti ja turvallisesti tehdä, ja anna tälle materiaalia.

–Välinpitämättömät: Sinun tulisi käyttää aikaa vakuuttaaksesi ihmiset, jotka eivät vaikuta olevan tietoisia valkoisia vastaan käytävästä sodasta. Kuitenkin, kaikissa tapauksissa, älä eskaloi tilannetta riidaksi.

Kuvat ja videot: Rohkaisemme valo- ja videokuvaamaan tapahtumia. Ei pelkästään juridisen suojan vuoksi, vaan myös siksi, että se motivoi muita potentiaalisia aktivisteja sekä näyttää, kuinka helppoa ja turvallista aktivismi on. Kannustamme kuvaamaan tapahtumia. Kuitenkin: muista aina oma tietoturvasi kaikkina aikoina. Tämä tarkoittaa, että älä ikinä lataa sellaista videota tai kuvaa, joka voi johtaa toverisi paljastumiseen. Sinun tulisi muistuttaa tovereitasi suojaamaan itsensä aina, kun teette aktivismia. Kanna mukanasi extramaskeja.

Toivomme sinun laittavan antamamme vinkit hyvään käyttöön ja liittyvän yhteiseen taisteluumme.

Kun voitamme, se tulee olemaan kauniimpaa kuin koskaan aikaisemmin. Kauan eläköön he, jotka sytyttivät liekin ja ylläpitivät sitä.

Aktivismi Filosofia Historia Kolumnit Kotimaa Kulttuuri Marssi Mielenosoitus Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Talous Ulkomaat Väestönvaihto Valkoinen rotu

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi