Sinimusta Liike lauantaina Kuopiossa

Puolue kannustaa tulemaan paikalle, vaikka olisikin allekirjoittanut kortin.

Aktivismi

Kansallisradikaali puolue Sinimusta Liike on lauantaina esillä Kuopiossa. Puolue kerää kannattajakortteja saadakseen puolueen rekisteröidyksi.

Tarkempi paikka on Väinölänniemi aikavälillä 18–21. Puolue kannustaa tulemaan paikalle moikkaamaan, vaikka olisitkin allekirjoittanut kannattajakortin.

Aktivismi Kannattajakortit Kotimaa Kuopio Politiikka Puolueet Sinimusta Liike Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Onnea yritykselle. Kyllä siitä puolue syntyy mutta ehdokkaita vaikea saada ja kannatusta. Itse kyllä laitoin jäsenhakemuksen. Voisin olla ehdollakin. Mutta meikäläisiä vähän. Ja puolueen linjan määrää aina puheenjohtaja.Ja ikävä kyllä puolueen perustaneet aktiivit usein syrjäytetään Tunnetuin lienee Väyrynen mutta samoin kävi myös Wittille. Olin mukana ja ehdokkaana jo Mäenpään firmassa.

 • jutikka raha 66 322

  Vastaa

  Euro ‑nimisestä yksityisestä rahajärjestelmästämme

  Hämmästyttävän moni elää sellaisessa harhakäsityksessä, että työllä (tai tuotannolla) tehdään tai luodaan rahaa.

  Tämä harhakäsitys on täysin absurdi eikä sillä ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

  Nykyisessä järjestelmässä Velka = Ostovoima = Työpaikka. Tämä kaava on ällistyttävän yksiselitteinen sekä helposti todennettavissa tällä hetkellä käytössä olevasta taloudellisesta järjestelmästä eli laeista, direktiiveistä ja säädöksistä: on vain kysyttävä kenellä on monopoli rahaan, ja miten monopolin haltija laskee rahan liikkeelle?

  http://ebolakani.blogspot.fi/2012/11/miten-paljon-pankki-voi-lainoja-omaan.html

  Nykyisessä järjestelmässä työ tai tuotanto ei luo talouteen (työn tai) tuotannon arvoa vastaavaa tuloa. Pankista lainattu raha luo tuotannon arvoa vastaavan tulon.

  Toisin kuin television talousasiantuntijat harhaisesti olettaa, työllä ei ole mahdollista tehdä tai luoda rahaa. Työllä tai tuotannolla ansaitaan rahaa, jonka pankki loi laillisella kirjanpitokikkailulla ”tyhjästä”.

  Tämä tarkoittaa sitä, että pankki (luottolaitos) ei lainaa yleisöltä vastaanottamiaan talletuksia tai muita takaisinmaksettavia varoja yhtään mihinkään. Pankit eivät siis tee maturiteettitransformaatiota eli kanavoi varoja rahoitusylijäämäisiltä talousyksiköiltä rahoitusalijäämäisille. Se myöntää luottoja täysin muulla tavalla.

  http://www.hameensanomat.fi/kolumnit/257029-bank-england-tuli-ulos-kaapista

  Lakien, direktiivien ja asetuksien mukaan ilman velkaa ei ole rahaa. Ilman rahaa ei ole taloutta, verotuloja, työtä ja niin edelleen.

  Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä tarkoittaa sitä, että TV:n ”talousasiantuntijat”, kuten moni muukin, joka harhaisesti olettavat Suomen talouskasvun paranevan työllä tai tuottavuudella, ovat kerta kaikkiaan väärässä.

  TÄLLAISESSA JÄRJESTELMÄSSÄ ON TÄYSIN MERKITYKSETÖNTÄ KUINKA PALJON, VÄHÄN TAI KAUAN TYÖTÄ TEKEE; KIERROSSA OLEVA RAHAMÄÄRÄ EI KASVA SENTTIÄKÄÄN.

  Kaikki valtapoliitikkomme ja kaikki merkittävät puolueemme palvelevat pankkiireita; kansa saa heidän puolestaan vaikka kuolla. Velkarahajärjestelmää tuetaan ”leikkauksilla”, ”säästämisillä” ja ”rakenneuudistuksilla”, vaikka niistä ei ole mitään apua.

  Pelkkää itsetuhon edistämistä on yrittää keksiä keinoja pelastautua tai parantaa elämisen edellytyksiä rikollisten käsissä olevan rahahuijausjärjestelmän sisällä !

  On suorastaan narrin hommaa hoitaa velkarahajärjestelmässä tapahtuvaa automaattista talouden kuristumista poliittiikkojen ja ”asiantuntijoiden” keskusteluissa mainituilla ”sopeutustoimilla.” On narrin hommaa yrittää sopeutua velkahirressä roikkumiseen ja kansan tuhoutumiseen. Jos joku tosissaan haluaa parantaa maamme oloja, hänen tulee kiskoa velkarahajärjestelmä juurineen maasta pois.

  Kun meiltä vaaditaan vyön kiristämistä, menoleikkauksia ja yksityistämistä valtionvelkojen hillitsemiseksi ja vähentämiseksi, meitä huijataan. Veloista on mahdollista päästä vain irtaantumalla väkisin velkaannuttavasta yksityisluonteisesta EKP:n ja BIS:n valvomasta rahajärjestelmästä (rahajärjestelmämme ei ole osa yhteiskuntaamme; se on yksityinen kansainvälinen rikoshanke). Ei ole muuta keinoa.

  VAIHTOEHTO olisi yksinkertainen, mutta petolliset päättäjämme eivät tähän ratkaisuun halua mennä :

  Esimerkiksi:

  Valtio tulostaa OMAA rahaa, jonka se kuluttaa kiertoon ostamalla kansalaisilta niitä palveluita joita he (kansalaiset) haluavat yhteisön (valtion) tuottavan.

  Jos valtio voi laskea liikkelle velkakirjoja, joita ostamalla yksityiset liikepankit tulostavat valtioiden tileille rahaa lainasopimusta vastaan, niin aivan hyvin valtio voisi luoda itsekkin nämä rahat omille tileilleen siitä samasta tyhjästä ilmasta josta yksityiset liikepankitkin nykyisin tämän rahan luovat.

  Thomas Edison: ”Jos hallitus voi laskea liikkeelle dollarin velkakirjan, se voi aivan yhtä hyvin laskea liikkeelle dollarin setelin.”

  Velkaan perustuva ”hyvinvointimme” tuhoutuu pian, koska valtiomme talouspolitiikan paras työkalu, eli tuo rahanluonnin hallinta on annettu pois. On selvää, että aito itsenäinen valtio ja sen todelliset kansan puolella olevat päättäjät eivät valtiomme oman rahan hallinnasta olisi luopuneet, kuten Suomessa on tehty.

  Nyt elämisen edellytykset täällä ovat jäsenvaltioiden päätöksistä riippumattoman EKP:n käsissä. Siellä on valtiomme rahan hallinta ja sen talouden kohtalo. Se joka hallitsee valtion rahaa – hallitsee valtiota. Vain höperö antaa talouspolitiikkansa hallinnan sellaisiin käsiin joihin ei itse pysty vaikuttamaan.

  Selkeä kuvaus nykyisesta raha ja pankkijärjestelmästä, ja sen ongelmista on saatavilla mm. oheisesta internetistä ladattavasta kirjasesta :

  EUROOPAN UNIONIN KANSANTALOUS TUTUKSI.pdf

  Ongelma on myös se, että jonkun täysin valtion kontrollin ulkopuolella olevan tahon annetaan ostaa velkaa myöntämällä (tyhjästä luodulla rahalla) kongreettista omaisuutta täältä (esim. omaisuusvakuudelliset asuntolainat ja valtiolainat) eli vaihtaa tuottamatta itse mitään eli antamatta mitään omaansa vaihdossa. Tuollainen tapahtuma on käytännössä petos ja varkaus.

  Rahapolitiikka ja yhteiskuntamme kierrossa oleva rahamäärän hallinta on annettu täysin ulkopuolisten tahojen haltuun (EKP ja BIS) ja vielä tänäpäivänäkin kuvittelemme ITSE pystyvämme korjaamaan siitä aiheuttuvan taloudellisen katastrofin, ilman rahapoliitikan ottamista omiin käsiimme.

  Kansainväliset liikepankit voivat nykyään luoda velkaa = rahaa, ottamatta mitään vastuuta sen aiheuttamasta rahan arvon laimenemisesta tai muista vaarallisista vaikutuksista : nousukaudella tapahtuva kustannustason nousu, hintakuplat asumisessa ja hintakuplat finanssimarkkinoilla, ja laskukaudella tapahtuva deflaatio, jonka tuhoisia vaikutuksia parhaillaan katselemme.

  http://rahanvalhe.puheenvuoro.uusisuomi.fi/51663-kuplatalous-%E2%80%93-miksi-aina-uusi-buum-and-bust

  Oli tilanne mikä tahansa, nämä yksityiset pankit eivät koskaan tunnu olevan vastuussa yhteiskunnalle päin yhtään mistään? Vaikka heille on annettu suunnaton valta, eli oikeus FIAT-rahan painamiseen. FIAT ‑rahaksi kutsutaan rahaa, jonka arvoa ei ole sidottu mihinkään.

  Silti pankkeja pitää ”pelastaa”, eli ”pääomittaa”, vaikka ne eivät edes lainaa mitään omaansa. Pankit eivät lainaa ulos kenenkään talletuksia, eivätkä pääosin mistään jälleenlainattua rahaa. Pankeista uloslainatun rahan pääoma syntyy enimmäkseen tyhjästä. Se on suomeksi sanottuna rahanväärennökseen perustuvaa pääomaa.

  http://talousdemokratia.puheenvuoro.uusisuomi.fi/62607-repost-nykykaytan…

  Jos suutari voisi luoda rahaa tyhjästä, hänen ei tarvitsisi tehdä yhtä ainoaa kenkää saadakseen ostettua leipää. Yhteisö olisi siis sekä kenkien että leivän verran köyhempi ja kylläisen mutta hyödyttömän suutarin verran ”rikkaampi”. Pankkien tapauksessa kysymyksessä on varallisuudensiirto kaikilta muilta pankkiireille.

  Kaiken maallisen vallan rahanlainaaja saa jo sillä, että UUTTA rahaa talouteen tulee vain häneltä lainaamalla (ei työtä tekemällä tai säästämällä), koska pankki poistaa velan lyhennyksenä saadun rahan pois talouden kierrosta. Lisäksi pankki ”tuhoaa” rahan kun velka maksetaan takaisin, eikä pistä sitä takaisin kiertoon.
  ”Kun pankille maksetaan laina takaisin, niin kyllä se raha katoaa. Aina, jos asiakas maksaa pankille eikä toiselle asiakkaalle, rahan määrä supistuu.”

  http://www.talousdemokratia.fi/sivut/suomen_pankin_vastaus

  Velkoja ei voida maksaa työnteolla, tuotannolla, leikkauksilla ja yksityistämisellä, koska työnteko, tuotanto, leikkaukset ja yksityistäminen eivät mitenkään lisää liikkeellä olevan rahan määrää. Raha on velkaa ja syntyy vain velkana. Rahajärjestelmä pakottaa jatkuvaan lisävelkaantumiseen, tehtiinpä yhteiskunnassa mitä hyvänsä. Rahaa luodaan vain velan nimellisarvon verran pankista lainaa otettaessa, eikä korkoon luoda erikseen rahaa.

  Tämä pakottaa (kokonaisuutena katsoen) jatkuvaan lisälainaamiseen ja automaattiseen velkakierteeseen, että talouden kierrossa olisi ylipäätään rahaa, eikä velkaantumista ole siten mahdollista mitenkään estää.

  Tuotanto (työnteko) ei mitenkään vaikuta velan (rahan) määrään yhteiskunnassa, ja menoleikkauksilla (vyön kiristämisellä) velkaantumista voidaan vain hiven hidastaa (lisävelkaantuminenhan johtuu rahajärjestelmän pakottavasta pyramidihuijausluonteesta itsestään omaan tahtiinsa, ei niinkään ”tuhlaamisestamme”- täytyyhän yhteiskunnan pyöriä, ja ilman rahaa [velkaa] yhteiskunta pysähtyy).

  Velkojen takia meillä on jo nyt, lähes kaikki kiinteä omaisuus lainojen pantteina, samoin tehdyn työn tulokset ja jopa tulevaisuudessa tehdyn työn tulokset ovat lainojen vakuutena.

  Rahanlainaaja ikäänkuin lassoaa taloudesta kaiken hyödyn itselleen, ”lainaamalla” hetkeksi kiertoon omistamaansa rahaa, jonka vakuutena on kohta kaikki maallinen omaisuus mitä omistamme. Tämä antaa jo sinällään suunnattoman maallisen vallan näille rahan väärentäjille, korkojen nousemisen uhan lisäksi.

  Lisäksi rahanlainaaja käyttää tätä rahanluontioikeuttaan myös hintakeinotteluun, esim. pörssissä ( tämä on kuvattu sanalla ”elvytys”) ja vääristää täten rahan ostovoimaa miten haluaa ja milloin haluaa.

  Kaikki tähän mennessä tehdyt ”elvytystoimet” ovat olleet täydellistä teatteria jota valtamediat ovat pääoman toimesta pitäneet yllä. On ”elvytetty” vain pankkeja ja finanssimarkkinoita, kun olisi pitänyt elvyttää kulutuskysyntää ja kansalaisten ostovoimaa. Tähän pankkien ”mustaan aukkoon” valutettu uusi veronmaksajien kädenojennus ei kuitenkaan takaa yritystoiminnalle ja pienyrittäjille helpompia päiviä.

  Oheinen video käsittelee sitä, miten mitä tämä ”elvytys” käytännössä tarkoittaa.

  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4l06RhFoLE4

  Tuolla tyhjästä näppäilemällä luodulla rahalla saadaan pörssikurssit kiitoon ja jopa huonosti menestyvien yhtiöiden arvostustaso irti todellisuudesta.

  Poliitikkojen tärkein tehtävä on ilmeisesti olla hiljaa näistä asioista, ja totella rahanlainaajaa.

  No. Tavallaanhan se on kansan ”edustamista”. Se on kansan johdattamista kohti tuhoa, sen itsepintaisen tahdon mukaisesti.

  Miten tähän on tultu ?

  http://jormajaakkola.fi/Koiviston_konklaavi

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi