White Lives Matter ‑aktivistimanuaali, osa 2

Tämä on ruohonjuuritason maailmanlaajuinen aloite valkoisille ihmisille. Pro-valkoinen Trumpin tukija on yhtä tervetullut kuin kovan linjan nationalisti.

Aktivismi

Suomentajan huomio: Amerikasta lähtöisin oleva White Lives Matter ‑aktivistialoite on ruohonjuuritason aloite, jonka ajatuksena on herättää valkoista tietoisuutta aktivismin kautta. Ryhmä julkaisi kesäkuussa aktivistimanuaalin yleiseen jakoon. Partisaani päätti suomentaa manuaalin, jotta lukijamme voivat saada siitä motivaatiota ja soveltaa manuaalin oppeja Suomessa käytännön toimintaan.

Tällä hetkellä kyseisen ryhmän toiminta on hajautettua, anonyymiä aktivismia, joka tapahtuu maailmanlaajuisesti etukäteen ilmoitettuna päivämääränä. Ajatuksena on, että ihmiset levittävät sovittuna päivänä katukuvaan valkoista tietoisuutta herättävää materiaalia erilaisin keinoin.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET MEISTÄ

Nämä ovat kysymyksiä, joita meiltä kysytään kaiken aikaa. Kaikkien aktivistien tulee tietää, miten vastata niihin, joten lue huolella. Sinun tulee pysyä lain asettamissa rajoissa, vaikka sinua provosoitaisiin.

 1. Miksi ei ’All Lives Matter’?

Koska valkoiset ihmiset ansaitsevat edustuksen. Jos muut rodut voivat ylpeästi edustaa omaa rotuaan, niin voimme mekin. Kuka väittää jotain muuta, ajaa meitä kadotukseen.

 1. Ovatko muut rodut tervetulleita tukemaan White Lives Matteria?

Kyllä, niin kauan kun he eivät tee sitä itsekkäistä syistä. Tämä keskustelu koskee ainoastaan valkoisia ihmisiä, ei muita.

 1. Miksi ette ota yhteyttä muihin tunnettuihin nationalistisiin järjestöihin ja tee yhteistyötä?

Tämä on ruohonjuuritason maailmanlaajuinen aloite valkoisille ihmisille. Pro-valkoinen Trumpin tukija on yhtä tervetullut kuin kovan linjan nationalisti. Emme ryhmänä tee yhteistyötä eri järjestöjen kanssa, koska tähtäämme kaikkien valkoisten tukemiseen.

 1. Jos antifa ilmestyy marsseille, seuraako siitä väkivaltaa?

Antifa ilmestyy kaikkialle, olit sitten protestoimassa vaalivilppiä tai perustuslain rikkomista. Antifa on anti-valkoinen organisaatio ja hyökkää meitä vastaan joka tapauksessa.

 1. Tuleeko tämä ’liike’ olemaan agenttien soluttama?

Tämä on rauhanomainen ja laillinen aloite. Valtion agentit soluttavat paikallisen kahvilan, mikäli niin haluavat. Pidä huolta siitä, mitä sinusta voi avoimista lähteistä löytää, älä ikinä sano tai tee mitään laitonta, niin agentit eivät voi sulkea sinua telkien taakse. Vilkaise myös kysymys numero 17.

 1. Miten voin auttaa?

Ensinnäkin, käyttäydy kunnioitettavalla tavalla internetissä ja sen ulkopuolella. Toiseksi, jaa tämä kaikille. Kaikkialle. Kuuhun saakka. Valkoiset äänet tullaan nyt kuulemaan. Tulosta omia lentolehtisiä ja tarroja.

 1. Mistä voin oppia lisää valkoisten vastaisesta vihasta?

Tieto on kaikkialla ympärilläsi. Kuitenkin, nämä kaksi Telegram-kanavaa voivat auttaa:
t.me/everyday1350
t.me/battleofeuropa.

 1. Onko tämä BLM, mutta valkoisille ihmisille?

Ei. Marxismi on valkoisten vastaisuuden keskiössä. Arvot, joiden tulisi olla WLM-liikkeen keskiössä, seuraavat luonnon lakeja.

9. Emmekö me ole huolissamme, mitä juutalaisten etujärjestöt, suuret teknologiafirmat ja poliitikot tulevat sanomaan? He tulevat leimaamaan meidät natseiksi.

Sinua on syytetty natsiksi läpi elämäsi. Miksi? Siksi, että he haluavat sinusta eroon. Älä noudata vihollisen moraalikoodistoa.

 1. Tuleeko tämä aiheuttamaan kasvojeni palamisen ja potkut töistä?

Noh, jos elät pelossa, voit saman tien lakata elämästä. Jos et voi sanoa, että elämälläsi on merkitystä, koska systeemi, jota rahoitat hielläsi ja veroillasi, haluaa sinun kuolevan, oletko todella edes elossa? Vältä kasvojesi palamista, mutta ole aina valmiina.

 1. Onko tämä vain kertaluonteinen tapahtuma?

Ei, tämän tarkoitus on aloittaa herääminen. Meidän tulee suojella omaamme jälleen ja tehdä se julkisesti ja pelottomasti.

 1. Miksi nyt? Eikö vielä ole liian aikaista? Eikö meidän tulisi muodostaa oikean elämän verkostoja ja toimia tulevaisuudessa?

Mielestämme nyt on hyvin myöhäistä. Tämä on ruohonjuuritason toimintaa. On miljoonia ihmisiä, jotka haluavat auttaa valkoisia, mutta he odottavat jonkun muun tekevän asioita. Valkoisten demoralisaatio on kestänyt vuosikymmeniä. Ei ole liian aikaista, on hyvin myöhäistä toimia!

 1. Mitä mielenosoitusmarssilla saavutetaan? Eikö se voi johtaa pidätyksiin?

Sillä saavutetaan paljon enemmän kuin mitä on saavutettu aikaisemmin, mikä on ei mitään. Keskustelu kansanvaihdosta olisi tullut aloittaa silloin kun se alkoi, eli noin 70 vuotta sitten. Marssi avaa hyvien ihmisten silmiä, ja rohkaisee näitä puhumaan ja levittämään sanaa. Et päädy pidätetyksi tai paljastetuksi, mikäli käytät järkeä ja käyttäydyt lakien mukaan.

 1. Uskotteko, että on parempi muuttaa maalle ja poistua näin globalistien hallitsemilta alueilta?

Ei, systeemi tulee perässäsi ja metsästää sinua, mihin ikinä menetkään. Et voi voittaa taistelua, jos et edes taistele. Perääntyminen on yhtä kuin tappio. Katso vaikka Ruby Ridgeä.

 1. Ovatko numerot puolellamme vielä?

Antifa, BLM ja mikä tahansa muu ’liike’, riippumatta siitä, oliko taustalla suuria rahoittajia vai oliko kyse ruohonjuuritason toiminnasta kuten meillä, vaati vuosia kasvaakseen isoksi. Antifa koostui aikaisemmin kahdestatoista narkomaanista ja pedofiilista, jotka marssivat yhdessä ilman mitään tietoturvaa. Tänä päivänä he terrorisoivat yhteiskuntaa. Miten he tekivät tämän? Johdonmukaisuudella. Tahtomme elää kunniallisina valkoisina täytyy ylittää vihollistemme tahdon tuhota meidät.

 1. Miksi aloitteen nimi on White Lives Matter?

Yksinkertaista: koska se on sitä, miksi olemme olemassa. Emme ole poliittinen aloite emmekä sovella liian suppeasti toiminnassamme. Uskomme, että nimeämiskäytäntöjen tulisi olla toissijaisia ytimen kannalta. Me myös varaamme oikeuden käyttää kaikkia niitä sloganeita, joiden katsomme mahtuvan omien maidemme etujen ajamiseen. Uskomme, että valittu nimi on se, joka tuo eniten näkyvyyttä asiallemme.

 1. Miten voin havaita ja välttää valtiollisia agentteja ja Antifaa?

Antivalkoiset saapuvat paikalle, kun teemana on polkea valkoisia alaspäin. Kaikki antivalkoiset yrittävät häiritä laillista aktivismiasi. Suurin merkki on, jos joku pyytää sinua tekemään jotain laitonta. Tällä tarkoitamme mitä tahansa laittomuutta. Älä ikinä ole tekemisissä ihmisen kanssa, joka yrittää provosoida sinua laittomuuksiin. Toisekseen, älä ikinä anna henkilökohtaista informaatiota internetissä ihmiselle, johon et luota. Jotkut saattavat saada sinua luovuttamaan demoralisoimalla sinua. Blokkaa tällaiset ihmiset.

 1. Jättävätkö tulostimet jälkiä, jotka voidaan jäljittää?

Pääasiassa ei. Ainoat tulostimet, jotka vaikuttavat jättävän jäljen, ovat lasertulostimet. Mustesuihkutulostimet eivät jätä ”sormenjälkeä” (tieto kesäkuussa 2021).

Aktivismi Filosofia Historia Hyvinvointi Kotimaa Kulttuuri Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rotu Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Valeoppositio White Lives Matter Yhteiskunta

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  BLM on eräs marxistien työkalu. USA:ssa osattiin torjua kommunismia aina 1990-luvulle asti. Eräs kommunismin tutkija totesi suoraan, että roturistiriitojen luominen ja jyrkentäminen on eräs keino, jolla marxistit pyrkivät luomaan epävakautta ja tyytymättömyyttä yhteiskuntaan.
  Kansat ovat häviämässä taistelun marxismille, koska suuryritykset, media, tiedustelupalvelut ja osin jopa oikeuslaitos ovat sittemmin antautuneet sen palvelukseen. Kaikki vastarinta on nyt arvokasta. Väkivaltaan ja laittomuuksiin ei voi sortua, koska vihollinen toivoo juuri sitä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi