Poliisitutkinta ”White Lives Matter” ‑tekstistä Hollannissa

Valkoisia vihaava poliittinen poliisi pyrkii aina mahdollisuuksien mukaan asettamaan valkoisten puolesta toimivia aktiiveja rikostutkintaan.

Ulkomaat

Hollannin Rotterdamissa heijastettiin uudenvuodenaattona laserprojektorilla Erasmus-siltaan teksti: ”White Lives Matter” sekä ”Musta Pekka ei ole tehnyt mitään väärää.” Hollannissa Musta Pekka on perinteinen jouluhahmo, jota kasvonsa mustaksi maalannut valkoinen mies yleisesti esittää. Hahmo on viime vuosina ollut wokeistien vihan kohteena sen ”rasistisuuden” takia.

Poliisi epäilee tekstin heijastetun veneen kyydistä ja on aloittanut siitä rikostutkinnan. Lähde ei mainitse, mistä rikoksesta tekijöitä epäillään.

Lähde: Free West Media

Hollanti Poliittinen vaino Rikos Rotu Sananvapaus Ulkomaat White Lives Matter

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Lord Mystery

    Vastaa

    Kunhan syyllinen on löytynyt, löytyy sopiva rikoskin.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Tässäkin tulee esille se, kuinka suuri systeemin viha on valkoisia kohtaan.
    Loistava tempaus, lisää tällaisia!

    • Pelkkis

      Vastaa

      Aika rankkaa että totuuksien ja tilastojen sanomisesta joutuu linnaan tai joutuu maksamaan korvauksia muukalaisille. Miten asiat lipuivatkaan tähän kurjuuden satamaan kenenkään nousematta aluksella kapinaan.

  • Kuolema kytille

    Vastaa

    Ja tästäkin huolimatta kansallismielisistä piireistä löytyy vieläkin valtavasti niitä hyödyllisiä idiootteja jotka pitävät poliisia ystävänä.

    Ne keksivät loputtomiin selityksiä kuinka kyttien täytyy vain noudattaa käskyjä ja täytyyhän niidenkin asuntolainansa maksaa jne.

    Poliisit eivät välitä tavallisesta kansasta pätkääkään. Ne ovat ainoastaan rikkaiden puolella ja rikkaat haluaa kuolemaa köyhille valkoisille koska meidät nähdään turhina kuluttajina.

    • Minä

      Vastaa

      Eivätkös maailman köyhät, jotka ovat lähinnä muita kuin valkoisia, ole myös turhia kuluttajia?

  • Puolueeton

    Vastaa

    Olen joutunut muutaman kerran tekemisiin Espanjan poliisin kanssa pikku kolareissa. He ovat aivan eri tyylisiä kuin osa suomalaisista poliiseista, joita ole kohdannut papereita hakiessa. Espanjassa ei ole minkäänlaista virkavaltan tuntua, selvittävät vain ystävällisinä tapahtumia. Selvityksen jälkeen kätellään.
    Pidättäessään todellisia rikollisia syyllisyyden ollessä varma, televisio julkaisee pidätyskuvaa, josta rikoksen tehneen voi tunnistaa. Suomessa rikollinen pimitetään oikeusistuntoonn saakka. Vasta tuomion jälkeen julkaistaan nimet.

  • TT

    Vastaa

    Heijastusrikos.

  • pöh

    Vastaa

    Eniten ihmetyttää että ne jotka kiihkeimmin ajavat valkoisten tuhoa, on itse valkoisia.
    Itse olen ollut sitä mieltä että ihonvärillä ei ole väliä, vaan ihmisten käyttäytymisellä ja muilla ominaisuuksilla. Mutta sekin mielipide on nykyään rasismia.

  • Suomalainen mies

    Vastaa

    Juutalaisten vaikutus on näköjään vahva myös Hollannissa.

    • Nationalisti

      Vastaa

      Kyllä se on, tässä hiljattain siellä oli mellakointia, kun sionistien ohjauksessa oleva hallitus on ajamassa agendan mukaisesti alas maataloutta ja tuhoamassa viljelijöiden elämän, sekä sukutilat.

  • Pelkkis

    Vastaa

    Ihan mielenkiinnosta: mitä jos olisi ollut tekstinä ”PURPLE LIVES MATTER” tai ”GREEN LIVES MATTER” – tutkittaisiinko? Onko siis kaikki muut värit kuin BLACK kiusantekoa ja rasismia? Melkoista jos näin. Miksei valkoisessa maassa saa puhua valkoisesta kansasta? Mitä hittoa?

  • Orwellin kasinelonen

    Vastaa

    ”Lähde ei mainitse, mistä rikoksista tekijöitä epäillään”.No olisko ajatusrikos kaukaa haettu? Poliittinen poliisi osaa tehdä vain yhtä asiaa: persettä nuolla.Jos valkoinen ihonväri kiellettäisiin ”vihaetnisyytenä”, valkoiset polpoloiset aloittaisivat todennäköisesti tutkinnan itsestään.

    • Teemu

      Vastaa

      Ilmeisesti saa sanoa esim. ”yellow matters”, ”brown matters” tai jopa ”red matters” intiaaneihin viitaten. Jos valkoinen naama kielletään, niin on vedettävä kenkkälankkia naamaan.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi