Yli 100 000 osoitti Pariisissa mieltä rokotteita vastaan

Rokottamattomilla ei jatkossa ole asiaa esimerkiksi yleisötapahtumiin, ostoskeskuksiin tai ravintoloihin.

Aktivismi

Ranskan diktaattori Emmanuel Macron julkisti viime viikolla Ranskaan voimakkaita sanktioita rokottamattomille. Rokottamattomilla ei jatkossa ole asiaa esimerkiksi yleisötapahtumiin, ostoskeskuksiin tai ravintoloihin. Terveydenhuollon työntekijöiden on pakko ottaa rokote, mikäli he mielivät pitää työpaikkansa.

Ilmoitus johti laajoihin mielenosoituksiin maassa, joka tunnetaan tulisesta mielenosoituskulttuuristaan. Macronia syytetään rokoteapartheidista.

Jopa sadattuhannet ranskalaiset pitkin maata osallistuivat mielenosoituksiin. Myös kansallismieliset aktivistit olivat vahvasti läsnä.

Aktivismi Emmanuel Macron Kokoontumisvapaus Koronavirus Lääketeollisuus Liikkumisvapaus Mielenosoitus Politiikka Ranska Rokotteet Ulkonaliikkumiskielto Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jarkko

  Vastaa

  Vapauttava totuus ‑niminen kanava on julkaissut videoita Litteästä Maasta ja rokotteista YouTubessa. Sillä kanavalla on julistettu Litteän Maan teoriaa ja rokotekriittisyyttä.

  • Anonyymi

   Vastaa

   En yhtään ihmettele. Varmasti monet näistä koronadenialisteists uskovat myös siihen, että maa on litteä. On sen verran sakeeta porukkaa.

   • Nimetön

    Vastaa

    Jos uskon kahteen toisistaan riippumattomaan asiaan, joista toinen on totta ja toinen ei, meinaako se kuitenkin siis mielestäsi sitä, että koska toinen on valetta niin toisenkin on oltava ja ihan vain siksi, että sama henkilö uskoo molempiin?

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tällä ei ole mitään tekemistä terveyden kanssa, vaikka sairaalat ja teho-osastot olisivat aivan tyhjiä ja uusia tartuntojakaan ei juuri olisi, niin nuo mielisairaat globalistit jatkaisivat valtamedian avulla ihmisten painostamista, pelottelua ja uhkailua, jotta mahdollisimman moni ottaisi kyseenalaisen rokotuksen.
  Niin paljon on jo nähty täysin järjettömiä ja ristiriitaisia lausuntoja näiltä mukamas rehellisiltä asiantuntijoilta.
  Tässä on nyt kyse ennemminkin ihmisten kontrolloimisesta ja monien yrittäjien tuhoamisesta.

  Ranskassa sentään osataan tuo mielenosoituskulttuuri, pisteet siitä!

 • Kaino

  Vastaa

  Millään tavoin pakottamalla suoritetut lääketieteelliset toimenpiteet ovat erittäin raskaita ihmisoikeusrikoksia, 1940 luvun lopulla sellaisista jaettiin lukuisia hirttotuomioita mm. japanilaisille Kiinassa suoritetuista lääketietellisistä kokeista johon kuului mm. pakkorokotukset eri aineilla . Pakkorokotuksia kannattavat, ja ajavat, marxilaiset tulevat saamaan hyvin ansaitun palkkansa aikanaan. Macronkin mukaan luettuna. Macronin hamppi, suomalaisten virkatoveriensa ohella, on saanut lahjuksia lääkefirmoilta, ja kuten oikein hyvin tiedetään, marxilaisilla ei ole mitään sellaista kuin moraali, etiikka, tai kunniaa haittana kun eurooppalaisia kidutetaan ja murhataan, vaan marxilaiseen yhteiskuntaan pyrittäessä kaikki keinot ovat sallittuja eikä törkeätkään ihmisoikeus rikokset muodosta minkäänlaista poikkeusta. Mitäpä arvelette, pakkorokotetaanko itämaan ihmeitä, tai afrikaanoja kun tulevat eurooppaan vähän työvoimapulaa helpottamaan?

  • Minä

   Vastaa

   Marxilaisia ideoita toteuttaneet ovatkin päästäneet päiviltä satoja tuhansia ihmisiä. Ei diktaturiaa himoitsevilla ole koskaan ollut mitään vaikeuksia uhrata kasapäin ihmisiä ja ihmishenkiä saadakseen valtaa. Nyt ei käytetä giljotiinia tai muuten verisiä keinoja, nyt leikitään terveysfasistisia leikkejä.

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Jos korona on niin herkästi tarttuva ja tappava tauti, että jatkuvasti piikitettynä ja orjarätti naamalla pitäisi kulkea kehdosta hautaan, niin näissä jättimiekkareissa pitkin Ranskaa, ja muualla maailmassa, pitkin vuotta ei kuitenkaan tapahdu mitään taudin massaleviämistä, vaikka lähes kaikki ovat ilman maskia ja viis veisaavat turväväleille??? Mutta jalkapallokisoissa, kuntosaleilla ja baareissa kyllä leviää. Tää juttu niin sanotusti haiskahtaa.

 • Koronakusetusta kaikki tyynni

  Vastaa

  Pakkorokotuksia, kansalaisten kusetusta ja toimien ohjailua rokotteen ja tartuntojen varjolla, vaateita ja velvoitteita liikkumiseen, terveystietojen jakamiseen liittyen.
  Kuitenkin paljon uutisoidut tartunnat eri variaatioiden muodossa vain jatkuvat, eniten juuri rokotettujen keskuudessa, vai oliko tartunnat kuitenkin vain rokotehaittoja.

  Viimeksi tänään uutisoidussa jutussa HUS:sin rokotemyyjä toi ilme ettei rokote edelleenkään anna suojaa koronaa vastaan.

  Mitä hyötyä rokotteesta?

  Raha liikkuu lääkeyhtiöijin ja myyjätahoille, samalla jaetaan kansalaiset liikkumisvapautta rajoittaen kahteen eri leiriin.

  Puutu kuin piikkilanka-aidat ja leirielämän edellytykset olisi kaikkineen olemassa, vastoin perusoikeuksiamme.

 • Tyyne

  Vastaa

  Kohta rokottamattomilla pitää olla jokin merkki rintapielessä, vaikkapa keltainen daavidin tähti. Ja jos merkkiä ei ole, niin tuli leirille lähtö ja siellä niskalaukaus. Hyvin on lääkefirmat onnistuneet lahjomisessaan. Ja vastuu rokotteen aiheuttamista haitoista sysätään rokotetulle.

 • Kansalainen

  Vastaa

  ”Ota rokote, ettet tartuta rokotettua”.. Siinäpä mielestäni logiikkaa kerrakseen..

 • EV

  Vastaa

  Hjallis Harkimo vaatii tätä samaa mallia nyt Suomeen, pitää Macronin päätöstä erinomaisena… kaikki arvostus katosi Harkimoa kohtaa, aiemmin suht järkeviä juttuja päästi suustaan, nyt haluaa viedä yksilövapauden ihmisiltä ja sulkea kokonaisen kansanosan ulos yhteiskunnasta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi