Sadat osoittivat mieltä koronatyranniaa vastaan – poliisi otti 20 kiinni

Helsingissä järjestettiin lauantaina koronatyranniaa vastustanut mielenosoitus; osoittaakseen, että mitään tyranniaa ei ole, otti poliisi kiinni 20 henkilöä ja sakotti näitä käyttäen virallisena perusteena niskoittelua.

Aktivismi

Mielenosoittajien oli tarkoitus kokoontua Pikkuparlamentilla eduskuntatalon vieressä. Poliisi oli kuitenkin eristänyt alueen, joten alkupiste siirtyi Narinkkatorille Kamppiin.

Paikalla oli viranomaisten mukaan 300 henkeä, eli todellinen luku on todennäköisesti tästä jonkin verran suurempi. Poliisi ryhtyi hajottamaan tapahtumaa varsin pian, mikä johti siihen, että useat pienemmät ryhmät liikkuivat keskustassa kohti Senaatintoria.

Poliisin mukaan mielenosoitusten väkivaltaisen hajottamisen tarkoituksena on osoittaa, ettei Suomessa ole meneillään minkäänlaista koronatyranniaa. Kahdenkymmenen ”niskoittelijan” lisäksi poliisi sakotti kymmentä mielenosoitukseen autolla osallistunutta häiritsevästä ajosta.

Lähde: Yle

Aktivismi Elinkeinovapaus Helsingin poliisi Kokoontumisvapaus Koronavirus Kotimaa Liikkumisvapaus Poliisi Poliisivaltio Poliittinen vaino Politiikka PolPo Ulkonaliikkumiskielto Yhteiskunta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hienoa, että oli näinkin paljon porukkaa paikalla, vaikka sää ei ollut todellakaan parhaasta päästä.

  Täysin mielivaltaista toimintaa poliisilta, sen mitä kuulin, niin poliisi olisi kuulemma antanut poistumiskäskyn ja samaan aikaan estänyt ihmisiä poistumasta alueelta piirittämällä porukkaa! Joku paremmin tästä asiasta tietävä voisi vahvistaa tämän…
  Selvästi on nähtävissä, että poliisille oli annettu etukäteen ohjeet väkivaltaiseen käyttäytymiseen.

  Joka tapauksessa, nyt luulisi olevan jokaiselle selvää, että PolPo on läpimätä organisaatio ja puheet ”on niitä hyviäkin poliiseja” kuulostaa aika naurettavilta, ne hyvät poliisit olisivat jo aikoja sitten ehtineet irtisanoa itsensä, eikä tarvitsisi toimia valtaeliitin sätkynukkena.

 • Riku Salminen

  Vastaa

  Poliisi nähtävästi tekee kaikkensa menettääkseen loputkin kansalaisten luottamuksesta.

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Nopeammat saattaisivat jo jossain vaiheessa – saman näytelmän toistuessa kerta toisensa jälkeen samoin lopputuloksin – ruveta epäilemään toiminnan ja tavoitteiden olevan mahdollisesti joiltain osin optimaalista heikommin sovitettuja toisiinsa ja onkin mielenkiintoista seurata, kuinka monta toistoa tähän tarvitaan ja minkälaisia johtopäätöksiä siitä seuraa.

 • JK

  Vastaa

  18.4 mennään jälleen ja heti perään 1.5.

  Nationalistit myös mukaan!

  Väki on tällä hetkellä hyvin moninainen, ja eilenkin paikalla oli myös lapsia katsomassa tätä poliisin järjestämää dystopiaa. 

  Kokonaisuudessaan naisia tuntui olevan jälleen enemmän kuin miehiä.

  Vastassa hampaisiin aseistettu mielivaltainen poliisi. 

  Tämä on menossa todella sairaaksi ja olen varma, että kaikki on vasta alkua. 

  Nyt tarvitaan kansaa kaduille vasemmalta, oikealta, keskeltä ja kaikkea näiden väliltä.

 • Irmgard

  Vastaa

  Poliittisesti motivoituneet, laittomiin toimiin ryhtyneet poliisit ovat halveksittavia ja raukkamaisia isänmaanpettureita sekä rikollisia tyranneja. He ovat yksiselitteisesti kansanvihollisia, joita yhdenkään valveutuneen kansalaisen ei pidä enään kunnioittaa eikä arvostaa.

 • sotatila

  Vastaa

  Yhdeltä poliisilta kysyttiin olisitko valmis ampumaan jos esimiehesi käskisi. Poliisin vastaus oli että hän olisi valmis ampumaan rauhallisia mielenosoittajia.

  Vaikka mitään ampumisia ei tapahtuisi on tällaiset poliisin suusta tulevat vahingon laukaukset omiaan kiristämään ilmapiiriä entisestään.

  Ja jos poliisi oikeasti alkaisi ampumaan rauhallisia mielenosoittajia, on Suomessa muillakin kuin vain poliisilla aseita. Poliiseista voi silloin tulla vihattuja maalitauluja.

  https://twitter.com/TurtiainenAno/status/1380900035349651457?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1380900035349651457%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fmvlehti.net%2F2021%2F04%2F10%2Fpoliisi-hyokkasi-suurella-voimalla-vapauden-puolustajia-vastaan-suurmarssissa-helsingissa%2F

 • juha.

  Vastaa

  Poliisi on eliitin käsikassara ja on halunnut erkaantua kauaksi kansasta. Tämä ”arvovalinta” on tehty kevytmielisesti, ylimielisesti ja vailla kykyä ajatella pamppuaan pidemmälle. Ja kaikki tämä tulee maksamaan sen lopunkin maineen rivenen meneetämistä, joka joskus suomalaisaella poliisilaitoksella kenties on ollut. Aina alalle on pääsyt kuten kaikille muillekin kusipäitä, joiden ”aivot” ovat syntymästä lähtien painuneet alas ja kusi noussut ylös. Poliisit ovat menneisyydessä turvanneet yhteiskuntaa ja heidän palkkansa maksavia rehellisiä työteliäitä veronmaksajia rikollisilta ja petoksen tekijöiltä, Mutta nyt asia on irvokkaalla tavalla toinen, Poliisi suojelee, vähättelee ja turvaa rikollisia, poliitikkoja, vanhuksiä ryövääviä ketaleita, lapsia raiskaavia ”kutaleita” ja katuja sulkevia kommunisteja.
  Suomen perustuslain kansalaisvapauksien ja länsimaisten ihmisoikeuksien vastainen sorto on tähän asti ollut ulkoinen uhka kahdessa sodassa, jossa Neuvostoliitto pyrki samaan mitä oma hallitus, EU, NWO, WEF, Rooman kirkkovaltio ja YK ovat voimatoimin koronan ja ”ilmastonmuutoksen” varjolla tekemässä koko maailman kansoille luomalla maailmanlaajuisen ”vankileirien saariston”, koska maailma on pelastettava sitä kohtaavalta luonnon tuholta. EI. Päinvastoin! Maailma ja sen kansakunnat on pelastettava siltä tuholta, minkä aiheuttavat nuo korruptoituneet sadistiset psykopaatit ja patologiset valehtelijat tavalla, että kaikki kautta maailmanhistorian vallassa olleet diktaattorit ovat niiden rinnalla pelkkiä kuoripoikia puvuissan. Suomesta ollaan tekemässä ja on jo tehtykin banaanivaltio, jossa puhutaan valheellisesti ”oikeusvaltiosta”, ”eurooppalaisista arvoista”, demokratiasta” ja sen ”suojelemisesta”, ”rehellisistä vaaleista”, ”hyvinvointivaltiosta”, ”rehellisestä valtamediasta” ja hännänhuippuna ”rehellisestä poliisista”!!!!

 • DA

  Vastaa

  Poliisi esiintyi tapahtumassa väkivaltaisesti ja otti randomisti kiinni uuseita ihmisiä ja paiskoi heitä maahan, vaikka he eivät olleet tehneet mitään muuta kuin seisoneet paikallaan tai kävelleet rauhallisesti eteenpäin. Todistin ainakin kolmea poliisin suorittamaa väkivallantekoa. Tein Helsingin poliisilaitoksen tominnasta kantelun eduskunnan oikeusasiamiehelle, vaikka siitä tuskin mitään PolPolle seuraa, mutta tein sen kuitenkin.

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Kyllä, poliisi nöyryytti ja ahdisteli ihmisiä käskyttämällä ensin hajaantumaan ja tukkimalla samalla kulkuväyliä ympäri keskustaa, jolloin hajaantuminen ei onnistunut. Paikalla pyöri PolPon ämyriauto, josta kuulutettiin taukoamatta tyranniakomentoja. Jossain vaiheessa PolPo päästi irti testosteroinia täyteen pumpatun aineksensa, joka alkoi harjoittaa väkivaltaa siellä täällä.

 • Kirsi

  Vastaa

  Kiinniotettujen määräähän ei tarkalleen tiedetä. Tuo 20 on poliisin oma ilmoittama luku. Eilen otettiin erityisen paljon kiinni naisia, äitejä ja ikäihmisiä. Vaikuttaa siltä, että käskyt ja toimintatapa oli etukäteen mietitty ja pelottelumielessä himoitsivat kopitettavaksi täysin rauhanomaisia tavallisia kansalaisia.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Hulluinta tässä eilisessä mielivaltaisessa poliisioperaatiossa oli se, että samaan aikaan keskustassa samalla alueella liikkui ties kuinka paljon ihmisiä aivan vapaasti ja tämä näkyy hyvin selvästi videoilla. Tämä olisi ollut helpompi ymmärtää, jos Helsingin alueella olisi ulkonaliikkumiskielto.

  Miksi Polpo ei mene Puhoksen basaariin? Alue on kuhissut matuja ilman maskeja/turvavälejä koko ”pandemian” ajan.

  Myös tiedottaminen taudeista, viruksista, uhreista ja kuolleista on ollut valtiovallan toimesta hyvin yksipuolista. Olisi kaikkien etujen mukaista ja ennen kaikkea yhdenvertaista, että joka päivä YLE ja hesari tiedottaisivat kaikista Suomen alueella olevista henkilöistä, jotka ovat sairastuneet johonkin tautiin/kuolleet. Miksi nyt julkinen keskustelu taudeista/sairauksista rajataan vain koronaan?

  Joku voisi luulla, että elämme banaanivaltiossa…

 • Totuus ensin

  Vastaa
 • sotatila

  Vastaa

  Kun lähdetään mielenosoitukseen sunnuntaina 18.4 hyvä taktiikka olisi siirtyä lukuisina pieninä ryhminä kohti kokoontumispaikkaa. Parvi taktiikka jolloin poliisin keskitetty voimanhallinta tehdään tyhjäksi.

  Parveillaan lukuisista eri suunnista kohti kokoontumispaikkaa. Jos kokoontumispaikka on eristetty, piiritetty poliisin toimesta voimme parveina siirtyä toissijaiseen kokoontumispaikkaan tai kolmanteen tai neljänteen kokoontumispaikkaan. Jne

  On tärkeää että varakokoontumispaikkoja on runsaasti jolloin poliisi ei ainakaan kovin tehokkaasti kykene estämään mielenosoitusta. 

  Paikat eivät saa olla sellaisia mitkä ovat luonteeltaan suljettuja ansoja kuten esim Katajanokka. Sinne EI pidä siirtyä koska se on helppo eristää. 

  Olympiastadionin ympäristö on hyvä kokoontumispaikka.

  On vältettävä menemästä kapeisiin, ahtaisiin paikkoihin mihin mielenosoittajat jäävät helposti loukkuun.

  Töölöntori on myös ok kokoontumispaikka.

 • sotatila

  Vastaa

  Kaikille autoille jotka tukevat mielenosoitusta sunnuntaina 18.4:

  Ajetaan Mannerheimintietä päästä päähän. Jatkuva silmukka. Torvet soimaan!

 • Anonyymi

  Vastaa

  Sitten ihmetellään kun tartunnat lisääntyy. Ainiin, anteeksi, monet täällä uskoo, että SARS-CoV‑2 virus on VALETTA! 🤭

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi