Abdullhaid Barhumille taas tuomio pedofiliasta

Barhum tuomittiin 2019 hovioikeudessa kolmen vuoden ehdottomaan vankeuteen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja raiskauksesta. Ennen rikostuomioitaan valtamedia ylisti Barhumia ja kertoi tämän olevan kiinnostunut poliisin ammatista.

Rikos

Syytteen mukaan 1996 syntynyt Abdullhaid Barhum oli puhunut uhreille seksuaalissävytteisesti, käyttäen sanoja ”kaunis, kuuma ja seksi”. Barhum on kosketellut uhrin sisäreisiä ja lantiota, estänyt jaloillaan asianomistajia poistumasta ja työntänyt uhrin takaisin istumaan kun asianomistajat ovat yrittäneet poistua linja-autosta. Barhum on soittanut ystävälleen ja kertonut istuvansa bussissa kahden kuuman muijan kanssa, ja pyytänyt ystäväänsä hakemaan heidät, jotta pystyisi raiskaamaan asianomistajat ja laittamaan auton takakonttiin. Barhum on myös läimäyttänyt uhria takapuolelle kun tämä on vihdoin päässyt poistumaan linja-autosta. Barhum on poistunut linja-autosta asianomistajien perässä, jatkanut heille puhumista ja uhannut odottavansa heitä aina kun he tulevat linja-autolla. Tässä vaiheessa uhri on huutanut hänelle ”haista vittu”, johon Barhum on vastannut että hän voi haistella uhrin vittua. Uhrit olivat syntyneet vuosina 2002 ja 2003.

Tilanne oli kestänyt noin 30 minuuttia ja ympärillä oli ollut Barhumin ystäviä. Asianomistajien pyytäessä Barhumia lopettamaan, jotkut kanssamatkustajat olivat vilkuilleet taaksepäin, mutta eivät olleet enempää välittäneet tilanteesta.

Barhum tuomittiin 6 kuukauden ehdolliseen vankeuteen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja pakottamisesta seksuaaliseen tekoon. Vastaajalla ei ollut tekoaikana, 2018, rikosrekisteriä, joten oikeus antoi tuomion ehdollisena.

Valtion varoista maksetaan Barhumin asianajalle yhteensä 3205 euroa, josta Barhum on velvollinen korvaamaan 75 prosenttia. Uhreilleen Barhum velvoitettiin maksamaan eri kuluja ja korvauksia yhteensä 14448 euroa korkoineen.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus (R21/3490)

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Pedofilia Rappiokulttuuri Rikos Rotu Turvapaikanhakija Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ” jotkut kanssamatkustajat olivat vilkuilleet taaksepäin, mutta eivät olleet enempää välittäneet tilanteesta.”

  Jos kanssamatkustajat olivat suomalaisia, niin onpahan nyhveröä touhua taas.
  Mikä hemmetti siinä on, ettei uskalleta tehdä yhtään mitään, vaan vaivihkaa käännetään katsetta pois??

  • Juha Vuorinen

   Vastaa

   Varmaankin siksi ei puututa koska siitä saa pahoinpitely tuomion kovennettuna koska kyseessä olisi rasistinen motiivi ja sitä kautta se olisi ns viha rikos, tavallisen pahoinpitelyn sijaan, siitä taas tulee rasistin julkinen leima ja siitä seuraa potkut töistä ja tämän jälkeen uutta työpaikkaa on mahdoton saada, jne…

   • Nationalisti

    Vastaa

    No nyt on jo liioittelua mukana aika lailla, välitön kiinniotto-oikeus on olemassa, sitä ei käytetä, koska ilmeisesti ei uskalleta, on vain helpompi katsoa muualle.
    Tuollaisen takia potkut töistä on käytännössä mahdoton skenaario, Suomessa on kuitenkin vahva irtisanomissuoja.
    Kuuleehan sitä välillä perusteluja sillekin, ettei voi olla mukana poliittisessa toiminnassa ”koska työpaikka”.
    Tuo on vain tekosyy.

    • Tony

     Vastaa

     Kokeile siellä Helsingissä joskus puuttua neekerin rötöstelyyn. Kuseen sinä vain joudut sen takia. Neekeri varmasti kaivaa puukon esiin ja silloin joudut lyömään tai potkimaan tätä ja saat vielä myös syytteen törkeästä pahoinpitelystä tai tapon yrityksestä — kovennettuna rasistisen motiivisi takia.

  • TT

   Vastaa

   Moniosaajan nerokkuutta ei saa kyseenalaistaa. Vaikka moniosaajan touhut saattavat vaikuttaa törkeiltä tai jopa rikollisilta, on niiden taustalla kuitenkin joku nerokas hyvä tarkoitus esim. suomalaisen geenipoolin rikastaminen.

  • Jörgen Hainz

   Vastaa

   Saat syytteen jos uskallat mennä moittimaan tai estämään kultamunien toimintaa. Suomalaisesta ei ole yhtään mihinkään. Paskaa lammaskarjaa.

  • Tony

   Vastaa

   Ei kai Helsingissä bussissa ole kuin neekereitä suurimmaksi osaksi.

 • Nimetön

  Vastaa

  Onko Barhumilla jo demarien tai ”vihreiden” puoluekirja taskussa? Selvää ministeriainesta.

 • juha II

  Vastaa

  Polpon ”kokelas” on jo paljous alennuksen piirissä. Voisi suorittaa yhdyskuntapalvelunsa Saarikon mässillä, jos vm. on penskoja.

 • Herrenvolk

  Vastaa

  Kyrpä poikki saastaiselta mutakuonolta juuresta ja mutakuonon omaan perseeseen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi