Sinimusta Liike: Hyvää omatuntoa ei voi hankkia ostamalla

Partisaani julkaisee Sinimustan Liikkeen kannanoton.

Uutiset

Voit allekirjoittaa kannattajakortin osoitteessa https://puoluerekisteri.fi/#/puolue/26.

Maassamme on viimeisen viikon aikana käyty jälleen tulista keskustelua rasismista, joka sai alkunsa Esko Valtaojan ja Renaz Ebrahimin kohtaamisesta toimittaja Marja Sannikan omassa lähetyksessä. Esko Valtaoja joutui kurditaustaisen aktivistin ryöpytyksen kohteeksi todettuaan, että neekeri-sanan loukkaavuus on kiinni kontekstista, jossa sitä käytetään. Tämä synnytti kurditaustaisessa toimittajassa raivonpuuskauksen, jossa iäkästä ja uusvasemmistolaisesta diskurssista tietämätöntä miestä läksytettiin kameroiden edessä ilman toimittajan väliintuloa. Valtaoja oli kuulemma loukannut neekeri-sanan viljelyllä Ebrahimin ”turvallista tilaa”, eikä Valtaojan kyvyttömyys tiedostaa omia ”valkoisia etuoikeuksiaan” mahdollistanut enää asiallisen keskustelun jatkamista. Koomista kyllä, Valtaoja oli monilta osin samaa mieltä rasismin pahuudesta kurdiaktiivin kanssa, muttei kyennyt artikuloimaan mielipidettään tarpeeksi oikeaoppisesti.

Kurdinaisen ulostuloissa mainittiin valkoisten etuoikeuksien lisäksi myös nenäpäivän koettu rasistisuus, sillä se perustuu kehitysmaa-aktivistien mielestä rasistiseen ja yksipuoleiseen kuvastoon. Saman huomion teki myös somalitaustainen Ujuni Ahmed, joka Maailman Kuvalehden kirjoituksessaan syytti nenäpäivää rasistisesta kuvastosta, joka on omiaan pönkittämään valkoisen pelastajan ja mustan pelastettavan roolia. Asetelma on kaikkinensa mielenkiintoinen: valkoisten auttamisenhalua ja resursseja tarvitaan, mutta heidän tulisi olla tästä tuesta osittain häpeissään, sillä tuen varassa oleminen heikentää mustien omantunnonarvoa. Toisaalta taas tukematta jättäminen olisi vielä enemmän väärin, sillä mustat eivät tunnetusti osaa ylläpitää järjestäytyneitä yhteiskuntia ilman ulkopuolista apua. Valkoinen apu pitäisi siis olla itseisarvoisesti turvattua, samaan aikaan kun virallisessa kuvastossa pitäisi esittää ainoastaan mustia voimaannuttavaa kuva- ja videomateriaalia.

Tulevaisuuden monikulttuurisessa ja modernissa maailmassa valkoisten asema ei tule olemaan kaksinen, sillä heidän ainoa sallittu itseilmaisun muoto liittyy valkoisten kollektiiviseen syyllisyyteen, joka perustuu joko todellisiin tai keksittyihin historiallisiin rikoksiin. Ebrahimin ja monen muun vastaavan aktivistin vaatimukset ”call-outtaamisesta”, jonka mukaan värillisillä on aina oikeus läksyttää valkoisia ihmisiä mukamas yhteiskunnallisen keskustelun nimissä, vie valkoisilta oikeuden osallistua yhteiskunnalliseen ja aivan erityisesti väestöpoliittiseen keskusteluun heidän omassa kotimaassaan. Valkoiset ovat siis kaiken pahan alku ja juuri, mutta heidän maissaan asuminen on silti jokaisen värillisen kyseenalaistamaton ihmisoikeus. Kyseistä toimintatapaa voisi luonnehtia ruskean radikaalin paradoksiksi, jossa värilliset aktivistit pitävät valkoisia ja valkonormatiivista kulttuuria ”ongelmallisina”, vaikka he itse asuvat kyseisissä yhteiskunnissa paljon mieluummin kuin värillisten omissa yhteiskunnissa.

Esko Valtaojan virhe oli siinä, että hän yritti todistaa hyvät aikeensa ihmiselle, joka piti häntä ainoastaan valkoisena sortajana. Hän selvästi järkyttyi huomatessaan, miten aika on ajanut hänestä ohitse, eivätkä hänen edistysmieliset ja maanläheiset mielipiteensä olleet enää sopivia 2020-luvun poliittisessa diskurssissa. Ihmisoikeusaktivistin leimuavissa silmissä valkoinen ihminen on aina paha, teki hän kuinka paljon henkilökohtaista sovitustyötä tahansa. Hyväksynnän hakeminen muukalaisilta, joiden suurin anti länsimaisille yhteiskunnille on sosiaalisten ongelmien aiheuttaminen, on itsessään osoitus kollektiivisesta hulluudesta, joista valkoisten kansojen tulisi välittömästi parantua oman kansallisen ja rodullisen selviytymisensä varmistamiseksi.

Sinimusta Liike on kansallismielinen puolueprojekti, joka ei etsi oikeutusta tai hyväksyntää suomalaisten kansalliselle olemassaololle yhdeltäkään vieraalta kansalta. Puolueemme tavoitteena on suomenkielinen, suomenmielinen ja suomalainen Suomi, joka tekee ratkaisunsa ainoastaan kansallisten etujensa perusteella. Puolueemme mielestä jokainen ihminen on onnellisimmillaan silloin, kun hän pystyy elämään kotimaassaan, jota asuttaa ihmistä itseään muistuttava kansa. Sinimustassa Suomessa yksikään värillinen aktivisti ei siten joutuisi kärsimään valkoisten etuoikeuksien läsnäolosta, eikä yksikään suomalainen joutuisi monikulttuuristuvan maailman uhriksi.

Sinimusta Liike 24.11.2021

Julkaisuvapaa

Lähde

Aktivismi Esko Valtaoja Filosofia Historia Hyvinvointi Kotimaa Kulttuuri N-sana Neekeri Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Renaz Ebrahimi Rotu Sinimusta Liike Talous Teknologia Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  SML täyttää huutavaa poliittista tyhjiötä ajamalla määrätietoisesti valkoisten ja suomalaisten asiaa. Etnovaltiot on ainoa tapa säilyttää maapallolla kansojen kulttuurillinen ja geneettinen rikkaus. Jos valkoiset ja heidän kotimaansa ja ominaislaatunsa tuhotaan, niin seuraavaksi hävitetään myös muiden rotujen ominaislaatu, asuinalueet ja kulttuurit. Se, mikä tyhmien silmissä näyttää rasismilta, on kaukana siitä. Etnovaltio on paras ja siihen tule pyrkiä vaikka haasteet näyttävät juuri nyt ylitsepääsemättömiltä. Vastassa on fanaattinen aivopestyjen kommunisten lauma ja näiden takana kansainväliset järjestöt, pankit ja suuryhtiöt, joilla on käytössään loputtomat rahavarat ja tehokkaat massojen mielenmuokkausmenetelmät.

  • Plääh

   Vastaa

   Suvakkius ja muut vastaavat eivät enää piittaa edes Israelin touhuista. Vasemmistossakin vain jokin pieni sektori. Siellä kuitenkin Talmud lakina ja kahistuttava rasismi. Tämä on paljastavaa vasemmistoalisuuden ja kommunismien taholta. Sehän on muutenkin ollut lähinnä valkoisten vastaista vihaamista ja tuhotoimintaa.

   On selkeästi havaittavissa, että suvakkius ym. ovat vain vallanpitäjän tahton alistumista ja myötäjuoksemista. Tämä vallanpitäjä ja kaikkien maiden hallitusten varjohallitus ja naruista vetelijä on jokin rotuvihan ja etnisen vihanpidon maksimin edustaja. Suvakkius, kommunismi ja vasemmistolaisuus ovat rotuvihan ja rsismin ilmiöitä ja välineitä. Kaikki ovat juutalaiseliitin ajamia ja keksimiä

 • Simolan kauhu

  Vastaa

  Tuukka Kurun paras ystävä on kaikesta huolimatta Junes Lokka joka ei ole suomalainen saati syntyperäinen 😃😝 Hyvin epäuskottava puoluehanke 😜 Taitaa olla Persujen kabinetti kamuja.

  • Hh

   Vastaa

   Mitä sillä on merkitystä kuka on kenenkin paras kaveri? Sun paras kaveri voi olla vaikka tavja Halonen, eikä mua tai kovin monta muutakaan se kiinnosta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi