Miksi Wille Rydman ei ansaitse tukeamme

Emme kaipaa riveihimme sionisteja emmekä homoja tai alaikäisille alkoholia juottavia globaalikapitalisteja.

Pääkirjoitukset

päivitetty

Uutisoimme sunnuntaina, että kokoomuslainen globalisti ja äärisionisti Wille Rydman on jäänyt kiinni useiden alaikäisten tyttöjen seksuaalisesta ahdistelusta. Rydmanin tapaus on jakanut maahanmuuttovastaista kenttää, koska hän on toiminut kokoomuksen hunajapurkkina, jonka avulla kansallismielisten ääniä on huijattu avointen rajojen maahanmuuttopolitiikkaa kannattavalle porvaripuolueelle.

Ennen ahdisteluskandaalin tuloa julki vain harva ”kansallismielinen” osoitti minkäänlaista sympatiaa Rydmanille. Hän ja hänen puolueensa ovat tunnettuja selkäänpuukottajia, jotka esittävät vaalien alla tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa kannattavia konservatiiveja ja jotka kääntävät kelkkansa 180 astetta heti vaalien jälkeen.

Rydmanin ahdistelutapaukset toi julki Helsingin Sanomat (HS), minkä vuoksi monet epäilivät välittömästi, että uutisen sisältö olisi automaattisesti valheellista agendajournalismia. HS paljasti kuitenkin muutama vuosi sitten myös SDP:n eliitin kanssa tiiviisti verkostoituneen mustalaisen, Veijo Baltzarin pedofiilikultin. Mikäli Rydman-uutinen tulisi kuitata valheeksi vain lähteen perusteella, niin pitäisi Baltzar-uutinenkin – mutta tällaisessa päättelyssä ei olisi järjen hiventäkään. Edes valtamedia ei valehtele aina.

Baltzariakaan ei tuomittu rikoksesta

Baltzarin tapaus rinnastuu Rydmanin tapaukseen myös sikäli, että Baltzarin syytteet kaatuivat lopulta Suomen hampaattoman ”oikeusjärjestelmän” rappion vuoksi. On kiistatonta, että Baltzar hyväksikäytti tyttöjä pedofiililahkossaan, mutta tuomioistuimen mukaan hän ei silti syyllistynyt rikokseen. Siksi pidämme outona monien oikeistolaisten väitteitä siitä, ettei Rydman voinut toimia väärin, koska keskusrikospoliisin mukaan vyyhtiä ei voi viedä syyttäjälle. Me toimituksessa emme ole kiinnostuneita lakipykälistä vaan siitä, edistääkö poliittinen eliittimme rappiollisia arvoja vai ei.

Rydman kannattajineen on pyrkinyt ajamaan keskustelua raiteiltaan myös keskittymällä epäolennaisuuksiin, kuten edellä käsiteltyyn laillisuuskysymykseen ja yhden uhrin, Amanda Blickin, mahdollisiin mielenterveysongelmiin.

Harhautusmenetelmillä keskustelijoiden huomio on pyritty ohjaamaan pois oleellisista asioista, kuten siitä, että Rydman on todistetusti juottanut alaikäisille alkoholia ravintoloissa, sotkeutunut toistuvasti romanttisiin draamoihin alaikäisten kanssa ja lähettänyt tyttöystävälleen tekstiviestin, jossa hän kertoi tuovansa kotiin ”alaikäisiä tuliaisia”. Jos esimerkiksi Dan Koivulaakso tai Abdirahim ”Husu” Hussein olisi toiminut vastaavalla tavalla, ei yksikään kokoomuslainen tai perussuomalainen olisi puolustelemassa häntä ja syyttämässä mediaa perusteettomasta ajojahdista.

Rydmanin ”maahanmuuttokritiikillä” ei ole mitään tekemistä kansallismielisyyden kanssa.

Mitä WhatsApp-otteet todistavat?

Rydman itse on julkaissut blogissaan otteita WhatsApp-keskusteluista, joissa hän on toppuutellut häneen ihastuneita tyttöjä. Otteet voivat olla aitoja, mutta ne eivät poista tosiasiaa, että hän on juottanut alaikäisille alkoholia ja lähettänyt tekstiviestin ”alaikäisistä tuliaisista”. Kyse on jälleen yhdestä harhautusmenetelmästä.

WhatsApp-kuvakaappaukset todistavat ainoastaan sen, että Rydman on jossain vaiheessa päättänyt katkaista siteet tiettyihin tyttöihin. Rydmanin tiedetään ylläpitävän mittavaa arkistoa kaikista keskusteluistaan muiden ihmisten kanssa. Onkin todennäköistä, että hän on säilyttänyt WhatsApp-otteet kaukaa viisaasti siltä varalta, että jonain päivänä hän joutuisi vielä julkisuudessa selittelemään suhteitaan alaikäisten kanssa. Näin myös kävi.

Rydmanin väite siitä, että keskusrikospoliisi olisi väärentänyt uhrien iät esitutkintapöytäkirjoissa, on täysin epäuskottava. Poliisilla ei ole syytä vainota Rydmania, koska tämä ei millään tavalla haasta nykyistä yhteiskuntajärjestystä. Hän ei ole ollut törmäyskurssilla Poliisihallituksen kanssa. Hän on eliittiä edustava poliitikko, jonka uran päättyminen olisi haitallista globalistien kannalta. Ilman Rydmania kokoomus ei seuraavissa vaaleissa kykene imemään suuria määriä maahanmuuttokriittisiä protestiääniä, mikä hyödyttää ainoastaan aitoja kansallismielisiä ehdokkaita.

HS:n kaksinaismoralismi ei ole peruste Rydmanin puolustelulle

On sanomattakin selvää, että Helsingin Sanomat on uutisoinnissaan puolueellinen. Lehti ei esimerkiksi hyökännyt vastaavalla vimmalla vihreää sodomiitti Pekka Haavistoa vastaan, kun tämä jäi viime vuonna kiinni viinanhuuruisista juhlista teinien kanssa.

Haaviston, Baltzarin ja muiden vihervasemmistolaisten porsastelu ei kuitenkaan velvoita isänmaallisia suomalaisia puolustelemaan sionisti Wille Rydmania, joka pitää mielellään puheita juutalaisesta esivanhemmastaan ja kutsuu Israelia ”ihmiskunnan peiliksi”.

Maahanmuuttovastaisen liikkeen tulee hankkiutua eroon kaikesta rappeuttavasta aineksesta. Emme kaipaa riveihimme sionisteja emmekä homoja tai alaikäisille alkoholia juottavia globaalikapitalisteja. Mikään ei ole hyödyttömämpää kuin poliittisen pääoman haaskaaminen Wille Rydmanin puolustelemiseen.

Globalismi Helsingin Sanomat Israel Kokoomus Kotimaa Kulttuurimarxismi Lasten seksualisointi Maahanmuutto Pääkirjoitukset Pedofilia Pekka Haavisto Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Seksuaalinen ahdistelu Seksuaalirikokset Sionismi Sosialidemokraatit Valeoppositio Veijo Baltzar Wille Rydman

Keskustelu

22 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Bella

  Vastaa

  ”Me toimituksessa emme ole kiinnostuneita lakipykälistä vaan siitä, edistääkö poliittinen eliittimme rappiollisia arvoja vai ei.”

  Ja nyt on aivan upeaa, että Rydman sai mitä ansaitsi: koska oikeussysteemi ei kykene tuomitsemaan, niin ainakin journalismi vei tässä tapauksessa Rydmanin ojaan. Hyvä! Epäilen, että tämä oja-tuomio on jopa tehokkaampi kuin oikeussysteemin antama.

 • Transpedo-Tapposelle rasvattua köyttä

  Vastaa

  Te ihanat Partisaanin suomenmieliset! Olette pelastajiamme! Sankareitamme!
  ❤️❤️❤️🇫🇮

 • Nimetön

  Vastaa

  Kiitos 👍

  • jose

   Vastaa

   Mistä Rydmania syytetään ?
   Olen käsittänyt että ei mistään,miksi siis tällainen saatanallinen ajojahti?
   Ei hän ole raiskaajamurhaajakarvaranteisiin verrattava vaan naisista kiinnostunut normaali ihminen !
   Sanoisin että enemmistö Suomen nuorista miehistä juttelee nuorten naisten kanssa harmittomasti kyselemättä onko 17 vai 19 v !

 • Kyynikko

  Vastaa

  Olipas tyylikkäästi ja ytimekkäästi kirjoitettu. Kiitos, mukava huomata muidenkin kiinnittäneen huomiota olennaisuuksiin hysteerisen kiihkon lietsomisen sijaan.

 • GLGL

  Vastaa

  On hyvä, että Partisaani tuo oman näkökulmansa asiaan. 

  Kun tätäkin ”skandaalia” käsitellään monesta suunnasta, se pakottaa ihmisten ajattelemaan asiaa itse, sen sijaan, että kopio vain valmiin mielipiteen yhdestä lähteestä (joka monen kohdalla on valtamedia).

  Aikanaan naureskelin esim. brittien skandaalilehdistölle, mutta saattoi jo silloin arvata, että sama tulee Suomeen.

 • Juuri näin

  Vastaa

  Täyttä asiaa! Kiitos!

 • Rokottamaton

  Vastaa

  Olen toisinaan kritisoinut Partisaanin juttuja täällä, mutta tässä asiassa olen täysin samaa mieltä. Ehdoton nollatoleranssi pedofiileille ihonväriin, sukupuoleen, puoluekirjaan jne. katsomatta. 

  Onhan näitä liikaa netin äärellä olevia ”totuuden etsijöitä”, jotka näkevät harhaisia merkityksiä kaikessa. Heille ylemmän portaan pedofiilitkin ovat ”uhreja”, jotka syystä tai toisesta haluttiin siivota pois. Tai että ”feministit ne taas vinkuu kaikesta, ei kellään ole pitäviä todisteita että olisi pedari/raiskaaja”. Pää pois netistä.

  • Ilmari

   Vastaa

   Pedofiili on sellainen henkilö joka on seksuaalusesti kiinnostunut alle murrosikäisistä lapsista.

 • Ei ikimaailmassa

  Vastaa

  Ei kai kukaan isänmaallinen ole tähänkään asti äänestänyt Kokoomusta. Johan sen Urkki sanoi aikoinaan:”Kokoomusta ei koskaan saa päästää hallitukseen sillä he myyvät maan”. Toisaalta, silloin ei ollut Kokoomuksen farmiliigoja Persuja ja Vihreitä.

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  Juutalaisten juoksupojan puolusteluun ei ole pienintäkään syytä. Kiitos Partisaanille!

 • Schlageter

  Vastaa

  Sionisti ei tietenkään ansaitse tukeamme.
  Mutta mitä tulee näidin naisten esittämiin syytöksiin, suosittelen vilkaisemaan Rydmanin blogia ja siellä esitettyjä keskusteluja tyttösten ja Rydmanin välillä. Niistä päätellen kyseessä ei ole ahdistelu – ainakaan Rydmanin taholta. Kyse näyttää olevan torjuttujen naisten kostonhimosta eli ns. vittuvihasta. Sellainen löytää aina sympatisoijia naisista poliittisen kentän laidasta laitaan ja naisista, jotka on palkattu ns. toimittajiksi.

  • Bella

   Vastaa

   Mitään vittuvihaa ei ole olemassakaan muuta kuin korkeintaan rydmanien mielessä. Itse olen juossut karkuun miestä, joka käyttäytyi kuin Rydman, teki samoin vielä erotessamme kuin Rydman. poliisissa ei ole keinoja torjua personnallisuushäirioisten ihmisten juonia, joten ainoa keino on rikosilmojen teko, jolloin tyyppi toivottavasti havahtuu. Mitä korkeammalla portaalla, sen useammin havahtuu. Vanhoina nuo narsut kilahtavat ihan täysin. Eikä tämä yksi ”tyttonen” ole mikään tyttonen, vaan arvostetun asianajotoimiston juristi.

   • Arttu

    Vastaa

    ”Eikä tämä yksi ”tyttonen” ole mikään tyttonen, vaan arvostetun asianajotoimiston juristi.”

    Eihän nyt juristit voisi ikinä tehdä mitään väärää.

 • Lopunajan heränneet

  Vastaa

  ”Emme kaipaa riveihimme sionisteja emmekä homoja tai alaikäisille alkoholia juottavia globaalikapitalisteja.

  Uutisoimme sunnuntaina, että kokoomuslainen globalisti ja äärisionisti Wille Rydman on jäänyt kiinni useiden alaikäisten tyttöjen seksuaalisesta ahdistelusta. Rydmanin tapaus on jakanut maahanmuuttovastaista kenttää, koska hän on toiminut kokoomuksen hunajapurkkina, jonka avulla kansallismielisten ääniä on huijattu avointen rajojen maahanmuuttopolitiikkaa kannattavalle porvaripuolueelle.

  Ennen ahdisteluskandaalin tuloa julki vain harva ”kansallismielinen” osoitti minkäänlaista sympatiaa Rydmanille. Hän ja hänen puolueensa ovat tunnettuja selkäänpuukottajia, jotka esittävät vaalien alla tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa kannattavia konservatiiveja ja jotka kääntävät kelkkansa 180 astetta heti vaalien jälkeen.

  Rydmanin ahdistelutapaukset toi julki Helsingin Sanomat (HS), minkä vuoksi monet epäilivät välittömästi, että uutisen sisältö olisi automaattisesti valheellista agendajournalismia.

  HS paljasti kuitenkin muutama vuosi sitten myös SDP:n eliitin kanssa tiiviisti verkostoituneen mustalaisen, Veijo Baltzarin pedofiilikultin. Mikäli Rydman-uutinen tulisi kuitata valheeksi vain lähteen perusteella, niin pitäisi Baltzar-uutinenkin – mutta tällaisessa päättelyssä ei olisi järjen hiventäkään. Edes valtamedia ei valehtele aina.”

  Vau, Wille Rydmanin pointti ja rooli kokoomuksessa on huomattu Partisaanissa, vaikka vähän väliä Suomen suurissa keskustelufoorumeissa s24, vauva, kaksplus, lauta on ollut aloituksia ja viestejä jossa hehkutetaan kokoomusta Wille Rydmanin ”tolkun” jutuilla, kyseessähän on nimenomaan Partisaanin kuvaama kokoomuksen hunajapurkki, jolla houkutellaan persujen jne. kansallismielisten ja maahanmuuttokriittisten potentiaalisia äänestäjiä harhaan. Kokoomus tarjoaa jokaiselle jotain äärisiipihenkilöillään, jotka napsivat erilaisilla ”tolkun” jutuillaan ääniä ydinkokoomuksen uusliberalistiglobalistiselle politiikalle. Wille Rydmanin menetys on varmasti suuri harmin aihe Orpolle joukkoineen, koska Rydmanin kaltaista täkyä on vaikea korvata, mutta kokoomuksen leimautumisen vuoksi, tämä on pakko ulostaa päivänpolitiikasta. Attehan heillä vielä on.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ei tarvi tukea Willeä, mutta Sanoma:n tukeminen on nolointa, mitä tulee mieleen.

  • antisionisti

   Vastaa

   Oliko myös Veijo Baltzarin lahkosta uutisoiminen mielestäsi ”Sanoman tukemista”?

   • Nimetön

    Vastaa

    Näkökulma oli täysin eri. Veijoa ei pidetty pääuutisena ja kaikki demariyhteydet sensuroitiin. Wille taas oli ykkösuutinen myös Ylellä, vaikka mitään ahdistelua ei ollut. Raju otsikko ja itse teksti ilmiselvine valheineen maksumuurin takana. Itse ”Uhri” haastateltiin ja siinäkään ei ollut mitään tolkkua. Miten voit verrata noita keskenään? Ja mikä saa uskomaan Hesarin uutiseen? 

    Itse en lähde wokettajien ajojahteihin mukaan, enkä ala hyödylliseksi idiootiksi.

 • Louhi

  Vastaa

  Nimenomaan näin. Rydmanin ja Tynkkysen kaltaiset hahmot saattavat satunnaisesti sanoa asiallisen lauseen tai pari, mutta kummankin taustalta löytyy asioita, joihin kansallismielisillä ei ole mitään tarvetta sekaantua. Ei kompromisseja sen enempää sateenkaarisaastan kuin myöskään globalismin suhteen.

 • Ryyydmaaan

  Vastaa

  Tuossa puheessaan Rydman huomioi miten holokausti-retoriikkaa käytetään perustelemaan maahanmuuttoa Eurooppaan, siis esim. Lähi-idästä, ja hän ei yhtynyt tuollaiseen näkemykseen.

 • Into Ikonen

  Vastaa

  Itse en taas kaipaa kansallismielisyyteen antisionismia. Siionismi ja kritiikitön globalismi eivät ole 1:1, vaikka siionisteissa onkin paljon globalisteja. He näkevät yhdentyvän maailman tuovan turvaa Israelille. Raamatun mukaan asia on päinvastoin. Yhdistyneet pakanakansat yrittävät lopulta tuhota Israelin. Aito siionismi on yksi Raamatun punaisista langoista, mutta siten, että Israel seisoo omilla jaloillaan yrittämättä vetää mattoa pakanakansakuntien jalkojen alta. Onnistuessaan tämä synnyttää kansojen yhteisön, jossa jokainen kansakunta tuo peliin omia vahvuuksiaan kaupan, järkevän kulttuurivaihdon, messiaanisen lähetystyön ja avunpyyntöön perustuvien turvatakuiden muodossa. Onnistutaanko tässä ennen kuin Messias astuu kehään, on oma lukunsa. Globalismia ja mädättäviä megatrendejä tulee voida vastustaa kajoamatta Jumalan silmäterään eli Jaakobin jälkeläisiin. Enkä usko meillä olevan ainakaan vielä kykyä erottaa aitoja Israelin heimolaisia kasaarien jälkeläisistä ja muista käännynnäisryhmistä.

 • Pauli

  Vastaa

  Rydman ei näytä mielestäni tippaakaan suomalaiselta. Jos pitää antaa arvosana, jossa 0=ei näytä yhtään suomalaiselta ja 5=näyttää aivan suomalaiselta, antaisin hänelle nollan. Tämänkaltaisissa jutuissa on aina jotakin outoa. Ihan kuin yritettäisiin houkutella vain jengiä lukemaan tyhjänpäiväisiä lehtijuttuja. Sumutusta?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi