Uhrit: Sionisti Wille Rydman ahdistelee alaikäisiä seksuaalisesti

Rydman on eduskunnan raivokkaimpia rikollisvaltio Israelin puolustelijoita.

Sionismi

Wille Rydman (vasemmalla) Suomi-Israel Yhdistysten Liiton kokouksessa.

Juutalaisvaltio Israelia kiihkeästi rakastavaa kansanedustaja Wille Rydmania syytetään alaikäisten tyttöjen seksuaalisesta ahdistelusta, joka on jatkunut useita vuosia. Aiheesta uutisoi Helsingin Sanomat (HS), jonka mukaan ahdistelu on ollut globalistipuolue Kokoomuksen sisällä laajasti tiedossa ollut ”salaisuus”.

HS haastatteli juttuaan varten useita Rydmanin ahdistelemia naisia ja tutustui Keskusrikospoliisin tutkinta-aineistoon. Haastatteluista ja muusta materiaalista selvisi, että sionistipoliitikko kokee voimakasta seksuaalista halua alaikäisiä tyttöjä kohtaan. Pahimmillaan sionistin himo on yltynyt väkivaltaiseksi.

Rydman on usein lähestynyt uhrejaan samalla strategialla: Hän on hyödyntänyt asemaansa ”vaikutusvaltaisena” poliitikkona, rakentanut luottamusta imartelemalla tyttöjä, juottanut nämä voimakkaaseen humalaan ja lopulta vaatinut sukupuoliyhteyttä. Mikäli tytöt ovat pyrkineet esimerkiksi poistumaan Rydmanin asunnolta, tämä on painostanut heitä jäämään.

Nuorimmat 14-vuotiaita

Nuorimmat Rydmanin tutkaan joutuneista tytöistä ovat olleet vasta 14-vuotiaita. Usein Rydman on tavannut kohteensa poliittisissa ympäristöissä, kuten Kokoomuksen nuorisotoiminnan kautta. Eräälle uhrilleen hän jopa myönsi, että käytännössä kaikki Kokoomusnuorten naispuoliset jäsenet ovat ”lorttoja”.

Keskusrikospoliisi onnistui tavoittamaan 2020 yhteensä yhdeksän naista, joita Rydman oli ahdistellut näiden ollessa vielä hyvin nuoria. Useissa tapauksissa mahdolliset rikokset ovat kuitenkin jo vanhentuneet, joten on mahdotonta ennustaa, nähdäänkö sionistipoliitikko tulevaisuudessa käräjillä.

”Kaksi tytöistä kertoi alkaneensa tavata Rydmania ollessaan vasta yläasteella. Kaikki ahdistavasta käytöksestä kertoneet ovat olleet selvästi, noin 8–10 vuotta, Rydmania nuorempia,” HS kirjoittaa. Erääseen uhriinsa Rydman esimerkiksi tutustui, kun uhri oli kahdeksasluokkalainen tet-harjoittelija Kokoomusnuorissa, jonka puheenjohtaja Rydman tuolloin oli.

Rydman: Poliisi tehnyt virheen tai valehtelee

”Olen kavereiden kanssa jutellut asiasta ja varsinkin kun kokoomusnuorissa Willen ja muiden miespuolisten henkilöiden puolesta oli paljon epäasiallista käytöstä, niin lopetin sitten itsekin siinä toiminnassa mukana olemisen,” tet-harjoittelun kautta Rydmaniin tutustunut uhri kertoi myöhemmin kokemuksistaan.

Kommentit ovat peräisin poliisin kuulustelupöytäkirjasta. HS:lle Rydman kuitenkin väitti, että poliisi on kirjannut pöytäkirjoihin ”vääriä” tietoja.

Rydmanin mukaan poliisi oli ilmeisesti tehnyt näppäilyvirheen tai syyllistynyt väärennökseen, koska pöytäkirjoissa hänen kerrotaan yrittäneen päästä sukupuoliyhteyteen entisen tet-harjoittelijan kanssa tämän ollessa yhä alaikäinen. Rydmanin mukaan ”intiimi hetki” tapahtui vasta, kun nainen oli täyttänyt jo 20 vuotta.

”Aika erikoinen väite. Emme me keksi kuulustelukertomuksia hatusta. Jos Rydman on sitä mieltä että viranomainen tekee tahallisia virheitä, sitä varten on omat prosessinsa,” Keskusrikospoliisin tutkinnanjohtaja Jyri Hiltunen kommentoi asiaa medialle.

Halusi ryhmäseksiä tyttöystävänsä ja alaikäisten kanssa

Erikoisin paljastus kokonaisuudessa liittyy kahteen alaikäiseen tyttöön, joiden kanssa Rydman ja hänen silloinen tyttöystävänsä Amanda Blick olisivat halunneet harrastaa ryhmäseksiä. Rydman tapasi tytöt juhlissa 2016 ja lähetti tämän jälkeen tyttöystävälleen tekstiviestin: ”Mulla on kaks alaikäistä tyttöä mukana. Saat itse arvioida, tykkäätkö niistä ;)”

Rydmanin ex-puoliso Blick säilytti viestin ja näytti sen tapausta tutkineille. Koska Rydman on tietoinen viestin säilyttämisestä, ei hän kiistänyt asiaa medialle. Sen sijaan hän perusteli viestiä seuraavasti: ”En ota kantaa siihen, mitä olen vitsaillut ex-tyttöystävän kanssa. Parisuhteessa viestitellään kaikenlaista hassua ja höpöä.”

”Blickin mukaan ajatuksena oli ollut seksin harrastaminen yhdessä, mutta hän oli ymmärtänyt nopeasti, että tytöt eivät olleet olleet siihen halukkaita,” HS kirjoittaa. Blick kertoi lehdelle myös väkivallasta, josta hän joutui kärsimään parisuhteessaan sionistipoliitikon kanssa.

Sionisti ja maahanmuuttokriittinen hunajapurkki

Rydman on ollut paljastuksista raivoissaan. Hän on viime aikoina soitellut uhkauspuheluita naisille ja vaatinut, että nämä muuttavat puheitaan. Rydman on myös laittanut sanoja uhriensa suuhun mustamaalatakseen heitä. Erityisen kiusallinen asia on Kokoomuksen johdolle, joka on HS:n mukaan ”ollut pitkään tietoinen Rydmania koskevista väitteistä”.

Rydman on eduskunnan raivokkaimpia rikollisvaltio Israelin puolustelijoita. Sionistien seksuaalinen mieltymys alaikäisiin nousi julkiseen keskusteluun muutama vuosi sitten, kun juutalaismiljardööri Jeffrey Epsteinin globaali pedofiilirinki jäi kiinni. 

Jo 2008 Kokoomuksen kansainvälispoliittisen työryhmän puheenjohtajana ollessaan nuori Rydman ilmoitti tukevansa Israelin väkivaltaisia iskuja palestiinalaisia vastaan. Hän on myös esiintynyt Israelin suurlähetystön tilaisuuksissa Helsingissä. 2019 Rydman ja muun muassa hänen juutalainen puoluetoverinsa Ben Zyskowicz pillastuivat ylioppilaskokeen kysymyksestä, jossa paneuduttiin Israelin Palestiinalta ryöväämiin maa-alueisiin. 2020 Rydman oli juhlapuhujana juutalaisjärjestö Keren Kajemet Finlandin tilaisuudessa. Viime vuonna Rydman vastusti Israelin boikotointia ja osallistui sionistisen TV7-kanavan keskusteluohjelmaan ”antisemitismistä 2000-luvun Euroopassa”.

Maahanmuuttokriittisissä piireissä Rydman tunnetaan ennen kaikkea hunajapurkkina, joka on houkutellut katteettomilla ja populistisilla lausunnoilla kansallismielisten ääniä Kokoomukselle. Äänestäjiä on huijattu kuitenkin vuodesta toiseen, sillä vallan kahvassa Kokoomus on aina pitänyt huolen siitä, että aggressiivinen arabi- ja afrikkalaisvyöry Suomeen jatkuu.

Lähteet: Helsinin Sanomat

Ben Zyskowicz Israel Kokoomus Kokoomusnuoret Kotimaa Pedofilia Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Seksuaalinen ahdistelu Seksuaalirikokset Sionismi Suomi-Israel Yhdistysten Liitto Wille Rydman Yhteiskunta

Keskustelu

51 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • goy

  Vastaa

  rikokset vanhentuneet? #metoo kampanjassa kaiveltiin kymmenien vuosien takaa seksuaalisia ahdisteluja.

  • Tero

   Vastaa

   Mitä tekemistä tuolla internetkamapanjalla on rikosten kanssa? Saahan sitä kaivella ja syytellä vaikka mistä. Nykyisin taitaa olla 20 vuotta vanhenemisaika alaikäisiin kohdistuvissa seksijutuissa. Eikös tämä Rydman ollut se joka maahanmuuttoakin ”kärkevästi kritisoi” vaaleissa joskus 2000-luvulla?

   • Kyynel nro 987204982904809

    Vastaa

    Väärin. Vuoden 2006 lakimuutoksen myötä lapsiin kohdistuvien vakavimpien seksuaalirikosten syyteoikeus vanhenee Suomessa aikaisintaan uhrin täyttäessä 28 vuotta. Lievemmässä rikoksessa eli lapsen houkuttelemisessa seksuaalisiin tarkoituksiin syyteoikeus vanhentuu aikaisintaan uhrin täyttäessä 23 vuotta.

    Suosittelen faktojen tarkastamista, niin ei tarvitse heitellä taitaa-olla-kommentteja.

   • Maija

    Vastaa

    Tero — Rikoslain 8 luvun 1 §:n 2 momentin mukaan törkeä raiskaus ja törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö vanhenevat kahdessakymmenessä vuodessa rikoksen tekemisestä sekä raiskaus, pakottaminen sukupuoliyhteyteen ja lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö kymmenessä vuodessa rikoksen tekemisestä.

    Huomasin itsekin ohimennen jonkun jutun jossa oli 15 vuotta vanha tapaus noussut pintaan. Muistaakseni nostettiin törkeän rikoksen vanhenemisaika 20 vuoteen jokin aika sitten.

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Koettakaa rauhoittua partisaanissa, jos järkenne siihen riittää!!!

  • Anonymous

   Vastaa

   Mitäköhän tämäkin älykäs kommentti tarkoittaa? Tämähän on Helsingin Sanomien uutinen alunperin. Mikset mene sinne itkemään jos niin kovasti tykkäät puolustella tuota pedofiili Rydmania.

   • Tehdäänkehitysmaayhdessä

    Vastaa

    Hs ei maininnut siionismia. Vanha suomalainen sanonta; ”Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa”

   • Tuhkamuna Terhomasa

    Vastaa

    Näinhän tuo ”sankari” tokaisisi myös omalle tyttärelleen, jos tämä olisi yksi uhreista.

  • Nimetön

   Vastaa

   oy gevalt shut it down!

  • enkeksinimee

   Vastaa

   Huutista pedarien puolustajille. Partisaani on tällähetkellä kaikista tolkuin ja totuudenmukaisin tiedonlähde

  • Nationalisti

   Vastaa

   Mitä vittua Terhomatti selittää? Rauhoittua mistä ja miksi? Avaahan nyt vähän näkemystäsi?
   Eikö olisi saanut sanoa ”sionisti” vai mistä kiikastaa?

   • Ilmari

    Vastaa

    Rydman ei ole pedofiili.

 • 04.10.2020 "Iäkäs äiti, rovastin leski, tokaisi saman tien: ”Caius, eikös ole ihanaa olla nuori"

  Vastaa
 • TT

  Vastaa

  Kokoomus ei ole aito oikeistopuolue. Puolueen moraali ei kestä lähempää tarkastelua. Itsekin muistelen, että Kokoomusnuoret houkutteli jo 70-luvulla jäsenistöään alaikäisille suunnatun viinanhaun voimalla. Sittemmin puolueen moraalinen alamäki on kiihtynyt niin, että se on ollut helppo rekrytoida osaksi sateenkaari-liikettä ja on myötämielinen vihreän siirtymän agendoille. Puolue on kaikessa uskollinen globalismille, klausschwabilaiselle uusmarxismille (stakeholder capitalism) ja kulttuurimarxismille.

  Koska puolue väittää olevansa oikeistolainen ja onkin sitä rahanhimon ja köyhien vihaamisen osalta, niin se on jopa vastenmielisempi kuin avoimesti marxilaiset liikkeet. Hunajapurkkiteoria pitää varmastikin paikkansa eli puolue rekrytoi riveihinsä pseudoisänmaallisia, joiden avulla houkuttelee vasemmiston sekoiluun kyllästyneitä äänestäjiä. Toinen hunajapurkki-teema on valtiontalouden kestävyys. Kokoomus esiintyy himosäästäjänä, mutta on aina valmis tuhlaamaan mielettömiä summia mm. EU-himmelin kasassa pitämiseen.

 • Tero

  Vastaa

  ”Olen kavereiden kanssa jutellut asiasta ja varsinkin kun kokoomusnuorissa Willen ja muiden miespuolisten henkilöiden puolesta oli paljon epäasiallista käytöstä, niin lopetin sitten itsekin siinä toiminnassa mukana olemisen,” tet-harjoittelun kautta Rydmaniin tutustunut uhri kertoi myöhemmin kokemuksistaan.

  Tuo lienee poliittinen valintaprosessi: vain aidosti politiikasta, lobbauksesta ja muusta pseudodemokraattisesta nukke/palkkiovirasta kiinnostuneet jatkavat verhon toiselle puolelle. Moraaliset ihmiset jäävät pois. Ne joille raiskailu ja muu irstailu on O.K., pysyvät kelkassa loppuun asti.

 • tiina

  Vastaa

  Joskus katselin Wikipediasta Rydmanin esi-isiä parin sukupolven takaa, niin he ovt vaikuttavissa asemissa oleva suku. Luultavasti rappareita ja varttijuutalaisia itse.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Miten voi toimia kansanedustajana, jos ei kunnioita kansalaisia? Kunnioituksen puute tulee selvästi esille alaikäisten tyttöjen hyväksikäytössä. Miehellä voi olla suuria haluja tyydytää seksitarpeitaan etenkin nuorten kanssa, mutta henkisest terve ei toteuta halujaan, jos aiheuttaa samalla ikävyyksiä kohteelle.

  • Bella

   Vastaa

   ”Miehellä voi olla…” Tällaisia haluja on mitä ilmeisimmin myös monella naisella, ei se ole mitenkään miehiin sidottu ominaispiirre. Itse taas en voi koskea alle 30-vuotiaisiin; miehen pitää olla älyllisesti jo vähän kehittyneempi.

   • Z-Jay

    Vastaa

    Oma älyllinen kehityksesi on ollut kuitenkin sen verran vajaata, että väität kaikkien alle 30-vuotiaiden miesten olevan älyllisesti liian vajavaisia edes koskeaksesi heihin.

    • Nimetön

     Vastaa

     Nämä ovat makuasioita sano koira kun muniaan nuoli.Pääasia että ollaan täysi-ikäisiä.

 • Eikka

  Vastaa

  Ylimielinen eliittipuolue kokoomus herkutteli taannoin puoluekokouksessa Kalajoella viinissä haudutetuilla possunposkilla ja piti lystiä isolla rahalla. Nyt on saatu uusi keskusteluaihe pelkkään köyhien kyykyttämiseen keskittyneelle puolueelle. Eiköhän ala kannatus tippumaan kun totuus tulee julki.

 • Debra Kuhlman

  Vastaa

  Jopa on juttua.
  Ei hyvää päivää, ryvette omissa seksi-ja väkivaltafantasioissanne.
  Yrittäkää pärjätä, valo hälventää omat tunkkaiset ajatukset.

  • "Aiheesta uutisoi Helsingin Sanomat"

   Vastaa

   Eihän siinä mitään uutta ole että suvakilla on ongelmia luetun ymmärtämisessä.Miten Hesarin uutisen siteeraus voi olla ”omissa seksi – ja väkivaltafantasioissa rypemistä”?!

  • Nationalisti

   Vastaa

   ”Debra”, oletko niin retardi ettet edes tajunnut tämän olevan alunperin Helsingin Sanomien uutinen?

 • Vlad

  Vastaa

  Ammuttu sisäministeri Ritavuorihan oli Rydman, mutta muutti nimensä omien häidensä sukulaisten aiheuttaman eripuran vuoksi.

 • Salomon

  Vastaa

  Valokuvasta löytyy piirteitä..

 • Venataas vähäsen

  Vastaa

  Nyt tais mennä reisille. Tämä on akkojen keksimä vale.

 • GLGL

  Vastaa

  Odotan jo innolla hesarin tulevaa kohujuttua lapsiavioliitoista.

 • Kannatta kuulla molempia osapuolia.

  Vastaa
  • Tohtori Susivaaratar

   Vastaa

   Sinun mielestäsi on normaalin aikuisen miehen merkki viestitellä alaikäisten tyttöjen kanssa?

   • Zatan Ihrahimovitsi

    Vastaa

    Ja tästä artikkelista käy ilmi, että myös Amanda Blick olisi ollut halukas seksiin noiden alaikäisten kanssa, mutta jätti asian sikseen, koska tytöt eivät vaikuttaneet halukkailta. Eihän tuo ole laitonta, jos alaikäiset olivat yli suojaikärajan (16), mutta on kyllä yllättävää että itse kertoo tuon. Tuollaista harrastavilla poliitikoilla voi olla hankalaa saada ääniä vaaleissa alaikäisten teinien vanhemmilta.

   • Kannatta kuulla molempia osapuolia.

    Vastaa

    Riippuu tietysti kontekstista. Tässä tapauksessa tuon blogin spekseillä, kyllä. Ottamatta kantaa tietojen todenperäisyyteen. Pitää tutkia, ennen kuin hutkitaan.

 • juha II

  Vastaa

  Sika kuten kaikki globalisti-kokkareet, joka on näemmä sisäistänyt kaikki ”isojen poikien” eli globalististen isänmaattoman rahan palvojien perisynnit eli viehtymyksen alaikäisiin tyttölapsiin. Ehkäpä ”juhlakalulta” kokoomuksen naisten saama ”lempinimi”, johtuu hänen itsensä saamasta vieroksunnasta eli aikuisten naisten moraalisesta paheksuvasta suhtautumisesta pikku-tyttöjen perässäjuoksevalle ”aikapommille”!
  Kuten aina korkeassa asemassa oleva poliitikko. Omaa narsistisen ja vallantäyteisen egon, joka käy sumeilematta vastahyökkäykseen syyttämällä uhreja valehtelijoiksi ja sinkoamalla samanlaisen syytöksen poliisia vastaan. Itseään täynnä oleva kusipää ei edes ajattele lähtökohtaisesti, että hänellä olisi ”puhtaat jauhot pussissa”, jonka oma puoluekin heti ymmärtäisi, että nyt kyllä puhutaan täyttä paskaa aivan väärästä miehestä. Ja niin kuin aina narsistiuset mahtailijat. Hän syyttää alaikäisiä uhrejaan ehkä tulevasta poliittisesta hautajaisistaan – sillä kokkareidenkin on pakko ottaa etäisyyttä moiseen elostelijaan – eikä ”kuuna kullan valkeana” tule mieleenkään se, että jos olisi ollut ihmisiksi. Ei mokomaa uutista olisi koskaan tullut julki. Ja, jos olisi tuollainen juttu valeena tullut esiin. Olisi sen ikän ollut lyhytaikainen, sillä ”valheella on lyhyet jäljet”!
  Lapsiin kohdistunut jo vokottelu pitäisi olla rikos, joka ei vanhene koskaan!

 • Ana

  Vastaa

  Näkee kilometrin päähän, että tuossa keskosessa on jotain pielessä.

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  Tätä asiaa on nyt pidettävä pinnalla KAIKIN MAHDOLLISIN KEINOIN! Missä viipyy muiden ns.”vaihtoehtomedioiden” jutut tämän juutalaisten juoksupojan rikoksista???

 • Julli

  Vastaa

  Vihervassareiden pää-äänenkannattaja julkaisee uutisen niiden juttujen perusteella, jotka poliisi on todennut perättömiksi. Nice. 👌

 • Dupont

  Vastaa

  Sionismi on kansallisaate, eikä liity tähän asiaan millään tavalla.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Tämähän on ihan Pride-viikon sanomaan sopivaa toimintaa. Kyllä Rydmaninkin pitää saada toteuttaa itseään, ja luulen että varhaiskypsiä mutta suojaikää nuorempia tyttöjä hengailee melkein jokaisen puolueen lähipiirien kekkkereissä. Minkähän ikäisenä Satu Hassi alkoi hengailunsa stallareissa? Ainakin sukunimen a oli puhekielessä muuttunut ä:ksi.

  Kauan sitten oli Pohjois-Suomessa eräs taistelulajien taitaja pitänyt pientä alaikäisten haaremia ja asia tuli julkisuuteen kun yksi videoiduista tytöistä sai tietää että oli monta muutakin. Tuota porukkaa tuntenut vanhempi naishenkilö kommentoi kohua ”tytöt saivat mitä halusivat, paitsi että eivät olleet ainoita”.

  • Greg

   Vastaa

   Jos ruotsinkielinen kyselee että mikä se ”vihreät” oikein mahtaa olla Suomen politiikasta puhuttaessa, niin kyselijälle tulee vastata että ”Hassis parti”.

 • Jun 20, 2022 Wille-Werner Rydman:☝🏻"On tuuleen huutamista minulta yrittää, kun karmea leima on jo lyöty. Ei auta todistelu tai argumentit. Mutta tämä ketju kannattaa lukea, jos totuus yhtään kiinnostaa."

  Vastaa

  https://twitter.com/willerydman/status/1538697097943437312?cxt=HHwWgMC-vfa2xtoqAAAA
  ☝🏻
  https://en.wikipedia.org/wiki/Wille_Rydman
  ☝🏻
  ”Helsingin Sanomat named Rydman as one of the most right-wing members of parliament elected in 2015. Rydman describes himself as a conservative.”
  ☝🏻
  https://www.willerydman.fi/blogi/2022/5/9/venjn-pelko-ja-sen-loppu
  ☝🏻
  Paljastui bluffi
  ”Viikunanlehti on vaihtunut, mutta rujo, alaston totuus sen takana on pysynyt samana.” ”alkoi toisinajattelijoiden ja kiusallisten oppositiopoliitikkojen systemaattinen ja jatkuvasti tihentynyt vangitseminen ja surmaaminen.” ”ei pelosta lamaantuneena antautunutkaan vaan vastasi hyökkäykseen raivokkaalla puolustustaistelulla”
  ☝🏻
  Hyökkäys johtaa perusteelliseen nöyryytykseen.
  Uusin hyökkäys johti laajaan tuomioon ja tyrmistykseen. Olisi ollut jokseenkin epäviisasta ehdoin tahdoin hankkiutua nimenomaiseksi silmätikuksi.
  ☝🏻
  ”vaikka he oman historiansa ja nykyisyytensä ovatkin lukemattomia kertoja itselleen ja toisilleen vääristäneet ja väärentäneet.”
  ☝🏻
  https://www.marketscreener.com/business-leaders/Wille-Werner-Rydman-0JBGRK‑E/biography/
  ☝🏻
  ”Wille-Werner Rydman is on the board of Finnvera Oyj and Helsingin Osuuskauppa Elanto.”
  ☝🏻
  https://fi.wikipedia.org/wiki/HOK-Elanto
  ☝🏻
  ”Helsingin Osuuskauppa Elanto (HOK-Elanto) on osuuskunta, joka syntyi vuoden 2004 alussa, kun Helsingin Osuuskauppa (HOK) ja Osuusliike Elanto yhdistivät toimintansa.”
  ☝🏻
  https://www.kauppalehti.fi/yritykset/yritys/helsingin+osuuskauppa+elanto/1837954–9
  ☝🏻
  Luvut perustuvat tilikauteen 12/2021. ”Liikevaihto (€): 2 249 803 000” Omavaraisuusaste: 88.6 %

 • Niinpä

  Vastaa

  Luin tuon Wille Rydman jutun. Taisi olla ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun käyn partisaani sivustolla.
  Täällä pidetään Helsingin Sanomien ja Yle:n juttuja täytenä totuutena. Kannattaisi varmaan teidänkin tutustua noihin sivustoihin, joissa suhdaututaan kriittisemmin valtamedioiden uutisointiin.

  • Bella

   Vastaa

   Ne jotka lukevat Rydmanin jutun, ja lankeavat hänen virittämiinsä älyllisiin ansoihin, eivät ole järin fiksuja, ja on siten Partisaanille helpotus, että ette enää tänne tulekaan. Itsekin luin Rydmanin jutun: Rydman on varsin taitavaksi vuosien varrella kehittynyt gaaslaittaamisessa. Yksi typerin argumentti mitä tuolla oli, on että koska hän ei ole käyttäytynyt väkivaltaisesti kaikki naisia kohtaan, joita hänellä elämässään on, niin mikään väkivaltaväite ei siten pidä paikkaansa. Mutta todellisuus menee niin, että sarjamurhaajistakin osa on ollut naimisissa, ja vaimot ovat säästyneet murhaamiselta. Itse seurustelin kerran raiskaajan kanssa, siis en tiennyt hänen tuomiostaan. Minua kohtaan hän käyttäytyi aina kuin suurinkin herrasmies. Kas, tällaisilla miehillä on tapana jakaa naiset lorttoihin ja madonnoihin oman kipeän päänsä sisällä, siis tämä jako ei tietenkään liity mitenkään mihinkään muuhun kuin luonnevikaisen omiin fantasioihin. Toinen taas, mikä pisti silmään Rydmanin jutuista, on että jos noin monta naista on pahasti sekaisin äijän jäljiltä (lue esim se nainen, joka ensin antoi poliiisin lausunnon, mutta sitten ei antanutkaan, heh, ja oli siis ”nukkumassa”, kun poliisi soitti, (?)), niin äijä on pahasti luonnevikainen. Niin pahasti, ett narsistin uhreille sanotaan, että kun tietyt merkit täyttyvät, niin juokse helvetin lujaa karkuun, sillä tulee päivä, kun et enää karkuun pääse. Ai niin, näinhän Rydmanistakin oli varoiteltu. Jokainen joka puoltaa tätä äijää, on ihminen, jota karkuun pitää juosta. Sekaisin siis.

  • Nimetön

   Vastaa

   Tässä kohtaa mystisesti sionistimedia (Sanoma korporaatio) on sionistin kimpussa. Eikö heidän pitäisi suojella toisiaan?

   Ikävää, että muuten pedantti Partisaani sortuu tällaiseen. Toki Rydmanin sionistitausta ja ”hunajapurkin” olemus kalastella ääniä muilta (lähinnä persuilta) sekoomukselle on hyvä tiedostaa.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Vaalit ovat tulossa ja HS:n toimittajissa on paljon sellaisia, jotka eivät äänestä Kokoomusta, joten se on myös ehkä yksi syy tarttua nyt tähän.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Rydmanilla alkanut aikamoinen selittelyjen aikakausi, eikä hän enää puhu kunnianloukkaussyytteen nostamisestakaan mitään. Pidätkö uskottavuna hänen meriselityksiään?
   Katsoin sen yhden videon, jossa yksi väitetyistä uhreista puhuu, eihän hänkään mitenkään älyllisesti loista, kun puhuu suomalaisesta journalismista, mutta ei se sitä tarkoita etteikö jutussa voisi olla perää.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ottamatta sen enempää kantaa tapaukseen, huvitti vain, kun tämä Amanda on julkaissut videon, jossa hän selittää kuinka ”mä luotan mediaan. Toivottavasti suomalaiset luottaa mediaan. Meillä on olemassa hyvin vahva journalistinen etiikka”.
  Siis mitä? Ihan tosissaanko tuo on?

 • Bella

  Vastaa

  Joillekin siis naisten ihmisoikeudet ovat ”mystinen juttu”. Kumma juttu tosiaan. En kyllä tosiaan itsekään viisitoistavuotiaana tai missään iässä olisi halunnut valtakunnanpoliitikon munaa väkisin sisääni. Haluaako ”nimetön” munaa väkisin ahteriin??

 • Nimetön

  Vastaa

  Mistä lähtien partisaani on sekaantunut Hesarin juttuihin? Wille Rydman on konservatiivi ja maahanmuuttokriittinen. Mitä mieltä olisitte, jos Rydman jakaisi Hesarin jutun partisaanin takana olevista henkilöistä? Ei taida tapahtua, koska Rydman ei astuisi sellaiseen miinaan. Mikä saa kuvittelemaan, että Hesarin juttu olisi koskaan totta, ilman mitään agendaa jne? 

  Tuli ensimmäisenä mieleen onko partisaanissa myyrä. Tulee ihan valtamedian keijotus mieleen…

 • Nimetön

  Vastaa

  Ville ”mulla olis täällä pari ala-ikäistä” Rydman.

 • POS

  Vastaa

  Lienee ihan tavallista että näitä meidän marionetti-poliitikkoja kiristetään tämänkaltaisilla jutuilla. Kannattaisi poliitikkona ehdottomasti pysyä erossa alle 18-vuotiaista? (Ehkä 21 olisi hyvä ikäraja?) Ja aivan ehdottamasti alle 16-vuotiaista, jos meinaa palkkiovirassaan jatkaa tässä leikkidemokratiassa. Ehkä jonakin päivänä Suomestakin eduskunta poistetaan kokonaan, kun ei enää jakseta/ole varaa ylläpitää näytelmää siitä, että kansa mistään päättäisi. Eli jos tiedetään Rydmanin olevan kiinnostunut nuorista naisista/tytöistä, niin on ollut helppoa kauraa eliitille ja heidän kätyreilleen saada tämä satimeen. Tai sitten Rydman on syytön.

  Mutta jos häntä kiristetään, niin mitenköhän hän on ollut uppiniskainen yliherraansa kohtaan? Tämä on se mielenkiintoisen kysymys. Mielestäni Rydman on ollut erittäin kuuliainen herralleen ja ollut näkyvä poliitikko nuoresta iästään huolimatta. Ja jos puhutaan vaikka viidentoista vuodenkin takaisista tapahtumista, niin Rydman olisi ollut tuolloin vasta 20-vuotias. Kyseessä poliitikko jonka nimen ja naaman tuntee varmasti kansa hyvin.

 • Janne korhonen

  Vastaa

  Israel ei ole roistovaltio eikä ole tehnnyt mitään väärää ! Kaikki väitteet on antisemitismiä tai propaganda valheita ! Ymmärtääkseen asiaa niin katso vaikka YK :n likainen poliittinen peli youtuubista : unwatch,eyeontheun,ngo monitor.https://youtu.be/j7Mupoo1At8

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi