Yle Watch: Vaalit ovella – Natsit palasivat tv-ruutuun rytinällä!

Jaamme Yle Watchin kolumnin.

Kolumnit

Vaalien lähestyminen on tuonut tv-ruutuihin tuttuun tapaan natsit, äärioikeiston, rasismin ja antisemitismin märehdinnän. Ohjelmien tarkoitushakuisten narraatioiden tarkoitus on tietenkin demonisoida kaikenlainen kansallismielisyys samaistamalla rajattoman maahanmuuton vastustaminen väitettyihin kansanmurhan yrityksiin yli 80 vuotta sitten. Suomessä äänestäjien pelottelulla ja valkoisten kollektiivisella syyllistämisellä pyritään vaikuttamaan epävarmoihin äänestäjiin, jotka saattaisivat antaa äänensä Perussuomalaisille, tai vielä pahempaa, Sinimustalle Liikkeelle. Jostain syystä Ylessäkin kuvitellaan, että eduskuntavaaleissa asioita voi todella muuttaa kovempaa äänestämällä, vaikka valtaosa todellisista päätöksistä tehdään Euroopan Unionin komissiossa.

Tv-karttaa tarkastellessa Ylen valkovihamielisett panostukset hukkuvat väkisinkin muuhun ohjelmavirtaan. Se kohderyhmä, joka ylipäätään enää tapittaa televisiota suorina lähetyksinä tuskin jaksaa tuhlata iltaansa katsomalla ennalta arvattavaa kansallisosialismin kauhistelua. Näitä ohjelmia katsoo vain natsipakkomielteestään kärsivä pieni joukko vasemmistolaisia ja ”liberaaleja”, joiden manikealainen maailmankuva palautuu kaiken ”pahuuden” selittävään mutta silti aina yhtä käsittämättömiksi jääviin natseihin. Merkityksettömästä katsojasegmentistä huolimatta Ylessä uskotaan vakaasti, että katsojissa on aina persuihin retkahtaneita demarieläkeläisiä, jotka näitä ohjelmia seuratessaan tuntisivat niin paljon syyllisyyttä, että antavatkin vaaliuurnilla äänensä punavihreille. 

Yle Teema, tiistai 14.3. klo 21.00 Historia: Hitlerin aikakausi (12) 23.

1936 – 40 Yhtenäinen kansa. Adolf Hitler nousi valtaan vuonna 1933 ja pysyi vallassa aina huhtikuulle 1945 asti. Miten hän onnistui hurmaamaan kansakunnan, viemään sen sotaan ja keskitysleirien kauheuksiin. Sarjassa käydään läpi tapahtumat arkistomateriaalin ja haastattelujen kautta. (U) HD ohjelmatekstitys (suomi) 50 min

Kouluja käymätön elämän Kallu ja pubi-Ritvakin tietää pääpiirteissään natseista virallisesti kerrotun historian ja siitä johdetun historiapoliittisesti sopivan narraation. Tämä Kolmannen valtakunnan aikakautta käsittelevän sarjan tuhannesti kertaamaat asiat ovat kaikille niin tuttuja, että täytyy ihmetellä, mitä tiedollista tarvetta kolmetuntinen sessio palvelee. Eipä juuri mitään, ellei oteta huomioon Ylen ohjelmanhankkijoiden halua toistaa mieleistään propagandaa.

Yle Teema, tiistai 28.3. klo 21.00 Historia: Antisemitismin historia 14. 38 – 1144 Vihan synty

Kristinusko, islam ja juutalaisuus hakevat paikkaansa maailmassa. Miten juutalaisviha syntyi? Sarja tarkastelee antisemitismin monisyistä historiaa aina alkuajoista nykypäivään. Ohjelmassa kuullaan asiantuntijoita ja nähdään rikasta arkistomateriaalia. HD ohjelmatekstitys (suomi) 53 min

Neliosainen antisemitismiä käsittelevä tv-maraton tuli juuri parahiksi vahvistamaan kansanedustaja Ben Zyskowiczin kertomusta, jossa häneen kohdistuneen hyökkäyksen motiivina olisi ollut juutalaisvastaisuus. Todellisuudessa hyökkääjä oli äärivasemmistolainen sekakäyttäjä, joka on kunnostautunut väkivallallaan aiemmin mm. kapitalismin vastaisessa Smash Asem ‑mielenosoituksessa. Valtamediaa tämä tosiasia ei kiinnosta, koska se ei sovi sen toitottamaan kertomukseen vaarallisesta ja antisemitistisestä äärioikeistosta.

Länsi-Euroopassa juutalaisten vaikutusvalta on ollut historiallisesti vahvinta Ranskassa, joten ei ole ihme, että tämä sarja on ranskalaista tuotantoa. On selvää, että mitään tasapainottavaa tai aidosti kriittistä kulmaa dokumentti ei aiheeseensa tarjoa. Kaikki haastatellut asiantuntijat ovat joko itse juutalaisia tai juutalaisvastaisuudesta kouristuksia saavia filosemiittejä ja kristittyjä pappeja. 

Kertomuksen ennakkoon luodut johtopäätökset ja ”antisemitismin syyt” eivät tarjoa katsojalle mitään älyllistä haastetta, vaan vastaanottajan odotetaan nielevän sarjan narraation karvoineen päivineen. Tiivistettynä se on: juutalaisissa ei ole koskaan ollut mitään vikaa, jonka vuoksi heihin kohdistetut väitetyt vainot ovat joko silkkaa mielettömyyttä tai puhdasta pahuutta. Jos sarjassa raotettaisiin edes vähän juutalaisten omaa vihaa ja väkivaltaa ei-juutalaisia kohtaan, väitetyt juutalaisvainot saisivat huomattavasti ymmärrettävän selityksen. 

TV1, maanantai 13.3. klo 19.00. Historia: Natsi-Saksan naiset

Saksalaisten naisten rooli toisen maailmansodan aikana muuttui perinteisestä kotiäidistä mm. sotaponnistuksiin osallistuviksi lentäjiksi, tehdastyöläisiksi ja keskitysleirien vanginvartijoiksi. Minkälainen oli naisten uusi arki sotakoneiston palveluksessa? (Tuotanto: Injam/Histoire, Ranska 2021.)

Tässäpä ”dokumentti” naisäänestäjille! Ohjelman ääneen lausumattomana viestinä on, että naisten itsenäisyys ei olekaan upea juttu, ellei se anna mahdollisuutta OnlyFans-huoraamiseen ja sukupuolen vaihtamiseen.

Nelonen, tiistai 28.3. klo 21.00 Koskinen (16) 

Kausi 2. Jakso 610. Poliisien verkko rikollisten ympärillä kiristyy. He joutuvat saarretuksi syrjäiseen huvilaan Tampereen ulkopuolella, eivätkä aio antautua. Seuraa traaginen tulitaistelu häikäilemättömien rikollisten ja poliisien välillä. Kotimainen rikossarja. (44′) 45 mi

Kaupallisella puolella ei uhrata kallista ohjelma-aikaa natsidokumentteihin niiden vähäisen katsojamäärän vuoksi. Mikäli natsit tai äärioikeisto saadaan kytkettyä nykyaikaan, sitä voidaan toki käyttää sopivana shokkivaikutuksena fiktiossa. 

Kotikutoisessa Koskinen-dekkarissa poliittisiksi terroristeiksi on valittu äärioikeistolaiset akselerationistit. Epäuskottavassa kertomuksessa ”uusnatsit” saadaan tekemään mitä pöyristyttävimpiä väkivallan tekoja. Ajatuksen on, että ”pahoja ajatuksia” omaavat toisinajattelijat voisivat ainakin teoriassa tehdä mitä tahansa, joten sehän onkin sitten jo melkein todellisuutta. Käsikirjoittajan poliittisesta asenteesta kertoo paljon se, että akselerationistien vaatimus Suomen itsemääräämisoikeudesta samaistetaan terrorismiin. Yhteiskuntarauha säilyy kunhan suomalaiset vain ymmärtävät luovuttavaa kaiken valtansa niin sanotulle rauhaa rakastavalle kansainväliselle yhteisölle.

Yle Teema tiistai 28.3. klo 21.00 Historia: Musta Amerikka ratissa (12)

2/2. Rasismia maantiellä. Amerikan talous kääntyi 30-luvun lopulla nousuun, jolloin myös mustalla keskiluokalla oli varaa himoittuun statuksen ja vapauden symboliin: autoon. Mustien vaurastuminen herätti kuitenkin paheksuntaa valkoisessa väestössä ja siksi autoilu oli värillisille monella tapaa vaarallista. Sarjassa kerrotaan millaista oli olla tummaihoinen autonomistaja 30–60-lukujen rotusyrjinnän Yhdysvalloissa ja millaisen yhteiskunnallisen muutoksen lisääntynyt liikkuvuus toi mukanaan. Mustat autoilijat kokevat edelleenkin syrjintää ja poliisi pysäyttää heitä vieläkin ainoastaan ihonvärin tähden. (U) 

Tärkeä muistutus, kuinka suomalaisten pitäisi aina tiedostaa mielessään Amerikan mustat! Siksi mustien aisankannattajamainen palvonta ja uhriutuminen on Ylen kannalta tärkeää varsinkin näin vaalien alla.

Uusintana lähetettävän dokumentin kertomukseen kuuluu, että afrikkalaistaustaiset eivät voi koskaan tehdä mitään pahaa tai väärin, ja jos he tekevät, vastuu on lähtökohtaisesti aina valkoisen miehen. 

”Poliisi pysäyttää heitä vieläkin ainoastaan ihonvärin tähden”. Näin sitä Ylen ohjelmatoimittaja valehtelee ideologisista syistä päin tavallisen demarieläkeläiskatsojan naamaa. Mustia pysäytetään liikenteessä enemmän kuin valkoisia siitä yksinkertaisesta syystä, että heitä epäillään ja etsitään rikoksista monikertaisesti enemmän kuin muiden väestöryhmien edustajia. Itse asiassa rikosepäilyjen ja tehtyjen rikosten perusteella mustia pysäytetään liikenteessä vähemmän kuin tilastot oikeuttaisivat.

TV1, maanantai 9.1. 2023 klo 19.00, Vapauden kutsu 

16. Yhteentörmäys. 1950-luvulla amerikkalaissotilaiden läsnäolo näkyy saksalaisessa pikkukaupungissa. Joillekin he ovat tunkeutujia, toisille tuulahdus vapaudesta. Monella on unelmia, niin myös kahdella ystävättärellä. HD 45 min

Neuvostokommunistien massivisella raiskausaallolla Saksassa pyrittiin nöyryyttämään rotuylpeää kansaa. Mellastus kesti vain joitakin kuukausia, mutta sen geneettiset vaikutukset näkyvät vielä tänään varsinkin Berliinissä. Sen sijaan monirotuisen Yhdysvaltojen geneettinen tuhovoima kongoidien kautta on ollut Saksan kansanruumiille vaikutukseltaan moninkertaista ja laadultaan paljon pahempaa. 

Neuvostoliiton joukkoja oli Itä-Saksassa  vuoteen 1990 asti kunnes ne kotiutettiin. Venäläissotilaat  elivät vuosikymmenien ajan kasarmeissaan eivätkä sekaantuneet valtaväestöön toisin kuin Amerikan mustat pussy hunterit valitettavan vapaalla länsipuolella. 

Yhdysvaltojen anglosionistinen miehityskoneisto vaikuttaa edelleen Saksassa, sillä jenkkisotilaat eivät ole poistuneet minnekään. Saksalaisuudesta kuohittu hallinto, koululaitos ja viihdeteollisuus syöttävät edelleen tarinaa amerikkalaisista pelastajina ja hyväntekijöinä, vaikka amerikkalaisuus kaikkinensa on tuhonnut Saksaa mittaamattomasti enemmän kuin venäläistankit. 

Tammikuussa Yle tv 1:ssä näytetty etnomasokistinen saksalaissarja on suorastaan chuzpah. Siinä mustat amerikkalaiset eivät raiskaa kuten vuosikymmen aiemmin, vaan saksalaisnaiset hakeutuvat jenkkien purkkakulttuurin hypnotisoimina itse mustien seuraan. Sen sijaan että halvan lutkan viidakkokuumetta pidettäisiin halveksuttavana kansanpetoksena, tässä sarjassa se esitetään suorastaan nuorten naisten voimaannuttava kapinana ja jopa moraalisena velvollisuutena. 

Sarja uusintaa punaliberaalin viihdeteollisuuden narraatiota, jossa  mustat miehet esitetään korkean statuksen ihmisinä, joita valkoiset naiset eivät voi olla haluamatta, vaikka tosiasissa kyse on enimmäkseen 65–80 äo-pisteen impulsiivisista, uskottomista ja väkivaltaisista miehistä. Valkoisen miehen osa tässä sarjassa on olla aisankannattajana tai sitten moraalisesti tuomittavana rasistina, koska julkeaa vastustaa saksalaisten geneettistä kansanmurhaa. Hyvää televisioiltaa!

Lähde: Yle Watch

Ben Zyskowicz Eduskuntavaalit Historia Kolumnit Kotimaa Politiikka Rotu Sionismi Väestönvaihto Valtamedia Yhteiskunta Yle Watch Yleisradio

Keskustelu

26 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Taattua Yle Watch laatua. Asiallista, osuvaa ja aina luotettavaa objektiivista tekstiä.

  YLE on selkeästi sionistinen organisaatio, kuten käytännössä nykyään kaikki valtiolliset ”mediaorganisaatiot” kaikissa valkoisissa maissa. Ja sionismin tavoite on yksiselitteisesti: Valkoisten kansanmurha, ei enempää, ei vähempää.

  Skorpioni kun on, sionisti pistää ovelasti, naamioiden pistonsa ”hyväksi”. Itse asiassa voi aivan mainiosti pelkistää sionismin niin, että mikä tahansa sionistin ”hyvä” on aina valkoiselle kansalle paha. Ja päinvastoin, mikä tahansa sionistin ”paha” on aina valkoiselle hyvä. Tässä suhteessa älykkääksikin kutsuttu sionisti on yksinkertainen, hän on niin ylpeä, niin ylimielinen (nyt kun on Pitkän Marssin jälkeen vallassa), että hän ei malta olla näyttämättä valtaansa.

  Niinpä meilläkin ja kaikissa muissakin valkoisissa valtioissa valtaa kuvittelevat pitävänsä sionistien lakeijat, huorat ja oman maansa maanpetturit. Tämä syöpä on jo niin pitkälle levinnyt, että potilas, valkoinen kansa ja maa, ei enää edes tiedä, miltä tuntuisi olla terve, syövästä vapaa. Ehei, syöpään sairastunut vaatii lisää syöpäsoluja, lisää kärsimystä, lisää köyhyyttä, lisää kurjuutta. Ja voitte olla varmoja, että tätä sionisti tarjoaa mielellään, innokkaasti.

  Lisäksi sionismiin kuuluu outo, narsistille tyypillinen piirre. Sionismi ja sionisti hyväksyy senkin, että maailma tuhoutuu hänen ympärillään. Sionistille sopii sotatila, kurjuus ja kärsimys, jopa hänen asumassaan maassa, kunhan koko ajan sionistin oma asema vahvistuu.

  Sionistille luonto on yhdentekevä, riittää, kun Valitulle Kansalle on jossakin oma soppi, jossa vielä riittää kaunista luontoa, meret voivat tuhoutua, Afrikka voidaan täyttää neekereillä ja aavikoilla, luonto on vain tarpeeton paha kohti valkoisten tuhoa edetessä.

  Ette näe sionistin suojelevan luontoa muuten kuin moraaliposeerauksen yhteydessä. Ei, mitäpä tuosta, siinäs saavat, valkoiset, tuhotaan heidän maansa siinäkin suhteessa. Sionisti on ihminen, jolle sopii köyhtyminenkin, sillä kuten skorpionin luonto sanoo, köyhtyminen on suhteellista. Jos miljardööri menettää miljoonan, se ei niin paljon satu, kun kokonaiset kansat menettävät kaiken.

  Tätä on sionismi ja sionisti arjessa. Joukossamme, ”hyvää” tarkoittaen, ja pahaa tuoden.

  • Tehdäänkehitysmaayhdessä

   Vastaa

   Tuohon sopii lopuksi tarina skorpionista ja kilpikonnasta . ”Skorpioni istui joen reunalla ja katseli takaa lähestyvää metsäpaloa. Liekit alkoivat pian lähestyä skorpionia eikä se ollut enää turvassa veden äärellä. Samalla se näki lumpeenlehdellä istuvan sammakon. Skorpioni tiesi, ettei sillä ollut liekkien lähestyessä muita mahdollisuuksia kuin pyytää apua sammakolta.

   ”Pyydän, vie minut joen yli. Muuten kuolen”. Sammakko epäröi ja kieltäytyi auttamasta, koska pelkäsi skorpionia ja sen tappavaa piikkiä. ”Jos pistän sinua niin kuolen itsekin”, Skorpioni sanoi.

   Sammakko mietti asiaa ja totesi, että eihän skorpioni voisi tehdä sille mitään ja että se olisi täysin sammakon armoilla. ”Hyvä on, hyppää selkääni niin vien sinut joen toiselle puolelle.”

   Skorpioni kiitteli kovasti ja sanoi, että sammakko ei tulisi katumaan tätä ystävällistä elettä. Niinpä skorpioni hyppäsi selkään ja joen ylitys alkoi.

   Puolen välin jälkeen skorpioni nosti piikkinsä hitaasti ylös ja iski sammakkoa niskaan. Sammakko tunsi pistävän ja leviävän kivun ja kysyi, ”Miksi? Nyt minä kuolen ja sinä hukut samalla!”

   Skorpioni vastaa, ”Se on minun luonne”.”

   • ValhallaX

    Vastaa

    Juuri näin. Viittasin itsekin edellä juuri tuohon kirjoittamaasai tarinaan. Näin skorpioni eli sionisti toimii, se on skorpionin luonto.

 • murre iisakki riepunen

  Vastaa

  Ylen johdossa puuhastelevat voidaan suoralta kädeltä potkaista kortistoon, toimittelijoiden vekkihame varastot paikalliselle kirpparille ihmeteltäväksi ja myyntiin euron kappale. Valheellista ja totuuden piilotteluun pyrkivää mediaa ylistetään sen omilla kanavilla luetuimmaksi, ylivoimaisesti totuuden puolesta puhujana, täyttä soopaa.
  Aina enemmän ja enemmän verovaroja nielevä entisaikojen jäänne kiireesti kuopattava, sinne ikiajoiksi historian haviseville lehdille jääköön, joita aikanaan sivistyneet ihmiset kauhulla seuraavat kuinka voipi olla mahdollista näin valheen ja myrkytyksen mätäpaiseen vuosia kestänyt kansan sumutus.

 • Sigfrid Hei

  Vastaa

  Aivan sama missä euroopan maassa on vaalit, niin h c tarjoaa hitleriä 247.

 • Ilmaista mainosta

  Vastaa

  Tällaista mainosta ei rahalla saa.

 • TT

  Vastaa

  Käy vähän sääliksi tuo Yle Watch, joka ”virkansa” puolesta joutuu katselemaan Ylen luukuttamaa sontaa. Epäkiitollista, mutta kaiketi arvokasta työtä. Jonkun on uskaltauduttava tarkistamaan yhteiskunnan surkeimmat ja mädäntynemmät loukot. Eipä hyvältä näytä.

  • GLGL

   Vastaa

   🙂

 • Juha

  Vastaa

  Heh vaalit ovat saaneet kaikki hullut kaivautumaan koloista

  -koronahullut
  ‑rokotehullut
  ‑sotahullut
  ‑sukupuolihullut
  – ilmastohullut

  Jotkut näistä hulluista ovat täyshulluja jotka täyttävät kaikki em hulluuden asteet

  Huomenna tulemme taas kerran mittauttamaan hulluuden asteen maassamme ja tulette huomaamaan kuinka valtava on hulluuden mäårä tässä hölmölässä.

  • Juha

   Vastaa

   Mitä minä sanoin. Hullusaste on n. 99 %a maassamme

 • Mikä ukrainalaisissa natseissa on niin hyvää???

  Vastaa

  Ei kuitenkaan Ukrainan Azov ‑natsit. Miksi ukrainalaiset natsit on niin ihkui???

  • Anonymous

   Vastaa

   Koska he puolustavat Ukrainaa ja koko Eurooppaa! He ovat tosimiehiä ja naisia, jotka taistelevat tälläkin hetkellä vapauden puolesta ryssien mongoloidilaumoja vastaan! Ilman Azovia ja ukrainalaisia sankareita Ukraina olisi nyt ryssäbarbaarien vallassa! Slava Ukraini!

 • Punahilkka

  Vastaa

  Minä vain katson, että televisio on täynnä kansallisoikeistolaista mädätystä ja Hitler-tervehdyksiä ja jätän katsomatta.
  Tietysti te ajattelette, että kaikki, mitä te näette televisiossa ja YLE:ssä natseista ja kansallissosialismista ja holokaustista on törkeää vääristelyä, kun taas kaikki, mitä televisiossa kerrotaan meistä vihervasemmistoantifasistisuvakkielokapinallisjuutalaisista on 110% totta.
  Taitaa olla, että YLE on sitoutunut joihinkin eurooppalaisiin päätöslauselmiin, jossa pyritään torjumaan SEKÄ fasismia ETTÄ kommunismia. Ikään kuin kommunismissa olisi jotain pahaa. 

  Joka tapauksessa, on niin paljon perehtymistä teikäläisten viimeaikaisissa hörhöilyissä etten kerkiä pohtia jotain, mitä tapahtui kaukana muinaisuudessa.

 • Salomon

  Vastaa

  Vaalit tai ei, toi natsimyllytys on ihan jokapäiväistä.. on.
  Mutta yksi siinä hommassa on, että konsepti(tuhontatyyli) muuttuu joka kerta hieman tai heitetään joku mielikuvitus herkku päälle

 • mr.flipflop

  Vastaa

  Tätä natsi- holokausti- ja keskitysleiridokumenttien määräähän on ihmetelty jo vuosien ajan. Niitä täytyy olla näytetty nelinumeroinen määrä jo pelkästään YLE:llä tässä 2000-luvun mittaan.

  On vaikeaa uskoa, että yleisössä olisi joku valtava kysyntä näiden ohjelmien osalta – aihetta on jauhettu moninkertainen määrä vaikka Suomen historiasta kertoviin dokumentteihin verrattuna!

  Onko kukaan katsonut, olisiko ”jossakin” joku taho joka tätä loputonta natsipropagandaa rahoittaa? Kuka helvetti tätä sontaa meille jatkuvasti tuputtaa?!

  • Joo

   Vastaa

   Tuputtamalla tuo kura muuttuu todeksi monen mielessä..

   Allies ja kumppanit tuota rahoittaa.

 • Meni reisille

  Vastaa

  Sannan töppäilyt on rekisteröity ulkomaita myöten. Sannan on koittanut pönkitää luokatonta sisäpolitiikkaansa vahvalla ulkopolitiikalla, mutta sillekkin nauretaan:

  https://www.wienerzeitung.at/nachrichten/politik/europa/2183541-Kein-Nato-Bonus-fuer-Sanna-Marin.html

  Mutta mikäs se sossuilta onnistuis…

 • Timo

  Vastaa

  Vaikka aikakauslehtien levikit laskevat kuin lehmän häntä, Bonnier-kustantamolla rahaa riittää yhä uusiin Adolf Hitlerin kuvalla varustettuihin Historia-lehtiin. Eikä siinä vielä kaikki, tasaisin väliajoin ilmestyy Historia-lehden erikoisnumero runsain Adolf Hitler kuvin varustettuna.

 • Nimetön

  Vastaa

  suomi on pelottava ja natsistinen maa , inhoamme tätä hallitusta ja natsi kulttuuria, hyi, kuvottava vaino ja henkinen väkivalta aiheuttaa stressiä, kärsimystä ja pelkoa, erittäin typerä media

 • Helen

  Vastaa

  samaan aikaan aseistetaan Ukrainan natseja moderneilla aseilla, pikkasen taitaa päättäjillä tuuli käydä tapulissa

 • Seppo Lehto oikea Suomen vapaussoturi

  Vastaa

  Artikkeli harhaanjohtaa rankasti: Yli 13 lähti Saksasta 1945 jälkeen alueina, joten kyllä alueellinen riisto oli Ryssän toimin isompi kuin Saksassa olevat Natotukikohdat
  https://miehitetyt-alueet-takaisin.blogspot.com
  Samoin Ryssän tuhoamien saksalaisten sotavankien surmat ylittivät moninkertaisesti läntisten tahojen saksalaissurmat.
  Seppo Lehto eurovaaliehdokkaanne suuremman Saksan, Suuremman Suomen, Suuremman Ukrainan asialla 😉

 • ValhallaX

  Vastaa

  Asiasta kolmanteen.

  Hyvät ihmiset lukekaa Pepe Escobarin artikkeli Moskovasta. Löytyy mm. ZeroHedge sivuilta.

  ”Escobar: The Capital Of The Multipolar World – A Moscow Diary”

  Kirjoitan tähän vain alkusanat. Loput voitte lukea itse.

  ”Moskovassa ei ole kriisitunnelmaa. Sanktioita ei havaitse. Ei työttömyyttä. Ei kodittomia kaduilla. Inflaatio minimissä”.

  Loput tosiaan itse luettavissa.

  Verratkaa tätä meidän nykyiseen isäntäämme eli Sionistiseen Yhdysvaltoihin: Kalifornian kadut ovat täynnä ”maahanmuuttajis”, jotka asuvat telttakylissä, kadut täynnä paskaa ja huumeidenmyyjiä, vielä auki olevia kauppoja ryöstetään avoimesti ja häikäilemättä, valtava inflaatio, pankit ovat romahtamassa jjen, jne. Mutta samaan aikaan upporikkaat sionistit pitävät hovia ja rahoittavat sotaa Euroopassa.

  Ja lisäksi juuri äsken ihminen tuomittiin kymmenen (10) vuoden vankeuteen meemistä. Ja ei siinä kaikki, ns. ”kapinan” jälkeen ihmisiä on pidetty ilman oikeudenkäyntiä eristysselleissä noin vaan.

  Toisin sanoen, niin kuin aina, juutalaisten mediat, ns. huoramediat, valehtelevat kaikesta samaan aikaan kun läntiset valkoiset maat taantuvat ja kurjistuvat kolmannen maailman perseenrei’ iksi. Ja tätä juhlitaan meillä nyt suurena voittona.

  No, kävin antamassa ääneni Sinimustille, toki. Mikäs siinä, leikitään tänään demokratiaa ja katsotaan kuinka ensi viikolla huoramainen orpopoika löytää itsestään demarin ja vanha meno jatkuu.

  Nykyään vaaleissa kansalainen saa päättää, miltä seuraavan maanpetturin naama näyttää. Tätä on sionistinen demokratia.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Kaikella kunnioituksella kaikille ryssänvihaajille.

  Itse erotan kirkkaasti neuvostoliittolaisen eli sionistien orjuuteen alistetun ihmisen ja venäläisen ihmisen. Neuvostoliitto oli sionistien eli juutalaisten suurin voitto ns. modernina aikana. Tietenkin nykyinen USA:n tuho ylittää jo kirkaasti tämän Venäjän tuhon, sillä Venäjä sentään vielä elää.

  USA on nykyään kammottava muka-demokratia, josta sionistit ovat rakentaneet Neuvostoliittoakin pahemman valkoisten keskitysleirin.

  Neuvostoliitto taas oli alusta asti selkeästi kiinnostunut vain yhdestä asiasta: Maksimaalinen valklisten ihmisten tappaminen. Olen nyt lukenut loppuun Mihail Solohovin ”Hiljaa virtaa Don”-kirjasarjan ja teksti on (vaikka onkin kommunistin ja Nobel-palkitun kirjoittama) selvää. Neuvostoliitto oli sionistien rakentama teurastushelvetti. Koko vallankumous oli vain yhtä suunniteltua tappamista. 

  Ja kuka osoitti tien? Solohov sen sanoo kirjassaan: ”… meillä on juutalaisista sellainen käsitys, että he näyttävät suuntaa, mutta tuleen he eivät itseään laita…” Voiko sen selvemmin sanoa? Siksi Suomenkin taistelu Neuvostoliittoa vastaan oli puhtaasti eksistentiaalinen taistelu, kuten jatkosota. Häviö olisi tiennyt valkoisen kansamme murhaa. Junalasteittain ihmisiä olisi viety NKVD:n (lue:juutalaisten johtama tappo-organisaatio) ”leireille” (lue: kuolemaan). Toisaalta taistelu Saksaa (ja Suomea) vastaan oli sionisteille ihanaa. HE eivät ollet tulessa, HE lähettivät miljoonia miehiä kuolemaan, sillä sionisti ei tunne sääliä, kun valkoisia marssitetaan kuolemaan, mutta jos palestiinalainen saa yhdenkin sionistin pahastumaan niin kuolema Palestiinan kansalle! 

  Eli Neuvostoliittolainen kuolemaan marssitettu ihminen oli venäläinen, mutta minkäs teet, kuolema olis vastassa niin tai näin. On turha ryssitellä ihmisiä, jotka pakotettiin kuolemaan, kun samalla feinsteinit köllöttelivät betonibunkkereissaan ja etsivät tiheällä kammalla toisinajattelijoita.

  Ja mikä oli tämä Suuri Voitto? Katastrofi. Kansa ajettiin köyhyyteen ja kurjuuteen, vieläkään Venäjä ei ole toipunut tästä kammottavasta sionistisesta helvetinkoneesta.

  Siksi tuollainen asenteellinen ryssittely pelaa suoraan pahimman vihollisemme, sionistin, pussiin. HÄN seisoo aina valkoisten sotien takana, kiilto silmissä, mitä suuempi tuho, sen parempi, sitä halvemmalla saa taas sen ja sen maan metaillit, maat ja raaka-aineet.

  Jos Venäjä häviää, tulemme näkemään naapurin, jonka kaduilla neekerit asuvat telttakylissä, Pietarista Vladivostokiin marssii Pedo/Transu/LBQT (ja mitä vittua muuta)/Gay Pride-marssi, 247. Rajat Afrikkaan avataan, Moskovan metro muuttuu, kuten Lännen metrot, vaarallisiksi Kolmanne Maailman barbaarien taistelukentäksi, lapset saavat huutaa luokissa barbaarien kanssa ja nyt vauras Venäjä on kohta keppikerjäläinen kuten USA nyt.

  Ryssittelijät ovat sionistin repusta ja heidän jäljiltään mikää ei parane.

  Naapurimaamme on Venäjä, se ei ole enää sionistien keskitysleiri, vaikka, luonnollisesti, USA:n sionistimedia, tietenkin, valehtelee kaikesta.

  En halua naapuriksi Kolmannen Maailman sontaläjää a la USA.

 • J.K.

  Vastaa

  National Geographic ‑kanavan dokumentit Hitlerin ”hirmuteoista”, on päivittäistä aivopesua.
  No ei muuta kun katsoo kanavan johtoportaan asettelua muihin mediakorporaatioihin, pääsee jyvälle asioista.
  Heillä on lailliset oikeudet omanlaiseensa propagandaan.

  Tämän tulisi huomata jokaisen, mutteivat he huomaa.

  Hyvää syntymäpäivää Jennalle.

  • Amalek

   Vastaa

   Yle Watch 16.3.2018:

   https://ylewatch.blogspot.com/2018/03/median-kauhistelusta-huolimatta.html?m=1

   ”Mitä tulee ohjelman lähettäneeseen National Geographiciin, sen tieteellinen arvo ja objektiivisuus on nykyään samaa luokkaa kuin Valitut Palat ja Vartiotorni-lehdellä. Ennen niin arvostettu ja tasapuolinen julkaisu on sortunut viimeisten vuosien aikana poliittisesti motivoituneeseen natsihitlermaniaan ja poliittisesti korrektiin mutta epätieteelliseen oppiin ihmisestä. 

   Lehti ja sen tv-kanava ovat jo pitkään olleet vasemmistolaisten egalitaristien miehittämiä, mutta lopullisesti verho vedettiin sivuun kun NO:n päätoimittajaksi valittiin juutalainen Susan Goldberg. Sen jälkeen aloitettiin toden teolla valkoisten vastainen kampanja, josta kertoo HS:n artikkeli National Geographic tunnusti rasistisen menneisyytensä. Juttua lukiessa käy selväksi kuinka absurdista progandatempusta on kyse, sillä Goldbergin johdolla lehti pyytää anteeksi yli sata vuotta sitten julkaistuja kirjoituksia. Uutisjuttu on anglismit (mm. ignoroida) mukaan luettuna niin posketon, että se herätti jopa Hesarin lukijat itsenäiseen ajatteluun. Kommentit ovat herkullista luettavaa:
   En ymmärrä tätä nykymenoa, entä sitten vaikka joku artikkeli on vuonna 1913 väittänyt jotain jota nyt pidämme rasistisena? Nyt tiedämme enemmän, mutta saattaa olla että 100 vuoden päästä nykyiset uskomuksemme ja rasismihössötys aiheuttaa planeetallamme lähinnä myötähäpeää. Artikkelit jostain vaikkapa 100 vuoden takaa kuvastivat silloista maailmaa ja sen aikaista ajattelua. Ei kait kukaan fiksu ja ajatteleva henkilö usko enää sen aikaiseen maailmankuvaan? Meno näyttää maapallolla äityvän päivä päivältä hullummaksi.
   Nettomaksaja Stadista ”Lehdessä julkaistussa kirjoituksessa vuonna 1916 esimerkiksi väitettiin, että aboriginaalit eli Australian alkuperäiskansat ovat villi-ihmisiä, joiden älykkyysosamäärä on alhaisempi kuin millään toisella tunnetulla ihmisrodulla.” Sittemmin on varmaan tehty joitakin älykkyystutkimuksia, joista asian todellinen laita on käynyt selväksi. Niistä tutkimustuloksista olisi mielenkiintoista lukea enmmänkin. Sarkastinen kommentti tietysti mutta otetaan nyt vakavasti. Käytännössä kaikki tehdyt äo-testit ovat tehneet melkein saman havainnon kuin National Geography vuonna 1916: ”Lynn’s meta-analysis lists the average IQ scores of East Asians (105), Europeans (99), the Inuit (91), Southeast Asians and indigenous peoples of the Americas each (87), Pacific Islanders (85), Middle Easterners (including South Asians and North Africans) (84), East and West Africans (67), Australian Aborigines (62) and Bushmen and Pygmies (54)” (Wikipedia https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Lynn) Eli aboriginaalit ovat kuitenkin vasta toiseksi viimeisellä sijalla. Eli uutinen heijastelee poliittista korrektisuutta. 

   Nykypäivän moraalikoodiston perusteella ei pidä lähteä tuomitsemaan menneisyyttä. Jokainen aika on erilainen ja sen ajan ihmisille täyttä todellisuutta. Historiallisia aatevirtauksia ja käsityksiä voi tutkia menneiden aikojen ihmisten ajatuksina ja vertailla miten ne eroavat nykypäivän vastaavista. Monet Eilispäivän hyveet ovat tämän päivän kauhistuksia. Otetaan nyt esimerkiksi Suomessa ennen koululaitoksessa opetetut arvot ”koti, uskonto ja isänmaa”. Ne olivat myös kansallisen kokoomuksen puolueohjelmassa. Nykyään noiden arvojen viljelystä väärässä paikassa saattaa tulla jopa rikostutkinta, ainakin mediakohu.”

 • J.K.

  Vastaa

  Kiitos kommentista.

  Katsoimme nationalistinaiseni kanssa Areenasta nämä artikkelissa mainitut ohjelmat. Jossain vaiheessa hän sanoi, että ”saippuaineksen” (ei käyttänyt juuri tuota sanaa, mitä uhriutujat kertovat ’saagassansa’ SS-miesten olleen saippuakauppiaita, mikä on jo toinen tarina), Auschwitzin ja kaikkien ulkoilmapuistojen – eli yhtä kuin ”holokaustin” uhrimäärät eivät täsmää, minkä sanoinkin hänelle olevan jo de facto todistettu.

  Uskon että nykyajan sionistit pitävät ns. dhimmeinä monia läntisiä johtoportaita. Kostoksi Talmudin nimeen. Madagascar-suunnitelmakin on oikea tulkinta holopaskan sijaan. USA:n ja Britannian pääjutkut uhrasivat omiaan pommittamalla näitä laivoja. 

  (Pitääköhän paikkansa kuulopuhe, että saudeilla ja israelilaisilla on yhdistäviä geenejä…)

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi