Kaikki tuki koronakommunismin vastaiselle liikkeelle

Koronakommunismi koskettaa meitä kaikkia, ja sen ajajilla on taustallaan valtavia rahallisia sekä teknisiä resursseja. Niitä vastaan voi käydä ainoastaan itsepäisen ihmismassan tuomalla voimalla.

Kolumnit

Partisaani vihreällä taustalla
Partisaanin tunnus.

Jo kaksi vuotta jatkunut ihmisille valehtelu ”vaarallisesta taudista” ja sillä perusteltavista ”rajoitustoimenpiteistä” eli pienten yritysten alasajosta, poliisivaltiosta ja lääkebisneksen lobbaamasta pakkorokottamisesta alkaa näkymään jo ihmisten kyllästymisenä sekä isojen ihmisjoukkojen heräämisenä järjestelmän korruptioon. Tämän seurauksena tapahtuukin valtavaa pienten ihmisten itseorganisoitumista.

Suomessa harvoin nähdään esimerkiksi tuhansien ihmisten suuruisia mielenosoituksia. Kun sellaisia tapahtuu, ovat ne yleensä ylhäältä ohjattuja ”mielenosoituksia”, joilla on hallituksen, viihdemaailman moraaliposeeraavien julkkisten ja valtamedian täysi tuki.

Vasta reilu viikko sitten Suomessa nähtiin useiden tuhansien ihmisten mielenosoitus, kun Helsingissä tuhannet ihmiset marssivat koronarajoituksia vastaan. Samaan aikaan vastaavia tapahtumia järjestettiin Jyväskylässä, Oulussa ja Rovaniemellä. Myös näihin otti osaa useita satoja ihmisiä.

Nämä mielenosoitukset eivät ole poliittisen eliitin, median ja viihdemaailman turhien julkkisten hyväksymiä ja markkinoimia tapahtumia. Nämä ovat järjestelmäkriittisiä, sensuroituja ja alhaalta päin puskevia mielenilmauksia. Järjestelyyn ei ole käytetty poliittisten nuorisojärjestöjen tai Ylen kautta kierrätettyjä verorahoja.

Tuhannet suomalaiset tällaisissa tapahtumissa ei ole mikään itsestäänselvyys. Maamme ei ole tunnettu mielenosoituskulttuuristaan – maamme on tunnettu siitä, etteivät ihmiset osoita mieltään muuten kuin napisemalla kotoa käsin. Viimeinen kaksi vuotta on kuitenkin saanut tätäkin kelkkaa kääntymään.

Koronarajoituksia vastustavat mielenosoitukset ja niiden suosio kertoo ihmisten laajemmasta huolesta. Ravintola‑, kuntosali‑, turismi- ja sote-alat ovat varsinkin talven aikana olleet kovilla ja valtavat määrät yrityksiä on joutunut taistelemaan penneistään sekä menneet konkurssiin. Vaikutus ei ole pelkästään työntekijään tai yrittäjään, vaan myös näiden perheisiin.

Kymmenet tuhannet lapsetkin ovat joutuneet jäämään kotiin harrastuksiin kohdistettujen rajoitusten takia. Tällä tulee olemaan pitkäaikaisia kansanterveydellisiä vaikutuksia.

Ihmisten haaveet turvallisesta elämästä vakituisen työpaikan ja harrastusten kanssa terrorisoidaan korruptoituneiden päättäjien epäloogisilla ja jatkuvasti muuttuvilla päätöksillä. Et voi luottaa siihen, että yrityksesi saa pysyä auki, sillä hallitukselta tulee koko ajan uutta painostuskeinoa, jolla pienet ajetaan konkurssiin ja isot monopolit kahmivat markkinaraon – kuten vaikkapa on käynyt ravintola-alalla, jossa hallitusta lähellä oleva Tradeka kahmii pieniä kilpailijoita pois markkinoilta.

Pari ensimmäistä vuotta ihmiset ovat kuunnelleet suhteellisen tottelevaisesti valtion käskyjä ja suosituksia. Ravintolat ovat sulkeneet ovensa, salit ovat alistuneet käskyille ilman sen julkisempaa sääntöjen kiertämistä, ihmiset pitävät vaippoja naamallaan sosiaalisen paineen vuoksi.

Mutta tämä kaikki alkaa muuttumaan hitaasti mutta varmasti. Esimerkiksi pääkaupunkiseudulla useampi saliyrittäjä on avoimesti kertonut kanavissaan, että heidän salille pääsee esimerkiksi ”lääkärintodistuksen” kanssa – ja sen todistuksen aitoutta ei voi yrittäjä mistään tarkastaa. Kansalaiset järjestävät ensi viikonloppuna alkavaksi tarkoitettua ravintolakapinaa, jossa ovet pidetään normaalisti auki. Helsinkiin suunnitellaan mielenosoitusta, jossa koko kaupungin liikenne tukitaan autoilla vaikuttaen näin ylipäätään koko kaupungin liikenteeseen sekä talouteen.

Korona loppuu, kun rahat loppuvat sekä kun ihmiset yhteistuumin päättävät, että nyt riittää ja lopettavat sen yhdessä. Kansalaistottelemattomuudella, aktiivisella tiedottamisella, fyysisellä tekemisellä ja itsepäisellä asenteella järjestelmä pakotetaan joko muuttumaan rehelliseksi tyranniksi tai sitten luovuttamaan.

On tärkeää järjestää mielenosoituksia, joissa näytetään massojen huoli asiasta. On tärkeää, että mielenosoituksia järjestetään myös kansalaistottelemattomuutta hyväksikäyttäen, sillä ensi viikonlopun kaltaisilla tapahtumilla voi onnistuessaan olla merkittäviä seurauksia. On tärkeää rakentaa samalla vaihtoehtoista järjestelmää, joka korvaa mädän järjestelmän sen muuttuessa lahoksi. On tärkeää pitää fokus koko ajan päällä, sillä luovuttamalla ja nöyrtymällä korruptio voittaa.

Partisaani antaakin täyden tukensa koronakommunismia vastustavalle kansanliikkeelle, joka on suurinta kansalaisliikehdintää aiheuttava liike vuosikymmeniin tässä maassa. Kannustamme ihmisiä organisoitumaan asian suhteen omassa yhteisössään ja suunnittelemaan erilaisia aktiivisia toimia aina ihmisten tiedottamisesta kansalaistottelemattomuuteen sekä yleiseen verkostoitumiseen.

Aktivismi Kansalaistottelemattomuus Kansanterveys Kapina Kolumnit Koronarajoitukset Koronavirus Kotimaa Lääketeollisuus Mielenosoitus Pakkorokotukset Poliisivaltio Rokotepassi Rokotteet Sotepalvelut Suomen Yrittäjät Suora toiminta Talous Teknologia Tiede & luonto Tradeka Vastarinta Verotus Yrittäjyys

Keskustelu

22 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Passipoliisi

  Vastaa

  Kysynpä vaan, että mistähän te juputatte sitten kun tämä korona on siirtynyt ei-vaarallisten tautien joukkoon johon se melko pian luokitellaan. Onkohan suomessa liikaa lunta, se on varmaan hallituksen vika?

  • Nimetön

   Vastaa

   Varmaan silloin ajankohtaisista, ihmisiä koskevista aiheista? Toisin sanoen eliitistä, kuten nytkin.

  • Valita kunnia vai häpeä? Siinäpä kysymys.

   Vastaa

   Sivusta huuteleva ulisuu keksii aina jotain myrkyllistä ulistavaa. Valtaeliitin hyödylliset idiootit jotka ovat vain myrkyttäneet ympäriinsä tullaan paremmissa historian kirjoissa nimettöminä muistamaan esimerkkeinä ihmisyyden kaikkein pahimpana ja alhaisimpana ihmismassan arvottomana saastana. Se on heidän perintö jälkipolville: He jotka tekivät kaikkensa kirotakseen kaikkien tulevien lasten elämät, kuten bolševikki kätyrit ja monet muut.

   Olennaista tässä on se, jos kasvava osa kansaa ymmärtää, että Suomen kansaa on valtiokoneiston kautta KAAPATTU ja kytketty maattomaan kontrollisysteemiin jossa vapaudet viedään pala palalta.
   Suomen kansa on herättävä siihen että on lapsenomaisesti suhtautunut valtiokoneistoon ja varsinkin siihen, että kun erilaisia vapauksia varastetaan valtaeliitin kontrollin hyväksi, niin he eivät koskaan vapaaehtoisesti anna takaisin ihmisen myötäsyntyisiä ja luonnollisia vapauksia. Suomi on tosiaan lapsenuskossaan luisunut kohti uudenlaista kommunismia, joka palvelee isänmaattoman ja kansattoman (paitsi se yksi nepotismistaan kuuluisa kansa joka todellakin on siinä ytimessä ja aina yliedustettuna) – omistavan valtaeliitin agendoja, eli visioita maailmalle jotka ovat luonteeltaan sekä seuraamuksiltaan psykopaattisia.

   Mitä tahansa tahoa, mikä on tässä ekstentiaalisesti perustavanlaatuisessa taistelussa mukana tai jopa eturintamassa on kiitettävä ja kehuttava.
   Tällaista historian saatossa mittaamattoman kunnioitettavaa toimintaa kuluu jokaisen itseään, menneitä ja kaikkia tulevia sukupolvia rakastava tukemaan täysin sydämin.

  • Rosvo-Rudolf

   Vastaa

   Valtiolla on vitusti velkaa, hallitus dingelidong-laatua ja globohomoilu voimissaan, joten älä huoli – valitettavaa/parannettavaa kyllä riittää.
   Kaikki kun eivät syytä kuunatseja kaikesta, vaan yrittävät ja haluavat saada hommat järkevästi toimimaan.

  • Olkiukko

   Vastaa

   Etkö osaa hävitä kuin mies? Ei tulekaan sinun unelmoimaasi passipoliisikyttäysyhteiskuntaa.Partisaanin toimitus ei ole koskaan väittänyt että Suomessa olisi liikaa lunta, tai että se olisi hallituksen vika.Kateellisia taitaa vaan vituttaa Partisaanin suuret lukijamäärät.Vaihtoehtomediat rulettavat ja valtamedia kyykkää.Se on 20-lukua se.Get over it!

  • Nationalisti

   Vastaa

   Passipoliisin mielestä tämä oli ”kauhean vaarallinen tauti”, nytkö se ei enää olekaan sitä, kun tehdään poliittinen päätös asiasta?
   Taitaa olla vaikea myöntää, että sinua on kusetettu pahemman kerran.
   Olet malliesimerkki ihmisestä, joka ei osaa ajatella mitään itse.

  • Mitta on täynnä

   Vastaa

   Olisiko vaikka siitä, että:
   – Hallitus on kasaarisionisti Klaus Schweinin ohjauksessa, sillä Marin ja Saarikko kuuluvat WEF:n ”nuorisojärjestö” YGL:n ja Marin on sanonut, että EU-liittovaltion lait ajavat Suomen perustuslain yli.
   – Lähes koko eduskunta ajaa globalistien, ei kansallisvaltio Suomen ja sen valkoisen kantaväestön asiaa.
   – Keskeiset infrat ja tuottavat yritykset – kansallisomaisuutemme – on otettava takaisin kansan omistukseen.
   – Keskuspankki otetaan takaisin Suomen kansan hallintaan ja Markka palautetaan käyttöön vaihtosuhteella 1:1 Euroon nähden.
   – Kaivoslaki on muutettava sellaiseksi, että meidän mineraalejamme ei ryöstetä ja jätetä putsauslaskua meille.
   – Globalistit ja niiden kätyrit on pistettävä vastaamaan rikoksistaan, kovimman kautta. Kätyrit ovat muuttaneet useita lakeja lievemmille rangaistuksille ja tehneet ne usein siten että perustuslakia on rikottu. Niitä ei päästetä ilman rangaistusta!
   – Presidentin valtaoikeudet palautetaan 1980-luvun (Kekkosen ajan) tasolle.
   – Kaikki EU-liittovaltion hyväksi tehdyt lakimuutokset kumotaan ja muutetaan hyödyttämään isänmaata ja kansaa.
   – EU-liittovaltiosta erotaan yksipuolisella ilmoituksella, siitä ei neuvotella kuten Britannia teki. Meidät huijattiin liittovaltioon puhumalla kauppa- ja talousunionista ja Markasta luovuttiin perustuslakia rikkoen. Nämä perusteet riittävät yksipuoliseen irtisanomiseen.
   – MOU puretaan ykspuolisella ilmoituksella ja globalistien rautanyrkki NATO:lta kielletään pääsy maahan. Täällä ei harjoitella kolmannen maailmansodan aloittamista!
   – Luodaan uudet kauppasuhteet ilman EU:n sekaantumista Venäjän, Kiinan, USA:n ja muiden maiden kanssa. Me emme tarvitse EU:ta mihinkään!

   Siinä noin alkuun.

  • K.Lehto

   Vastaa

   Jos se sinne luokitellaan, niin ne keksii jonkun muun selityksen sille, miksi luonnollisen immuniteettisuojansa menettäneet rokotetut massoittain sairastelee ja tämä on sitten tekosyy uusille rajoituksille ja uusille myrkkypiikeille myös. Tämä ei lopu niin kauan kun on piikille suostujia jotka ylläpitää tätä.

 • Leino Kimmo

  Vastaa

  Tämä rajoittaminen taas ON organisoidusti ohjattua toimitaa; julkista materiaalia: Terveyskirjasto Duodecim 22.2. 2021 ”Sikainfluenssa pandemia 2009 – 2010 ja rokotuksia seurannut narkolepsia. ” ”Narkolepsiaan syyllisenä pidetään yksilöllistä perinnöllistä alttiutta sekä rokoteen sellaista rakennetta, jota ei ole yhdessäkään aiemmassa rokotteessa.” ( myös WHO manittu ; jäsenvaltioiden tulee valmistautua ).

  Perustuslain tarkastamiskomitean mietintö 9 / 2010; sivulta 60 lukien: poikkeusoloja koskevaa lainsäädäntöä TULEE muuttaa niin, että poikkeusolot voidaan sotatilan lisäksi julistaa kansainvälisen elimen ILMOITTAMAN pandemian seurauksena .

  Myös aiemmin on valmistauduttu; Tokentube Kimmo Leino puhuu. archive.today/kimmoleaks.fi

 • Rokottamaton

  Vastaa

  Puolue- ja maailmankatsomuserot on syytä jättää sivuun isomman yhteisen uhan edessä. Tätä valtaa keskittävää, kansoja sortavaa tuhoprojektia täytyy jokaisen valheiden läpi näkevien vastustaa. Myös työpaikan ja eliitin saneleman ”vapauden” hinnalla.

  • Hh1488

   Vastaa

   Ei niitä mihinkään sivuun tarvitse jättää. Yhdessä voi silti taistella yhteistä vihollista vastaan, vaikka olisi asioista yleisesti erimieltä

   • Rokottamaton

    Vastaa

    Korjaan tekstiäni:

    Eri leirien väliset erimielisyydet on syytä jättää sivuun isomman yhteisen uhan edessä.

    Ihan kiva ollut nähdä, että miekkareissa näkyy niin rastapäähippejä kuin Odinin pilottitakkeja. Tätä virallista 161-porukkaa ei ole liiemmin näkynyt, kun keskittyvät pilkkaamaan ”denialisteja” ja kannattavat tiukempia sortotoimenpiteitä.

 • TT

  Vastaa

  Suomi käy sotaa omaa kansaansa vastaan nyt yliajalla, varianttivalheen ja merkityksettömien koronatestien voimalla. Maskipakkoja ja painostamista rokotuksiin on viimeaikoina jopa lisätty erityisesti koululaisten osalta, mikä on täysin anteeksiantamatonta, koska rokotteiden tehottomuus ja riskit jo tiedetään. Myös maskit aiheuttavat pitkäaikaisessa käytössä suuria haittoja. Monet maat ovat jo luopuneet rajoituksista. Ruotsissa niitä ei kai koskaan ollutkaan, mutta viimeaikoina ovat luopuneet mm. Englanti, Irlanti, Tanska, Tsekki, Bulgaria, Kroatia(?), Japani ja osin USA (republikaaniosavaltiot). Eniten rajoituksia ja pakkorokotuksia ajavat maat kärsivät usein suurimmista tapausmääristä esim. Israel. Koronapolitiikka on muuttunut täysin ideologiseksi ja on luopunut kokonaan ilmiöiden järkiperäisestä tarkastelusta ja silti uskottelee kansoille perustuvansa ”tieteeseen”. Ainoa tiede, jota se toteuttaa on massojen psykologinen manipulointi uuskommunistisen ’The Great Reset’-ohjelman tavoitteiden läpiajamiseksi.

 • Tohtori

  Vastaa

  Laittakaa se tuki sairaaloille niin pysytte ehkä hengissä kun joudutte teholle! Tai sitten kun tilillä on saldoa 27300 niin sillä ainakin maksatte yhteiskunnalle aiheutetut kustannukset, mutta joku muu esim. kolarissa vakavasti loukkaantunut lapsi jää ilman tehohoitopaikkaa!!!!!

  Lahtelainen rokottamaton Minna sairasti vakavan koronan teho-osastolla
  Ilta-sanomat kertoo rokottamattoman Minnan koronasairastamisesta. Onnittelut rokottamattomalle Minnalle hengissä selviämisellä koronahoidosta.
  Tyypillinen minä-minä-ihminen, joka ajattelee vain itseään. Kun minä olen niin perusterve, en ota rokotuksia. Viis siitä, jos tartutan johonkin kuolevaiseen. Minulla on oikeuteni olla rokottautumatta, Suomi on vapaa maa.

  Minna oli sairaalahoidossa 16 vuorokautta, joista seitsemän tehohoidossa.
  Terveydenhoitoalalla työskentelevä Minna, perusterve, normaalipainoinen, koronarokottamaton. Minnan kanssa koronatehohoidossa oli samaan aikaan seitsemän rokottamatonta kanssasairastajaa.
  Koronarokottamaton Minna kertoo Ilta-sanomissa ihanista pienipalkkaisista hoitajista, jotka uhrasivat joulunsa ja konttasivat hänen pissapussejaan.
  Koronarokottamaton Minna ei tunne syyllisyyttä, vaikka joku ystävistään lähestyi syyttävällä viestillä rokottamattomuudesta ja hoidon kalleudesta. Hänen mielestään terveyteen liittyvät asiat ovat yksityiasioita , eikä Minna kehota ketään ottamaan rokotuksia.

  Rokottamatonta Minnaa ja kaikkia muita rokottamattomia pitäisi vaatia ymmärtämään koronan olevan yhteinen asia ja jokaisen pitäisi kantaa vastuu itsestä ja muista Covid-19 suhteen rokottautumalla.

  Rokottamattoman Minnan yhteiskunnalle kertynyt maksuosuus :
  7vrk koronateholla x 3000 € = 21 000 €
  9vrk koronavuodeosastolla x 700 € = 6300 €
  yht. 27 300 €

  • Nimetön

   Vastaa

   Aivan saman verran maksaa rokotetun sairaalapaikka, lisäksi kuoleman tapauksissa sekä rokotehaitoissa veronmaksajien kustantama korvaus rokotehaitoista.

   Erikoiseksi näissä rokotetta kauppaavien propagandauutisoinneissa, helposti on unohtunut todelliset koronaan kuolleiden sekä rokotehaitoista kärsivien määrät. Sairaaloiden kuormituslukemat kuiten kasvussa rokotuksmäörien kanssa samaan aikaan.

   Julki on kuitenkin tullut myös niin HUS:sin kuin myös THL:län suunnalta se, kuinka positiivisen tuloksen saanut kuollessaan yliajon seurauksena, merkitään koronakuolemaksi.

   • 3x

    Vastaa

    Hei jos yhtään olet matikasta perillä, 2080 % rokottamattomien ja rokotettujen suhde ja se 20% edustaa 18 kertaista suhdetta. Jos olet toista mieltä todista, näytä faktat äläkä keksi omasta päästäsi ja huutele aidan takaa vieraisiin pöytiin.

    Suurin osa koronatapauksista sekä koronan takia sairaala- tai tehohoidossa olevista potilaista on tällä hetkellä rokottamattomia. Vain hyvin pieni osuus sairaalahoitoon joutuneista tulee rokotettujen suuresta joukosta. Rokottamattoman riski joutua sairaalahoitoon on moninkertainen täyden rokotussarjan saaneihin verrattuna ja 50–79-vuotiailla rokottamattomilla sairaalahoitoon joutumisen riski onkin jopa 18-kertainen.

    Alustavien tietojen mukaan rokottamattoman riski kuolla koronavirukseen on lisäksi moninkertainen verrattuna kaksi kertaa rokotettuun. Syyskuun tietojen perusteella tämä riski on 7‑kertainen

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tuollaista samaa mantraa on kuulunut kohta kaksi vuotta, ”kun joudutte teholle”. Siellä teholla on kokoajan joku erinäisistä syistä, myös flunssista on ihmisiä jatkuvasti teholla, eikä siinä ole mitään uutta.
   Kuinka retardi pitää ihmisen olla, että tämä koronakusetus menee edelleen läpi?
   Koronavalheisiin edelleen uskovat ihmiset ovat todennäköisesti täysin höynäytettävissä muissakin asioissa, ette te mitään ymmärrä edes tilastoista.

   Miksi et laske narkkareista johtuvia kuluja?

  • Plääh

   Vastaa

   Jäi vain kertomatta, että Minna oli kuin olikin rokotettu, mutta tilastoitiin rokottamattomaksi, kun oli kulunut alle 3 viikkoa ensi piikistä ja alle viikko toisesta. Tai kaksiko siinä oli. Tai sitten oli laskettu, että olisi jo tarvinnut kolmannen ja siis piikitön.

   Lisäksi rokottamattomia ovat ne tosi sairaat ja kuolevat, joita ei enää viitsitä tai uskalleta rokottaa. Koronasairaiksi merkitään kaikki sairaalahoitoa saavat, joilla on jokin aika sitten ollut positiivinen testitulos. Vaikka ei olisi oireita ja olisi sairaalassa muista syistä. Koronakuolleiksi samanlaiset kuolleet ja vähän lisää vielä.

   Lisäksi jostaisn syystä lopetettiin jo viime vuoden puolella tilastointi kokonaan siitä, onko rokottamaton vai ei. Eli enemmistö onkin rokotettuja, kuten muissakin maissa sairaaloissa. Ja koko ajan enemmän.

   Rokotehaitat siellä sairaaloissa ovat räjähtäneet ja toisaalta täysin rokotetut hoiturit sairaslomalla

 • Plääh

  Vastaa

  3x nuo kaikki tiedot ovat valtamedian valehtelua. Sairaaloita johtavat vapaamuurarit ja lausunnot tilataan poliitikkojen toimesta. Kuinka ihmeessä rokotteet suojaisivat vakavalta taudilta, jos ne eivät suojaa yhtään uusilta varianteilta? Oikeasti ne heikentävät immuniteettia, milä vaara on myönnetty. Myös syöpien määrä tulee räjähtämään rokotteiden vuuoksi. Koska niissä on myrkkyjä ja koska vastustuskyky putoaa nollaan toistuvien rokotteiden myötä

  • Zardex

   Vastaa

   Mikä vaan myrkkypiikki voidaan sada tilastollisesti ikäänkuin suojelemaan vakavalta taudilta, kun näiden piikkien vastaanottajien testaaminen ja kirjaaminen kyseisen taudin sairastajaksi toteutetaan tiukemmilla kriteereillä, kuin piikittämättömien kohdalla, jotka kaikki testataan, jos ylipäätään mistään syystä tulevat sairaalahoitoon. Eli piikitettyjä saa kuolla, kuten kuoleekin, moninkertaisesti, useisiin syihin, sydän- ja verisuonitauteihin, autoimmuunitauteihin ja syöpiin liittyviin kuolinsyihin erityisesti, piikittämättömään vertaisryhmään verrattuna, eli verrattuna saman ikäryhmän ja samankaltaisia taustatauteja sairastaviin.

 • Anonymous

  Vastaa

  Oh no no no no. You print money. I like money! We should make ours an ongoing arrangement. You feel confident? You are walking to your deaths. And the pain… the pain, it will be… more. Accept your demise.
  ‑Pfizer, Chief Researcher

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  Partisaani vihreällä taustalla