YW: Koronapassista tehdään pysyvä sosiaalinen luottoluokitusjärjestelmä

Partisaani julkaisee Yle Watchin kirjoituksen.

Kolumnit

Viime aikoina korona-show on siirtynyt aivan uuteen näytösvaiheeseen. Aikaisempien esitysten perusteella alkaa paljastua, että vain pienelle osalle väestöä vaarallinen Covid-19 on alusta asti ollut pelkkä väline maailman finanssieliitille ja sen talutusnuorassa olevien valtioiden näkyvälle johdolle. Olipa viruksen ilmaantumisen syy mikä tahansa, se on toiminut sopivasti Maailman Talousfoorumi- ja YK-globalistien kaivattuna keinona toteuttaa niiden todellinen tavoite: kansalaisten alistaminen aukottomaan digitaaliseen kontrolliin. Tämän mahdollistaa taudin ”hallintaa” varten luotu koronapassi.

Jos joku kuvittelee, että koronapassi olisi otettu käyttöön vain avuksi taistelussa virusta vastaan, hän voi miettiä asiaa uudestaan luettuaan Ylen tuoreen uutisen STM:n ehdotus lausunnoille: Koronapassia voi vaatia ilman rajoituksia, viranomainen voisi edellyttää tapahtumilta sen vaatimista. Sosiaali- ja terveysministeriön vaatimus laajennetusta koronapassin käytöstä olisi voimassa ensi kesäkuuhun asti, mutta on syytä epäillä, ettei tästä kontrollivälineestä luovuta kun se on kerran saatu voimaan.

Tosin hallituksen hanke voi vajota jäihin jo ensi metreillä, mikäli on uskominien Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen pääjohtajan tuoreimpaan lausuntoon Yle-uutisille: THL:n pääjohtaja Markku Tervahauta: Pian voi olla tarve laittaa koronapassi hyllylle – Se tarkoittaisi rajoituksia myös rokotetuille mukaan. Toki tämäkin saattaa olla vain pelkkä täky, jolla hyväuskoinen kansa saadaan suorastaan rukoilemaan koronapassin käyttöä.

Joka tapauksessa lakiehdotus herättää kysymyksen, mihin koronapassia oikeastaan tarvitaan, kun rajoitukset eivät koronatilanteen parantumisen vuoksi olisi enää voimassa. Se olisi hyödytön myös lieväoireisen mutta herkästi leviävän Omikron-muunnoksen vallitsessa, sillä aikaisemmat rokotukset eivät tehoa siihen. Jatkuva koronapassin vaatiminen tautitilanteesta riippumatta tarkoittaisikin sitä, että käytännössä koronarajoitukset olisivat koko ajan voimassa.

Samaan aikaan EU on suunnittelut kaikessa hiljaisuudessa alamaisilleen ”digitaalista lompakkoa”. Suomen Standardoimisliitto julkaisi jokin aika sitten (10. joulukuuta) tiedotteen EU:n digitaalinen identiteettilompakko tulee – standardisointityö alkaa, jossa todetaan:

Viime kesänä EU-komissio julkaisi ehdotuksensa eurooppalaiseksi digitaaliseksi identiteetiksi. Kokonaisuuteen sisältyy digitaalinen identiteettilompakko, jota voi käyttää tunnistautumiseen, maksamiseen sekä virallisten asiakirjojen tallentamiseen. Hanke hyötyy standardeista, ja CEN on käynnistänyt digitaalisen identiteettilompakon standardisointityön.

Mitä tällä on tekemistä koronapassin laajennusten kanssa? Sen verran, että koronapassi tulee hyvin nopeasti sulautumaan osaksi tulevaa ”digitaalista lompakkoa”. EU-komission kaavailema ja todennäköisesti läpimenevä digitaali-identiteetti näyttää päältäpäin katsoen pelkältä kansalaisen asioimista helpottavalta työkalulta, mutta kun siihen yhdistetään kaikkialla vaadittava koronapassi, se muuttuukin vaivihkaa digitaaliseksi terveyspassiksi ja sosiaaliseksi luottoluokitusjärjestelmäksi. Siksi samaksi, josta EU on moittinut Kiinaa.

Jälleen kerran salaliittoteorioiksi leimatut varoitukset ovat osoittautumassa todeksi. Mikäli YK:n terveysjärjestö WHO:n agendaa noudattava Sosiaali- ja terveusministeriö saa tahtonsa läpi, ”salaliittoteoreetikkojen” huomiot koronapassin tarpeettomista laajennuksista ovat koko ajan olleet totta.

Koronapassin hyöty taudin ehkäisyssä on käytännössä olematon, mikä on ymmärrettävää, koska se on alun perinkin ollut pelkkä tekosyy todelliselle päämäärälle, eliitin epäluotettavana pitämänsä kansan valvonnalle. Mitä hyötyä on digitaalisesta passista, joka kertoo vain rokotusten määrän, mutta ei akuuttia tautitilaa? Jo nyt tiedetään myös rokotettujen kantavan virusta ja sairastavan tautia. Jos esimerkiksi yleisötilaisuuksissa haluttaisiin aidosti estää viruksen leviäminen, asiakkailta pitäisi vaatia tuore testitulos, koska tehottomiksi osoittautuneet rokotukset eivät kerro tautitilanteesta vielä mitään.

On ilmeisen selvää, että koronapassin vaatimisella joka paikassa kansalaiset käytännössä pakotetaan ottamaan rokote, jotta kattavuus saataisiin sataan prosenttiin. Tämä taas synnyttää tilanteen, jossa ei ole enää rokottomattomien verrokkiryhmää, jolloin rokotehaitat voidaan selittää vaikkapa uuden virusvariantin syyksi.

Yksi todiste koronavirukseen ja koronapassin käyttöönoton valheen verkosta on juuri vaatimus rokotekattavuuden määrän jatkuvasta nostamisesta. Ennen rokotteiden tuloa asiantuntijat puhuivat noin 65–70% rokotekattuvuudesta, jolloin saavutettaisiin laumasuoja koronaa vastaan. Kuinka sitten kävikään, kertoo kansalaisvaikuttaja Mikko Ellilä:

Alun perin väitettiin, että kun rokotuskattavuus on tarpeeksi korkea, esim. 80 % yli 12-vuotiaista, niin kaikista rajoituksista voidaan luopua. Joskus alkusyksystä pääministeri Sanna Marin sanoi, että se ei edes ole niin tarkkaa, onko se 80 % rokotuskattavuus saavutettu, koska yhteiskunnan vapauttaminen rajoituksista ei voi olla kiinni yhdestä prosenttiyksiköstä. Nyt kun rokotuskattavuus on jo hyvän aikaa ollut selvästi yli 80 % yli 12-vuotiaista, niin rajoituksista ei silti ole luovuttu, vaan niitä on päinvastoin tiukennettu. Aiemmin väitettiin, että rokotuskattavuuden nousu mahdollistaa rajoituksista luopumisen, mutta nyt sanotaan, että rokotusten tarkoituksena onkin vain sairaalahoidon kuormituksen vähentäminen. Eikö tämä ole maalitolppien siirtelyä?!

Alussa mainittu Ylen uutinen paljastaa, että riippumatta korkeasta rokotekattavuudesta koronapassia tultaisiin jatkossa vaatimaan kaikkialla. Tätä perustellaan taudin jatkuvalla ilmenemisellä, koska paljon mainostetut rokotteet eivät annakaan kunnollista suojaa. Valtaa pitäville sillä ei ole mitään merkitystä, ettei koronapassin antama tieto rokotuksista ehkäise taudin leviämistä. Pääasia on saada ainoastaan kansalaiset digitaaliseen kontrolliin koronan suomilla poikkeustoimilla.

Onneksi tätä hiipivää totalitarismia myös vastustetaan, mutta Suomen valtamedia kuvaa sitä marginaalihahmojen puuhasteluksi, vaikka eräissä Euroopan maissa valtavirtapoliitikotkin vastustavat sitä. Tästä on hyvänä esimerkkinä sitoutumattoman italialainen europarlamentaarikko Francesca Donaton tuoreehko tiedote Twitterissä:

Kerron teille nyt: vihreästä passista tehdään pysyvä ”ennaltaehkäisevänä” toimenpiteenä, ja rokottamattomia vainotaan ja eristetään kaikin keinoin, myös väkivaltaisin keinoin. Kaikki asiaankuuluvat tietomme (mukaan lukien vero- ja sosiaaliturvatiedot) sisällytetään passiin.

Kaikenlainen toisinajattelu tukahdutetaan tai vaietaan. Vapautemme edellytyksenä on, että noudatamme täysimääräisesti alentavia sääntöjä ja yhä läpitunkevampaa valvontaa. Hallitus saa oligarkkisen, räikeän absolutistisen ja totalitaarisen muodon.

Täydellinen ja rauhallinen elämä taataan vain pienelle joukolle etuoikeutettuja ihmisiä, jotka ovat valmiita tekemään mitä tahansa pysyäkseen siinä. Kaikki eettiset rajat pyyhkäistään pois. Viestintä supistuu propagandaksi, ja tiede on yhtä alisteinen eliitille kuin politiikka.

Jos emme ole valmiita taistelemaan kaikin voimin tämän hankkeen pysäyttämiseksi, siitä tulee todellisuutta nopeammin kuin voitte kuvitellakaan, ja silloin on liian myöhäistä korjata sitä. Jopa ne, jotka tuntevat olonsa turvalliseksi tänään, menettävät oikeutensa. Siksi meidän on reagoitava nyt. Meidän kaikkien.

Lähde: Yle Watch

1984 Aktivismi Euroopan unioni Hyvinvointi Italia Kiina Kolumnit Koronarajoitukset Koronavirus Kotimaa Pakkorokotukset Poliittiset viholliset Politiikka Rokotepassi Rokotteet Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Valeoppositio Valvonta World Economic Forum Yhteiskunta Yle Watch

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Erittäin hyvä kirjoitus. Tältähän tämä touhu on näyttänyt jo pidemmän aikaan, tällä ei ole mitään tekemistä terveyden kanssa ja vain täysi idiootti uskoo enää sen, mitä viranomaiset ja poliitikot puhuvat.
  Niissä lausunnoissa ei ole johdonmukaisuutta ja ne vaihtuu käytännössä päivästä toiseen riippuen siitä, mikä edistää agendaa parhaiten.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Covid-1984 tekee Orwellin dystopiasta totta.

  • pää määrää

   Vastaa

   Mutta tilannehan on kansan valitsemalle hallitukselle utopiaa.

 • A-L

  Vastaa

  ”…finanssieliitille ja sen talutusnuorassa olevien valtioiden näkyvälle johdolle”

  Tälläinen näkemys talutusnuorassa olemisesta olettaa virheellisesti että finanssieliitillä olisi valtaa yli valtiojohdon vaikka tosiasiassa finanssieliitin (feikkikapitalistien) päivät olisivat luetut ilman valtioiden lainsäädäntöä.

  Eli ei valtiojohdot ole missään finanssieliittien talutusnuorassa vaan sponsoroivat ja tekevät hartaasti yhteistyötä ”finanssieliitin” kanssa, koska hyötyvät itse siitä tavallisten kansalaisten kustannuksella.

  Kts. esimerkiksi nykyinen velkatalousjärjestelmä.

 • tarkkailija

  Vastaa

  plandemia on vain savuverho… jolla voidaan EU;n käskyt laittaa käytäntöön ja WEF nauraa, kuinka helposti se kävi.…

 • Eikka

  Vastaa

  Koronapassin käyttöönoton jälkeen tartunnat ovat nelinkertaistuneet edeltävään aikaan verrattuna. Tartuntojen kasvu on siis johtunut rokotettujen vapaan liikkumisen myötä passien ja todistusten kera.

  Uusimpien tietojen mukaan kaksi rokotusta ei anna suojaa uutta Omicron variaatiota vastaan. Kolmannen piikin väitetään sitä vastoin antavan suojan, mutta missä hiton välissä tämä on muka pystytty luotettavalta taholta tutkimaan ? Päinvastoin Islannissa oli tapaus jossa todistetusti kolmasti rokotettu oli saanut Omicron tartunnan, variaation vasta ottaessa ensiaskeleitaan Euroopassa, eikä se taatusti ole ollut ainoa laatuaan.

  Terveyden- ja sosiaalihuollon parissa työskenteleviä ei vieläkään testaa järjestelmällisesti, koska se maksaa, eikä käytetä ffp2-luokan suojaimia, koska nekin maksavat. Näillä kahdella toimenpiteellä ehkäistäisiin tartuntoja kaikkein tehokkaimmin. Sen sijaan vaaditaan piikkejä toisensa perään, joiden pitkäaikaisia yhteisvaikutuksia elimistöön ei ole tunneta lainkaan.

  Rahaa sen sijaan riittää nykyiseltä punavihreältä hallitukselta miljardeja lahjoitettavaksi vauraammille italialaisille ja espanjalaisille koronaviruksen hoitoon ja seuraavana jonossa ovat jo keskieurooppalaiset odottamassa kädet ojossa suomalaisia sähkölaskujensa maksajiksi. On tämä touhu yhtä pelleilyä.

 • Että näin

  Vastaa

  Aina kun hallituksen puolelta ilmoitetaan että jokin ”laki” tai säädös on väliaikainen, tarkoittaa se kansankielellä että se jää pysyväksi. Ajoneuvoverokokeilukin oli väliaikainen ja kestänyt vasta hieman yli 40 vuotta, koskahan tuodan esille tuloksia kokeilusta?

  Ihan luontevaa propagandaa esittää ihmisille sanamuotoa väliaikainen, jotta asia hyväksytään helpommin, tarpeeksi pitkäkestoisena siitä tulee pysyvä eikä sitä kyseenalaisteta.

  Jos ei heti lähtökuopissa kukaan puutu tällaiseen totalitarismiin, se hyväksytään muitta mukinoitta, suurin osa kun on median korruptoimia lampaita.

 • Rea Listi

  Vastaa

  Ei mitään hyötyä terveyden kannalta passista eikä k‑piikistä. Il Divon laulajakin kuoli piikin kanssa, vaikka moni piikitön on selvinnyt miedoin oirein.

 • pää määrää

  Vastaa

  Digitaalisessa lompakossa onkin uutta ajatusta
  Siihen sisältyy passi ja rahankäyttöoikeus. Näillä kahdellahan ihmistä voi hallita varsinkin, kun kaikki on maksullista.
  Passia voitaisiin vielä tehostaa liittämällä siihen internet osoite, jonka avulla pääsee internettiin lukemaan ja osoite jolla voi sinne kommentoida. Passi olisi tietenkin yhteydessä nettiin ja viranomaisten sähköisesti hallittavissa. (Vähän jo tämä periaate toimii älypuhelimella. On erilaisia palveluja ja palvelut keräävät tietoa käyttäjistä ja rahastavat myymällä keräämiään tietoja. Eihän ilmainen liittymä voi muuten toimia ja luoda miljardöörejä.)
  Digitaalinen passi kävisi myös äänestyvälineenä sähköisesti viranomaisten valvonnassa.
  Nykyinen hallitus on töissä vielä 2 vuotta, joten …

  • Sairasta touhua

   Vastaa

   Mä liittäisin digipassiin sähköiskujen anto mahdollisuuden, rangaistusmielessä tietenkin, jos ei henkilö toimi täysin psypaattieliitin toiveiden mukaisesti.

 • Klux

  Vastaa

  Ruotsissa nuoripari oli iloinen kun SAIVAT mikrosirun onnea näytettiin ihan
  televisiossa. 😄😄😜

 • Hyperborean

  Vastaa

  Partisaanin itse julkaisemasta e‑kirjastoartikkelista löytyi https://archive.org/details/kansallissosialismi-maailmanhistoriallisen-kehityksen-tuloksena
  Joka toimii silmien avaajana jos ei ole vielä aiheeseen syvemmälle ehtinyt.
  Oli pariin otteeseen itsekin mietittävä että tämän julkaisu on ollut 1940 luvulla eikä 2020.

 • LS

  Vastaa

  Ilman koronapassia tilanne olisi pahempi. Se ei käytä riittävän, joten tarvitaan raskaampia toimia.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Millä tavalla? Milloin tämä tilanne on missään kohtaa ollut ”paha”?
   Oliko 2020 ”paha tilanne”, kun kellään ei ollut passia, eikä ketään ollut rokotettu?
   Naurattaa tämä ihmisten älyllinen tila tällä hetkellä.

 • Hyperborean

  Vastaa

  Mielivaltainen hallinta, kaiken ylittävä valvonta.…
  Kaikenkaikkiaan kyse puhtaasti kommunismista. Sen sijaan että mietitään miksi, pitäisi miettiä että kuinka tämä pysäytetään.

 • Turo

  Vastaa

  ”Ei tietenkään ole tulossa mitään sellaista passia, jota pyydettäisiin jokaisen ravintolan ja harrastuspaikan ovella!”

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi