Yle Watch: Kansainväliset sopimukset – Punavihreiden koijarien viimeinen turvapaikka

Partisaani julkaisee Yle Watchin kirjoituksen.

Kolumnit

Yleisradion uutistoimitus jymäyttää jälleen kerran sen uskollisinta seuraajamassaa, boomer-sukupolven demarieläkeläisiä kertoessaan hallituksemme asenteesta Puolan ja Valko-Venäjän väliseen rajakriisiin. Koska demarieläkeläiset luottavat tiedonsaannissaan lähes pelkästään Yleen, heille syntyy tuoreista uutisista Sisäministeri Maria Ohisalo: EU:n ei pidä taipua Valko-Venäjän painostukseen ja Haavisto tilanteesta Puolan rajalla: Suomi voisi sulkea rajansa väliaikaisesti hybridiuhkan vuoksi käsitys, että vihreiden ministerit ajaisivat rajavalvontakysymyksessä suoraselkäisesti Suomen etua. Mielikuvan takana on mm. ministeri Ohisalon kommentti Suomen rajojen puolustamisesta:

Ohisalon mukaan Suomi voi jo nykyisen lainsäädännön mukaan puolustaa rajojaan ja samalla EU:n yhteistä ulkorajaa, jos rajaan kohdistuu valtiollisesti ohjattua massamaahanmuuttoa tai muuta hybridivaikuttamista.

Lausunnon tekee kuitenkin tyhjäksi varauma ”kansainvälisistä sopimuksista”, joita voi pitää sosialistiroistojen viimeisenä turvapaikkana. Varsinkin monikultturistina tunnettu vihreä sisäministeri asettaa kansainväliset sopimukset aina Suomen kansallisten etujen edelle. Tästä antaa suoran vihjeen jo ensin mainitusssa uutisessa kerrottu Ohisalon lausunto:

Ohisalo korosti, että Suomen allekirjoittamien kansainvälisten sopimusten mukaan turvapaikanhakijoille on kuitenkin varattava mahdollisuus turvapaikkahakemuksen jättämiseen ainakin yhdellä rajanylityspaikalla.

Ulkoministeri Haavisto noudattaa Ohisalon kanssa samaa taktiikkaa antamalla ensin mielikuvan Suomesta rajojaan puolustavana maana:

Suomella on hänen mukaansa olemassa lainsäädäntöä hybridiuhkan varalle, jonka avulla raja voidaan tarvittaessa sulkea väliaikaisesti.

Vaikka iltapäivälehdet edustavat samaa idelogiasta monoliittia kuin Yle, sieltä vuotaa silti välillä tietoja, joista maan suurin uutismonopoli haluaisi vaieta visusti. Esimerkiksi edellä mainittu Haaviston lausunto Ylen uutisessa asettuu kummalliseen valoon kun sitä tarkastelee Iltalehden uutisjuttua Haavisto medioille: Suomi ei sulkisi rajaa Puolan tapaan täysin – väliaikainen sulku mahdollinen vasten.

– Toimenpiteet on sovitettava yhteen maamme lakien ja kansainvälisten sopimusten kanssa. Ensisijaista tässä tilanteessa kuitenkin on varmistaa Suomen rajojen pitävyys ja suomalaisten turvallisuus, ryhmä linjasi tiistaina

Vapaaehtoiset kansainväliset sopimukset, jotka eivät voi edes lakiteknisesti ohittaa perustuslain turvaamia maan etua, ovat kuitenkin Haavistolle kaikki kaikessa. Ne ovat globalistisille vihreille tärkeitä, koska allekirjoitetut paperinpalat tarjoavat porsaanreiän rajojen avaamiselle ja itsetarkoitukselliselle maan muukalaistamiselle:

– No, sellainen ajatus, että kokonaan luovuttaisiin pakolaissopimusten määräämistä kriteereistä ja pelisäännöistä, niin se ei varmaan tulee kysymykseen, vaikka näin hurja tilanne on. Siellä voi aina olla niitä, jotka oikeasti tarvitsevat humanitääristä apua, joiden hengestä ja terveydestä voi olla juuri sillä hetkellä kysymys. Siihen pitää aina säilyttää mahdollisuus.

Solidaarisuus Puolaa kohtaan on Haavistolta myös pelkkää silmänlumetta, sillä hän haluaisi Iltalehden uutisen mukaan vesittää varsin selväsanaisesti maan tiukan rajasulun. Ulkoministerin tavoitteena tietenkin on, että EU:n sisälle pääsisi aina maahantunkeutujien ankkurilapsia ja muita käenpoikia:

– No, tietysti yleisinhimilliset tekijät pitää ottaa aina huomioon. Siellä on lapsia joukossa, siellä on sairaita ihmisiä, vanhuksia ollut joukossa. Ihmiset ovat hengenhädässä, totta kai tällaiset ihmiset pitää pelastaa ja heitä auttaa. Se on selvä, Haavisto sanoi.

Sisäministeri Maria Ohisalo ei ole Pekkaa pahempi ja vetoaa Haaviston tapaan ”kansainvälisiin sopimuksiin” Ilta-Sanomien uutisessa Sisäministeri Maria Ohisalon mukaan Suomen rajaa ei voi sulkea kokonaan – ”Jostain kohdasta turvapaikkaa pitäisi pystyä hakemaan”:

Ohisalon mukaan nykyinen rajavartiolaki mahdollistaa rajanylityspaikkojen sulkemisen erityistapauksissa, mutta yksi rajanylityspaikka pitää jättää auki turvapaikka­hakemuksen jättämistä varten kansainvälisen oikeuden mukaisesti.

(…) Hänen mukaansa myös valmiuslainsäädännön uudistaminen on keino varautua laajamittaiseen maahantuloon.

Meillä on siis maan keskeisillä ministeripaikoilla henkilöitä, jotka eivät missään olosuhteissa suostuisi sulkemaan rajoja vihamielisiltä invaasioilta. On kummallista, että näin avointa maanpetoksellista toimintaa harjoittavia ministereitä ei ole vielä haastettu valtakunnanoikeuteen.


TV1, 10.11.2021 klo 19.00, Historia: Göringin veljekset

Hermann Göring oli Saksan merkittävimpiä natsijohtajia ja Hitlerin luottomies, kun taas hänen veljensä Albert oli vainottujen auttaja. Albert Göring pelasti sodan aikana toisinajattelijoita ja juutalaisia natsien vainoilta käyttäen hyväksi vanhemman veljensä asemaa. HD ohjelmatekstitys (suomi) 55 min. Linkki ohjelmaan.

Ylen mitään häpeämätön pakkomielle kolmannesta valtakunnasta vain jatkuu ikään kuin kyse olisi päättymättömästä säännöllisestä tv-sarjasta tyyliin Salatut elämät. Tällä kertaa päästään ylistämään kansakunnalle epälojaajia Albert Göringiä samalla kun solvataan puolustuskyvytöntä Hermann Göringiä.

TV1, keskiviikko 3.10.2021 klo 19.00, Historia: Sota-ajan suurlähettiläät

Berliinissä toisen maailmansodan kynnyksellä kansainvälinen diplomatia jatkui kuten ennenkin; oli tanssiaisia ja illallisia. Mitä suurlähettiläät ajattelivat Saksan politiikasta ja Hitlerin valtaannoususta? Ohjelmassa tutustutaan aiheeseen diplomaattien henkilökohtaisten arkistojen, kuten päiväkirjojen ja kirjeiden kautta. HD ohjelmatekstitys (suomi) 53 min. Linkki ohjelmaan.

Dokumentit natsiajasta ovat Ylen taistolaisukupolven jälkeläisille loppumaton propagandistinen aarreaitta, koska tarkasteluun voidaan ottaa mikä tahansa tuon ajankohdan yksityiskohta.

Olisi hauska pohtia, millainen on Ylen varassa olevien katsojien käsitys koko maailmanhistoriasta. Todennäköisesi 80% heidän historiakäsityksestään keskittyisi kansallissosialismiin. Tällainen tiedollinen epäsuhta on mahdollista, koska Ylen ohjelmanhankkijoille ja ”rationaaliselle” mediaeliitille natsismista on tullut taikauskoinen kosminen kulminaatiopiste, jota vasten peilataan kaikki muut tapahtumat.

Näiden pseudodokumenttien verorahoilla kustannetulla pakkosyötöllä on lopulta vain yksi tarkoitus: tehdä historiapolitiikkaa nykyajan ideologisia tarpeita varten.

Suuri osa kansasta näkee jo tämän laskelmoidun indoktrinaation läpi, mutta Yle luottaa edelleen sen katsojarunkona oleviin suuriin ikäluokkiin. Heidän luottamuksensa Yleen taas perustuu menneisiin vuosikymmeniin, jolloin yhtiö ei ollut vielä sotkeutunut niin perinpohjaisesti ideologisiin agendoihin kuin nyt.

Lähde

Euroopan unioni Historia Hyvinvointi Kolumnit Kotimaa Kulttuuri Maahanmuutto Maria Ohisalo Pakolaiset Pekka Haavisto Poliittiset viholliset Politiikka Puola Rajavalvonta Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sionismi Talous Teknologia Ulkomaat Väestönvaihto Valko-Venäjä Vihreät Yhteiskunta Yle Yle Watch Yleisradio

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ”Kansainväliset sopimukset” ja ”kansainväliset sopimukset”, nuo kansanpetturit ei muuta osaakaan kuin hokea tuota samaa poliittista jargonia.
  Suomen etujen mukaista olisi se, että Ohisalo ja Haavisto poistettaisiin tästä maasta mahdollisimman kauas ja ikuinen maahantulokielto rikoksista suomalaista yhteiskuntaa vastaan.

 • Puolustaja

  Vastaa

  Fakta on se että nämä vihreät ministerit tekevät nyt ja jatkossa kaikkensa, että Suomeen saataisiin näitä omalla toiminnallaan itsensä hädänalaisiksi tekeytyviä maahantunkeitujia. Ohisalon ”ainakin yksi rajanylitys paikka” tarkoittaa Suomen koko rajaa ja Pekan ”naiset ja lapset” tarkoittaa joka ikistä Pekan herkkua eli mokkakikkeliä, joka liikkuu vähintään kilometrin säteellä näistä naisista ja lapsista.

 • TT

  Vastaa

  Kuinka painavia kansainväliset sopimukset ovat olleet silloin, kun on lähdetty epävakauttamaan pakolaisten yleisimpiä lähtömaita? Afganistaniin suuntautui hullu-Bushin ja Naton sotaretki v. 2001. Irakiin USA hyökkäsi v. 2003 ja Libyaan v. 2011 mukanaan Ranska ja UK. Syyrian Al-Assadia alettiin kaatamaan USA:n ja Israelin varustamien proxy-sotilaiden, esimerkiksi ISIS-taistelijoiden voimin vuodesta 2014 lähtien. USA ja Israel ovat myös pommittaneet maata. Afrikan tilanne on epäselvä, mutta suurvalloilla on sielläkin näppinsä pelissä. Heimoja usutetaan toisiaan vastaan.

  Miksi USA ja Nato-maat eivät hoida sotkemiaan maita kuntoon ja ota vastuuta pakolaisvirroista?

 • N.N.

  Vastaa

  Kyllä toimituksella on sitten tosi omituinen huumori, taidatte laskelmoida.

 • N.N.

  Vastaa

  ” Heidän luottamuksensa Yleen taas perustuu menneisiin vuosikymmeniin, jolloin yhtiö ei ollut vielä sotkeutunut niin perinpohjaisesti ideologisiin agendoihin kuin nyt.”

  Niin kauan kun muistan Ylellä ei ole ollut suomalaisten parasta mielessäään, aina on hakenut kommunismistä tukea, nyt islamisimistä, ja toiset tukee itseensä raskaasti menneeseen Saksaan.

  Eletään nyt, tänä päivänä, anna vanhat kummitukset jo olla.

 • pää määrää

  Vastaa

  Pakolaisten vastaanotosta pitäisi tehdä tutkimus. Mikä pakolaisten osuus kansakunnan väestöstä on vielä toimiva määrä ja mikä määrä aiheuttaa kansakunnalle vaikeuksia. Huomaa, että kysymys on todella pakolaista, eikä elintasopakolaisista.

  Vaikka tiedoitus on heikkoa ja poltiikkojen tekoja suosivaa, on selvää tietoa, että jo Suomeen tulleitten määrä aiheuttaa melkoisia ongelmia muutakin kuin taloudellisia. Turvattomuus Suomessa on lisääntynyt, ovet pitää lukita hyvin varkaitten tähden ja ryöstöjä tapahtuun. Kun muistelee 1960 luvun Suomea, rikollisia oli vähän ja turvallisuus oli hyvä. Miltei ainoita henkirikoksia olivat humalassa tehdyt.
  Alkoholi (kuten muutkin huumeet) muuttelee aivojen välittäjäaineita, mikä joillakin aiheuttaa väkivallan korostumista järjettömyyksiin. Islamissa alkoholi oli kielletty huume. Syy voi olla siinä, että arabit ja afrikkalaiset saavat poikkeuksellisesti enemmän aggressiivisia oireita viinapäissään, joka on nyt syynä maahanmuttajien tekemiin rikoksiin. Kylmissä oloissa elävät valkoiset ovat tottuneet alkoholiin ja aggressiivisuuden esiintyminen on vähäisempää muttei kuitenkaan merkityksetöntä valkoisillakaan.

 • N.N.

  Vastaa

  ”kun solvataan puolustuskyvytöntä Hermann Göringiä”

  Puutuu vielä , että Göring täällä tallustelee, ja eläessään hän ei ollut koskaan puolustuskyvytön, toivottavasti hän ei nousee haudasta itsensä puolustamaan, te hoidatte sen asian näköjään.

  Onneksi tuo on mennyt manalle ja ihmettelen, että hänen takia joku itkee haikeasti.

  Toimitutuksella taitaa olla laskelmoitu indoktrinaatio menossa.

  Kun Tanska miehitettiin, sinne rakennettiin keskitysleiri, kun Norja mihitettiin sinne rakennettiin
  709 leirejä, eivät seisoneet siellä tyhjänä.

  Muissa maissa samoin mutta en nyt luettelee kysyn vain mitä ihailtavaa siinä on.

  • rellinen

   Vastaa

   Eipä siinä ihailtavaa ole mutta ihmettelemistä sitäkin enemmän miten vieläkin tuhoisamman ja ympäri maapalloa kätyreineen ja sosialistisine vallankumouskaadereineen reuhanneen synnit on täysin unohdettu. Eikä puhdistautumisriitien vaatijoita näy mailla eikä halmeilla. Saksalaisethan istuvat vieläkin syytettyjen penkillä kuin myöskin kommunistisen supervallan vallankumousten vyörytystä vastaan seisoneet.

   • N.N.

    Vastaa

    Kyllä, kommunismi ei ole mennyt mihinkään, sekin rehottaa täällä ja muualla, ollaan vain mielestäni suomalaisia, ja syytetään väärin tekijät niin kauan kun heitä esitellään ESIkuvana, heitä pitää nähdä niin kuin olivat todellisuudessa, ei luoda heistä sankareita, eivät olleet, eikä HEITÄ tarvii surkutella.

 • Ironfist

  Vastaa

  Mitä varten on olemassa armeija, rajavartiolaitos jne, jos ” kansainväliset sopimukset ” pystyy ohittamaan nämä instituutiot kaikissa tilanteissa, kuten Ohisalon ja Haaviston mielikuvamaailmassa tuntuu tapahtuvan koko ajan ?

  Hyökkäys on hyökkäys aina siitä riippumatta onko tulijoilla aseet tai ei. Jos tuntuu vaikealta käsittää mitä tarkoitan, niin käykää sankarihaudoilla ja miettikää mikä oli hinta siitä kun muuan naapurivaltio yritti omia alueita itselleen vailla ”kansainvälistä oikeutta.”

  Muslimien invaasio eurooppaan on täysin sama asia, sotatoimi jota tulee käsitellä sellaisena eikä humanitaarisena avun tarpeena.

  • N.N.

   Vastaa

   Tämä on sotatoimi, mutta kun sitä ei haluta nähdä sellaisina.

   Maria on sitä mieltä, että totta kai me puolustamme rajojamme, mutta ihmisoikeus..

   Nyt häikäilemättömät maat puskee vielä naisia ja lapsia etunenässä rajalle, piilotetaan nuoret palkkasotilaat, Maria saa sätkyn ja vips rajat auki.

 • Ironfist

  Vastaa

  Konkonokkaklaanilla on osuutensa asiassa, mutta hys hys, siitä ei saa puhua se on niin äärioikeistolaista fasismin ihailua, voi että…

 • Minä

  Vastaa

  Aika suurella varmuudella on niin, että sellaista kansainvälistä sopimusta ei ole olemassa, joka velvottaisi pitämään edes yhden raja-aseman auki ”turvapaikanhakijoille”. Ovat ennenkin vedonneet ”kansainvälisiin sopimuksiin”, kuten 2015 laskiessaan maahan kymmeniä tuhansia. Jälkeen päin sitten naama virneessä kertoivat, että olisi voinut estää, eikä sellaista kansainvälistä sopimusta ollut, joka olisi velvoittanut laskemaan maahan.

  Suurella varmuudella Ohisalo valehtelee kansalle päin naamaa saadakseen lisää lemmikkejä, joita hän nimenomaisesti haluaa saada mahdollisimman paljon. Kansan hyvinvointi on hänelle täysin merkityksetön asia.

  • Pertsa

   Vastaa

   Uskoisin vihreää ideologiaa jo vuosikymmeniä seuranneena että Ohisalolla ei ole tiedonpuutetta,vaan ainoastaan poliittinen agenda jonka mukaan suomalaiset ovat paskoja ja joutavatkin joutua vaikeuksiin.

 • Kyynikko

  Vastaa

  YLE:llä on toki saattanut olla ”neutraalimpeja vaiheita”, mutta ei ketään pitäisi hämmästyttää, että ”Repo-Radio” kulkee edelleen punainen ketunhäntä kainalossa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi