Äärivasemmiston somegurut piiloutuivat ja poistivat sometilinsä – miten tässä näin kävi?

Mitä Varjokirjamessuilta jäi sitten käteen? Tapahtumassa somestrategiasta luennoineet machoilijat ovat poistaneet sometilinsä ja paenneet jäljettömiin.

Kolumnit

Partisaani on uutisoinut tällä viikolla useaan otteeseen Helsingin väkivaltaa kannattavasta äärivasemmistosta. Sytykkeenä uutisoinnille toimi pääkaupungissa viime viikonloppuna järjestetyt anarkistiset Varjokirjamessut, jossa joukko vasemmistolaisia väkivaltakiihottajia puhui strategiastaan sosiaalisessa mediassa.

Paljastimme alkuviikosta, että eräs henkilöllisyyttään piilotelleista puhujista on Matias Heino, joka on levittänyt äärimmäistä poliittista väkivaltaa ihannoivaa materiaalia anonyymisti verkkoon. Pian tämän jälkeen uutisoimme, että kirjamessuilla väkivaltapropagandasta niin ikään luennoinut naamiomies on todennäköisesti Heinon pitkäaikainen ystävä Oskari Juvakka.

Juvakka alkoi poistaa sosiaalisen median tilejään välittömästi, kun hän huomasi, että kansallismieliset olivat kiinnostuneita Varjokirjamessujen esiintyjien henkilöllisyyksistä. Juvakan epäonneksi kansallismieliset ovat keränneet häneen liittyvää materiaalia jo vuosien ajan, minkä vuoksi kykenimme hänen hyvästä yrityksestään huolimatta julkaisemaan artikkelin ”Miksi piilouduit, äärivasemmistolainen Oskari Juvakka?”.

Matias Heino.
Oskari Juvakka.

Miten meni omasta mielestä?

Toisin kuin Juvakka, Heino pyrki aluksi esittämään uhmakasta. Hän väitti, ettei Partisaanin uutinen ole hänelle ”kovinkaan iso juttu”. Hän jopa kiitti Partisaania saamastaan huomiosta ja uhosi propagoivansa äärivasemmistolaisuuden puolesta vastaisuudessa entistäkin rajummin.

Jotain kuitenkin tapahtui eilen, sillä Heino päätti lopulta seurata Juvakan esimerkkiä ja sulkea Twitter-tilinsä kokonaan. Tätä ennen hän oli saanut aatetovereiltaan lukuisia kannustusviestejä, joissa uskoteltiin, ettei ”natsien kirjoittamilla paljastusartikkeleilla” ole mitään vaikutusta antifasistien motivaatioon. Pettymys kansanvihollisten joukossa on tällä hetkellä käsin kosketeltavaa.

Mitä Varjokirjamessuilta jäi sitten käteen? Tapahtumassa somestrategiasta luennoineet machoilijat ovat poistaneet sometilinsä ja paenneet jäljettömiin. Miten meni omasta mielestä?

Alla muistin virkistykseksi vielä kuvakaappaukset @Syntikalisti-tunnusta käyttäneen Heinon uhosta ja muiden äärivasemmistolaisten kannustusviesteistä paljastetulle toverille.

A-ryhmä Äärivasemmisto Antifa Helsinki Kolumnit Kotimaa Matias Heino Oskari Juvakka Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Rikos Väkivalta Varisverkosto

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Pelolle alistetut

  Vastaa

  Ei kai tässä voi muuta todeta kuin että ”Vasemmiston parempi väkivalta antoi pelolle vallan”. Eli se Vasemmiston ”parempi väkivalta” onkin toisten selkien taakse piiloutumista ja sieltä huutelua. Ja toisaalta, pelkoa fasistien ja natsien edessä. Sen seurauksena palko alisti paniikille ja pakoonjuoksulle (tilien sulkemiselle). 

  Siinä meillä kansakunnan kerma.

 • Kaisa Grabejev

  Vastaa

  Yhtä selkätangatonta porukkaa kuin Pekka Kataja ja hänen hännystelijät.

  • Nimetön

   Vastaa

   Mies koitettiin murhata raukkaimesti, oletko sinä yksi siihen syyllistynyt, on kyllä itelläs selkäranka tippunut vessanpönttöön.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Luultavasti Taponen on jo tehnyt rikosilmoituksen torvensoittajaan ja pipopäähän kohdistuneesta vainoamisesta, maalittamisesta ja vihapuheesta.

  Toki voi olla mahdollista, että ”maan alle” painumiseen voi syynä olla se, että nämä vihanlietsojat karaisevat ja treenaavat itseänsä huippukuntoon, koska itsenäisyyspäivä lähestyy. Tuolloin Helsingin keskustassa liikkuu tuhansia kansallismielisiä, niin silloin pitää olla sitä kuuluisaa turnauskestävyyttä.

  Tosiasia on, että veri punnittaan kaduilla. Mitä tekee paleface ja puna-Paavo tai radikalisoitunut puna-Oula itsenäisyyspäivänä?!!

 • Tiia hengailee nössöjen kanssa

  Vastaa

  Tiia Silvennoisen mukaan natseja itkettää nyt kun Twitteristä poistunut paskahousu sai pariksi päiväksi 600 uutta seuraajaa.

  Kieltämättä on tässä tullutkin vähän kyyneliä silmiin kun olen niin äänekkäästi räkänauranut näille häntä koipiensa välissä äitinsä sängyn alle luikkineille hinttareille. 😀

  Tautisia antifasisteja on nöyryytetty oikein huolella!

 • Timpuri Numento

  Vastaa

  Pököpäät tulivat johtopäätökseen: Kun tilillä ei voi enää rauhassa giihoitella muita vähämielisiä, tili kannattaa lopettaa ja ehkä väsäillä uusi, josta jatkaa agiteerausta kun kohu laantuu.
  Partisaanin antama julkisuus on saattanut vaikuttaa asemaan opiskelussa ja työtilaisuuksissa. Joku raja perseilylläkin.

 • Renne

  Vastaa

  Että tekee hyvää nähdä, kun tuo kommareiden roskasakki saa niellä omaa lääkettään. Bolsevikkikommareita ei tuomittu koskaan tekemistään kauheuksista ja nyt sitten nämä nämä nuoret kommarinilkit jatkavat tuota kollektiivisen valheen kuplaa ja noita kiduttajia ja murhaajia on vieläkin hengissä ja vapaana itärajan takana ja entisen neukkulan alueella baltiassa, saksassa jne.

 • Parhinmäki

  Vastaa

  Saara Reiman.

  Millainen on tämä vassarinaisoletettu?

  Hän ilmeisesti kaipaa myös valokeilaan…

  • Late

   Vastaa

   Helvetin ruma mätisäkki kurppa ja antifasisti isänmaanpetturi kun on, niin äärimmäinen kompostiaivo virtsapää

   • Pertsa

    Vastaa

    Sosialistinaisen kuuluukin olla ruma.Muutenhan hän vastaisi länsimaisen heteromiehen hyväksymää naiskuvaa.

  • Simo Koini

   Vastaa

   Näyttää twiittaavan lähinnä autismista + mokutusta.

 • pöh

  Vastaa

  Toi ihmisten leimaaminen ”natseiksi” on todella lapsellista.

  Itsekin luen myös partisaanin juttuja, en ole kaikesta lähellekään samaa mieltä, enkä tosiaan miellä itseäni ”natsiksi”.

 • Nimetön

  Vastaa

  Emme suostu pelkäämään, tms

 • Nationalisti

  Vastaa

  Antifasismi on aina itsensä nolaamista, jälleen se tuli nähtyä.

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  Todella säälittävää suorittamista kun otetaan huomioon että ns.”antifasisteilla” on koko (((koneisto))) puolellaan. Jos kansallismielisillä olisi edes puolet tuosta organisaatiosta taistalla niin Suomen asiat olisivat tällä hetkellä aivan loistavassa kunnossa.

 • Hema

  Vastaa

  Täältä kommenttipalstalta puuttuu järjen ääni.
  Minä – siinä missä vieruskaveritkin – nautin, jos typerä uhoaja saa ”vastapalloon”. Luettuani noita ”antifa” kommentteja koin lähinnä jonkinlaista pettymystä ja apeutta kun niin kovin monta nuorta ja energistä ihmistä on lokeroinut itsensä todellisuuden ja sadismin väliin ihmiskilveksi. Nuo nuoret ovat vielä suurempia uhreja kuin me jotka maamme tilan näemme. Noilla kun on mahdollisesti vasta edessä se silmien avautuminen. Peruskouluista aina (puna)yliopistoihin on konsensus heidän heräämistään vastaan, ja jos he ehtivät yhtä vanhoiksi kuin esim. J.Taponen, voi käydä niin että mieli ei enää kestä todellisuuden näkemistä. Jos taas kestää, voi – siitä seuraavan – katkeruuden käsittelyyn mennä vuosia. 

  Ehdotankin siis että emme alentuisi sille tasolle jossa julkisesti mollaamme noita nuoria, huolimatta heidän natsi-sitä ja natsi-tätä läpätyksestään. Jo tuo sanan holtiton käyttö kielii kehittyvästä psykoosista, jossa yksi sana saa kantaa kaikki ne kauhut, epäoikeudenmukaisuuden ja heidän projisoimat pelkonsa. Vastaamalla heille ’rumasti’, ruokimme sitä minkä vain he voivat nähdä. Mikäli taas kadulla tämän kaltaiset lapset yrittävät väkivallan terroria, on mielestäni kohtuullista osoittaa heille fyysisesti heidän menneen liian pitkälle. Pahimpia ihmiskunnan vihollisia ovat ne heidän läheisensä, sekä ne propagandanlevittäjät, jotka heille uskottelevat ideologiaansa, mutta pakenevat aitoa keskustelua aiheesta.
  Kansallismieliset eivät edusta natsismia.
  Antifantsujen ’natsit’, eivät edusta natsismia.
  Natsismi – eli kansallissosialismi- on ismeistä lähimpänä kommunismia, sillä erotuksella että kommunismi on sosialismin GLOBAALI muoto, siinä missä… niin tarvitseeko tuota enempää avata; KANSALLIS sosialismi.
  Natsit tekivät paljon pahaa, mutta meidät on opetettu vihaamaan heitä eniten kaikista, koska he paljastivat hieman jotain vielä pahempaa, kauaskantoisempaa ja uhkasivat todellista esirippujen takaa käytettävää valtaa. Sama valta on jälleen meitä tavallisia ihmisiä ajamassa nurkkaan. Sättimällä nuoriamme, ajamme VAIN todellisten vihollisten – juuri te herrat Gates ja NIISTÖÖÖ – etuja.
  Paha on se joka tietää tekevänsä väärin, mutta tekee silti. Ehkä jopa hieman nauttien, ja vallantunteesta paisunut ’valtikka’ sykkien.

 • Sinun leipä on minun

  Vastaa

  Kommarit ovat kommareita. Mutta on ihanaa nauttia niistä etuuksista.

 • Juna Tuska

  Vastaa

  Ääritäyslaitavassareilla on paha ongelma. Jos on noin tuuhea parta, kuinka saada kuivanut sperma siitä putsattua?
  Se kokkaroituu pahasti ja haisee parin kuukauden pesemättämyyden jälkeen!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi