Koronakapitalismin herättämiä kysymyksiä

On myös olemassa lääkkeitä, jotka on vedetty merkittävästi pienemmän ruumiskasan myötä markkinoilta. Miksi tätä "lääkettä" ei vedetä markkinoilta, vaikka virallisetkin tilastot puhuvat tuhansista kuolleista?

Kolumnit

Kirjoitin vastikään Partisaaniin kolumnin ”2020-luvun koronakapitalismia”. Kirjoituksen kommentteihin tuli muutamia kommentteja, joissa teksti leimattiin salaliittohörhöilyksi ja Venäjän disinformaatioksi. Tämä kannusti minua vielä selventämään kysymysten muodossa, miksi en välttämättä osta koronaa ihan sellaisena kuin se mainoksissa, kuten lehtiotsikoissa, meille tarjotaan.

Tahdon esittää ihmisille kysymyksiä, joihin toivon heidän vastaavan itselleen oman ajatustyön voimin. Lisään kysymysten perään vielä lyhyen argumentin, miksi päädyin itse pähkäilemään kyseistä kysymystä.

Tekstieni sisältö ei edusta Partisaanin virallista kantaa – olen vain yksittäinen kolumnisti, joka sai kysymällä tilaa lehdestä.

Tahtoisin ihmisten vastaavan itselleen seuraaviin kysymyksiin:

Miksi sairauksilla voittoa tekevät lääkeyhtiöt haluaisivat ihmisten olevan terveitä?

Lääkeyhtiöiden bisnes on valtava miljardibisnes, joka perustuu sairauksille. Terveet ihmiset eivät tarvitse nappeja. Terve ihminen on huono rahan lähde. On siis näiden firmojen agendan mukaista myydä sairauksia ja sen jälkeen ratkaisuja niihin.

Kuvittele tilanne: lääkekehittäjät kehittävät syöpälääkkeen, joka on kaikilta osin niin halpa ja yksinkertainen, että sen voisi käytännössä ilmaiseksi antaa kaikille syöpää sairastaville ja reseptinkin voisi jakaa avoimesti kaikille. Laskisivatko lääkeyhtiöt tällaisen lääkkeen liikkeelle? Lääkeyhtiöthän haluavat ihmisten olevan terveitä, eikö?

Syöpähoitobisnes on valtava ala. Syöpää aiheuttavat elintavat (kuten tupakointi ja erilaiset kemikaalit kaikkialla) ovat lääkefirmojen lottopotti. Mikäli tautiin löytyisi halpa ja varma lääke, ei sitä olisi bisneksen kannalta mitenkään järkevää laskea liikkeelle. Tällä hetkellä syövän (ja monen muun sairauden) parantamiseen käytetään kalliita keinoja, jotka ovat epävarmoja, mutta toisaalta käytännössä ainoita, jotka ovat tarjolla tai ainakin virallisten suositusten ja siten muun muassa vakuutusyhtiöiden hyväksymiä.

Ovatko lääkeyhtiöt puhtaita pulmusia?

Useilla lääkefirmoilla, kuten nyt näkyvimmin rokotteita myyvillä, on historiassa tulleita rikostuomioita ja miljardisakkoja näiden myytyä lääkkeitä, jotka tappoivat isot määrät ihmisiä. Hiljaisuus aiheen ympärillä on ollut kylmäävää. Ehkä heidän moraalinsa on sittemmin parantunut?

Onko koronahysteria oikein mitoitettua?

Mikäli virallisiin tilastoihin on uskominen, on todennäköisyys saada korona Suomessa vähemmän kuin yksi viidestäkymmenestä – siis nyt kuluneen noin puolentoista vuoden aikana. Sairastuneista noin prosentti on kuollut. Keskimäärin kuolleet ovat olleet vanhempia kuin mitä ihmiset keskimäärin elävät muutenkaan. Suomessa virallisten tilastojen mukaan koronaan on kuollut alle 1000 ihmistä, ja THL:n tapa tilastoida kuolemia on tunnetusti tilastoa pahentava. Siis joka 5 500:s suomalainen on puolentoista vuoden aikana kuollut koronaan. Tarkastamatta asiaa, mahtaakohan olla olemassa muita, pahempia kuoleman syitä, jotka eivät pysäytä koko valtiota?

Tämän perusteella yhteiskuntaa suljetaan, ihmisiä pidetään koko ajan pienessä pelossa uusien sulkutilojen kannalta, yrityksiä ajetaan konkurssiin, tapahtumia kielletään. Monien mukaan tämä on ”hieman” liioiteltua reaktiota.

Tappava virus, jonka leviäminen estetään maskilla?

Show must go on. Uskotko todella, että ympäristössämme liikkuu murhaava virus, jonka leviäminen kuitenkin estetään pitämällä maskia kasvoilla? Myös esimerkiksi pleksisuoja estää leviämisen, sillä virus ei ilmeisesti osaa kiertää tätä kasvopleksiä. Vai olisiko kyse showsta ja tietenkin bisneksestä?

Kuinka monta buusterirokotetta olet valmis ottamaan?

Viruksilla on tapana muuntautua. Tämä oli vielä kaksi vuotta sitten ”normaalin kausiflunssan” aikana normaalia yleistietoa, että virus tulee ensi talvena hieman muuttuneena taas takaisin.

Koko ajan tulee uusia variantteja. Rokotekauppiaat sanovat, ettei rokote toimi uusiin variantteihin ja he myyvät uuden rokotteen sen perusteella. Suomessakin markkinoidaan jo kolmatta rokotetta ihmisille. Uskotko vilpittömästi, että jossain kohtaa varianttien kehittyminen lakkaa ja uusia rokotteita ei enää kaupata? Saatat pettyä, sillä viruksen muuntuminen on virusten normaalia toimintaa.

Hyväksytkö pakolliset rokotukset?

Jos rokotus toimii, ei rokotetuilla tulisi olla mitään hätää, vaikka rokottamaton kantaisikin tautia. Jos se taas ei toimi, miksi otat sen? Rokotukset ovat jo joissakin maissa pakollisia. Kertooko tämä lääkeyhtiöiden ylivallasta vai jostain muusta? Olisitko valmis Suomessa pakollisiin rokotuksiin? Miksi? Mitä tapahtui ’my body, my choise’ ‑iskulauseelle?

Uskotko, että rokotteesta ei voisi tulla peruuttamattomia haittoja?

Rokote on jo osoittanut tappavansa ihmisiä virallistenkin tilastojen mukaan. Lisäksi se on aiheuttanut hyvin paljon muita haittavaikutuksia, kuten verenpurkaumia ja halvauksia. Pitkän aikavälin ongelmista ei ole vielä näyttöä – aika näyttää, miten massojen terveys tästä etenee. Voimme kuitenkin olla varmoja, että haittavaikutuksia peitellään parhaan mukaan ja onnistumisia juhlitaan isoin otsikoin.

On myös olemassa lääkkeitä, jotka on vedetty merkittävästi pienemmän ruumiskasan myötä markkinoilta. Miksi tätä ”lääkettä” ei vedetä markkinoilta, vaikka virallisetkin tilastot puhuvat tuhansista kuolleista?

Voiko miljardibisnestä ympäröidä korruptio?

Siellä, missä on rahaa, on varmasti myös korruptiota. Mitä enemmän rahaa, sitä enemmän varaa voidella virkamiehiä ja useammassa kerroksessa. Korruptoimalla valtioita voi avata kultasuonen kauppaamalla massoille addiktoivaa roskaa. Korruptio voi olla myös myös muuta kuin poliitikkojen voitelua/kiristämistä. Esimerkiksi lehtien päätoimittajat saattavat valikoida juttujaan mainosrahojen perusteella.

Luotatko tieteeseen?

Tiede on aikaisemmin markkinoinut esimerkiksi heroiinia, tupakkaa ja kokaiinia lääkkeinä ja terveystuotteina. Tänä päivänä tiede markkinoi loputonta määrää sukupuolia ”tieteellisenä faktana.” Tiedeyhteisö on myös sulkenut ulkopuolelleen ja mustamaalannut DNA:n löytäneen tiedemiehen poliittisesti epäkorrektin lausunnon vuoksi. Myös tiedemiehet ovat riippuvaisia rahoittajistaan. ”Tiede” on siis yhtä korruptoitavissa kuin poliitikot.

Kuka hyötyy hysteriasta?

Seuraa rahaa. Ketkä hyötyvät siitä, että ihmisille myydään tai heidät pakotetaan ottamaan rokote? Ketkä hyötyvät siitä, että pienet yritykset menevät konkurssiin? Kuka hyötyy siitä, että ihmiset pelotellaan ja pakotetaan koteihinsa?

Voisiko olla, että lääkeyhtiöillä on oma hyöty mielessä? Voisiko olla, että jättimäiset monopolifirmat saavat pidettyä itsensä pystyssä ja vallattua markkinan pienten väistyttyä tieltä? Voisiko olla, että poliitikot hyötyvät siitä, että esimerkiksi mielenosoitukset ja muut vastaavat kokoontumiset tulkitaan lähtökohtaisesti laittomiksi ”sairauden nimissä”?

Miksi valtio ei markkinoi terveellisiä elintapoja keinona välttää sairauksia? Miksi sairaudet hoidetaan lähtökohtaisesti napeilla ja piikeillä?

Palaa ensimmäiseen kysymykseen.

Uskotko hysterian loppuvan?

”Kolme viikkoa aikaa pelastautua” on nyt kestänyt kohta puolitoista vuotta. Ote kiristyy koko ajan, vaikka välillä annetaankin hieman narua. Jos uskot vouhotuksen loppuvan, jahka rokotekattavuus on riittävän iso, saatat pettyä. Rokotteet kun eivät tepsi uusiin virusmuunnoksiin! Ja sekös rokotekauppiaita harmittaa.

Syntyykö rokotekriittisyys tyhjästä?

Rokotteisiin sokeasti uskovat pitävät rokotekriittisiä ihmisiä salaliittoteoreetikkoina ja hörhöinä. Mutta kuvitteleeko joku, että ihmiset ihan vaan vastustamisen ilosta ilman minkäänlaisia perusteita vastustavat rokotteita? Ei kai sellainen vastustus tyhjästä synny. Kumman muuten oletat keskimäärin lukeneen enemmän aiheesta: vastustajien vai niiden, jotka kyselemättä ottavat piikin?

Filosofia Historia Hyvinvointi Kapitalismi Kolumnit Koronavirus Kotimaa Lääketeollisuus Politiikka Rokotteet Talous Teknologia Tiede & luonto Yhteiskunta

Keskustelu

46 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Testejä ja muokkausta

  Vastaa

  Syy lienee yksinkertainen… Harvoin saa näin hyvätuottoisia koehenkilöitä rokotteiden testaajiksi.

  Ja kun tähän yhdistetään se että ihmiset on antaneet DNA:nsa näiden samojen tahojen käytöön niin näillä rokotteiden eri varianteilla nähdään mikä rokote tappaa/rampauttaa mitäkin DNA-ketjua. Ja sen jälkeen onkin todella helppo tehdä ”vahvistava rokote” joka sitten tappaa sen suurimman osan ihmisistä jotta maapallolle saataisiin se 500 000 yksilöä.

  Toisaalta, ihmisten DNA:ta voidaan muokata siihen suuntaan että tavallinen flunssa tulee tappavaksi. Tai joku tuhkarotto tai muu tauti joka on aiemmin ollut harmiton.

 • Ari

  Vastaa

  Hyvin kirjoitettu 🙂

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  Kaiken takana on halu täydelliseen ihmisten kontrollointiin. Koronapassi.

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Kannattaa myös kysyä, kuinka vakavana voi pitää tautia, johonka sairastuminen pitää todeta erityisellä testillä, koska oireita ei joko ole tai ne ovat aivan samat kuin flunssassa. Paha flunssa tai sen seurannainen keuhkokuume voi tappaa, jos potilas on jo valmiiksi heikko. Useimmat ”korona”- tai sen ”variantti”-tapaukset ovat oireettomia tai vähäoireisia. On kuitenkin luotu massiivinen testaus-kampanja ja näistä saaduilla numeroilla pelotellaan kansaa. 

  Koronaan liittyy lääkefirmojen ja erilaisten tutkimuslaitosten (USA:ssa mm. CDC tai DARPA) harjoittama aggressiivinen dna-tutkimus sekä uuden bioaseen että kaikille annettavan flunssalääkkeen löytämiseksi. Lääkeyhtiöt ovat pyrkineet patentoimaan itselleen korona-viruksen muotoja ja geenisekvenssejä. Luonnossa esiintyvää koronavirusta on pidetty kantamuotona, jonka perimää on pyritty muuntelemaan tai pätkimään siten, että tuloksen voi patentoida. Näihin ohjelmiin liittyy paljon hämäryyksiä tai jopa suoranaisia huijauksia. Koronahysteria ja sen hoitoon tarjottavat ratkaisut kuten lääkkeet, testaukset ja jäljitykset ovat kuitenkin oivallinen ja supertuottava investointikohde. Kampanja on saatu ruokkimaan itse itseään mediahypetyksen avulla. Pelkkä kasvavien tapausnumeroiden ja sopivasti esitettyjen dramaattisten tautikuvausten avulla on luotu mielikuva, että ”jotain kauheaa on kierrossa” ja tämä riittää hysterian luomiseksi. Hysteriaa vahvistetaan hallitusten määräämillä ylimitoitetuilla ja itsessään vahingollisilla torjuntatoimilla. Kommunistit rakastavat koronaa, koska se tarjoaa tekosyyn totalitarismille ja poliittisten vastustajien härnäämiselle.

  Jos yhtään mitään ei oltaisi tehty, ”korona” olisi mennyt ohi, kuten mikä hyvänsä kenties normaalia pahempi influenssan tai flunssan muoto.

 • Joku

  Vastaa

  Hyviä kysymyksiä. Jostain muistan lukeneeni, että sikainfluenssarokotteen levitys keskeytettiin 30 kuoleman jälkeen (ei ole antaa linkkiä ja muisti voi pettää). Nyt rokotekuolemat ovat räjähtäneet kasvuun jo nyt virallisissa tilastoissa mm. Jenkkien VAERS tilastossa.

  Miksi nyt rokotetta ajetaan pakollisena lapsille? Miksi riskeerata koko maapallon nuoret naiset ja suvun jatkaminen, jos jo nyt on epäilyjä rokotteen aiheuttamista komplikaatioista suvun jatkamiseen kuten normaalia isommasta kuukautisvuodosta ja siirtyneistä kuukautisista?

  Miksi nyt ajetaan kuukautisia rokotteita kokeellisella rokotteella (1)? Miksi yhä useampi politikko ja maa puhuu pakkorokotuksista ensi vuoden alussa? Miksi virkamieskoneisto kiertää Jenkeissä jo ovelta ovelle markkinoimassa rokotteita? 

  Homma alkaa mennä rokotteiden pakottamisen osalta niin absurdiksi, että tässä herää kysymys miksi? Miksi tiedemaailma ja lehdistö on hiljaa halvoista lääkkeistä joita on käytetty Intiassa ja Meksikossa? Salaliittoteoreetikoille olen itsekin naureskellut maailman ”depopupaaliosta”.

  Tällaista ei ole koskaan tapahtunut. Homma on jo nyt täysin uskomatonta kesäaikana jolloin viruksia on normaalia vähemmän. En yhtään ihmettelisi jos ensi talvena rokottamattomille annettaisiin armeijan ja viranomaisten toimesta keltainen tähti hihaan.

  (1) https://www.dailymail.co.uk/health/article-9775925/Can-long-Covid-cured-monthly-dose-vaccine.html

 • Että näin

  Vastaa

  Onhan se jo huomattu, että kun rokotevimma pääsi vauhtiin, niin ykskaks ilmaantuikin uusia variantteja, toki niiden sanottiin tulevan muualta, mutta onko asia oikeasti näin vai onko rokotetut kehittäneet ihan itsenäisesti variantin? Nyt sitten odottelevat kolmatta, neljättä etc. piikkiä eri variantteja vastaan, business is good.
  Alun perin mainostettiin että riskiryhmässä ovat vanhukset yli 70v. ja monisairaat joiden oma immuniteetti on laskenut, tällä perusteella suljettiin koko yhteiskunta, oliko töissä yli 70 vuotiaita ja muuten sairaita ihmisiä niin paljon, miksei näitä suppeita ryhmiä eristetty?
  Nyt homma on lipsunut jo siihen että yhä nuorempia on alettu rokottamaan, jopa kouluissa alle 12 vuotiaita ilman holhoajan suostumusta, syystä että? Aiemmin rummutettiin ettei virus tartu lapsiin tai hyväkuntoisiin (silti koulujakin pidettiin kiinni).
  Kukaan ei kyseenalaista koronatestejä, vaikka sitä ja sen epäluotettavuudesta (väärästä käytöstä ja käyttötarkoituksesta) on ollut julkaisuja monilla eri tahoilla, ohi menee.
  Koronarokotetta ei ole testattu edes yhdysvaltojen terveysviranomaisten standardien mukaisesti, ei aikataulullisesti tai muutenkaan ts. täysin testaamaton rokote lanseerattiin globaalisti käyttöön.
  Jokainen valtio, joka otti koronarokotteen kansalliseen käyttöön, joutuivat lisenssi saadakseen kirjoittamaan alle paperin jolla pfizer etc. puulaakit vapautetaan vastuusta mahdollisien kuolemien tai jälitautien osalta, siinä on vielä lisäys ettei niistä saa uutisoida julkisesti ts. ei myönnetä virallisesti sivuvaikutuksia ja jopa kuolemia.
  Rokotteesta on tehty oivallinen kiristy-/painostuskeino valtioita vastaa ja valtio painostaa kansalaisiaan asettamalla ihmiset eriarvoiseen asemaan.
  Tavallinen luiskaotsainen kansa elää vain hedonian pyörteessä, materian ympäröimänä, liian laiskana ottamaan asioista selvää kun ovat tottuneet siihen että muut hoitavat tällaiset toissijaiset asiat heidän puolestaan ja voi keskittyä epäolennaiseen (vaikka oman sukupuoli-identiteetin etsimiseen), on helppoa kun ei tarvitse ajatella ja voi luottaa siltä pohjalta val(he)tamedian antamaan ”informaatioon”.
  Itse en tule ikinä ottamaan moista myrkkyä kehooni, edes pakolla, siinä lähtee ensinnäkin muutama henkilö mukaan jos koettavat.
  Niin se kasvikuntakin on muuttunut, vihreät kasvitkaan eivät tarvitse yhteytykseen muuta kuin maasta ravinteita ja auringon valoa. Mitäpä jos tekisivät ihan luokassa empiirisen kokeen, lasikuvun alle tällainen kasvi kasvamaan ilman hiilidioksidia, miten kävisi ja tuottaisiko happea?

 • Nationalisti

  Vastaa

  Erittäin hyvä kirjoitus, uskoisin tämän selventävän asioita ja laittavan typerämmänkin lampaan miettimään edes joitain kohtia tästä artikkelista itse.
  Tarvitsee muistella vain viime vuotta, kun THL:n Salminen itse sanoi medialle, että korona näyttää olevan tavalliseen kausiflunssaan verrattavissa oleva virus, sitten ilmeisesti raha tuli kuvioihin mukaan ja Salminen on se tyyppi Nohynekin ohella pahimmasta päästä, jotka oikein lietsovat pelkoa kansakunnan keskuuteen. Miksi? Koska massoja on helppo hallita pelon kautta, luodaan joku kuvitteellinen uhka ja auktoriteettiuskovainen osa kansakunnasta nielee typerimmätkin kommentit aiheesta, koska eivät kykene/halua itse miettiä ja tutkiskella asioita.

  Muistan kun aikanaan nousi kohu sikainfluenssaa vastaan annettujen rokotusten haittavaikutuksista, monet sanoivat ”minä en todellakaan tuollaista rokotetta ota, eihän sen pitkäaikaisvaikutuksista ole näyttöä”. Nyt monet ovat kuitenkin menossa ottamaan mRNA-rokotetta, joka on vielä kyseenalaisempi ja aiheuttanut jo nyt huomattavia haittoja väestölle, pidemmän aikavälin vaikutuksista terveyteen voi vain arvailla, rokotteen aiheuttamat haitat kun voivat näkyä viiveellä myöhemmässä elämässä.

  On myös erittäin typerää, että rokotuksen jo saaneet vaativat rokottamattomia ottamaan rokotteen, miksi? Ettekö te luotakaan rokotteen antamaan ”suojaan”? Tehän olette sen piikin jo ottaneet, mutta silti te kuljette vaippa naamalla pitkin katuja ja jopa yksinään tyhjällä metsätiellä (kyllä, tätäkin olen nähnyt). Kertoo todella paljon teidän älyllisestä kapasiteetista.

  On paikallaan myös kysyä, että jos ”asiantuntijat” ja lääkeyhtiöt todella toimisivat koronan suhteen väestön parhaaksi, miksi vastaavia satsauksia ei nähdä muiden, paljon vakavampien sairauksien osalta?
  Niin kuin artikkelissa todettiin, seuratkaa rahaa. Pelkästään koronatestien osalta firmat tekevät hurjia summia voittoja, monella yksityisellä lääkäriasemalla yksi testi maksaa reippaasti päälle 200€.
  Tämä show ei pääty ennen kuin ihmiset älyävät olla käymättä testeissä. Niin kuin olen itse jo aiemmin sanonut, oli se testin tulos sitten positiivinen tai negatiivinen, jatkohoito-ohje tulee olemaan sama kuin missä tahansa flunssassa, jos olet kipeä, pysyt kotona.

  Tämä oli erittäin hyvä kohta artikkelista:
  ” Myös esimerkiksi pleksisuoja estää leviämisen, sillä virus ei ilmeisesti osaa kiertää tätä kasvopleksiä. ”
  Tähän kiteytyy oleellisesti se, minkälaisessa pellemaailmassa elämme tällä hetkellä. Maskeja ja visiirejä myymällä on tehty huomattavia voittoja ja show vain jatkuu.
  Naurattaa nämä ihmiset, jotka ovat saaneet jo kaksi rokotetta, silti he julistavat sosiaalisessa mediassa kuinka ”edelleen pidämme kasvomaskeja ja käytämme käsidesiä”.
  Milloin ajattelitte luopua niistä maskeista ja desillä läträämisestä (joka itseasiassa on haitallista, koska se tappaa monia hyviä bakteereja käytön ollessa liiallista)?
  Menettekö ottamaan 3, 4, 5 vai 6 rokotetta näitä ”deltaplusplusplus” variantteja vastaan?
  Viimeiseen kysymykseen vastaus, k‑rokotteen vastustajat näyttävät lukeneen aiheesta huomattavasti enemmän kuin rokotteen ottaneet ihmiset, jälkimmäinen ryhmä toistelee sokeana ja tyhmänä kaikkia niitä ristiriitaisia juttuja, joita tulee päivittäin korruptoituneilta ”asiantuntijoilta”.
  Aikaisemmin itseltäni löytyi luottoa THL:n toimintaan, mutta tätä sekoilua ja valehtelua kun on katsellut ja kuunnellut, minkäänlaista luottoa siihen porukkaan ei enää löydy, eikä se luotto myöskään tämän jälkeen palaudu koskaan!

 • sotatila

  Vastaa

  On mahdollista että hengenvaarallisia koronapiikkejä yritetään pakottaa ottamaan, toisin sanoen väkivaltaisesti isketään piikki ihmisiin. 

  Mikäli näin käy on teko rinnastettava murhan yritykseen.

  Niin kovaa kuin kansanedustaja Ano Turtiainen ja Perussuomalaisten puheenjohtaja ehdokas Ossi Tiihonen taistelevatkin koronatyranniaa vastaan, se ei tule riittämään.

  Meidän on itse taisteltava vastaan ja voitettava tämä sota.

  Valtiot ovat kääntyneet täysin omien kansojensa vihollisiksi.

  • Ilmari

   Vastaa

   Eikö tämä Turtiainen ole se voimanostaja, joka luulee olevansa korona-asiantuntija? Sama joka örisee eduskunnassa puuta heinää?

   • Nationalisti

    Vastaa

    Turtiainen vaikuttaa olevan ainoa suoraselkäinen ihminen eduskunnassa. Hän pitää suomalaisten puolia tätä tyranniaa vastaan ja tuo upeasti asioita esille. Ilmari, kuuntele, niin voit oppiakin jotain.

   • tulitikkutyttö

    Vastaa

    Onhan Turtiainen tuonut julkisuuteen joitain aiheellisiakin juttuja, mutta enimmäkseen on aivan pihalla.

    Moni muukin poliitikko sekaantuu asioihin joihin heillä ei ole minkäänlaista substanssiosaamista ja toimivat lähinnä puhuvana päänä.

    Mielenkiinnolla odotan toteutuuko MV-lehden juttu

    https://mvlehti.net/2021/07/14/tohtori-charles-hoffe-mrna-piikitykset-tappavat-parissa-vuodessa-suurimman-osan-rokotetuista-video/

    vai onko Kalle yksi monista Tri Schrünkel-tasoisista ”tietäjistä”.

    • Nationalisti

     Vastaa

     Turtiainen on ainoa poliitikko, jolta löytyy selkärankaa puhua suoraan tästä kusetuksesta ja pienyrittäjien kurituksesta. Hän on tuonut monia tärkeitä asioita julki ja saanut tietoa levitettyä hyvän määrän eteenpäin, pakko arvostaa.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Korona=poliittinen virus.

  Koronan tarinaa voi verrata vaikkapa ”holokaustiin”. Virallinen tarina muuttuu sitä myötä, kun lisää tosiasiota tulee ilmi. Eli valheilla paikataan valheita. Kuka uskoo ketä?!!

  Milloin alkaa kehitysmaissa koronaan johtaneet massakuolemat esim. Afrikan alueella kuolee viikossa vaikkapa 20 miljoonaa ihmistä?

  Todellinen kysymys on se, että milloin kansan mitta täyttyy ja vastatoimet alkavat?

 • Johan

  Vastaa

  Kolmas, neljäs, viides rokoteannos voidaan tarvita rokotepassin saamiseksi 

  Virus mutatoituu. Mutta asiantuntijat suunnittelevat nyt lisää rokotteita tilanteen korjaamiseksi. 

  Kuten oli odotettavissa, koronavirus on nyt mutatoitunut ja voi nyt levitä jopa rokotettujen keskuudessa. Asiantuntijat ilmoittavat jo kolmannesta rokoteannoksesta deltamuunnosta vastaan, mutta myöhemmin voi tulla lisää.

  Yhä useammat maat vaativat, että olet ”täysin rokotettu” matkustellaksesi. Ja se voi tarkoittaa tulevaisuudessa koko joukkoa ruiskuja. 

  Göteborgin yliopiston tartuntatautien professori Magnus Gisslén ja Ekotin Sahlgrenskan yliopistollisen sairaalan infektioklinikan ylilääkäri sanoo, että kolmas annos saattaa olla pian tulossa. 

  – Tulevaisuudessa näemme varmasti muita muunnoksia, joihin rokotteella on todellakin huomattavasti huonompi vaikutus. Meidän täytyy elää tämän infektion kanssa ja nähdä tapauksia, joissa ihmiset sairastuvat erittäin vakavasti, mutta emme todennäköisesti näe tilannetta, jonka olemme nähneet tämän puolitoista vuotta, hän sanoo. 

  Nykyään saatavilla olevat rokotteet tarjoavat vain jonkin verran suojaa delta-muunnosta vastaan, ja pelkästään yhdellä annoksella suoja on hyvin heikko. 

  Malta oli eilen ensimmäinen EU-maa, joka sulki kokonaan rajat ihmisiltä, joita ei ole ”täysin rokotettu”. Maa sulki rajan vuoden 2020 alussa ja oli pohjimmiltaan vapaa covid-19:stä kesään 2020 asti, jolloin poliitikot avasivat sen yhtäkkiä ja maa kärsi vakavien infektioiden leviämisestä monien kuollessa. Paikallishallinnon mukaan päätös viruksen päästämisestä maahan johtui matkailualan eikä lääketeollisuuden painostuksesta, kuten jotkut virheellisesti epäilivät. 

  https://www.friatider.se/tredje-fjarde-femte-dos-vaccin-kan-kravas-att-fa-vaccinpass

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  Jutusta ja suurimmasta osasta kommentteja paistaa läpi lähinnä kyvyttömyys rationaaliseen ajatteluun ja pitkälle menevät ihmeelliset johtopäätökset joita ei luulisi ainakaan oikeustoimikelpoisten ihmisten kykenevän tuottamaan. Ei paljoa puutu kulttuurimarxistien vaatimuksesta että oikean vastauksen vaatiminen matematiikassa on rasismia.

  Varmaan kuka tahansa peruskoulun nippa nappa suorittanutkin tietää että 2+2=4, mutta jo pikavippien koron lasku ja pelkästään sattumaan perustuvien rahapelien arviointi menee joko liian vaikeaksi tai ei ainakaan kiinnosta. Mielipiteenvapaus on hyvä asia, mutta se ei tarkoita sitä että äänestämällä voitaisiin päättää että 2+2=5, tai että tieteelliseen ajatteluun kykenemättömien mielipiteellä rokotuksista pitäisi olla merkitystä. En minäkään rupea selittämään pitkän linjan automekaanikolle jotain monimutkaista korjausjuttua, mutta auto on hyvin yksinkertainen härveli verrattuna ihmisen elimistön toimintaan. Kantasuomalaistenkin genomissa on sellaisia vaihteluita että lääkkeitä ei aina pystytä kehittämään niin hyviksi että toimisivat kaikilla ja ilman sivuvaikutuksia, puhumattakaan lääkkeestä jolle markkina-alue on koko maailma.

  Verrattuna satojen vuosien takaiseen aikaan ihmisen elinaikaan on vaikuttanut eniten hygienia ja ravitsemus, mutta näillä intoilukin voi mennä liian pitkälle kuten esimerkiksi 70-luvulla kun agitoitiin että kotien pitäisi olla hyvin siisti. Sitten kun pienille lapsille ei tullut altistusta normaaliin ympäristöön sinä aikana kun äidin vasta-aineet vielä suojelevat niin kaikenlaiset allergiat ja astma lisääntyivät nopeasti. Terveellisiä elämäntapoja noudattavalla ja hyvinravitsevaa ruokaa syövilläkin voi maksa tai haima poksahtaa, ja se jolla ei ole taipumusta diabetekseen voi syödä melkoista roskaruokaa sairastumatta.

  Jos korona olisi iskenyt vain vuotta tai kahta aikaisemmin, ei ylipäätänsä olisi ollut teknologiaa mRNA-rokotteiden tekoon, ja rokote siihen sairauteen johon tämä teknologia oli kehitetty toimi hyvin.

  Ehkä joskus selviää oliko Kiinalla ratkaiseva osa koronaepidemian syntymisessä, mutta se ehkä vaatii Kiinan nykyhallinnon totaalisen romahduksen. Neuvostoliiton romahdettua monet pitkään epäillyt jutut osoittautuivat oikeiksi ja joissain totuus oli vielä karmeampi kuin oli osattu kuvitella.

  • Leif

   Vastaa

   Et kuitenkaan pystynyt pitkässä kommentissasi osoittamaan yhtään epäkohtaa tekstistä saati vasta-argumenttia niihin, vaan sorruit itsekin ad hominemiin.

   • tulitikkutyttö

    Vastaa

    Kerropa minkä alan ihminen olet, niin ehkä ymmärrän kuinka saatanan paksusta rautalangasta pitää vääntää.

    Koronan ensimmäinen muotokin oli selvästi tarttuvampi kuin tavanomainen kausi-influenssa, ja osa varianteista on vielä tätäkin tarttuvampia. Tiedetään että Pfizer ym tepsivät kaikkiin nykyisin liikkeellä oleviin variantteihin, ja että teho alkaa huonota jo puolessa vuodessa. Sen takia ensimmäisen ja toisen piikin väliä on alkuperäisestä pitennetty, minulla toinen piikki tulee lähes 3 kk jälkeen ensimmäisestä ja sen jälkeenkin saatan kantaa tartuntaa mutta jos sairastun niin hyvin suurella todennäköisyydellä tulee niin lievänä että ei juuri haittaa. Kukaan ei ole väittänyt että rokote olisi täysin 100 % tepsivä, mutta jo ensimmäinen lieventää oireita huomattavasti vaikka sattuisi sairastumaan. Joillain olemassaolevilla rokotteilla teho on selvästi huonompi. Pienelle määrälle ihmisiä on tullut vakavia komplikaatioita mutta julkisuudessa on kerrottu moneen otteeseen että ihan tavallisilla pitkään myynnissä olleilla lääkkeillä vastaavia esiintyy 3–4 dekadiakin useammin.

    Useimmille jeppiksen seudun rokotevastaisillekin tuli hätä kun tuhkarokko alkoi levitä lasten keskuudessa ja rokote alkoi kelvatakin.

    Ikuisen elämän lähdettä on etsitty koko ihmiskunnan historian ajan, en odota että löytyy minun elinaikanani. Totta ihmeessä lääketeollisuus haluaa tienata rahaa, pienille kohderyhmille tehty lääke ei koskaan tuota kehityskustannuksia. Alusta asti oli selvää että koronaan ei ole kuin kaksi vaihtoehtoa, laumasuoja tai rokotus. Samoin oli selvää että jos saadaan tepsiviä rokotteita, niin teollisuusmaiden on kustannettava ne kehitysmaille tai korona jää kiertämään ja mutatoitumaan vuosiksi eteenpäin ja moni muukaan asia kuin matkailu ei palaa ennalleen.

    Täälläpäin ilmaantuvuus on hyvin olematonta, kun ei ole ollut juurikaan palanneita EM-turisteja. Kaupoissa ym en ole käyttänyt maskia noin 3 viikkoon ja saatoin käyttää samaa maskia useamman viikonkin, arvioisin että ehkä 34 osaa aikuisikäisistä käyttää edelleen marketeissa. Tiedetään että muutaman sekunnin kohtaamisissa tarttumisvaara on olematon kunhan kantaja ei yski, aivastele tai puhu kovalla äänellä.

    Ehdotan että lääketeollisuuden maailmanlaajuista salajuonta epäilevien kannattaisi verrata liikevaihtoa ja mainontaa vaikkapa lemmikkieläinten ruokabisnekseen tai kosmetiikkateollisuuden tuotteisiin. Ennen korkeaa ikää terveillä elämäntavoilla yleisesti ottaen on enemmän vaikutusta kuin lääketieteen tuotoksilla, ja halvemmaksikin tulee.

    Jos ei nyt tullut niin ehkä joskus tulee sellainen pandemia joka tekee mahdottomaksi nykyajan suuret väestökeskittymät, ei vain miljoonakaupungit vaan myös suuret slummit.

    • Nationalisti

     Vastaa

     Vaikka tuo kommentti ei minulle ollutkaan, niin nyt on pakko kommentoida tuohon väliin.
     ”Koronan ensimmäinen muotokin oli selvästi tarttuvampi”. No, eipä se kovinkaan tarttuva ollut, kun 1,5 vuoden aikana tartuntoja on aikalailla mitätön määrä ottaen huomioon kuinka ”erittäin herkästi leviävä ja paljon tappava virus” sen piti olla. Tuollaisessa ajassa erittäin herkästi leviävä virus ehtii leviämään huomattavasti suurempaan väestönosaan, varsinkin kun tämän plandemian ihan alussa meni viikkoja, ennen kuin käytännössä tehtiin mitään rajoitusten suhteen.
     Omituisesti se influenssakin käytännössä hävisi tilastoista.
     Hauskinta tuossa testaamisessa on ollut se, että pelkkä lääkärin epäilys oireiden perusteella on riittänyt kirjaamaan tuloksen positiiviseksi rekistereihin.
     Todella luotettavaa touhua…saadaan näyttämään tartuntaluvut suuremmilta ja on jotain millä edes jotenkin perustella älyttömiä toimia auktoriteettiuskovaisille kansalaisille.

     Kummallisen ”vaarallinen” tauti, kun jatkuvasti painostetaan oireettomia menemään testeihin ja hoetaan kuinka ”todella moni on sairastanut koronan oireettomana tai lähes oireettomana”.
     Tuollaiset lausunnot asiantuntijoilta pudottaa jo hyvin pohjaa tältä ”pandemialta”. Kun kuolleita ei tullut edes murto-osaa siitä alkuperäisestä arviosta, jolla kansalaisia peloiteltiin (huom. jopa liikenneonnettomuuksissa kuolleita on kirjattu koronaan liittyviksi kuolemiksi), niin sitten keskityttiin kylvämään hysteriaa väestöön tehohoitopaikkojen riittämättömyydestä, tietoinen valhe sekin, seuraava vaihe oli sairaalapaikkojen loppuminen ja sitten kun kesään mennessä tartuntojen määrä väheni, niin puhuttiin laajoista ”altistumisista”. Ihan vain siksi, että kansa ei unohda pelätä ja show saa jatko-osan.

     On todella naurettavaa syyttää jotain EM-kisaturisteja, kun samaan aikaan meillä on rajat olleet avoinna ympäri vuoden halpatyövoiman työmatkaliikenteelle, tämäkin median temppu siis meni sinulle läpi.

     Mikä hölmöintä, myönnät itse käyttäneesi samaa maskia useammankin viikon, eli sinulla ei ole mitään käsitystä edes perushygieniasta. Tarvitseeko enää ihmetellä, miksi tartunnat lähtivät huomattavaan kasvuun monissa maissa, joissa oli maskipakko.

     Usko tuohon rokotebisnekseen meni viimeistään siinä vaiheessa, kun ensin sanottiin, että ensimmäisen ja toisen annoksen pitää ehdottomasti olla samalta valmistajalta, mutta hetkeä myöhemmin sanottiinkin, että ”kyllä niitä voi keskenään sekaisin ottaa” ja mitä tulee puheisiin laumasuojasta, ensin huomattavasti matalamman rokotekattavuuden piti riittää, se nostettiinkin kertaheitolla 70 prosenttiin, sitten puhuttiin 80:n prosentin kattavuudesta ja nyt on nostettu puheisiin jo kattavuusluku 85.

     Vahva vinkki on, että pohdi näitä tämän artikkelin kirjoittajan kysymyksiä muutaman kerran läpi ihan rauhassa, äläkä sillä aikaa avaa valtamedian tiedotusvälineitä, niin kukaan ei pääse ajattelemaan ja tekemään johtopäätöksiä puolestasi.

    • Leif

     Vastaa

     Olen tekniikan alalalla, vaikkei sillä ole asian kanssa mitään tekemistä. Ulosantisi ja kielenkäyttösi perusteella, et tosin itse vaikuta ainakaan kovin vakavasti otettavalta saati asiantuntijalta. Kenenkään ei tarvitse olla lääkäreitä tai virologeja omistaakseen oikeuden päättää, mitä kehoonsa laittaa. Hyvä kun otit puheeksi tuhkarokon, johon kuoli suomessakin paljon lapsia ennen rokotetta. Lisäksi se on tiedetty lapsille vaaralliseksi tänäkin päivänä. Sen sijaan koronaan ei ole kuollut yhtään lasta suomessa. Ja kuitenkin tuhkarokkorokotteesta VOI tänäkin päivänä KIELTÄYTYÄ, sen sijaan koronarokotetta manipuloidaan ottamaan. Joissakin maissa jopa työpaikan menettämisen uhalla. Minulle on ihan sama, jos joku haluaa rokotteen ottaa, mutta ihmisillä on oikeus päättää ottaako hätäisesti tehtyä rokotetta tautiin, jonka tiedetään olevan vaarallinen vain monisairaille ikäihmisille. Lisäksi tämän rokotteen pitkäaikaisvaikutuksia ei kukaan tiedä. Siinä vaiheessa kun ihmisen oikeus päättää omasta kehostaan ulkoistetaan viranomaisille, olemme matkalla kohti tyranniaa. Pitää muistaa, että lääketiede on yhtenään kehittyvä tieteenala, missä asiantuntijoilla ei ole yhtenevää näkemystä edes tästä taudista tai rokotteesta. Ihmiskehosta tiedetään loppupeleissä hyvin vähän. On lisäksi vaikea vertailla influenssan ja koronan tilastoja, koska otos on vinoutunut. Ei ennen koronaa ihmisiä patistettu oireettomina tai pienen nuhan takia testattavaksi.

     • Plääh

      Kaikki sairastivat ennen vanhaan lapsena tuhkarokon. Myös minä. Nimenomaan silloin, kun sen sairastavat kaikki, se ei ole vaarallinen juuri kenellekään

  • Nationalisti

   Vastaa

   Aikamoista turhaa jargoniaa kommenttisi sisälsi, mutta ei yhtäkään kohtaa itse asiasta. Et missään kohtaa kyennyt osoittamaan, että mikä siitä koronasta nyt niin vaarallisen tekee tai kiistämään jutun artikkelin kirjoittajan ja muiden kommentoijien tekemiä havaintoja ja pohdintoja.
   Tuo on käytännössä sama asia kuin alat huutelemaan jollekin ”disinformaationlevittäjä”, mutta et kuitenkaan osoita mikä sitä ”disinformaatiota” sitten oli.

   Keskityit lähinnä muiden kommentoijien arvosteluun, koska heidän tekemänsä tutkimustieto ei sovi sinun agendaasi ja koronauskovaisuuteen.
   Ymmärrän kyllä, miksi et välttämättä halua itsenäisesti miettiä näitä juttuja, väärässä olemisen myöntäminen itselleen on haasteellista, toisille jopa mahdotonta.

   • tulitikkutyttö

    Vastaa

    Korona, varsinkin uudemmat variantit leviämisnopeuden suhteen, on selvästi vaarallisempi (sanoisin että ainakin 10-kertaisesti) kuin tavanomaiset kausi-influenssat. Suurin osa kuolleista on huonokuntoisia ja monisairaita, nyt laitetaan teholle sellaisiakin vanhoja ihmisiä joille normaalisti keuhkokuume on ollut viimeinen niitti ja on jätetty hoitamatta kun ennuste on kuitenkin huono. Mutta myös nuoria sairastuu vakavasti, ja niin on sairastunut influenssaankin. Belgiassa oli jossain vaiheessa Euroopan huonoin tautitilanne ja selitys oli että siellä on väestössä suurin osa mamuja jotka asuvat ahtaasti ja usein perhekunnittain. Ilman rokotetta korona leviäisi joka tapauksessa kaikkialle ja lauma-immuniteetin myötä se lakkaisi olemasta merkitsevä ongelma jos joku variantti ei pyyhkäisisi koko ihmiskuntaa, mutta ainakin kymmeniä miljoonia ihmisiä kuolisi ennenaikaisesti mikä sinänsä olisi maapallon kantokyvyn kannalta hyvä.

    Uuden Seelannin toimintaa pidetään esimerkillisenä. Kaukana muista olevalle saarivaltiolle se on ollut mahdollinen ratkaisu mutta kalliiksi on käynyt kun julkinen velka on kasvanut v. 2021 50 % ja jatkaa nopeaa kasvuaan. Montako vuotta maa voi olla nykyisen kaltaisessa eristyksessä?

    Onko rokotevastaisia useampaa lahkoa niin että koronarokotetta vastustavat kuitenkin hyväksyvät entisajan normaaleihin lastentauteihin (tuhkarokko ym) nykyään annettavat rokotteet. Entä polio- tai influenssarokote? Kansa- ja keskikouluaikana koko koulu sairasti tuhkarokot ym, enkä koskaan kuullut kenestäkään joka olisi kuollut tai tullut vaikeita jälkitauteja, mutta kuitenkin maan mittakaavassa rokote on erittäin hyödyllinen. Liekö sikainfluenssrokote ollut ainoa joista on tullut vakavia komplikaatioita, mutta monelleko on oikeasti tullut?

    En ole koskaan ottanut influenssarokotetta enkä ole huomannut että minulla olisi ollut influenssa, normaalielämän kohtuullista altistusta ympäristölle pidän tavalliselle ihmiselle helpoimpana ja ihan hyvänä vaihtoehtona, mutta ilman muuta ottaisin kaukomaille matkaillessa malaria- ym rokotteet.

    Tuollaisista Chem Trail-lennoista en ole kuullutkaan. Onkohan joku vaan kääntänyt jotain uutista sanakirjan avulla, vai ottanut jotain vähän liikaa?

    • Nationalisti

     Vastaa

     Hei, aina tulee ”uusi variantti”, jolla tätä teatteria saadaan pitkitettyä ja kansaa vedätettyä, muistat varmaan nämä ”Britti‑, Intia- ja Brasiliavariantit”? Mikä niitä yhdisti? Aina tiedettiin kansalle kertoa kuinka ”juuri tämä variantti leviää entistä herkemmin ja on aiempia tappavampi” ja ”nyt ei missään tapauksessa saa alkaa purkamaan rajoituksia”. Nyt on alettu puhumaan ”deltavariantista”, se on ehkä helpompi esittää kansalle, koska siinä ei ole suoraan minkään maan nimeä, johan tyhmempikin saattaisi jossain kohtaa kysellä, että mitä tulee ”portugali‑, Japani‑, ja Kreikkavariantin” jälkeen? Mihinkäs muuten se suomalainen variantti katosi? Otsikoihin sekin saatiin, mutta siitä oltiin sen jälkeen aika hiljaa…
     Mistään laumasuojasta puhumiseen ei kannata edes lähteä, virusta vastaan kun mitään ”laumasuojaa” on käytännössä mahdoton saavuttaa. Jo aiemmin tiesin kertoa, että kohta viranomaiset kertoo kansalle näin: ”rokotteet eivät välttämättä toimi niin hyvin uusia variantteja vastaan” ja sanoin samalla, että kohta lobataan kolmatta ja neljättä koronapiikkiä.
     Kuinkas kävikään? Katso uutisotsikot, Suomessa puhutaan kolmannesta piikistä ja Ruotsissa jo neljännestä. En ole yllättynyt.
     Seuraavaa ”alfadeltagamma”-varianttia odotellessa, niin saadaan taas vähän lisää pelkoa kansaan ja pienyrittäjiä kuritettua.

  • Nimetön

   Vastaa

   ”Jos korona olisi iskenyt vain vuotta tai kahta aikaisemmin, ei ylipäätänsä olisi ollut teknologiaa mRNA-rokotteiden tekoon, ja rokote siihen sairauteen johon tämä teknologia oli kehitetty toimi hyvin. ”

   Ollaanpas me todella onnekkaita, kun korona ei ehtinyt iskeä ennen rokotetta 🙂 muutenhan me oltaisiin kusessa 🙂

   • tulitikkutyttö

    Vastaa

    On myös muunlaisia korona-rokotteita, mutta ne eivät ole niin tehokkaita eikä niitä pystytä muuntamaan niin nopeasti kuin mRNA-rokotteita.

    • Nimetön

     Vastaa

     On muuten ihan virallistenkin tahojen hyväksymä selitys, että korona lähti liikkeelle laboratoriosta.

     Sen jälkeen, kun rokotetekniikka oli kehitetty kuntoon.

 • sotatila

  Vastaa

  Ei ole mitään pandemiaa!

  On vain feikkipandemia ihmisten korvien välissä ja globaali poliisivaltio. 

  Näille koronauskovaisille tulee piikki ohimoon ja pölvästit sanovat nam! Kun kolmas, neljäs, viides…kymmenes rokote on otettu ei taida aivot enää toimia.

  Terveysviranomaiset tuomiolle!

 • Orwi

  Vastaa

  Gates ja kumppanit tietävät maapallon tilasta jotain mitä me kansalaiset emme. Kiire vähentää porukkaa maapallolla, kakkos piikki sen parhaiten tekee tappamalla ja tekemällä ihmisistä ”hedelmättömiä” mRNA rokote leviää munasarjoihin naisilla ja minne miehillä? Nanoteknologiaa muistaakseni rokote sisälsi ja piti jäädä pistos kohtaan mutta kas kummaa kun leviääkin kaikkialle elimiin ihmisessä. Telegramin puolella hyviä kanavia tutkimus tiedolle mm. Mrna death toll ja covid victims.

  • The Real State

   Vastaa

   Mitä enemmän valtaa sitä enemmän korruptiota.

   Koronalla ei ole mitään tekemistä kapitalismin kanssa vaan valtiomafian.

   Lehtien päätoimittajatkaan eivät valikoi juttuja mainosrahojen vaan valtion propagandan mukaan.

 • Paul Anderson

  Vastaa

  Edellä olemme saaneet lukea hyvin johdonmukaisia ja perusteltuja kirjoituksia läntistenkin ns. sivistysvaltioiden harkitusta alasajosta ja suoranaisesta gangsterismista/vihasta noiden piikitysten avulla. ‑Jokaisen yksilön on lupa arvioida millaisia ihmisiä on hakeutunut mukaan tuohon globalistien pahuudella operointiin. ‑Eikä tuossa murhapiikityksessä ole vielä kaikki, saamme katsella taivaalle kun säiliökoneet levittää lentotuhkaa (Chem trail) kaikkien suurimpien asutuskeskusten yläpuolella säännöllisesti ? Tämän operoinnin tuhovaikutuksista koko infraan ovat kirjoittaneet akateemisesti pätevät tutkijat ? ‑Tässä on kaksoisstandartia kerrakseen kun väestöä varoitetaan samaan aikaan eri puolilla maailmaa tupakoinnin vaaroista ja sen jopa käyttökielloista ja haittaamisesta korkean verotuksen avulla ‑En itse polta mutta en sen vuoksi estä muita tupakoimasta. ‑Mitä ajattelevat lentäjät jotka lähes päivittäin tyhjentävät noita myrkkylastejaan ihmisten ja kaiken maasta ja vesistöistä otettavan päälle ? ‑Ovatko he muiden mukana kanssasyyllisiä rikoksista ihmiskuntaa vastaan ? ‑Sillä ei voi puolustautua että toteutti vain annettuja käskyjä. ‑Tässä nyt otantoja vain suuresta kokonaisuudesta missä ajassa elämme. ‑Ihmetteletkö sitä että vain pienet salaseuraiset piirit ovat tämän kaiken takana ja joku esim. muutaman yksilön perustama WEF saa röyhkeästi julistaa maailmalle ”Näin me toimimme” ‑pysyen samaan aikaan koskemattomana ?

 • GLGL

  Vastaa

  Tulitikkutyttö: ”äänestämällä voitaisiin päättää että 2+2=5,”

  Tämmöinen nippanappa peruskoulun käynyt väittäisi, että kyllä se 2+2 voi olla 5. Sen sijaan 2.0+2.0 ei voi olla 5.

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  Nationalisti: omiani ovat maskiin muutaman kerran viikossa lyhyellä kauppa- ym reissulla päätyneet pöpöt, ja maskiahan voi myös pestä. Missään vaiheessa ei ole ollut tarvetta yskiä, aivastella tms maski päässä eikä kailottaa kovalla äänellä. Hoida vaan omaa perushygieniaasi.

  Tuhkarokolle laumasuoja vaatii 95 %, se oli katkera kalkki monelle suomenruotsalaisella alueella asustavalle rokotevastaiselle.

  Samat toimenpiteet kuin koronan suhteen tepsivät myös influenssaan, sen immuniteetti on nyt huonontunut normaalista. Jos/kun jossain vaiheessa päästään koronasta eroon, niin muutamaksi vuodeksi etenkin suuren kuolleisuuden maissa kuolleisuus laskee.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Vaikutat olevan niin kovin huolissasi tästä ”epidemiatilanteesta”, mutta silti käytät saastaista maskia viikko tolkulla, tuo riittää kertomaan hyvin paljon siitä logiikasta, jonka omistat tämän asian suhteen.
   En edes ymmärrä mitä jotkut kuvittelee käyttäessään maskia tai visiiriä, pelkästään uloshengityksellä ne virukset eivät kuule ihan hirveästi leviä ja visiirillä nyt on jo ihan omanlaisensa huumoriarvo, viruksethan ei tietenkään pysty muovinpalaa mitenkään kiertämään, heh.. Likaisen maskin kanssa oikein halutaan kulkea ja hengittää sellaista ilmaa, jota ihmisen ei kuulu hengittää pidempiä aikoja. Sitten nämä samat ihmiset valittelee jatkuvia päänsärkyjä, heikkoa oloa, iho-ongelmia, hapenpuutetta jne… Ihan oma vika, joten turha valittaa.

   Jos hallitus suosittaisi punaista pellenenää kansalaisille ja toteaisi vakuuttavalla äänellä, että ”uskomme tämän suojaavan koronan herkästi leviävältä variantilta), niin eiköhän kohta ole pellenenien myyntiluvut ainakin jonkin verran kasvussa.

   ” Jos/kun jossain vaiheessa päästään koronasta eroon, niin muutamaksi vuodeksi etenkin suuren kuolleisuuden maissa kuolleisuus laskee.”

   Kun katsot yleisesti ottaen tilastoista vuosikuolleisuutta, niin eipä niissä oikeastaan poikkeavuuksia ole.
   Eiköhän lähitulevaisuudessa se kuolleisuus monissa maissa ennemminkin kasva suhteessa syntyvyyteen, kun väestö ikääntyy ja syntyvyys ei ole varsinkaan useissa Euroopan maissa oikein sillä tasolla mitä se on ennen ollut. Ellei nyt jotain pientä ihmettä tapahdu ja syntyvyys lähtisikin nousukiitoon.

   • tulitikkutyttö

    Vastaa

    Käytin maskia koronanatsien takia. Jossain Etelä-Suomen isomman kaupungin keskustassa asuessa olisin ollut huolestuneempi tartunnoista, ja lähipiirissä ei ole ollut esim. viimeisen reilun vuoden aikana ulkomailta tulleita telakkatyöntekijöitä tai vaihto-opiskelijoita. Onko sinulla kenties ammattipätevyyttä arvioida satunnaisesti käytetyn maskin saastaisuutta verrattuna normaaleihin elinympäristössä esiintyviin pöpöihin?

    Eipä juuri auttanut Saksassa viime talvena olleet hyvin tiukat koronaan liittyvät määräykset, ja aika happamasti on myönnetty että joissain väkirikkaissa maissa on saavutettu laumasuoja ja että ilmeisesti lähes kaikilla on ollut jonkinasteinen tartunta vaikka virallisia diagnooseja on ollut vähän.

    • Nationalisti

     Vastaa

     Eli annoit muiden ihmisten asettaman sosiaalisen paineen vaikuttaa itseesi, lähinnä säälittää.

     Kyllä minulta ihan tarpeeksi löytyy pätevyyttä kertomaan, että jos samaa maskia käyttää viikkotolkulla, niin siitä on hygienia kaukana. Maskiuskovaisilta tuppaa helposti unohtumaan, että on jännä, kun Suomen viranomaiset eivät ole vieläkään tulleet julki minkään tutkimuksen kanssa, mikä todistaisi niiden maskien oikeasti toimivan. Tutkimustuloksin maskisuositusta ei perusteltu, vaan maskisuositus annettiin poliittisen päätöksen seurauksena, eli kärjistäen se on aivan sama kuin oltaisiin tehty poliittinen päätös ja sanottu pellenenien suojaavan loistavasti.

     Hienoa kun otit Saksan puheeksi, mites niiden tartuntojen kävi, kun asettivat maskipakon. Siinä sinulle mietittävää.

     • tulitikkutyttö

      Niin minultakin. Luepa tarkemmin niin voit päätellä montako minuuttia/vuorokausi se on ollut käytössä.

      Saksan isoissa kaupungeissa väestöntiheys ja ihmistiheys keskustojen kaduilla on melko eri luokkaa kuin täälläpäin, eikä maskipakolla tautia ainakaan saatu katoamaan, ehkä kuitenkin rajoitti leviämistä. Maahanmuuttajatalouksissa asuu enemmän usean sukupolven ihmisiä, joten tartunnat nuoremmilta ovat todennäköisempiä kuin yleensä.

      Pidän siis koronarokotuksia aiheellisina verrattuna influenssarokotukseen, minulla ei ole epäluuloja mRNA-teknologiaa kohtaan ja pidän kohtuullista ympäristön ”rasitusta” oleellisena vastustuskyvyn yllä pysymisessä.

      Kyllähän räkälimppi ja roiskeet jäävät maskiin ja sitä myöten tartunnan todennäköisyys vähenee, olipa kyseessä mikä tahansa pisaratartunta. Minun maskeihini ei tällaista ”sattumaa” ole tullut.

     • Nationalisti

      Tulitikkutyttö, siis sinulla ei ole epäilyksiä mRNA-rokotetta kohtaan?
      Kyseessähän on rokote, jonka käytöstä ihmisissä ei ole minkäänlaista pitkänajan (eikä oikeastaan lyhyenkään ajan) näyttöä, tuo koko homma vaikuttaa olevan kauheassa kiireessä rahankiilto silmissä kehitelty ja kun tätä ”pandemiaa” on tässä nyt seuraillut, niin ei rokotteille edes ole minkäänlaista tarvetta. Ei mikään pandemia tarvitse taakseen tällaista lobbausta, pelottelua, kiristystä ja uhkailua, se on täysin selvää.

      ”Ehkä kuitenkin rajoitti leviämistä”
      Et nyt ihan tainnut ymmärtää, mitä sanoin tartuntojen kasvusta liittyen maskipakkoon…

      Maski tulisi vaihtaa jokaisen käyttökerran jälkeen, sillä ei ole mitään merkitystä montako minuuttia sinä sitä pidät, koska et kaupassa kykene sitä hygieenisesti poistamaan kasvoiltasi ja vielä säilyttämään hygieenisesti sitä.
      Mitä tulee pisaroihin, niin ei kai kukaan ole käskinyt räkimään ympäriinsä, joten ei sille maskille ole mitään käyttötarkoitusta, toivon ettet sinä tai kukaan muukaan ennen tätä ”pandemiaa” pärskinyt avoimesti menemään pitkin ruokakauppojen käytäviä.
      Maskia käyttämällä saat kyllä niitä haittoja itsellesi, hyötyjä on kovin hankala löytää edes minkään tutkimuksen perusteella perus kansalaisen maskin käytöstä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä show saa entistä kovempia piirteitä:
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/0be2666b-5d9e-4dbd-95e4-e6b9a019432e

  Toivottavasti kansa ei alistu tuon tyypin sairaalloisiin suunnitelmiin.

 • Ilmari

  Vastaa

  Olen saanut jo kaksi rokotetta ja yhä hengissä. Hienoa kun nyt pääsee kaikkialle Eurooppaan vain näyttämällä EU-rokotustodistuksen!

  • Nimetön

   Vastaa

   Pääsisit sinne käymällä testissä. Kuinka kauan luulet, että kaksi piikkiä on voimassa, koska vanhat eivät toimi variantteihin? Nyt jo puhutaan kolmannesta piikistä. Palaatko parin vuoden päästä kertomaan että kaikki kahdeksan piikkiä saatu, ja pääset matkustamaan, joten hyvä asia?

  • Nationalisti

   Vastaa

   Sinä olet kyllä malliesimerkki kiltistä lampaasta. Tuotahan valtaeliitti halusikin, kiristää kansalaisia matkustamisella, jotta mahdollisimman moni ottaisi rokotteen.
   Voi kuule, vaikka sitä rokotetta ei olisi ottanut kukaan, niin kyllä ne ovet sille matkailulle olisi auennut ennemmin tai myöhemmin.

   Ironista, että kuvittelet nyt nauttivasi jostain vapaudesta, vaikka toimit juuri niin kuin globalistit tahtovat.
   Välillä mietin, että trollaako Ilmari huvikseen, onko jonkun ihmisen älykkyys oikeasti tuolla tasolla vai mistä tuossa on kyse..

 • Ilmari

  Vastaa

  Testissä käyminen maksaa. Ja miksi ihmeessä kävisin testissä, kun minut on rokotettu? Jos myöhemmin tarvitaan uusia rokotuksia, otan tietysti nekin.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Näin se lobbaus alkaa rokotteen tekemisestä pakolliseksi myös Suomessa, ”vielä” ei ole pakollista:
  https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/2ac5c0ef-895d-4f05-952d-e5d651f53c1a

  Tätä hommaa pyörittää tyrannimainen mafia, joka koostuu viranomaisista, politiikoista ja näistä ”asiantuntijoista”.

 • Plääh

  Vastaa

  Heh. Korona siis iski heti, kun oli saatu suunniteltua ja oli mahdollisuus tehä nuo uudentyyppiset rokotteet. No virushan laskettiin liikkeelle ja jo ennen tautitapauksoia vielä simuloitiin maailman vaikuttajien kanssa Gatsein ja co:n johdossa kaikki, mitä toimenpiteitä nyt sitten eri maat suorittavat (em. tahojen määräyksestä)

  • tulitikkutyttö

   Vastaa

   On muitakin kuin mRNA-koronarokotteita ja ovat yleisesti käytössä Euroopassakin.

   • Plääh

    Vastaa

    Ja niistä saa syövän 10–20 vuodessa tai aiemmin. + muuta niistä mömmöistä jotka ovat lisäaineina

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi