Radikaali arkisto: Eugeniikkaa!

Partisaanin Radikaali arkisto -nimisessä artikkelisarjassa julkaistaan ajattomia kansallisradikaaleja tekstejä viime vuosikymmeniltä Suomen eri vastamedioista. Artikkelisarjan tavoite on lisätä kansallismielisen yleisön syvällistä ymmärrystä ideologisista ja poliittisista kysymyksistä.

Radikaali arkisto

Hiljattain ystäväni kävi mielenkiintoisen keskustelun paikallisen vasemmistoaktiivin kanssa. Kun rupattelu siirtyi muinaiseen Spartaan ja spartalaisten rakkauteen rotuhygieniaa kohtaan, veti punakone maton ystävän jalkojen alta. Tai niin hän ilmeisesti uskoi tekevänsä. On kuulemma mahdotonta puhua spartalaisesta eugeniikasta, sillä koko termi keksittiin vasta 1800-luvun lopulla. Rotuhygienian ja rasismin sijaan spartalaiset valtarakenteet olikin pystytetty ilmeisesti kansallisbolševismin aatteelliselle perustalle. Hämmentävää.

Tämä ei toki ollut ensimmäinen kerta, kun marxistinen ajattelija pyrkii kirjoittamaan rotuajattelun historiaa uusiksi. Tutustuipa sitten nuorille suunnattuun, kouluissa jaettavaan antirasistiseen materiaaliin tai vastavirtaan uivien vasemmistolaisten vaihtoehtomedioiden julkaisuihin, ei samaan perusvalheeseen voi olla törmäämättä. Marxilainen ajattelu roikkuu kynsin ja hampain aatteellisessa oljenkorressa, jonka mukaan rotuajattelu ja biologinen ihmiskuva eivät itse asiassa ole koskaan kuuluneet ihmisyyteen. Marxistit väittävät silmät loistaen, että ennen valkoisten eurooppalaisten pirullisia töitä, kuten kolonialismia ja mustien orjuuttamista, kansat eivät jakaneet ihmisiä perinnöllisin perustein ”meihin” ja ”muihin”. Heidän mielestään siis koko rotuajattelu ja oletus siitä, että rotua voisi jalostaa valvotulla perhepolitiikalla, ovat vain muhkeita valheita, joilla valkoisten valta-asema muiden kansojen riistäjinä pyritään oikeuttamaan. Vaikka spartalaiset kelpuuttivat fyysisesti vain kauneimmat ja vahvimmat kansalaisiksi ja vaikkeivät he tahtoneet sekoittua vieraiden kansojen kanssa, ei kyse ollutkaan marxilaislogiikalla rotuajattelusta.

Rasisminvastustajat uskovat siis, että ennen valistuksen aikaa, modernia biologista tutkimusta ja valkoisten tutkimusmatkoja maailman ääriin ihmismielissä vallitsi jonkinlainen moraalinen kulta-aika, jota eivät varjostaneet syrjinnän ja perinnöllisyyteen perustuvan ihmiskuvan haamut. Koska perustelut väitteelle ovat vähintäänkin ongelmalliset, herää kysymys, mistä asennevamma versoaa? Miksi vasemmisto karttaa rotuhygieenistä ajattelua kuin persialaiset hopliittien keihäitä?

Eugeniikka tarkoittaa lyhyesti sitä, että ihminen ottaa evoluution ohjakset käsiinsä. Eugeniikka on biologian ja perinnöllisyyden lait huomioivaa väestöpolitiikkaa, joka pyrkii karsimaan yhteisöstä esimerkiksi sairauksia, matalaa älykkyyttä, mielenterveyshäiriöitä ja epäedullisia luonteenpiirteitä aiheuttavia perintötekijöitä. Tämä tehdään esimerkiksi rajoittamalla perinnöllisesti sairaiden mahdollisuuksia lisääntyä. Joissain tapauksissa se voi merkitä epäkelvon ja muille vaarallisen aineksen eristämistä yhteiskunnasta kokonaan. Eugeniikan vaikutukset eivät ole uskonasioita, sillä geenit vaikuttavat todistetusti ihmisen fyysisten ominaisuuksien lisäksi hänen mieleensä ja ajatteluun. Vaikka eugeniikka määriteltiin tieteellisesti vasta 1883, ovat ihmiset aina tienneet, että lapset tulevat vanhempiinsa, ja että esimerkiksi vaikeasti vammaisten ei tulisi perustaa perhettä.

Vielä nykyäänkin Suomen laki mahdollistaa mielisairaalassa olevan naisen pakkosterilisoinnin. Ennen 1950-lukua rotuhygienialla, avioliittojen säännöstelyllä ja perinnöllisesti sairaiden pakkosterilisaatioilla oli länsimaissa huomattava tuki niin oikealla, vasemmalla kuin kansallismielisten keskuudessa. Sitä kannattivat niin valkoiset kuin juutalaisetkin. Esimerkiksi tunnettu juutalainen anarkofeministi (!) Emma Goldman pidätettiin moraalittomasta käytöksestä levitettyään englannin- ja jiddišinkielistä pamflettia, jonka mukaan vähäosaisten ei tulisi lisääntyä. Eugeniikkaa tutkineiden historioitsijoiden mukaan rotuhygienian siivet katkaistiinkin toisen maailmansodan jälkeen siksi, että siitä oli tullut synonyymi hitleriläisyyden kanssa. Koska valtapolitiikan painopiste oli siirtynyt Israelin nuoreen valtioon ja sionistiseen Yhdysvaltoihin, oli kaikki ajattelu, joka potentiaalisesti ruokki valkoista kansallismielisyyttä ja juutalaisvastaisuutta, revittävä juurineen länsimaista. Holokaustiteollisuus toisin sanoen tappoi eugeniikan. On vaikeaa välttää ajatusta, että luultavimmin monet piinkovat sionistitkin totesivat myöhemmin, että rotuhygieniakiellon myötä lapsi heitettiin pesuveden mukana. Kuuluuhan juutalaisten oma historia parhaisiin esimerkkeihin perintötekijöiden merkityksestä kansan menestykselle. Juutalaiset saavat kiittää nykyisestä taloudellisesta ja maailmanpoliittisesta asemastaan perinnöllistä älykkyyttään, joka on puolestaan heidän haasteellisen historiansa perua. Koska juutalaiset ovat aina olleet inhon ja vainon kohteita, on valinta suosinut juutalaisyhteisöjen älykkäimpiä ja neuvokkaimpia yksilöitä. Nykyjuutalaiset ovatkin niiden jälkeläisiä, jotka onnistuivat keinottelemaan itsensä turvaan samalla, kun perheiden hitaat ja heikkolahjaiset yksilöt kokivat karvaan kohtalon.

Historia todistaa, että vahvoja ja älykkäitä yksilöitä suosivat kansat selviävät ja menestyvät. Millainen esimerkiksi meidän sukupolvemme jo olisi, jos 1920-luvulla alkaneet väestölliset ohjelmat olisivat kyenneet tehokkaasti ja keskeyttämättä karsimaan vaikeimpia kansantauteja ja edesauttamaan älyllisesti ja ruumiillisesti etevimpien syntyvyyttä? Millainen Suomi olisi vaikkapa 50 vuoden päästä?

Eugeniikka Geeniperimä Kotimaa Radikaali arkisto Rotu Tiede & luonto

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pekka

  Vastaa

  Suomen väestöpohja on valitettavan pieni ja ongelmana on suomalaisten kateus ja kyvyttömyys toimia yhdessä yhteisen päämäärän hyväksi. Jokainen henkilö joka on muita kyvykkäämpi joutuu heti muiden kateellisten hyökkäysten kohteeksi ja hänet pudotetaan asemastaan.

  Lapuan liike oli loistava esimerkki oikeasta suuntauksesta, mutta erityisesti kenraali Kurt Martti Wallenius sai kokea karvaalla tavalla suomalaisen yhetiskunnan vihan. Asemansa menettäminen oli vain yksi seikka, koskaan ei tämä Lapin sodan voittaja saanut ansaitsemaansa kunniaa!

  • Jns. Man

   Vastaa

   Suomen väestön määrä on pieni, mutta geenipooli laaja. Se on laajempi kuin esim. Ruotsalaisilla tai monilla muilla Euroopan kansoilla. Vaikka kaikki muut ihmiset katoaisivat Maailmasta, paitsi kanta eli aitosuomalaiset, saisi meistä aikaan terveen, uuden ihmiskunnan.

  • Parannetaan ÄO:ta

   Vastaa

   Ehkä juuri tästä syystä Saksassa aikoinaan lehtolapset olivat yleisesti hyväksyttyjä. Lehtolasten kautta älykäät henkilöt (siis upseerit) saivat siirrettyä geeniperimänsä eteenpäin henkilöille, joita uhkasi kastraatio.

   USA halusi sodan jälkeen kastroida kaikki saksalaiset naiset ja siinä oltiin koko rodun selviämisestä kyseessä. Edes 6+0+0+0+0+0+0 ei olisi ollut mitään tuon rinnalla.

   Suomessakin on paljon älykkäitä henkilöitä jotka eivät pääse jatkamaan verilinjaansa ja sitäkautta vahvistamaan yhteiskuntaamme. Sen sijaan naistennaurattajat ja petturit ovat ne jotka levittävät DNA:taan mahdollisimman laajalle ja madollisimman nopeasti. Mikä ei ole suotavaa tulevaisuuden kannalta.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Minua niin huvittaa tässä nykyajassa se että mikä ennen oli ”vesi on märkää”-tasoinen itsestäänselvyys; on tänään radikaalia, äärioikeistolaista, rasistista, vaarallista ja ties mitä!

  Historian uudelleen kuvittelu on ollut jo pitempään muotia. Kirjoja ja elokuviakin on tehty aiheesta. Näissä kuvitelmissa vaihtoehtohistoria on aina hirvittävä dystopia. Kysymys kuuluukin että olisiko mahdollista että tämä toteutunut historia olisikin itse asiassa kaikkein PAHIN PAINAJAINEN mikä olisi voinut toteutua?

  Ainakin maapallon VÄESTÖMÄÄRÄN kohdalla on toteutunut PAHIN MAHDOLLINEN!

 • Saatanan synagooga

  Vastaa

  Jutikat ovat pahimpia rasisteja ja se on näkynyt niiden toiminnassa läpi vuosisatojen. Kuvittelevat olevansa jumalia maan päällä ja että niillä olisi joki ylivertainen juutalainen rotu mikä on puhdasta roskaa. Nyt ovat valtansa huipulla ja aivan avoimesti sanovat tuhoavansa kaikki gojimit oman ylivertaisen rotunsa tieltä. Tätä myös toteuttavat käytännössä niin ryöstämässään israelissa kuin euroopassakin, monella tavalla.

  • Juutalaisten apartheid

   Vastaa

   Näinpä. Ne kun harrastaa rasismia muita rotuja vastaan eivätkä pidä puoli/varttijuutalaisia eläimiä kummempana, niin se on ”puolustusta” eikä kukaan suutu niiden aparheidille. Koitappa kristittynä vaikka muuttaa israeliin. Tiedät hetken päästä olevasi väärän värinen ja väärään verilinjaan kuuluva.

 • Kahen kilon siika

  Vastaa

  Tuo väite juutalaisten korkeasta älykkyydestä ei pidä paikkaansa. Euroopassa millään juutalaisväestöllä ei ole todettu olevan kantaväestöä korkeampaa ÄO:ta, ja Yhdysvaltain Askenazi-juutalaisten älykkyystutkimuksissa vain muutamassa on saatu 112 tai 115 kun samanaikaisesti samaa ryhmää tutkivat toiset tutkimukset saavat 100 ÄO:ta. Tutkimuksissa, joissa on vedetty johtopäätös Yhdysvaltain juutalaisten 115 ÄO:sta on tosiasiassa tutkittu lahjakkaiden koulujen lapsia, joista pieni osa on juutalaisia, ja vedetty johtopäätös että tämän normaalin koulun ÄO:n ja lahjakkaiden koulun ÄO:n ero kuvastaisi juutalaisten ja muiden älykkyys eroa. Eli johtopäätös on harhaanjohtava.

  Leather Apron Club-niminen Youtube-kanava on tehnyt tästä hyvän videon jota suosittelen katsomaan. Väite juutalaisten ylivertaisesta älykkyydestä on tosiasiassa vain keino selittää juutalaisten yliedustusta poliittisissa viroissa, päättävissä asemissa ja media näkyvyydessä.

  https://www.youtube.com/watch?v=stLCurXu0fc&t=13s

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi