Radikaali arkisto: Kuka toi muslimit Eurooppaan?

Partisaanin Radikaali arkisto -nimisessä artikkelisarjassa julkaistaan ajattomia kansallisradikaaleja tekstejä viime vuosikymmeniltä Suomen eri vastamedioista. Artikkelisarjan tavoite on lisätä kansallismielisen yleisön syvällistä ymmärrystä ideologisista ja poliittisista kysymyksistä.

Radikaali arkisto

Islamistinen mielenosoitus Lontoossa vuonna 2006.

Juutalaisten ja muslimien väleistä liikkuu paljon väärää tietoa. Tämä artikkeli vuodelta 2017 oikaisee julkeimpia suomisionistien väitteitä, joiden mukaan juutalaiset olisivat jotenkin Eurooppaan kohdistuvaa islamisaatiota vastaan. Harva tietää, että juutalaiset liikemiehet ovat hyvää pataa jihadistivaltioiden, kuten Bahrainin, Omanin ja Qatarin kanssa. Syyrian sodassa Israel tukee ääri-islamistisia terroristijärjestöjä, kuten Isisiä ja al-Nusran rintamaa. Maahanmuuttovastaisen liikkeen on ymmärrettävä, etteivät monikulttuuriset raiskaukset, maahanmuuttajien valtaamat No-go-alueet tai shariapoliisit ole ongelmien lähde vaan pinnallisin oire.

***

Kuka toi muslimit Eurooppaan? Ketkä tekivät “monikulttuurisuuden” ääri-ideologiasta valtavirtaa toisen maailmansodan jälkeen? Kuka rahoittaa väestömassojen liikkeitä, lobbaa tiukempien sananvapauslakien puolesta ja pakottaa Euroopan hallitukset hyökkäämään kansallismielisiä vastaan?

Tiesitkö, että:

Julkinen keskustelu valkoisten kansanmurhan taustoista lisääntyikin hetkeksi, kun Sorosin Open Society ‑painostusjärjestön salaiset sähköpostit vuodettiin viime syksynä. Niistä selvisi, että juutalaismiljardööri rahoittaa paitsi elintasopakolaisten tuomista Eurooppaan myös “rasismia” ja “nationalismia” vastustavia puolueita, medioja ja aktivistijärjestöjä. Sorosin raha virtaa siirtolaiskriisin jokaisessa käänteessä.

Sorosin ohella pakkomonikulttuurisuutta ajaa erityisellä tarmolla Juutalaisten maailmankongressi (World Jewish Congress, WJC). Järjestö on tehnyt kaikkensa, jotteivät maahanmuuttovastaiset ja perinteisten arvojen nimiin vannovat liikkeet nousisi ympäri Eurooppaa.

WJC kertoo edustavansa eri puolilla maailmaa sijaitsevia juutalaisyhteisöjä. Kansainvälinen lobbausjärjestö sekaantuu ainutlaatuisella röyhkeydellä kansallisvaltioiden politiikkaan yrittäessään murskata kaikki yksilöt ja liikkeet, joita se pitää “rasistisina”, “nationalistisina”, “pankkivastaisina”, “islamofobisina”, “homofobisina” tai “antisemitistisinä”.

Vuonna 2013 WJC painosti Kreikan hallitusta vangitsemaan Euroopan vahvimman ja kompromissittomimman kansallismielisen suurpuolueen Kultaisen aamunkoiton johtavat poliitikot. Pidätykset alkoivat alle viikko sen jälkeen kun WJC oli esittänyt Kreikalle uhkavaatimuksen, jossa juutalaisjärjestö vaati Kultaisen aamunkoiton hävittämistä. WJC määräsi Kreikkaa myös säätämään tiukat “viharikoslait” (eli ajatusrikoslait) “maahanmuuttajien” ja “etnisten vähemmistöjen” koskemattomuuden takaamiseksi!

“Me juutalaiset tiedämme, millaista on olla pakolainen”

Kun WJC näki, että Kreikka teki pian työtä käskettyä, on järjestön röyhkeys vain lisääntynyt. Vaikka pakolaiskriisin synnyttämä raiskausaalto on herättänyt esimerkiksi Saksassa kovaa vastarintaa, on WJC vaatinut maata jatkamaan Merkelin linjalla ja pitämään rajat auki. Saksalaisten turvallisuudellahan ei ole mitään merkitystä.

WJC kyynelehti Die Welt ‑lehdelle, että “Me juutalaiset tiedämme, millaista on olla pakolainen” ja totesi, että vain “uusnatsit” tahtovat sulkea Saksan rajat. Yksikään saksalainen poliitikko ei uskalla haastaa WJC-johtajia, koska se johtaisi uran nopeaan päättymiseen. WJC on hyökännyt Saksassa järjestelmällisesti kaikkia maahanmuuttokriittisiä puolueita vastaan.

Viimeisin WJC:n kohde on Vaihtoehto Saksalle ‑puolue (Alternativ für Deutschland, AfD), vaikkei AfD koskaan kritisoikaan sionisteja tai Israelia. Juutalaisten maailmankongressin mukaan jo maahanmuuttovastaisuus sinänsä on uhka juutalaisille, vaikkei AfD-puolue olisi varsinaisesti juutalaisvastainen. WJC pelkää, että yleistyessään eurooppalainen nationalismi johtaisi myös juutalaisvastaisuuden lisääntymiseen, minkä vuoksi juutalaiskongressi lobbaa aggressiivisesti avoimien rajojen puolesta.

Vielä AfD:tä enemmän WJC inhoaa tietysti antisionistista NPD-puoluetta, jonka kieltoa juutalaiskongressi on vaatinut julkisesti. WJC katsoo oikeudekseen kiristää jopa kansallisia tuomioistuimia manipuloidessaan Euroopan poliittista ilmapiiriä “suvaitsevaisemmaksi” ja “monikulttuurisemmaksi”. Kun pakolaiskriisi puhkesi vuonna 2015, WJC painotti julkisuudessa, että Eurooppa “ei voi sulkea rajojaan”.

Juutalaisten maailmankongressi ei edes yritä peitellä kaksinaismoralismiaan, sillä se on aina painottanut Israelin “oikeutta” tiukkaan maahanmuuttopolitiikkaan, jotta alue pysyisi etnisenä “juutalaisvaltiona”. WJC ei erottele Euroopan maita, vaan juutalaiskongressi pitää nationalismia uhkana niin Britanniassa, Serbiassa kuin vaikkapa Unkarissakin. WJC:n sota Eurooppaa vastaan on totaalista.

Juutalaisten maailmankongressin painostustoimet eivät kohdistu vain puolueisiin ja hallituksiin. Magneettimedia uutisoi hiljattain, että tänä keväänä WJC pakotti kansainvälistä Amazon-verkkokauppaa hävittämään tuhansia juutalaisia ärsyttäneitä kirjoja valikoimistaan. WJC ilmoitti, että se auttaa Amazonia mielellään myös tulevaisuudessa “rasismin”, “antisemitismin” ja “homofobian” vastaisessa sensuuritaistelussa.

Juutalaisten ja muslimien liitto?

Juutalaisten maailmankongressi perustettiin jo 1930-luvulla, ja juutalaisen monikulttuurisuusaktivismin taustat ovat vieläkin pidemmällä historiassa. Esimerkiksi juutalaisantropologi Franz Boas valtavirtaisti valheen siitä, että “rotuja ei ole olemassa”.

Kun tutkija kaivautuu vieläkin kauemmas Euroopan historiaan, voi hän löytää Dialogus de Diversarum Gentium Sectis at Mundi Religionibusin kaltaisia teoksia, jotka syyttivät juutalaisia ja muslimeja eurooppalaisvastaisesta liitosta jo 1500-luvulla! Juutalaiset liikemiehet ovat edelleen tervetulleita maailman vaarallisimpiin jihadistivaltioihin, kuten Bahrainiin, Omaniin ja Qatariin. Syyrian sodassa Israel tukee ääri-islamistisia terroristijärjestöjä, kuten Isisiä ja al-Nusran rintamaa.

Juutalaisten lobbausjärjestöjen ajama Yhdysvaltojen liberaali maahanmuuttolaki 1965 toimi tuhoisana esikuvana kaikille Euroopan maille, ja amerikanjuutalaiset NAACP ja SPLC ovat kaikkien Euroopan “antirasististen kansalaisjärjestöjen” innoittajia. Juutalaiset aktivistit ovat vaikuttaneet suoraan myös esimerkiksi Ruotsin ja Britannian maahanmuuttopolitiikkaan. Tappavimmat vaikutukset ovat kuitenkin olleet Arthur Goldreichin ja Harry Oppenheimerin kaltaisten juutalaistaustaisten liikemiesten sekä terrorismirahoittajien Etelä-Afrikka-kampanjalla, joka johti apartheidin kaatumiseen ja valkoisten fyysiseen kansanmurhaan.

Mitä suuret edellä, sitä pieni Suomi tietysti perässä. Magneettimedia nosti helmikuussa esiin Helsingin yliopiston tutkimuksen, jossa myönnettiin, että Suomen koulujen monikulttuurisuuspropaganda perustuu ennen kaikkea juutalaisen “Frankfurtin koulukunnan” sekä juutalaisen György Lukácsin inspiroiman Paulo Freiren oppeihin. Aivopesu alkaa kouluista ja jatkuu hautaan asti niin työelämässä kuin politiikassa.

Ongelma on kansainvälinen. Britanniassa juutalainen lakitoimisto Mishcon de Reya on yrittänyt kumota Brexit-äänestyksen tuloksen, koska EU-eron pelätään johtavan tiukempaan rajapolitiikkaan ja yleistyvään nationalismiin. Ranskassa voimakkaimpia monikulttuurisuuslobbaajia ovat juutalaisjärjestöt CRIF ja LICRA.

Ruotsissa juutalaisen Ingrid Lomforsin ohjaama Elävän historian foorumi johtaa niin koulujen kuin puolustusvoimien nationalismin vastaista toimintaa. Ruotsissa juutalaiset ovat tehneet perinteisesti tiivistä yhteistyötä muslimimaahanmuuttajien kanssa ja vaatineet esimerkiksi uusien moskeijoiden rakentamista. Juutalaiset eivät ole suostuneet yhteistyöhön “maahanmuuttokriittisten” ruotsidemokraattien kanssa senkään jälkeen, kun puolue on erottanut “antisemitistisiksi” epäilemänsä jäsenet!

Yhdysvalloissa juutalainen Goldman Sachs johti pankkien kapinaa Trumpin tiukempia maahanmuuttolakeja vastaan. Pian Trumpin vaalivoiton jälkeen maan voimakkaimmat juutalais- ja muslimiryhmät perustivat uuden valkoista nationalismia vastustavan kattojärjestön Muslim-Jewish Advisory Councilin. Amerikan juutalaisjärjestöt ovat vaatineet myös rajojen avaamista Syyrian pakolaisille ja syyttäneet maahanmuuttokriitikoita jatkuvasti “uuden holokaustin” valmistelusta!

Suomessa tämän hetken tunnetuin juutalainen kulttuurimarxisti on Shirley “Koko” Hubara, joka on perustanut hiljattain maamme ensimmäisen vain ei-valkoisille suunnatun julkaisun. Hubaran saaman julkisuuden alle on kuitenkin hautautunut tosiasia, että sisäministereiden, presidenttien ja pääministereiden kanssa tiivistä yhteistyötä jo kauan tehnyt Suomen Juutalaisten Seurakuntien Keskusneuvosto lobbaa myös avoimien rajojen, pakolaisten “perheenyhdistämisen” ja tiukempien ajatusrikoslakien puolesta. Hubara ei siis ole poikkeus.

Israel ja pankkiirit kansallismielistä Eurooppaa vastaan

Linjanvedot ovat peräisin suoraan Israelista, joka käyttää valtaansa maailmalla juuri WJC:n kaltaisten järjestöjen kautta. Juutalaisvaltio pani koko arvovaltansa likoon tammikuussa, kun se vaati eurooppalaismaita hyökkäämään paitsi “antisemitistejä” myös “rasisteja” ja “uutta oikeistoa” (eli nuorta kansallismielistä liikettä) vastaan. Israelilla on omasta mielestään oikeus olla juutalaisvaltio, mutta Euroopalla ei ole oikeutta kansallismielisyyteen!

Kuvaavimpia esimerkkejä Israelin röyhkeydestä saatiin vuonna 2011, kun Israelin ja Australian johtavat juutalaispoliitikot Danny Danon ja Michael Danby keskustelivat “muslimitunkeutujien” ohjaamisesta valkoiseen Australiaan juutalaisen Israelin sijaan! Keskustelu käytiin Juutalaisten maailmankongressin järjestämässä tilaisuudessa.

Israel synnyttää Lähi-idässä jatkuvasti pakolaisvirtoja lobbaamalla sotia esimerkiksi Libyaa, Irakia ja Syyriaa vastaan. Pakolaiskriisien puhjetessa Juutalaisten maailmankongressi kokoontuu suunnittelemaan, kuinka ei-juutalaiset “tunkeutujat” voitaisiin pitää Israelin ulkopuolella. Mikä olisikaan siirtolaisille parempi kohde kuin kulttuurimarxismin rappeuttama valkoinen länsi?

Maahanmuuttovastaisen liikkeen on ymmärrettävä, etteivät monikulttuuriset raiskaukset, maahanmuuttajien valtaamat No-go-alueet tai shariapoliisit ole ongelmien lähde vaan pinnallisin oire. Mikäli tahdomme sulkea rajat, on meidän seurattava rahaa ja selvitettävä, keillä on valtaa painostaa poliitikkoja ylläpitämään siirtolaiskriisiä, tiukentamaan sananvapauslakeja ja kieltämään kansallismielisiä järjestöjä.

Kuten maahanmuuttokriittinen unkarilainen taloustieteilijä László Bogár on huomauttanut, suurten väestömassojen liikuttelu vaatii miljardi-investointeja – siis Eurooppaa hallitsevien jättipankkien rahoitusta. Rahaa seuraamalla päädymme jälleen esimerkiksi Sorosin ja Juutalaisten maailmankongressin jäljille.

Vuonna 2013 israelilainen Haaretz uutisoi, että WJC:n johtoon äänestettiin kahden “tunnetun juutalaisen pankkiirisuvun” jäsenet Chella Safra ja David de Rothschild. Vain kaksi viikkoa myöhemmin WJC hyökkäsi ankarasti Itävallan Vapauspuolueen johtajaa Heinz-Christian Strachea vastaan, koska tämä oli jakanut pankkiirien ahneutta kritisoivan kuvan Facebookissa. WJC ei ole siis vain juutalaisten, maahanmuuttajien ja homojen vaan myös finanssieliitin lobbausjärjestö.

Mikään “yhden asian liike” ei voi lopulta ratkaista maahanmuutto-ongelmaa, koska kriisin juuret ovat globalisaatiossa, taloudessa sekä ulko- ja puolustuspolitiikassa. Ellemme irrota Suomea ulkomaalaisen rahan ja EU:n kaltaisten ylikansallisten järjestöjen vallasta, tulevat rajat pysymään auki.

Pakolaisongelmasta puhutaan nyt kaikkialla – kansan mielenkiinto on siis herätetty. “Yhden asian liikkeen” sijaan tarvitsemme seuraavaksi kansallissosialistista järjestäytymistä sekä taistelua kansainvälistä kulttuurimarxismia ja rahanvaltaa vastaan!

George Soros Historia Juutalaiset Open Society Foundations Radikaali arkisto Rotu Sionismi Väestönvaihto

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Monikulttuurisuus on toiseksi suurin typeryys mitä ihmisaivot ovat koskaan keksineet. Se suurin typeryys on että ihmisen sukupuolta voi muka vaihtaa. Kolmanneksi suurin typeryys on EEUU!

 • Antisionisti

  Vastaa

  Loistava kirjoitus täysin asian ytimestä. Jutikat ovat kaiken pahan alku ja juuri.

 • TT

  Vastaa

  Suomen sionisoituminen on jatkunut entistä kiihkeämpänä tuonkin artikkelin julkaisuhetken jälkeen. Suomessa kaikki eduskuntapuolueet ovat samaa mieltä suhteessa roturealistiseen kansallismielisyyteen ja aito oppositio ja kaikki soraäänet pyritään kieltämään ja vaimentamaan. Ilmiöön tuntuu liittyvän myös väestön entistä jyrkempi jakaminen pieni- ja hyvätuloisiin. Rikkaat ja hyväosaiset saavat aina enemmän vaikutusvaltaa ja näille on helppo myydä sionismin itsekkyyttä ja röyhkeyttä korostavat arvot. Toisaalta tarjolla on myös epätervettä juutalaista maailmanparantamista, erityisesti monikulttuurihaihattelua.
  Rikoskumppanuus sionismin kanssa kiihottaa alhaisia luonteita. Yhteiskunta alkaa suosia epäterveitä arvoja ja epärehellisyys tai kieroutunut ajattelu saa valtaa kaikkialla. Sionismin läpitunkema yhteiskunta on inha paikka elää.

 • Nimetön

  Vastaa

  Erinomainen kirjoitus! Pidä partisaanin toimittaja huoli itsestäsi. Olet luultavasti suututtanut jo nivaskan erilaisia juutalaisia kun kerrot totuuksia. Hämmästyttävää kuinka joudut katsomaan asiantilaa ja maailmaa perspektiivistä jota yksikään sanomalehti ei kosketa. Ihme että tämä sivusto on yhä pystyssä. Sanon tämän teille kaikille nyt tässä, Putinia vihataan siksi että se on häätänyt kasaarijuutalaiset helvettiin Venäjältä. Se on perimmäinen ja oikeastaan ainoa syy vihanpitoon. Putte ei todellakaan ole vihollisenne vaan Venäjä on nimenomaan se voima joka pitää juutalaiset kurissa. Kuten eräässä videossa koukkunokka uhoaa että he hoitavat venäjän kun Hamas on hoidettu. Kaveri elää mielikuvituksessaan. Tilanne on se että maailman järjestys luhistuu kovaa vauhtia ja jutkut on kauhuissaan.

 • Schlageter

  Vastaa

  ”Kuka toi muslimit Eurooppaan?” On aihetta esittää myös kysymys ”Kuka päästi juutalaiset Eurooppaan?” Kun juutalaisia päästettiin ennen toista maailmansotaa ja sen jälkeen Palestiinaan – mikä oli tietysti virhe -, oli käsittämätöntä, että heitä jäi Eurooppaan edelleenkin. Mutta Palestiinasta:
  muistaakseni Rosenberg oli se, joka kirjoitti juutalaisille suunniteltavaa sijoituspaikkaa pohdittaessa, että olipa se paikka mikä tahansa, luotava valtio ei saa olla juutalaisten johtama, sillä se merkitsisi valtavia ongelmia sekä naapurimaille että sijoitusalueen alkuperäiselle väestölle. Ja juuri tämä virhe tehtiin! Tuloksena oli paariavaltio, jota valtameren takainen toinen saman itse itsensä valinneen kansan johtama paariavaltio tukee. Tuo kaksikko on todellinen pahuuden akseli ja maailmanrauhan vihollinen numero yksi.

 • Jones

  Vastaa

  Kaikenlisäksi muslimit tuodaan Eurooppaan eurooppalaisten rahoilla, jos juutalaisten pakolaisjärjestöä HIAS:ta tuetaan valtioiden rahoilla.
  https://hias.org/
  https://en.wikipedia.org/wiki/HIAS
  ‑In Vienna and Kyiv, HIAS helps Jews and others from 43 countries receive protection and seek asylum or resettlement. In 2016 HIAS opened an office on the Greek island of Lesvos to provide legal services for refugees arriving by sea, predominantly from Syria.

 • kostya88

  Vastaa
 • Asiantuntija

  Vastaa

  Nämä tarjoilevat kansoille tasa-arvoa ja demokratiaa. Siitä on kaikki todellisuus kaukana. Itse omistavat kaiken ja määräävät mitä pitää tehdä valtioiden kautta, jotka ovat osa niiden valtalonkeroita.

 • Pankkiasiantuntija

  Vastaa

  Nykyään pankkitilin perustaminen pankkiin on tehty todella hankalaksi. Pitää olla kaiken maailman selvitykset. Pankki testaa noudattaako asiakas YK:n Agenda 2030 arvoja. Silti pankki voi laittaa tilin kiinni mielivaltaisesta syystä. Pankit ovat rosvoja.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi