Disney lahjoittaa 2 miljoonaa dollaria Israeliin

Juutalaisomisteinen Walt Disney Company on ilmoittanut lahjoittavansa 2 miljoonaa dollaria Israelin hyväksi. Yhtiön alkuperäinen perustaja Walt Disney muistetaan juutalaisuuden vastustajana.

Sionismi

”Viime viikonlopun kauheiden terrori-iskujen kohteena olleiden Israelin juutalaisten jälkeen meidän on tehtävä kaikkemme tukeaksemme viattomia ihmisiä, jotka kokevat niin paljon kipua, väkivaltaa ja epävarmuutta — erityisesti lapsia,” sanoi juutalainen Bob Iger, Walt Disney Companyn toimitusjohtaja.

”Tuomitsemme nämä iskut, niihin johtaneen vihan ja kaikki terroriteot. Jatkamme työtämme löytääksemme lisää tapoja tarjota tukea alueella ja kunnioittaaksemme uhreja, heidän perheitään ja kaikkia tämän sodan vaikutuksen alaisia.”

Disney ilmoitti, että osa rahasta annetaan voittoa tavoittelemattomille järjestöille, jotka keskittyvät lasten auttamiseen.

Juutalainen ei jostain syystä ole halukas lahjoittamaan rahaa Palestiinan lasten ja siviilien hyväksi, vaikka Israel pommittaa Gazaa amerikkalaisten veronmaksajien maksamilla huipputeknisillä pommeilla.

Lähde: Middle east monitor

Disney Gaza Israel Juutalaiset Rotu Sionismi Talous Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Muistakaahan pitää Disney boikotissa ja niillä kenellä se ei vielä ole, niin laittakaa se boikottiin!

  • Mätä yritysrypäs

   Vastaa

   Onneksi hoksasin tämän yhtiön mädännäisyyden jo kauan aikaa sitten. Se paistoi läpi niiden sarjakuvista. Eihän kukaan käyttäydy niinkuin niiden sarjakuvahahmot.

   No, ehkä muutkin siirtyvät myös passiiviseen vastarintaan.

 • TT

  Vastaa

  Jos jenkki ei ole juutalainen niin vähintäänkin sionistiksi aivopesty pölkkypää. Ukrainan sodan rahoituksen lopettamista vaatinut MAGA-oikeistokin tukee nyt Israelia. Joku voi epäillä, että tämä uusi sota Lähi-Idässä aloitettiin sen vuoksi, että Ukraina-kampanjan veto alkoi hiipua. Eli kyseessä on jälleen kerran uusi kierolla false-flag-tyyppisellä järjestelyllä aloitettu USA:n sotaretki. On annettu ymmärtää, että Hamasin isku 7.10. olisi haluttaessa voitu paljon paremmin estää tai sen tuhoisuutta vähentää. Myös sen uutisoinnissa on paljon sotapropagandan piirteitä. Tutulla kaavalla mennään.

 • Minä

  Vastaa

  Moni ei ehkä tiedä, että Israel avustaa palestiinalaisalueita, Gaza mukaanlukien, niin rahalla kuin muillakin keinoilla.

  Mahtaa Walt Disney kääntyillä nykyään haudassaan aika tiheään, kun hänen luomustaan käytetään kaikkia hänen ajatuksiaan vastaan.

  • Missä rauhan ele?

   Vastaa

   En minäkään tiennyt, kas kun ei ole ollut uutisten ykösaiheita. Olisi luullut että olisi.

   No, nehän voisivat auttaa siten että vetäytyisivät niille alueille joilta britit poistuivat. Silloin varmasti arabitkin rauhoittuisivat.

 • Plääh

  Vastaa

  Sairaalaiskuihin rahoitusta

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi