Juutalaisten asuntoja merkattu Daavidin tähdellä Berliinissä

Teon takana on tällä kertaa kansallissosialistien sijaan todennäköisesti arabit.

Sionismi

Juutalaiset ovat kokeneet Saksan Berliinissä kauhunhetkiä, kun heidän asuintalojaan on merkattu maalatuilla Daavidin tähti ‑symboleilla Hamasin ja Israelin välisten konfliktien alettua.

Ei ole varmaa tietoa, kuinka moni asuintalo on merkattu näin, mutta ainakin kolmesta on julkaistu kuvia sosiaalisessa mediassa. Saksan media on luonnollisestikin verrannut tapahtumia kolmannen valtakunnan aikoihin, jolloin kansallissosialistinen puolue merkkasi juutalaisten koteja ja yrityksiä Daavidin tähdellä näiden tunnistamiseksi.

Saksan poliisi on aloittanut maalauksista rikostutkimukset ja juutalaisyhteisöjen turvallisuuteen on lisätty resursseja.

Maalausten takana on ”äärioikeistolaisten” sijaan todennäköisesti arabit, joita juutalaiset ovat itse parhaansa mukaan haalineet Eurooppaan.

Lähde: Times Of Israel

Rikos Rotu Saksa Sionismi Ulkomaat

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Plääh

  Vastaa

  Minä uskon juutalaistahojen olevan tämän takana, kuten useinde synagoogien hakaristittämisten takana ovat todistetusti olleet. Jo 1959 DDR:n juutalaisjohto määräsi Stasin osallistumaan tällaiseen operaatioon ja kaikki psyykkaus åpohjusti tulevaa Auschwitz-oikeudenkäyntien sarjaa.

  Tämä kai on provokaatio, jonka verukkeella ja muiden vastaavien poliitikot saadaan säätämään ja panemaan toimeen tiettyjä lakeja ja rajoituksia. Niiden perusteella taas vainotaan erinäisiä ”juutalaisvastaisia” tahoja

  • Haiskahtaa

   Vastaa

   Tuskinpa arabi/somali/afghaani osaa tuota symbolia piirtää. Ihan ekallakin onnistunut. Jopa oikeanvärinen tussikin sattunut taskuun.

 • Aurinkokuningas

  Vastaa

  hey rabbi whatca doing?

 • TT

  Vastaa

  ”Antisemitismin” lavastaminen voi olla mahdollista olkoonkin, että ulkopuolinen ilkivalta on kai todennäköisin selitys. Raukkamaiset judet naukuu taas valtiota ja veronmaksajia apuun ja lainsäätäjät säätämään lisää orwellilaisia lakeja eurooppalaisten päänmenoksi. Juutalaisten röyhkeys ja hysteria on kuitenkin kääntymässä heitä vastaan globaalilla tasolla. Israelin tai USA:n järkyttävää sekoilua ei toivottavasti enää kauan tarvitse katsella. Mutta raskasta tämä on.

 • Nimetön

  Vastaa

  False flag touhua luultavasti.

 • Israel on saatanan valtakunta

  Vastaa

  pikkuhiljaa alkaa tavistenkin silmät aueta jutikoiden kieroiluille hyvä asia.

 • uusia tietoja

  Vastaa

  Nyt Biden höperehti Netanhaun rinnalla, että ”toinen joukkue” olisi tehnyt sairaalaiskun, ja Bidenin peruste oli se, että ”koska näin tuhot, niin olin tästä varma”. Nyt maailman lehdistö uusitoi tätä totena. Eli jutikat sortuvat nyt todella alhaisimmille tahoilleen; alkavat tehdä iskuja lavastaen ne vastapuolen profiilin omaaviksi. Itse asiassa pitääkin alkaa seurata historian lähteitä uusista näkökulmista, että löytyykö ns pimeää historiaa tapahtumista ennen toista maailmansotaa. Minulla on historiantutkijan koulutus, vaikkakaan oma erikoistumiseni ei koske lähihistoriaa…

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ihan oikein, sitä saa mitä tilaa.

 • Teemu

  Vastaa

  Tämä on valtava juttu. Suomessa vastaavan kohun aiheuttaa se, kun joku sanoo kadulla ”neekeri”. Silloin tarvitaan oikeuslaitosta ja poliisin rynnäkköryhmää kilpineen ja ovenmurtajineen. Saksassa oli kai heitetty polttopullokin synagogaa kohti. Tuo teko on vakavuudeltaan n. 15 kertaa pahempi kuin vaikkapa Uuden-Seelannin taannoinen moskeija-ammuskelu. Eilen kuulin sellaisenkin, että tiiliskivi oli viskattu juutalaisen perheen asuntoa kohti. Taisi olla Jenkeissä tuo. Toivottavasti siellä on armeija tai vähintäänkin šeriffinlaitos täydessä valmiudessa estämässä uusia, kauheita viharikoksia. Tiiliskiven nakkaaja saattoi olla kuka tahansa rosvo tai vandaali, mutta ei anneta hyvän tarinan mennä hukkaan totuuden takia: kyseessä on kamala, täysin hyväksymätön juutalaisvastaisuus. Tiiliskivi valkoista perhettä päin ei tietenkään ole uutisen arvoinen juttu, mutta juutalaisen ollessa kyseessä tarinassa nähdään heti syvempi merkitys ja suurempi salaliitto kaiken takana. Joskus tiiliskivi ei ole vain tiiliskivi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi