Kyselytutkimus: Kansallisradikaalit mielipiteet yleistyvät Saksassa

Juutalaisvastaisuuden lisääntyminen kuvastaa kansan kokonaisvaltaista pettymystä ja inhoa eliittiä kohtaan.

Sionismi

Tuore kyselytutkimus osoittaa, että kansallisradikaalit ja juutalaiskriittiset näkemykset kartuttavat suosiotaan Saksassa, joka on toisen maailmansodan jälkeen ollut sionistien tärkeimpiä eurooppalaisia valtapesäkkeitä. Saksa on pyrkinyt viime vuosikymmeninä rajoittamaan juutalaisiin kohdistuvaa kritiikkiä ankarilla sananvapautta halveksuvilla laeilla, joiden nojalla ”väärinajattelijat” voidaan tuomita vuosiksi vankilaan.

Tutkimuksen mukaan jo lähes 10 prosentilla saksalaisista on ”äärioikeistolaiseksi” luonnehdittava maailmankuva. Juutalaiskriittisiksi luonnehdittavia ihmisiä oli puolestaan vajaa 6 prosenttia vastanneista. Samalla ”antisemitismin tuomitsevien” ihmisten määrä on pudonnut noin 8 prosenttiyksiköllä edelliseen vastaavaan tutkimukseen verrattuna.

Tutkijoiden mukaan juutalaisvastaisuus on viime vuosina noussut paitsi Saksassa myös monissa muissa Euroopan maissa. Tätä selittänee muslimimaahanmuuton ohella se, että yhä useampi valkoinen kansallismielinen on havainnut juutalaisten yliedustuksen länsimaita rappeuttavissa yhteiskunnallisissa virtauksissa, kuten kulttuurimarxismissa, koronkiskonnassa, pakkomonikulttuurisuudessa ja homolobbyssa.

Lisäksi tutkimusten piirtämä trendi osoittaa, että yhä harvempi saksalainen luottaa ”demokraattiseen” järjestelmään tai uskoo valoisaan taloudelliseen tulevaisuuteen. Juutalaisvastaisuuden lisääntyminen kuvastaa kansan kokonaisvaltaista pettymystä ja inhoa eliittiä kohtaan.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

Antisemitismi Politiikka Saksa Saksalaiset Saksan juutalaisyhteisö Sionismi Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • John L.

  Vastaa

  Jahas, se on taas aika tiukentaa lakeja, kieltää mielipiteitä ja määritellä asioita uudestaan. Näin ne asiat EU:ssa ratkaistaan. Maahantunkeutujien rikollisuusongelmat ratkaistiin niin, että keksittiin niiden syyksi rakenteellinen rasismi. Nyt täytyy vain poistaa se rakenteellinen rasismi, niin maahantunkeutujat lopettavat rikostelun. Helppoa! Ruotsissakin myönnetään etteivät rikoksia tee vain nämä viimeisen 10 vuoden aikana Välimeren yli tulleet, vaan jo 90-luvulla tulleet ja niiden jälkeläisetkin. Nuohan ovat ruotsalaisia, sillä rotu on vain sosiaalinen konstruktio. Se on se rakenteellinen rasismi, joka näistäkin rikollisia tekee.

 • TT

  Vastaa

  Here we go again. Siis toivottavasti. Ryhtiä sakut, olette tehneet sen kerran ja pieleen meni ja kaikki nyt kärsimme kesken jääneestä työstä. Aivan ensimmäiseksi täytyy lopettaa sionistimiehitys, ilman sitä toimenpidettä ei mistään tule mitään.

 • Uudet tuulet

  Vastaa

  Saksassa tilanne on pitkälti sama kuin DDR:ssä aikoinaan. On jääty alakynteen joten keittiöpöydissä puhutaan, mutta julkisesti ei sanota mitään. Ja ne harvat jotka sanovat, niillä ei ole mitään menetettävää.

  Mietin tuossa että mitä ”radikaalia” oikeistolaiset ovat viimeaikoina tehneet? Vasemmisto on tehnyt senkin edestä. Vaikka niiden väkivaltakin on sitä parempaa väkivaltaa.

 • Absoluuttinen vs muuttunut prosenttimäärä?

  Vastaa

  Antisemitismin tuomitseminen pudonnut 8 %, mutta kuinka suuri osa väestöstä tuomitsee sen edelleen?

 • Kyynikko

  Vastaa

  Koska mitään viitettäkään polttoaineista tai energiasta, joita olisi edellytetty virallisen historian tulkinnan vahvistamiseksi ei ole edelleenkään esitetty, onkin ainoa looginen ja laillinen päätelmä, että Holokausti suoritettiin taikuudella.
  Koska tunnetuin tapa ansaita ”taikapisteitä” on työnnellä kovia, mutta suuria ja teräviä esineitä demareiden pakaralihaksiin, onkin vedettävä johtopäätös: Poliitikot suojaavat omia persuuksiaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi