Ukrainan juutalainen presidentti tapasi juutalaisen BlackRock-finanssijätin edustajia

Viime vuonna uutisoitiin Zelenskiyn linjanneen, että Ukrainan ”jälleenrakennushankkeen” ohjat annetaan juutalaisen Larry Finkin johtamalle BlackRockille.

Sionismi

Volodymyr Zelensky.

Ukrainan juutalainen presidentti Volodymyr Zelenskiy on jatkanut tapaamisia Yhdysvalloissa perustetun juutalaisen finanssitalo BlackRockin edustajien kanssa. Viime vuonna uutisoitiin Zelenskiyn linjanneen, että Ukrainan ”jälleenrakennushankkeen” ohjat annetaan juutalaisen Larry Finkin johtamalle BlackRockille.

Yahoo Financen mukaan tuoreessa palaverissa käsiteltiin BlackRockin tulevan Ukraina-rahaston toimintaa. Kokoukseen osallistui muun muassa BlackRockin edustaja, pankkiiri Philipp Hildebrand, jolla on Jewish Business News ‑julkaisun mukaan romanttiset siteet pahamaineiseen juutalaiseen Dreyfus-eliittisukuun.

”Voimme tarjota mielenkiintoisia sijoitusprojekteja energian, maatalouden, logistiikan, infrastruktuurin ja tietoliikenteen sektoreilla kuin myös monilla muilla aloilla. Tahdomme globaaleja yhteistyökumppaneita, jotka tarjoavat suuria investointeja,” Zelenskiy totesi Yhdysvalloista saapuneille heimoveljilleen.

BlackRock käyttää poliittista valtaansa röyhkeästi hyväkseen eri puolilla maailmaa. Talousjulkaisu Bloomberg on arvioinut BlackRockin vallan niin suureksi, että yhtiötä kutsutaan jo Amerikan ”neljänneksi valtiomahdiksi”. Yhtiö tunnetaan siitä, että se kasvattaa valtaansa lahjomalla maailman tärkeimpiä poliitikkoja, virkamiehiä ja keskuspankkiireja.

Itä-Euroopan ryöstön toisinto

Juutalaispresidentti Zelenskiy on ennalta-arvattavasti laskelmoinut voivansa kasvattaa kansainvälisesti toimivan heimonsa vaurautta ja valtaa tiivistämällä yhteistyötään Blackrockin kanssa. Kärsijöitä asetelmassa ovat tavalliset ei-juutalaiset ukrainalaiset.

BlackRock Financial Markets Advisory ja Ukrainan valtiovarainministeriö allekirjoittivat viime marraskuussa sopimuksen, jonka nojalla finanssitalo tulee ”koordinoimaan” eli johtamaan ulkomaalaisten suursijoittajien rahavirtoja Ukrainaan sodan jälkeisen ”jälleenrakentamisen” nimissä.

Sopimuksen mukaan BlackRock keskittyy erityisesti rahoitushankkeisiin, jotka kohdistuvat ”Ukrainan talouden tärkeimpiin sektoreihin”. Rahoitushankkeet voivat liittyä niin julkisen kuin yksityisenkin sektorin yrityksiin ja instituutioihin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Ukrainan taloudellinen päätöksenteko on ulkoistettu juutalaiselle Finkille.

Ukrainan tuoreet rahoitushankkeet muistuttavat vahvasti oligarkkien nousuun johtanutta Itä-Euroopan taloudellista ryöstöä Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen. Myös tuolloin Yhdysvalloissa päämajaa pitäneet juutalaiset finanssimiehet tekivät kriisin kourissa olleisiin talouksiin mittavia ”investointeja” eli ostivat kansallisomaisuuden yrityksistä aina luonnonvaroihin itselleen pilkkahintaan. Talouden kohentumisen hyödyt siirtyivät näin lopulta juutalaisglobalistien osakesalkkuihin samalla, kun tavalliset itäeurooppalaiset jäivät kärsimään köyhyydestä.

Aiheesta lisää:

Ukraina alkaa rahoittaa sotaa IMF-lainoilla kansallisen valuutan sijaan
Ukrainan hallitus ja juutalainen finanssitalo sopivat ”uudelleenrakennuksen rahoituksesta” – tavoitteena kansallisomaisuuden ryöstö

Lähteet: Yahoo Finance, Jewish Business News

BlackRock Finanssikeinottelu Kansallisomaisuus Larry Fink Oligarkia Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Sionismi Taloudellinen riisto Talous Ukraina Ukrainan juutalaisyhteisö Ulkomaat Volodymyr Zelenskiy Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kilpailu ukrainasta on kovaa, amerikan kapitalisti haluaa osansa, ryssä oman osansa. Rähinä on päällä ja kiinalaiset viisaasti seuraavat sivusta. Siitäpä hyvä on silkkitien kohti eurooppaa kulkea

 • otto suni

  Vastaa

  Black Rock yhtiönä edustaa kaikkea sitä riistoa mihin pystyvät nämä itsensä ”valituksi kansaksi” nostaneet ja siksi jokainen joka kuvittelee Ukrainan taistelevan ”länsimaisen demokratian” puolesta on harhaan johdettu hyödyllinen idiootti!

  Suomalaiset ovat kuten Italian entinen presidentti Mattarelli totesi: ”idiootteja jotka maksavat muiden EU-valtioiden velat” ja pian Ukraina on uusi jäsenvaltio suomalaisten maksujen kohteena.

  • Ilmari

   Vastaa

   Ukraina taistelee oman olemassaolonsa puolesta. Siinä mielessä se taistelee myös meidän puolesta, että Venäjä ei kykene hyökkäämään muualle. Onneksi liityimme Natoon!

   • Nationalisti

    Vastaa

    Molemmat pelaa juurettoman kansainvälisen klikin pussiin. Ukraina on jo korviaan myöten veloissa IMF-jutkuille ja Ilmari vain on hölmö, ei sen kummempaa.

   • Sensuroimaton Totuus

    Vastaa

    Missä juutalaiset siellä sota ja taloudellinen riisto. Poikkeuksetta. Että slava vaan ”ilmari”.

  • Plääh

   Vastaa

   Toisaalta vaihtoehto olisi ollut se, että kaikki olisivat menneet itäjuutalaisille oligarkeille. Toisaalta sellaisia oli jo omasta takaa

   • JFK

    Vastaa

    ”Toisaalta vaihtoehto olisi ollut.…”

    Toisaalta vaihtoehto olisi ollut, että ko. valtio olisi kohdellut kielivähemmistöään, kuten Suomi suomenruotsalaisia. Vai haluatko, että Suomessa suomenruotsalaisten kohteluun otetaan mallia Ukrainasta? Siinäpä olisi kiva ”vivahde” hallitusneuvotteluihin RKP:n kanssa.…

    Suosittelen lopettamaan yle:n ”uutisten” seuraamisen.

    • Plääh

     Vastaa

     Ai nyt siis koko sodan syy oli se, että venäjänkieliset eivät olleet kunkkuja kuten suomenruotsalaiset Suomessa? Just joo. Ja kauhiaa sortoa oli niin kuin kauhiaa Mainilan laukaustakin 8 vuotta ym ym

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kohta veronmaksajien rahoja eri Euroopan valtioista lapataan tähän ”jälleenrakennukseen” ja kokonaisverotus kiristyy, kunhan ensin on aiheutettu mahdollisimman paljon tuhoa.
  Sopimuksien kautta kansainväliset juutalaiset finanssiyhtiöt käärii totta kai voitot.

 • Otto

  Vastaa

  Tämä ryöstö on koskenut myös Suomea, jota Neuvostoliiton hajotessa valmisteltiin euroon ”vahvan markan” politiikalla. Tämä tuhosi Suomen, ja lakaisi yksityisyritykset korporaatioiden jaloista pankkien taseiden paikkaamiseen. Suomen Pankin kassan ryösti Soros, joka sattumalta tiesi, miten leikki päättyy. Venäjää ryöstänyt sijoittajaryhmä puolestaan kertoi julkiseksi tavoitteekseen nostaa tietty (tiedätte mikä) eliitti omistamaan Venäjän luonnonvarat, koska ainoastaan he voivat viisaudellaan jakaa hyvinvointia. YLE eli hengessä mukana joka solullaan, ja Kokoomus kopioi tämän sloganin Suomeen. Myös meille oli tarkoitus saada super rikkaita. Sellaiseksi kätilöitiin Nalle ostamalla hänen sijoitusliiketoimintansa moninkertaiseen ylihintaan, ja ojentamalla siten hänelle Postipankin liiketoiminta leikkikentäksi.

  • Suvakki123

   Vastaa

   Hyvä kommentti. Vaikka NL oli pelottava, niin lapsuuteni muistan yltäkylläisyyden aikana, jolloin jopa ”duunareilla”, johon vanhempani silloin kuuluivat ennen ”luokkanousuaan”, oli varaa ostaa oma omakotitalo, auto ja antaa lasten harrastaa. Kesät juoksenneltiin leppoisan rauhallisella omakotitaloalueen (jossa legendaarisesti todellakaan ei lukittu autojen ovia yöksi) kaikkien lasten yhteisellä ”naapurikaistaleella” eli naapurien takapihoilla kenenkään ärsyyntymättä, talvella pääsi omaan takapihalla seisovaan puusaunaan juoksemaan läpi pakkasen vain pyyhe ympärillä. Onneksi sain tuollaisen lapsuuden, josta nykypenskat eivät osaa edes haaveilla. Omille lapsilleni olen koettanut tuota auvoa jakaa. Sitten tuli ysärin lama, mutta onneksi olin jo melkein parikymppinen silloin…

 • TT

  Vastaa

  Kokkarit ja persut ovat jo kiimassa kun pääsevät syytämään suomalisten veromaksajien rahoja ja velkatakauksia Ukrainan BlackRock ‑hallinnoituun jälleenrakennusrahastoon. Purkufirman roolia hoitelee Venäjä ja kohta taas iloisesti rakennetaan rumaa muka nollapäästöistä teräslasipaskaa entisen ortodoksimaan raunioille. Sitä samanlaista kuutiota, mitä vaikkapa Helsinkiin nykyään nousee joka ikiselle hiukankin vapaalle tontille. Tärkeintä on, ettei maan ja kansan oma menneisyys ja kulttuuri ja kauneudentaju saa tulla esiin missään muodossa varsinkaan rakentamisessa. Tätä edellyttää WEF-futurismi, josta kaikki inhimillinen on riisuttu pois. Olemme tekemisissä murhaavien ja tuhoavien saatanoiden kanssa.

 • Onnellinen veronmaksaja

  Vastaa
 • Putinisti

  Vastaa

  Turha vaiva jutikoilla. (((Black Rock))) saa toimia vain vuoden 1938 rajan länsipuolella. Vanhoilla venäläisillä mailla sillä (((Black Rockilla))) ei ole mitään virkaa, koska Putin ei salli sitä.

 • Kaikki vaan jutkuja joka paikassa

  Vastaa

  Larry varmastikin kumppanien kanssa hekottaa kun Wagner jude johtaja räyhää kuin Bolsevikki konsanaan. Samaan aikaan Zelenskiy ruinaa ja kuppaa kaikki rahat solidaarisuuden nimissä. Voi vittu mitä paskas! Missä niitä natseja on? Ei yhtään missään!

 • Nimetön

  Vastaa

  Suuri kuva Ukrainan sodassa on, että Usan demokraattihallinnon, mediapelin ja korporaatiooiden kuten Black Rock avulla Ukrainaan rakennetaan uutta Israelia. Kasaarivaltakunta ollaan rakentamassa uudestaan amerikkalaisten ja eurooppalaisten veronmaksajien rahoilla ja sotakalustolla, jota sinne viedään jatkuvasti. Jos tämä tavoite toteutuu ukrainalaisten kohtalo on sama, kuin palestiinalaistenkin. Heidät häädetään omasta maastaan. Tämä tavoite on jo sanottu ääneen. Ukrainan sodan tukeminen pitäisi lopettaa välittömästi.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Juutalainen Ylivalta arkipäivässä.

  Huomatkaa yleinen kuvio: Juutalaiset eli sionistit sopivat keskenään miten ansiot jaetaan, meille muille jää murheeksi maksaa nuo ansiot otettuna velkana.

  EU Suoraan Helvetistä sionistien huorajohtajinaan ottavat mielellään tyhjästä luotua rahaa tuhansia miljardeja jäsenvaltioille velkaa, kunhan velka maksetaan sionisteille, tavalla tai toisella.

  Niinpä, taas kerran, Sionistimylly, Suoraan Helvetistä, jauhaa ensin kuolemaa ja tuhoa valkoisiin maihin säestettynä loputtomalla neekerimarssilla Afrikasta kaikkiin valkoisiin maihin. Ja molemmilla puolilla, niin Ukrainassa kuin Venäjällä, sionistijohto yllyttää kuolemaan ja sotaan, rauhasta sionisti ei koskaan puhu. Rauhaa sionisti vihaa. Sotaa sionisti rakastaa.

  Olemme siis jo Sionistien Helvetissä. Meille ei luvat muuta kuin kuolemaa ja kärsimystä ja jos sota joskus loppuu niin saamme Suuren Tuplapotin: Maksaa Ukrainan jälleenrakennuksen ja Ekstrana Massiivisen Neekerimuuton.

  Tätä on Juutalainen Ylivalta. Näin se toimii. Se on Suoraan Helvetistä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi