Tuomioistuin: Saksalaiskaupunki ei saa estää Pink Floydin Watersin esiintymistä, vaikka tämä kritisoi Israelia

Päätös oli jo toinen juridinen voitto Watersille tänä vuonna Saksassa.

Sionismi

Pink Floyd ‑yhtyeen keulakuvana aiemmin toiminut muusikko ja poliittinen aktivisti Roger Waters on voittanut suurta huomiota saaneen oikeuskamppailun ensimmäisen erän Saksassa, jossa hänen esiintymisensä pyrittiin estämään poliittisin perustein. Frankfurtin kaupunki tahtoi kieltää Watersin konsertin, koska tämä on arvostellut kovin sanoin juutalaista rikollisvaltio Israelia.

Watersin mukaan Israel toimii väärin toteuttaessaan etnistä puhdistusta, sortaessaan palestiinalaisia väkivaltaisesti ja kieltäessään palestiinalaisilta näille kuuluvat poliittiset oikeudet. Sionisteista koostuva Frankfurtin kaupunginhallitus sen sijaan linjasi, että juutalaisilla on oikeus sortaa muita rotuja, minkä vuoksi Waters on väärässä.

Frankfurt julisti, että Watersin konsertti täytyy perua, koska hän on ”yksi maailman tunnetuimmista antisemitisteistä” eli juutalaisvihaajista. Sensuurista suivaantunut Waters vei tapauksen kuitenkin oikeuteen.

Tuomioistuimen mukaan kaupungilla ei ollut oikeutta sensuroida Watersin esiintymistä, vaikka tämä on kritisoinut julkisesti muun muassa rikkaiden juutalaisten lobbausjärjestöjä. Päätös oli jo toinen juridinen voitto Watersille tänä vuonna Saksassa. Aiemmin keväällä Münchenin pormestari Dieter Reiter totesi, että kovista yrityksistään huolimatta hän ei ole löytänyt lakipykälää, jonka nojalla Watersin konsertit voitaisiin kieltää.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

Israel Palestiinalainen vastarinta Poliittinen vaino Rikos Roger Waters Rotu Saksa Sionismi Ulkomaat

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Pitäisi olla määritelmä antisionismille, mikä on normaalia ihmisyyden ja rehellisyyden puolustamista. Monet juutalaisetkin kritisoivat sionismia tai ainakin sen äärimuotoja. Mutta sionismilla on käytössään paljon rahaa, vino pino ajatuspajoja, tehokkaat, sille vihkiytyneet tiedustelupalvelut, USA:n keskeiset ministeriöt, kuten ulkoministeriö ja valtiovarainministeriö, läntinen valtamedia, Hollywood, banksterien verkosto, herätyskristillisyys ja toisaalta myös monet kulttuurimarxismia levittävät instituutiot. Näillä on paljon valtaa ja näkyvyyttä ja kosolti keinoja, joilla keskivertoihmiset saadaan kannattamaan sionistien projekteja. 

  Persut ovat alistaneet suomalaisen kansallismielisyyden valtavirran sionismille ja siksi inho persuja kohtaan voi olla suuri, koska yhdistelmä on niin kauhea.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi