Juutalaislehti: Juutalaisaktivistit edistävät ”kulissien takana” transujen satutunteja

Juutalaisaktivistien mukaan pikkulasten ja transujen kohtaamiset edistävät juutalaisten poliittisia intressejä.

Sionismi

Kansainvälisen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja Jewish Telegraphic Agency (JTA) kirjoittaa, että juutalaisaktivistit ovat avainasemassa edistämässä transujen ja pikkulasten satutunteja ”kulissien takana” Yhdysvalloissa. JTA:n mukaan suuri määrä juutalaisjärjestöjä pitää poliittisesti tärkeänä edistää tilaisuuksia, joissa esiintyjät ovat usein paljastuneet lopulta tuomituiksi pedofiileiksi.

JTA kirjoittaa, että juutalaiset ovat myös vahvasti edustettuina ”antifasistisissa” äärivasemmistolaisissa järjestöissä, jotka ovat yrittäneet ”suojella” transujen satutunteja kansallismielisiltä vastamielenosoittajilta. Juutalaisaktivistien mukaan pikkulasten ja transujen kohtaamiset edistävät juutalaisten poliittisia intressejä.

Juutalaiset ovat linjanneet, että lasten seksualisoinnista ja pedofiilitilaisuuksista huolestuneet kansalaiset ovat ”uusnatseja”, joita tulee vastustaa viimeiseen asti. Yhdysvalloissa vastakkainasettelu on kärjistynyt erityisesti juutalaisia kuhisevassa New Yorkissa.

JTA taustoittaa, että juutalaiset ovat vahvasti edustettuina muun muassa United Against Racism and Fascism -järjestössä, joka tukee transupropagandan pakkosyöttämistä lapsille. Länsimaiden merkittävimmät äärivasemmistolaiset liikkeet ovat olleet juutalaisessa kontrollissa jo 1800-luvulta lähtien.

”Antisemitismin sekä transfobian välillä on selvä yhteys ja molemmat ilmiöt yleistyvät huolestuttavalla vauhdilla,” eräs juutalaisaktivisti kommentoi julkaisulle argumentoidessaan transulobbauksen ja lasten seksualisoinnin puolesta.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

Äärivasemmisto Antifa Jewish Telegraphic Agency Juutalaiset Pedofilia Rappiokulttuuri Rotu Sionismi Transut Yhdysvallat

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Sanotaanko vaikka niin, että jos ei järjestettäisi yhtään drag queen satutuntia lapsille, niin jättäisivätkö äärioikeiston porukat transihmiset rauhaan. Eivät jätä. Äärioikeisto vihaa transihmisiä, juutalaisia, maahanmuuttajia, vasemmistolaisia pelkästään sen takia, että nämä ovat olemassa. Teidän pitäisi miettiä porkkanoitanne uusiksi, teillä on vain keppejä, sidottuna vitsakimppuun.
  Te myös häviätte niin kuin aatetoverinne Hitler aikoinaan ja samasta syystä: te ajatte ihmiset siihen pisteeseen, että heidän on pakko taistella pysyäkseen elossa ja silloin he tulevat taistelemaan motivoituneemmin kuin kukaan teistä.

  • Nimetön

   Vastaa

   Väitän, että jos trans ihmiset jättäisivät rauhaan lapset, sekä muut ihmiset jotka eivät heidän mielenterveydenhäiriöönsä halua osallistua, niin saisivat ihan rauhassa toteuttaa perversioitaan esimerkiksi oman omistamansa kiinteistön tiloissa.

  • TT

   Vastaa

   Väärin. Sitä paitsi upporikkaat globalistit ovat sitä väkeä, jota vasemmiston tulisi vastustaa. Arkkiglobalistit kuten Klaus Schwab ovat kehitelleet uudenlaisen pseudovihreän fasismin, jossa suuryhtiöt ja julkishallinnot kytketään yhteen toteuttamaan Maailman Talousfoorumin tai YK:n vihreän siiven (Agenda 2030) kehittelemiä agendoja, joiden mukaan kansalaiset esimerkiksi Suomessa eivät saisi omistaa juuri mitään eivätkä kuluttaa luonnovaroja muuta kuin säädetyn minimin. Luulisi tämän olevan vasemmistolle vastenmielistä. Ihmisten mielikuvitushiilipäästöjä tultaisiin vahtimaan mustasukkaiseksi, koska maailman rikkaimmat ovat sitä mieltä, että he omistavat koko maapallon ja sen luonnonvarat ja ovat kehittäneet hiilijalanjälki-indeksiin niiden kuluttamista mittaamaan. Perinteinen, kaikkien kansalaisten fyysistä elintasoa kohottava tuotantoteollisuus ajetaan alas. Tilalle tulevat erilaiset virtuaalipalvelut, joilla imitoidaan esim. matkustamista. Kehitys hyödyttäisi vain maapallon rikkaimpia hieman samaan tapaan kuin koronassa tapahtui, jolloin kaikkein rikkaimmat tuplasivat omaisuutensa. Rikkat eivät nyt aio rikastua myymällä köyhille tavaraa ja työllistämällä näitä, vaan haalivat suoraan maapallon resursseja hallintaansa muka suojelun nimissä.

   Perinteinen työväestöä ja sen elintasoa puolustava vasemmisto hajotettiin liittämällä siihen Vihreä Liike sekä kehittelemällä uusia puolustettavia luokkia työväenluokan sijaan. Näitä ovat mm. seksuaalivähemmistöt sekä ei-valkoiset tai ei-kristilliset vähemmistöt, joita on tarkoituksellisesti kasvatettu sosiaaliturvarahoillla subventoidun maahanmuuton kautta. Uusia puolustettavia luokkia on kehitelty mm. intersektionaalisen feminismin nimissä. Vanhan ”kunnon” Marxin ja hänen proletariaattinsa sijaan on alettu nimeämään uudenlaisia sorrettuja ja ”hauraassa” asemassa olevia vähemmistöjä. Kaikessa pyritään valkoisten kansojen sekä kulttuurin että väestöprofiilin hajottamiseen. Lopullisena tavoitteena on uudenlainen globaalisti yhtenäinen digitaalinen NWO-kommunismi, jossa kaikki väestöryhmät ovat lopulta alistettuja. Sitä ennen väestöryhmät ajetaan toisiaan vastaan hajota ja hallitse-taktiikalla.

   On höpöhöpöä väittää, että kansallismieliset vastustaisivat joitakin väestöryhmiä pelkästään niiden olemassaolon takia. Propagandassa tosin väitetään mm. Hitlerin tehneen näin. Väitteessä voi olla perääkin, mutta se on ymmärrettävä myös vastaliikkeenä Weimarin tasavallan aikaiselle moraaliselle turmelukselle, joka vaati kansakuntaa puhdistavan vastareaktion.

 • Teme

  Vastaa

  Kurja homma että perheestä (isä, äiti, lapset) on tehty vaarallinen asia ja samalla Sexpo ja Seta tuputtavat kaikenlaista ulosteensyöjää ja kultaista suihkua. Ovat niin tärkeitä asioita, että lapsille pitää jo koulussakin opettaa nyrkkipanoa ymv. Kouluissa opetetaan lapsille myös ”holokaustia”. Kenen leipää syöt jne.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi