Saksalaismiehelle ehdotonta vankeutta juutalaista loukanneesta vitsistä

Kaikki alkoi, kun saksanisraelilainen juutalainen muusikko valehteli, että hän olisi joutunut juutalaisvihamielisen viharikoksen uhriksi.

Sionismi

Saksassa 38-vuotias mies tuomittiin ehdottomaan vankeuteen sen jälkeen, kun hän oli kommentoinut humoristisesti tapausta, jossa juutalainen muusikko oli valehdellut joutuneensa antisemitismin uhriksi. Humoristinen kommentti julkaistiin Facebookissa.

Kaikki alkoi, kun saksanisraelilainen juutalainen muusikko Gil Ofarim väitti, että hän joutui juutalaisvihamielisen viharikoksen uhriksi daavidintähtikaulakorunsa vuoksi. Ofarim kertoi julkisuudessa, että korunsa vuoksi hänen ei annettu varata itselleen hotellihuonetta.

Sionistiset aktivistit järjestivät suuren mielenosoituksen hotellin edustalla ”antisemitismiä vastaan”. Mielenilmaukset saivat kuitenkin nolon lopun, kun valvontakameranauhoista selvisi, ettei Ofarimilla edes ollut kaulakorua yllään hotellissa asioidessaan.

Juutalaisen valehtelusta vitsaillut sai kovimman rangaistuksen

Ofarim on saanut nyt itse syytteen perättömistä ja hotellihenkilökuntaa loukkaavista puheistaan. Juutalaiset väärentävät usein ”antisemitistisiä viharikoksia” voidakseen hyväksikäyttää rasistileimaa pelkääviä isäntäkansojaan.

Ofarimin valehtelusta pöyristynyt saksalaismies kommentoi tapahtumaketjua sosiaalisessa mediassa kirjoittaen, että Ofarim olisi varmaankin kantanut mielellään daavidintähteä Buchenwaldin keskitysleirillä.

Nyt vaikuttaa siltä, että ironisen kommentin tehnyt saksalainen saa kovemman rangaistuksen kuin juutalainen, joka syyllistyi valehteluun.

Lähde: The Jerusalem Post

Buchenwald Gil Ofarim Juutalainen etuoikeus Juutalainen rikollisuus Juutalaiset valheet Oikeusmurha Poliittinen vaino Politiikka Rikos Saksa Saksan juutalaisyhteisö Sananvapaus Sionismi Ulkomaat

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Jostain syystä germaaneja pitäisi kuitenkin vain ylistää ja odottaa, että uusi vapautuksen aalto sieltä nousee. En kuitenkaan pidättäisi hengitystä sitä odotellessa.

 • otto suni

  Vastaa

  Saksalaiset ovat menettänet pelin taistelussa vapaudesta ja USA:n miehittämässä valtiossa tukee lainsäädäntö kaikin tavoin saksalaisten alistamista. Saksa ei voi nousta kuin todellisen vallankumouksen kautta ja siihen puuhaan on nykysaksalainen liian veltto ja peloteltu!

  • Nationalisti

   Vastaa

   Katsotaan mitä tapahtuu ja minkälaisia mielenosoituksia Saksassa vielä nähdään inflaation ja tahallaan luodun ”energiakriisin” myötä, saattaa ne kustannukset nousta kotitalouksille huomattavan korkeiksi…

   • TT

    Vastaa

    Reaktio tule olemaan sama kuin koronassa. Kansa alkaa vahtia toisiaan ja ilmiantaa toisiaan, jos joku suihkutteleee liikaa tai asunnossaan on liian lämmintä. Alkaa kunnon stasi-meininki. Fiksuimmat karkaavat Unkariin. Pikkumaisempaa porukkaa kuin sakemannit saa hakemalla hakea. Uudet rajoitukset otetaan riemumielillä vastaan. Ehkä olen liian pessimisti, mutta ei ole tarvinnut pettyäkään.

 • juha II

  Vastaa

  Kun juutalaisista sanoo toden, siitä heilahtaa häkki!
  Kun valkoisesta sanoo valheen,… se on ”mustaa huumoria”!!!
  Maailman suurin itkupilli-kansa, joka samalla katsoo muita konkkanenänsä vartta alaspäin!!!
  Ovat vielä aina iänikuisen keskitysleirinsä kanssa. Peruskristitty tietää, että juutalaiset ITSE huusivat Jeesuksen veren päällensä ennen vm. teuraaksi panemista oikein kahteen kertaan kysyttynä! Siitäpä tuo eli kun pitsan tilasivat niin sen kanssa kotiovelle tuotiin. Siis missä vika?

 • Miksi?

  Vastaa

  Miksikäs tuosta suututtiin? Sehän oli ihan hyvää sarkasmia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi