Lavrov: Zelenskyn juutalaisuus ei poista hänen natsiuttaan

Israel on julistanut Lavrovin kommentit antisemitistisiksi.

Sionismi

Ukrainan juutalainen presidentti Volodymyr Zelenskiy keskellä.

Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov päräytti italialaisradion haastattelussa perustellessaan Ukrainan sotaa sekä tarvetta maan denatsifikaatiolle. Ukrainan presidentti Volodymyr Zelensky on juutalainen, mutta tämä ei Lavrovin mukaan tarkoita, etteikö hän voisi olla ”natsi”.

Hitlerilläkin oli käsittääkseni juutalaisia juuria”, hän jatkoi perusteluaan. Toisin sanoen Lavrov käyttää viime vuosien sakeistolta tuttua ”juutalaiset ovat niitä oikeita natseja”-argumenttia.

Venäjä on perustellut sotaa Ukrainan ”natsismilla”, vaikka maan hallitus on EU-myönteinen ja Zelensky on liberaali. Maassa on voimakas kansallismielinen liike, mutta se ei ole hallituksessa päättämässä maan asioista. Päinvastoin se vastustaa hallitusta, vaikkakin tällä hetkellä se taistelee hallituksen rinnalla Venäjää vastaan.

Lähde: Jerusalem Post

Rotu Sergei Lavrov Sionismi Ukraina Ulkomaat Uutiset Venäjä Volodymyr Zelenskiy

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Zardex

  Vastaa

  Natsi nimitystä käytetään monessa yhteydessä, kuten tässä, synonyyminä laittomuuksilla ja terrorilla oman kansan hallintaan. Kuten kansalaisten elävältä polttaminen ja sen sellainen, jota Zelensky hallinto avoimesti kannattaa. Se on kurjaa, ottaen huomioon, että Hitlerin Saksa on mustamaalattu tuollaiseksi ilman todisteita, ja mitä ilmeisimmin myös totuuden vastaisesti, mutta Ukrainassa se on ollut totta jo Hitlerin aikoihin. Siksi Hitler taisteli näitä Ukrainan ”natseja” vastaan, koska he oikeasti tekivät sotarikoksia ja olivat mainehaitta Hitlerille.

  • Turo

   Vastaa

   Tämä menee juuri kuten pitikin eli ikivanha polttouhrimyytti elää ja voi hyvin.

  • Plääh

   Vastaa

   Venäjän propagandanauha taas pyörimässä. Kuten silloin sodan aikana ja jälkeen ukrainalaisia syyteltiin ties mistä, kun tosiasiassa oli ollut Holodomor ja sitten vielä sodan aikana ja jälkeen partisanit ja punaiset tappoivat kaikki parhaat ukrainalaiset. Mitään rikoksia eivät ukrainalaiset silloinkaan tehneet. Terrorilla ja laittomuuksilla hallitsee Venäjän johto niin kommunismin aikana kuin jälkeenkin

 • Historia toistaa...

  Vastaa

  Noissa pidätettyjen haastatteluissa kaverit on kovasti häpeissään tekemisistään. Ymmärtävät että saattavat joutua tuomiolle jo toimistaan vuoden 2013 tapahtumista asti. Kovasti haluavat nyt rakentaa yhteiskuntaa jos saavat siihen mahdollisuuden. Sota ei ehkä ollutkaan sellaista kuin oli kuviteltu. Vuohipaimenien ja siviilien häätämistä. Vaan sieltä tuli tulta silmille ja ohjuksia niskan joka saattoi tappaa komppanista 4/5‑osaakin silmän räpäyksessä. Eikä ollut edes lapioita mukaan millä kaivaa poteroita tai juoksuhautoja kun johtajat jättivät sotilaat yksin Venäläisiä vastaan. Varusteinaan vain rynkky. Itse pakenivat BTR:illä kaasu pohjassa. Joka tarkoitti öisiä 12km pikamarsseja jottei olisi jääty koko aja siirtyvän rajan taakse. Mutta… jäivät kuitenkin, ja selvisivät. 

  No, niin tai näin. Olivat jo miettineet oman valtion valloittamista entisistä Donetksin ja Luhanskin alueista itselleen. Vähän jäi kuitenkin uupumaan. Ja nyt sitten Venäläisten vankeina, vissiin muurailevat maata uudelleen pystyyn ja oikovat betoniteräksiä. 

  Ehkä Zelenskykin jossain vaiheessa ymmärtää että hänen ajamansa natsi-politiikka, joka on raaempaa kuin sionismi, ei ole oikea tapa. Kansa kääntyy sitä vastaa. Toisaalta, se on vain USA:n sätkynukke joka tekee mitä käsketään. En sitten tiedä mitä hyvää siitä voi saada että tuhoaa oman maansa ja sen kansan. Toisaalta, ei ne Suomen politikkojenkaan päätökset ole kovin viisaita.

  • TT

   Vastaa

   Zelensky näyttää Suomen poliittisille päättäjille mallia, kuinka oma kansa ajetaan pikavauhdilla kurimukseen. Meilläkin kuristusote osataan, mutta vauhti on kai liian hidas. Päätön ja vainoharhainen idänpolitiikka sekä ylenpalttinen luotto lännen apuun koituu nyt monien ukrainalaisten kohtaloksi. Rintamalla seikkailee jo möhömahainen nostoväki, joka on todettu erinomaiseksi tykinruoaksi. Rahaa ja aseita lännestä toki tulee valtavat määrät ja näistä kuormista moni voi kuoria kermaa päältä. Voidaan perustaa uusia hätäapurahastoja, jotka EU sysää jäsenmaiden maksettaviksi. EU on luvannut maksaa jopa osan USA:n lähetettävistä aseista. Sen jälkeen täydennykseen tulevat länsimaiden omat huvenneet asevarastot, jotka tulee täyttää uusilla jenkkiaseilla. Ja taas kerran konsulttipalkkiot vedetään välistä ja USA:n sotateollinen kompleksi rikastuu. 

   Kaikki tämä olisi kenties voitu estää suostumalla kompromisseihin Venäjän välisissä neuvotteluissa. On toki urhoollista taistella suurvaltaa vastaan, mutta kaikissa sodissa on tietty piste, jolloin on antauduttava ja neuvoteltava joukkokuolemien ja ‑tuhojen tai totaalimiehityksen estämiseksi. Suomikin teki aikoinaan näin eikä meitä siitä kukaan moiti.

  • Plääh

   Vastaa

   Pidätettyjen haastattelut ovat valhepropagandaa. Ei eroa holokaustivalehtelusta ja sen feikkidokkareista täynnä huijausta ja valhetta

 • Turo

  Vastaa

  Lavrov on ainakin 100 %:n varmuudella juutalainen. Putinista en tiedä. ”Natsi” tarkoittaa pahaa. Se on siis synonyymi tälle. Esim. Pekka voi olla natsi jos hän kiusaa syyttä Mattia. Toki Matti voi olla myös natsi heti tämän jälkeen, jos hän kostoksi vaikkapa katkaisee Pekan viivaimen. Huonosti käyttäytyvä koira voi olla natsi jne. II maailmansodassa Saksa oli natsi, sillä se vastusti NWO:ta. Nyt tämä osa on langenut ainakin nimellisesti Venäjälle. NWO:ta vastustavien mielestä esim. Soros, Rockefeller ja Schwab ovat natseja, mengeleitä, himmlerejä, hitlerejä jne. Myös Trump on hitler ja natsi – Putinista puhumattakaan.

  Nämä samat natsittelijat rakastivat N‑liittoa ja Venäjääkin vielä 90-luvulla, mutta sitten valtaan siellä tuli hitler ja silloin alkoi natsittelu. Nämä samat natsittelijat juhlivat voitonpäivää eli Suomen tappiota sodassa. Nyt kuitenkin natsittelijoiden mielipide on kääntynyt siihen että II maailmansodan voittajat – ainakin osittain – olivat natseja. Natseja jopa villeimpien teorioiden mukaan lennätettiin jostakin syystä 1945 ympäri maailmaa; lähinnä Yhdysvaltoihin, mikä on mielestäni käsittämätöntä, jos sodan tarkoituksena oli kukistaa natsit. Eli USA:laiset ovatkin siis itse olleet 80 vuoden ajan niitä todellisia natseja nyt. On olemassa jonkinlaisia vale- tai II luokan natseja myös ilmeisesti. Bideniä tai Obamaa en ole koskaan kuullut natsiksi kutsuttavan – Bushia kylläkin.

  Onko NWO:n, EKP-keskuspankin tai EU-liittovaltion vastustaja vuonna 2022 natsi? Tämä ei ole yksinkertaista, vaan se riippuu siitä keneltä kysytään. Natsin määritelmä vaihtelee jatkuvasti. Jos Venäjä todella taistelee NWO:ta vastaan, niin silloin mielestäni Venäjän kutsuminen natsiksi on mielestäni jokseenkin outoa ja epäjohdonmukaista – mutta Virallisen totuuden narratiivia seuraten samanaikaisesti täysin järkeenkäypää.

  Kuka on seuraava natsi? Veikkaan että seuraava natsi ja hitler valtionpäämiehenä löytyy Aasiasta, mutta ei kuitenkaan Kiinasta tai Intiasta, sillä näiden kahden natsittelu ei olisi kosheria.

 • Jones

  Vastaa

  Jos asiaan perehtyy, niin oikeastaan juutalaisten uskonto on natsismi.
  Viides Mooseksen kirja:
  2:34 Ja me valloitimme silloin kaikki hänen kaupunkinsa ja vihimme tuhon omiksi jokaisessa kaupungissa miehet, naiset ja lapset, päästämättä pakoon ainoatakaan.
  2:35 Ainoastaan karjan me ryöstimme itsellemme ynnä saaliin valloittamistamme kaupungeista.
  7:14 Siunattu olet sinä oleva yli kaikkien muitten kansojen.
  7:16 Tuhoa kaikki kansat, jotka Herra, sinun Jumalasi, antaa sinulle; älä heitä sääli. Älä myöskään palvele heidän jumaliansa, sillä se tulee sinulle paulaksi.
  7:22 Ja Herra, sinun Jumalasi, karkoittaa nämä kansat sinun tieltäsi vähitellen. Älä lopeta heitä yhtäkkiä, etteivät metsän pedot lisääntyisi sinun vahingoksesi.
  7:23 Herra, sinun Jumalasi, antaa heidät sinulle alttiiksi ja saattaa heidät suureen hämminkiin, kunnes he tuhoutuvat,
  12:2 Hävittäkää perin pohjin kaikki ne paikat, missä karkoittamanne kansat ovat jumaliansa palvelleet,korkeilla vuorilla, kukkuloilla tai viheriäin puiden alla.
  17:12 Mutta jos joku menettelisi niin julkeasti, ettei kuulisi pappia, joka siellä seisoo palvelemassa Herraa, sinun Jumalaasi, tai tuomaria, niin se mies kuolkoon.
  17:13 Poista paha Israelista. Ja kaikki kansa kuulkoon sen ja peljätköön, niin ettei kukaan enää olisi niin julkea.
  17:15 niin aseta itsellesi kuninkaaksi se, jonka Herra, sinun Jumalasi, valitsee. Aseta joku veljistäsi kuninkaaksesi; älä korota hallitsijaksesi muukalaista miestä, joka ei ole sinun veljesi.
  20:16 Mutta näiden kansojen kaupungeissa, jotka Herra, sinun Jumalasi, antaa sinulle perintöosaksi, älä jätä ainoatakaan henkeä eloon,
  23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.

  Ja kyllä se holokaustikin oli juutalaisten itsensätekemä rotupuhdistus, jonka he laittoivat valkolaisten syyksi valheilla ja asioiden salailulla.
  Totuus holokaustista:
  1: Valkolaiset eivät ole arjalaisia, vaan arjalaiset ovat lähi-itäläisiä ja Adolf Hitler tiesi tämän vallanhyvin. Adolf Hitler kirjoittikin aiheesta kirjassaan näin:
  Adolf Hitler: Mein kampf. Osa 2. Kansallissosialistinen liike.
  13 Luku. Saksan sodanjälkeinen liittopolitiikka:
  ‑Sen sijaan, että kohdistaisi vihansa toisiin arjalaisiin, joista meidät kyllä voi erottaa melkein kaikki…
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Iran
  ‑Persiankieliset iranilaiset ovat sassanidien kaudesta alkaen käyttäneet maasta nimitystä Iran, joka tarkoittaa ”arjalaisten valtakuntaa”,

  2: Juutalaiset itse polttivat sekarotuiset pois keskitysleireillä, koska eivät huolineet sekarotuisia Israeliin ja juutalaisten uskonnon mukaan kukaan sekarotuinen ei voi olla juutalainen. Nyt he paasaavat rotujen sekoittumisesta valkolaisille. Aika naurettavaa sakkia. Sekä väittävät että heitä on muka aina sorrettu ja vainottu.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Sonderkommando_(tuhoamisleiri)
  Viides Mooseksen kirja:
  23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.
  Nehemia:
  10:30 Me emme anna tyttäriämme maan kansoille emmekä ota heidän tyttäriänsä pojillemme vaimoiksi.
  13:3 Kuultuaan lain he erottivat kaiken sekakansan Israelista.

  3: Natsit auttoivat puhdasrotuisia juutalaisia(arjalaisia) muuttamaan Israeliin ja juutalaiset olivat yhteistyössä natsien kanssa.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Haavara_Agreement

  4: Saksan lippuun laitettiin juutalaisten(arjalaisten) uskonnollinen hakaristi. SS-tunnuskin otettiin heiltä, sekä kotka ja tervehdys.
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Natsitervehdys
  ‑Persialaiset käyttivät samantyylistä tervehdystä jo lähes 2 500 vuotta sitten Akemenidien valtakunnassa.
  Amerikkalaiset käyttivät samaa tervehdystä ennen saksalaisia ja luultavasti kiihkouskovainen Bellamy oli ottanut tervehdyksen juutalaisilta.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Bellamyn_tervehdys

  5: Arjalaiset kansat, kuten natsi-Turkki, natsi-Iran ja natsi-Italia olivat Saksan puolella ja Adolf Hitler väitti heidän olevan valkolaisten ystävyyskansoja, vaikka tämä ei lainkaan pidä paikkaansa. Miksi he muuten olisivat polttaneet valkolaisiin sekoittuneet pois keskitysleireillä.
  http://romanit-info.webnode.fi/news/romanit-israelin-kadonnut-sukukuntako-totta-vai-tarua-/
  ‑Itse asiassa DNA paljastaa, että kansa, joka on geneettisesti lähempänä juutalaisia, ovat kurdit ja eteläitalialaiset, jotka eivät ole seemiläisiä…

  6: Adolf Hitlerin Saksassa ihailtiin filosofi Friedrich Nietzscheä, joka on kirjoittanut kirjan: ”Näin puhui Zarathustra”. Ja kas kummaa, zarathustralaisuus on Iranin-arjalaisten hakaristi-holocaust uskonto, jota harjoittavat myöskin juutalaiset, sillä ovathan juutalaiset Iranin-arjalaisia. Zarathustralaisuuden uskonnollisia symbooleja ovat hakaristi ja kotka. Nämä symboolit olivat Saksassakin aikoinaan Adolf Hitlerin valitsemina.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Zarathustralaisuus
  Adolf Hitler: Mein kampf. Osa 2. Kansallissosialistinen liike.
  7 Luku. Taistelu punarintamaa vastaan.
  ‑Kuitenkin minun täytyi poikkeuksetta hylätä kaikki lukemattomat ehdotukset, joita tuli siihen aikaan nuoren liikkeen piirissä ja joissa useimmissa oli hakaristi piirrettynä vanhan lipun sisään. Itse en-johtajana-halunnut heti paikalla esittää julkisuudessa omaa ehdotustani, koska oli mahdollista, että joku toinen keksisi ehdottaa yhtä hyvää tai ehkä parempaakin. Todellakin lähetti Stranbergistä muuan hammaslääkäri ehdotuksen, joka ei ollut ollenkaan hullumpi ja muistutti aika suuresti omaani, se vain siinä oli vikana, että hakaristi oli vinosakaraisena sovitettu valkoiseen kenttään. Itse olin sillä välin loppumattomiin yriteltyäni sommitellut lopullisen muodon: lipussa on punainen pohja, siinä valkoinen ympyrä keskessä ja ympyrän sisässä musta hakaristi. Pitkään kokeiltuani keksin myös oikeat suhteet lipulle ja valkoisen ympyrän koolle samoin kuin myös hakaristin muodolle ja leveydelle.
  Hakaristi italialaisessa synagoogassa:
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6
  Hakaristi unkarilaisessa synagoogassa:
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.829.6

  • Anti-Zion

   Vastaa

   Myös ”antisemitistiseksi salaliittoteoriaksi” väitetty ohjeistus juutalaisten maailmanhallintaan pankkimafian kautta löytyy heidän pyhästä kirjasta Vanhasta Testamentista eli Tanakista. Viides Mooseksen kirja, luku 23, jakeet 20 ja 21:

   20 Älä peri toiselta israelilaiselta korkoa rahasta, ruoasta äläkä mistään muustakaan, mitä yleensä korkoa vastaan lainataan.
   21 Vierasmaalaiselta voit periä korkoa mutta maanmieheltäsi et. Kun noudatat näitä määräyksiä, Herra, sinun Jumalasi, siunaa sinua kaikissa toimissasi siinä maassa, jonka nyt menet ottamaan haltuusi.

 • Salomon

  Vastaa

  Keksimällä keksittyjä sanoja. En ole koskaan nähnyt tai kuullut natsia missään. Jos sana natsi ilmestyy kaikessa pahuudesta, mitäs nimitys juutalainen sitten pitää sisällään? Kyllä, saat kaivaa ja kaivaa, etkä löydä siinä mitään positiivisia adjektiiveja. Minä muistan miten tämä natsittelu alkoi jo ala-asteella, sitä niinkuin juurruttamalla iskostettiin opettajamme toimesta päihimme, opettajamme oli vasemmistolainen kilipää. Ja vitun järkyttävä JUUTALAINEN!!!!

 • Esa

  Vastaa

  Samoin voimme kysyä myös että millä tavoin EU:n toimet ja siitä mihin se on menossa eroavat natsien toimista ?

  • TT

   Vastaa

   EU aikoo toteuttaa kaikki Natsi-Saksan (väitetyt) huonot puolet ja rötöstelyt, mutta ei lainkaan sen hyviä. Jenkeillä on paljon ongelmia omien kommunistiensa kanssa, mutta kelkka alkaa siellä hiljalleen kääntyä kansalliskonservatiivien hyväksi. Kaikki siellä nauravat EU:lle tai kauhistelevat sitä, miten typerä kommunistinen, fasistinen ja epädemokraattinen kansojen vankila tämä on. Bidenin hallinto ottaa nyt EU:sta kaiken ilon irti ajaakseen läpi NWO- tai JWO-maailmanjärjestystä, jota USA:n ’deep state’ havittelee yhä paniikinomaisesti. Moni eurooppalainen joutuu näiden kampanjoiden uhriksi sodassa Venäjää/Kiinaa vastaan. Onko Suomikin päätetty uhrata tykinruoaksi Venäjää heikentämään?

   • Plääh

    Vastaa

    Natsit eivät rötöstelleet. Venäjä sitäkin enemmän

  • Plääh

   Vastaa

   Eu on natsismin täysi vastakohta, kuten Venäjäkin. Kommunismia edustavat

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Natsiksi nimittäminen on sinällään näppärä temppu. 80 vuoden mustamaalauksen jälkeen kukaan ei uskalla puolustautua natsisyytöksiä vastaan muuten inttämällä ”enkä ole natsi, itse olet!”

  • Pekkka

   Vastaa

   ”Holokausti” on se mätä selkäranka, jonka ympärille koko läntisen maailman rapautunut moraali kietoutuu, vaikkei materiaalista tai dokumentaarista todistusaineistoa teosta ole pystytty osoittamaan. Löytyy vain silminnäkijälausuntoja ja toisenkäden kuulopuheita, jotka ovat juridisesti tarkastellen kaikkein epäluotettavimpia todisteita, sillä ne ovat alttiita vääristelylle, liioittelulle ja suoranaiselle valehtelulle, jonka tarkoituksena voivat olla esim. panettelu, propaganda sekä poliittisen immuniteetin tai taloudellisen hyödyn tavoittelu.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Jos Israel tai juutalaiset ovat aidosti huolissaan ja/tai pahoillaan, kyseessä oleva asia on hyvä asia. Tähän ollaan tultu. Sionistien kohdalla sanonta ”jos et ole meidän puolellamme, olet meitä vastaan” sataprosenttisen tarkka kuvaus tilanteesta.

  Jokainen oman kansansa ja oman rotunsa puolustaja tietää vastauksen useimpiin ongelmiin tarkistamalla tämän.

  Ja toisekseen, sionisti valehtelee aina, ns. by definition. Jos hän puhuu ns. totta, se on vain taktista ja totuutta käytetään vain aasinsiltana myöhemmin tulevaan valheeseen. Sionistien jutut holokaustista ovat valhetta, siinä kaikki. Siitä voi aina lähteä. Mahdollisesti tähän valheeseen tultaessa on jouduttu ensin kiertämään jossakin asiassa totuuden kautta, mutta kyllä holokaustinarratiivi on yksinkertaisesti valhetta.

  Mikä muu valhe on tässä maailmassa lain ja rangaistuksen avulla suojattu? Ovatko ihmiset täysiä idiootteja? Tämä valhe suojataan rangaistuksen uhalla, KOSKA SE ON VALHE. Sitä ei tarvitsisi suojata, jos se olisi totta. Ehei, siitä pitää rangaista, jotta kukaan ei uskaltaisi kyseenalaistaa valhetta. Tämä on klassista sionismi.

  Ja Lavrov on hyvä mies jo pelkästään siitä syystä, että hän pahoittaa valehtelijoiden mielen. Yksinkertaista.

  Ja vielä Ukrainasta.

  Herran tähden, ettekö te näe, että Zelensky (kriisin aikana ja jo sitä ennen hän on tienannut n. 850 miljoonaa dollaria – ja hän on todellisuudessa juutalainen koomikko, rubenstiller, ja vielä surkea jopa sellaiseksi, ja sen paljon sanottu, prkl) sotii isännän käskyn mukaisesti viimeiseen ukrainalaiseen asti. Ukrainan kohtalo on tuhoutua sionistien tyypillisessä sotapelissä. Koska sionisti on välittänyt valkoisista ihmisistä? Ei koskaan ja varmasti ei nytkään. He hierovat käsiään onnesta, kaksi suurta valkoista kansaa tappaa toisiaan.

  Jokaisen kansallismielisen pitäisi ajaa nopeaa rauhaa ja helkkari, lopettaa tuon USA:sta lähtöisin olevan sota/sionistipropagandan nieleminen. Me olemme itsekin kohta sotatanner ja taloudellinen tulevaisuutemme on jo tuhottu.

  Nämä perkeleen rasvanaamalintilät kulkevat vaatimassa ”luopumista”. Samainen paskanaama ei itse luovu mistään, ei koskaan, ei varmasti. Tottakai sionistit rakastavat tätä: Länsi velkaantuu ja vajoaa kolmanteen maailmaan, omasta tahdostaan, meidän johtajamme vaativat kurjuutta, velkaa ja lohdutonta tulevaisuutta meille, ja me olemme iloisia siitä.

  Voi swidu.

  • Plääh

   Vastaa

   Venäjä valehtelee holokaustista samaan ataan kuin Länsi. Lavrov vaikuttaa juutalaiselta ja ainakin hänelle laittaa sanat suuhun Venäjän juutalaisjohto. Lavrov ei muuta tee kuin valehtelee.

   Mitään sellaista rauhaa, jossa Venäjä laajenee, ei tule hyväksyä

 • Lennart Oesch

  Vastaa

  Tilanne on hyvin sekava Ukrainassa.
  Joka tapauksessa globalistit on (julkisesti) Ukrainan puolella.
  Sekä Ukraina ja Venäjä on kuitenkin Israelin ystäviä mikä sekoittaa tätä asetelmaa.
  Ja eikös Israelin ystävä tarkoita myös ystävyyttä USAn kanssa.
  USA ja Venäjä voivat periaatteessa olla ystäviä keskenään mutta voivatko Ukrainan nationalistijoukot olla USAn ystäviä.
  Ja mikä agenda sodan pitkittämisessä/ pitkittymisellä voi olla?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi