Pakotepolitiikan tulos: Juutalaispankki Goldman Sachs ostaa Venäjän arvopapereita pilkkahintaan

Kyynisimmät maailmanpolitiikan seuraajat uskovat, että talouspakotteiden tarkoitus oli alusta asti Venäjällä sijaitsevan omaisuuden siirtäminen globalistipankkien haltuun.

Sionismi

Juutalainen rikollispankki Goldman Sachs ja joukko muita Yhdysvaltojen johtavia finanssitaloja ovat päättäneet repiä kaiken hyödyn irti Ukrainan ja Venäjän välisestä sodasta. Pankkiireja kiinnostavat erityisesti venäläiset arvopaperit, joiden hinnat ovat pudonneet lähelle nollaa talouspakotteiden ansiosta.

Yhdysvallat ja EU ovat pakottaneet Suomen ja muut länsimaat osallistumaan sotaan asettamalla talouspakotteita Venäjää vastaan. Asiantuntijoiden mukaan pakotteet haavoittavat kuitenkin eurooppalaisia pk-yrityksiä huomattavasti enemmän kuin Putinin sisäpiiriä. Tämän vuoksi monet ovat kyseenalaistaneet pakotteiden taktisen merkityksen.

Juutalaispankki Goldman Sachs ilmoitti tasan viikko sitten, että venäläisistä arvopapereista ja muista varallisuuseristä on tulossa ”sijoittajien kannalta täysin hyödyttömiä” pakotteiden vuoksi. Tämä lisäsi länsimaalaisten halua katkaista taloudelliset siteensä Venäjään, koska Goldmanin mukaan Venäjälle rekisteröity omaisuus tulisi menettämään arvonsa käytännössä kokonaan.

Goldmanin varoitus ruokki omalta osaltaan kierrettä, joka on painanut venäläisten arvopapereiden hintoja alas. Kummallista kyllä, nyt juutalaispankki on alkanut itse ostaa pilkkahintaan arvopapereita, jotka se aiemmin käski muiden länsimaalaisten hylkäämään. Toisin sanoen Goldman lietsoi paniikkia, joka painoi arvopapereiden hinnat alas, minkä jälkeen se itse osti arvopaperit lähes ilmaiseksi itselleen.

Oliko tämä pakotepolitiikan päämäärä?

Ilmiöstä uutisoinut talousmedia Bloomberg kirjoittaa, että Goldmanin johtama Wall Streetin korppikotkalauma on kiinnostunut muun muassa energiakonserni Gazpromin, teräsyhtiö Evrazin ja Venäjän valtiollisen rautatieyhtiön joukkovelkakirjalainoista eli bondeista. Goldman ei itse tiedottanut operaatiosta, vaan Bloomberg sai asiasta vihiä sisäpiiriläisiltä.

Bloomberg muistuttaa, ettei Goldmanin toiminta ole laitonta, sillä talouspakotteet eivät kiellä juutalaispankkeja keinottelemasta pakotteiden kohteena olevaan valtioon rekisteröidyllä omaisuudella. Goldman Sachs on lahjonut Yhdysvaltojen hallitusta vuosikymmenten ajan niin tehokkaasti, että lainsäädäntöön on jätetty valtavia porsaanreikiä, joita hyödyntämällä finanssielitistit voivat rikastua myös sodan aikana.

Goldman Sachs on ostanut jälkimarkkinoilta jopa Venäjän valtion velkakirjoja, mikä nostaa Venäjän valtionlainojen kurssia ja voi siksi auttaa Venäjää saamaan uutta rahoitusta sodan aikana. Koska Goldman pitää Yhdysvaltojen hallitusta panttivankinaan puoluerahoituksen kautta, ei yksikään poliitikko ole kuitenkaan uskaltanut syyttää Goldmania vihollisvaltion rahoittamisesta.

Kyynisimmät maailmanpolitiikan seuraajat uskovat, että talouspakotteiden tarkoitus oli alusta asti Venäjällä sijaitsevan omaisuuden siirtäminen globalistipankkien haltuun. Goldman Sachs on toiminut samalla kaavalla lukemattomissa eri kriiseissä ja sodissa samanlaisin lopputuloksin.

Lähteet: Bloomberg, CNBC

Goldman Sachs Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalaisomisteiset pankit Sionismi Sota Talous Talouspakotteet Ukraina Ulkomaat Venäjä Yhteiskunta

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  ((()))

 • Great Reset

  Vastaa

  onko korona virus hävinnyt maailman kartalta kokonaan
  siltä näyttää kun lukee suomen valtamediaa
  ensin 2 vuotta putkeen korona päivä pelottelu annosta 200 juttua
  sitten kun ukrainan sota alkoi se journalismi loppui kuin seinään
  tulee välisinkin mieleen että jollain keinoin tämän länsi liberaali
  deep staten on pakko hoitaa great reset maaliin 

  kun omrikonin teho ei riittänyt sitten se lännen liberaalien valta otetaan sotimalla ja äärimmäisellä
  lännen valtamedian
  venäjän vittuilu provokaatiolla
  pahennetaan tilannetta vielä entisestään VOI OLLA ETTÄ USA EU MAAT ON SE TAHO
  JOKA AMPUU ENSIMÄISEN YDINOHJUKSEN
  Kun miettii millaisia sekopäitä Eu ta ja USAA johtaa 

  miksi perussuomalaiset ovat alkaneet ylistämään
  joe Bidenia ja jotain V„,Ursula von der Leyeniä
  tässäkö on maailman poliittinen tila
  Joe Bidenia ja Ursula von der Leyen
  ’AHAA He ovat koko maailman ihmisten syleilyssä
  todella kaikkien suosiossa olevia poliitikkoja
  jopa syyriassa Al holi pelastuu

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä oli arvattavissa ja muutamille mainitsinkin tämän tyyppisen toiminnan tapahtuvan lähiaikoina, koska ei ole ensimmäinen kerta kun juutalaiset ovat keinottelemassa ja hyötymässä asioista.
  Molemmin puolin konfliktia kun vetelevät naruista, niin he tulevat jatkossakin naureskellen kasvattamaan taloudellisia varojaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Follow the money! Nyt on tietysti hyvä seurata johtajaa ja ostaa halvalla. Huom. ei kannata yrittää vivulla jos ei ole varaa hävitä, koska riski on aina olemassa. Mutta jos on käteistä jouten niin iskekää kiini.

 • pellejä olette

  Vastaa

  Tajuatteko pellet, että Nato-armeija on näiden juutalaispankkien työkalu.

  • Selkeä jatkumo

   Vastaa

   Tajuatko sinä että tämänkin konfliktin syvin syyy juontaa tuonne 700 luvulle jolloin venäläiset alisti kasaarit ja ne kääntyi juutalaisuuteen ennemmin kuin kuolivat. Ja siitä asti kasaari-juutalaiset ovat pyrkineet hävittämään venäläiset maailmasta sekä pyrkineet maailman valtiaiksi.

   Vladimir kolmas teki suuren virheen aikoinaan.

   • Julli

    Vastaa

    Pakko hieman täsmentää esittämäsi historiallisia seikkoja…

    Viitannet joko 900-luvun puolivälissä eläneeseen Svjatoslavin tai hänen poikaansa Vladimir Suureen, joka eli
    900-luvun lopulla. Svjatoslav taisi olla se, joka ainakin aloitti siivoukset. Vladimir Suuri sitten viimeisteli huolimattomasti mitä viimeistelikään.

    Lisäksi tuon aikainen valtakunta oli lähinnä Kiova-keskeinen rusien valtakunta, ei venäläinen (slaavien) valtakunta. Rusit olivat nykyisen Venäjän ja erityisesti nykyisen Ukrainan alueelle asettuneita varjageja, ei siis slaaveja. Vasta muutaman sadan vuoden kuluttua, kun rurikidien valtakausi alkoi hiipumaan, muodostui nykyistä Venäjää edeltäviä varsinaisten venäläisten (saavien) muodostamia valtakuntia. Varjagilähtöiset päälliköt siis hallitsivat slaaveja useamman sukupolven, kun slaavit eivät keskenään onnistuneet elämään rauhassa ja muodostamaan toimivaa yhteiskuntaa.

    Summa summarum.. Kasaarien eliittiä ei saatu 900-luvulla kitkettyä rurikidien laajentaessa valtakuntaansa ja nyt sitten ”nautitaan” seurauksista.

  • Nimetön

   Vastaa

   mikähän mahtaa olla sinimustan liikkeen NATO kanta,

 • Historia toistaa itseään

  Vastaa

  Tää on tuttu taktiikka jo Napoleonin sodista lähtien. Juutalaiset rahoitti silloin molempia osapuoliia, koska tiesivät joka tapauksessa voittavansa taloudellisesti ja oliko se Rockefeller vai Rothschild joka tahallaan antoi väärän tiedon Napoleonin ratkaisevasta voitosta, jolloin arvopapaperien hinta romahti Lontoossa ja äijä osti kaiken lähes ilmatteeksi (niin kuin nytkin) ja vähän myöhemmin puhallus paljastui, mutta se oli silloin jo myöhäistä.

  • Tomppa

   Vastaa

   Juuri näin. Napoleonin sodissa molempien osapuolien rahoittajana toimi Rothschildin pankkiirisuku, toisessa maailmansodassa tätä teki Rockefellerien pankkiirisuku sekä George Bush seniorin isä, pankkiiri Prescott Bush.

   • Plääh

    Vastaa

    Eikös Napoleonilla ollut kuitenkin toisenlaisiakin hankkeita eli oli itse oma pankiirinsa. Juuri sen vuoksi Rothschildin oli kukistettava hänet.

    Prescott Bush ei rahjoittanut Hitleriä

 • Peter

  Vastaa

  Kyynisimmät maailmanpolitiikan seuraajat uskovat, että talouspakotteiden tarkoitus oli alusta asti Venäjällä sijaitsevan omaisuuden siirtäminen globalistipankkien haltuun. Goldman Sachs on toiminut samalla kaavalla lukemattomissa eri kriiseissä ja sodissa samanlaisin lopputuloksin.
  ********************************************
  Niinpä… Mietitäänpä kuka tästä koko sodasta hyötyy eniten? Rahaeliitti tietysti!!!

  Kuka omistaa aseyhtiöt? Nyt jokainen maa Euroopassa hamstraa aseita melkein hintaan mihin tahansa. Tuulipuku väki myy osakkeet ja kuka ne ostaa halpaan hintaan? Venäjän ja Urkainan vientitavara kilpaili EU:n ja maailman markkinoilla, mutta niitä ei tule sieltä. Nyt kaikkia hintoja voidaan nostaa melkein rajattomasti. Öljy, kaasu ja muu energia maksaa kymmeniä prosentteja enemmän kuin ennen sotaa. Kuka hyötyy? Rahaeliitti ja mikä joukko pyörittää&hallitsee läntisen maailman rahamaailmaa? (vinkki/kysymys: pitääkö ne kankaista kalottilakkia päässään?)

  Saatiinko ulkopuolisessa vaikuttamisella Ukraina uhomaan Nato- ja EU-jäsenyyttä yltiöpäisesti ja miettimättä omaa kokonaisuuttaan Venäjän naapurissa? Putte nappasi syötin ja lähti hullulle sotaretkelle. Kuka kulisseissa myhäilee ja taputtelee käsiään? Rahaa alkaa virtaamaan melkolailla rajoittamat määrät rahaeliitin taskuihin. Koronalla rahastaminen tökkäsi nyt vihdoin paskaan kun tyhmimmätkin tajuaa, että melko vakio virustauti oli kyseessä. Ei sen enempää ja vastaavia flunssa-aaltoja kuljee joka vuosi maailmassa. Niihinkin kuolee ihmisiä joka vuosi kymmeniä tuhansia ihmisia yksin Euroopassa.

 • TT

  Vastaa

  Vanha pankkiirien sanonta: ”osta kun veri virtaa kadulla” pitää jälleen paikkansa. Keskivertosukankuluttjat eivät koskaan tutki ilmiöiden taloudellisia taustoja. Kiitokset Partisaanille siitä, että pyrkii näitä valottaan.

 • Marho Rubio

  Vastaa

  Yhdysvallat rukoilee Iranilta että he myisivät öljyä heille ettei tarvitsisi ostaa Venäläistä öljyä. Ymmärrättekö tämän asian syvyyttä. Meille annetaan ymmärtää että NYT Venäjä on hävinnyt Ukrainassa ja talouspakotteet rusentavat Venäjän. Jenkeissä on valtava inflaatio meneillään ja tosiasiassa Venäjällä on valtava vipuvarsi Jenkkeihin öljyn kautta. Yhdysvallat ostaa suuria määriä Ryssien öljyä. Iran on läheinen Venäjän liittolainen ja luuletteko ettei Putin järjestä asiaa niin että Iran kieltäytyy auttamasta länttä. Jenkit on kurittaneet Irania vuosikymmeniä ja nyt heidän muka pitäisi auttaa. Meidän sivilisaatiomme vuoro on nyt kärsiä.

 • Korruptoitunut Biden

  Vastaa

  Ukrainassa suhmuroineet USA poliitikot muiden muassa :

  Joe Biden (ja poikansa Hunter Biden)
  Barack Hussein Obama
  John McCain
  Hillary Clinton
  Bill Clinton
  Victoria ’fuck EU’ Nuland
  Nancy Pelosi
  Lindsey Graham (joka nyt somessa vaatii Putinia salamurhattavaksi – US lain vastainen teko itse asiassa tuo mutta koska asialla WOKE korruptiojengiläinen niin ei haittaa)

  Näiden heppujen Ukraina suhmuroinnithan alun perin aiheuttivat 2014 Krimin kriisin josta olisi ilman USAn sekaantumista asiaan selvitty neuvotteluilla (Sevastopol olisi vaan vuokrattu Venäjälle) ja tätä jälkikriisiäkään ei olisi tapahtunut. Mutta isot rahat on olleet kyseessä kaasubisneksessä josta Burisman papereissa mainittu ’Big Guy’ eli Joe Biden on vetänyt välistä 10% , ilmanko suhmurointi on kannattanut.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Artikkeli on, tietenkin, täsmälleen oikeassa. Goldman Sachs on sionistidemonin johtava riistäjä ja verenimijä. Sionismissa koko yhteisö seisoo näiden verenimijöiden takana, he nauttivat siitä, kuinka valkoiset ihmiset ryöstetään ja raiskataan taloudellisesti. Sionistinen yhteisö ei kykene empatiaan, se on esimerkki narsistisesta, luotaantyöntävästä, suorastaan patologisesta psykopatiasta. Mikään meidän kärsimyksemme ja menetyksemme ei ole mitään sen rinnalla, että jokin pankkiiri tienasi, taas, meidän kustannuksellamme miljardin, tai sata miljardia, tai oikeammin, nykyään, 10 000 miljardia.

  Pankaa merkille, veljet ja siskot, että nämä vampyyrit omistavat jo kirjaimellisesti KYMMENIÄTUHANSIA MILJARDEJA ja samaan aikaan meidän valkoiset valtiomme ovat velkaantuneet näillä summilla. Seuraa rahaa, ja polun päästä löytyy, aina, sionisti. Hän jättää jälkeensä tuhotun, velkaisen, surkean maan, jossa ahkerat ihmiset saavat palkaksi vuosisatojen työstä kurjuuden.

  Eikä siinä kaikki, sionisti aloittaa mielihyvin suurenkin sodan, jos sillä saa vielä lisää rahaa. Sionistilla ei ole Jumalaa, ei ole sielua, ei ole ihmistä kuoren sisällä. Jos Perkele ja Helvetti ovat olemassa, nämä ihmiset sikiävät sieltä. Mutta rohkenen itsekin epäillä tuota Perkeleen ja Helvetin olemassaoloa, sillä nehän ovat mielikuvitusolentioja ja meillähän on jos Sionisti ja Sionismi eli sama asia.

  Loppukaneetti: Koko nykyisen sodan siemen kylvettiin juuri silloin, kun Victoria Nuland (isän nimi Nudelman, miehen nimi Kagan) kävi ensimmäisen kerran Kiovassa. Sen jälkeenhän alettiiin tappamaan ja nyt käydään sitä kuuluisaa judeobolshevistista Viimeistä Taistoa, tällä kertaa Ukrainassa. Victoria on toki turvassa, bunkkerissa, kristityt hyökkäävät. Mikä märkä uni! Sionistimummelin unelma!

  Me elämme , juuri nyt, keskellä Sionistin Unelmaa. Olemme osa heidän Unelmaansa. Meillä on rooli tässä pelissä. Kuolevan rooli. Kärsivän rooli.Velkaisen rooli. Orjan rooli. Eikö olekin hienoa?

 • EV

  Vastaa

  Haaskalinnut, jotka jälleen tanssivat eurooppalaisten veressä…

 • Zardex

  Vastaa

  Jep, tällä vastakkainasettelun kaudella omistukset keskittyy tuolle klaanille entisestään samalla kun lännessä ihmiset luovuttaa itsenäisyytensä rippeet ja keskittää päätäntävaltaa kasvavassa määrin ja laajemmin NATO:lle, EU:lle, YK:lle ja WHO:lle. Samoin Venäjälläkin, kun yrityksiä kansallistetaan, elli omistuksia keskitetään. Siitä syntyy kokonaissoppa joka onkin sitten valmis rauhan aikaan, jossa kaikki on jo maailmanlaajuisesti yhden klaanin käsissä vielä entistäkin enemmän.

 • DTOM

  Vastaa

  Koronahuijaus ei riittänyt, joten aloitettiin sota. Sodan todellinen syy on saada Venäjä keskuspankkien hallintaan. Seuraavana jonossa on Iran ja Kiina, koko muu maailma on jo menetetty.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi