Koronarajoitusten hellittäessä talouspakotteet kurittavat suomalaisyrittäjiä – Hallitus välinpitämätön

Putin ja hänen juutalaiset oligarkkiystävänsä eivät tule kohtaamaan köyhyyttä pakotteiden vuoksi – sen sijaan lasku lähetetään koronarajoitusten köyhdyttämälle suomalaisyrittäjälle.

Kolumnit

Välittömästi sen jälkeen, kun suomalaisyrittäjät pääsivät hetkeksi hengähtämään koronarajoitusten kevennyksien vuoksi, lyötiin yrittäjiä jälleen – tällä kertaa Venäjä-pakotteiden avulla. Suomen elinkeinoministeri Mika Lintilä on myöntänyt medialle, ettei Sanna Marinin hallituksella ole tällä hetkellä suunnitelmia pakotteista kärsivien suomalaisyritysten auttamiseksi.

Koronan varjolla säädetyt mielivaltaiset liikkumis- ja kokoontumisrajoitukset ajoivat valtavan määrän suomalaisia yrityksiä konkurssiin. Vielä suurempi määrä yrityksiä on joutunut irtisanomaan työntekijöitään, jotteivät kulut nousisi supistuneiden tulojen yläpuolelle. Samalla Suomi sitoutui ottamaan yhteistä EU-velkaa lahjoittaakseen varat eteläeurooppalaisille pankeille, vaikka rahat olisi voinut suunnata kotimaisille yrityksille.

Partisaani on selvittänyt kantaansa Ukrainan ja Venäjän välisiin konfliktiin useissa viime päivien uutisissa. Kumpaakin maata ohjaa korruptoitunut sionistioligarkkien miehittämä hallitus. Vaikka onkin erittäin toivottavaa, että suomalaiset tarjoavat apua konfliktialueiden aidoille kansallisradikaaleille liikkeille, on järjenvastaista, että jo ennestään kaatumisvaarassa olevat suomalaisyritykset joutuvat sionistisen oligarkkisodan maksumiehiksi.

Tukea ulkomaalaisille pankeille, ei suomalaisyrityksille

Lintilän mukaan hallitus ei ole edes keskustellut siitä, kuinka Venäjä-pakotteiden ja niitä seuraavien vastapakotteiden haavoittamia yrittäjiä voitaisiin auttaa. ”Bile-Sannan” ajatukset liihottavat jossain aivan muualla, ehkäpä lähestyvän terassikevään kosteissa illallisissa Instagram-julkkisten kainalossa.

Marinin hallitus ei tällä hetkellä suunnittele tukipakettia pakotteiden runtelemille yrityksille. Paistaako valtion kirstun pohja, koska edelliset tukipaketit päätettiin suunnata Etelä-Euroopan rikollisille pankkiireille?

Suomi on päättänyt alistua EU:n ja Yhdysvaltojen sanelemiin vientirajoituksiin, joiden vuoksi jopa tuhannet suomalaisyritykset voivat menettää merkittävän osan liikevaihdostaan. Vientirajoitusten ohella rahaliikenteen jäädyttäminen tulee hankaloittamaan yritystemme toimintaa teknologiasektorilta aina puunkäsittelykoneisiin asti.

Pakotteet eivät osu väitettyyn kohteeseensa

Suomen Pankin nousevien talouksien tutkimusyksikön neuvonantaja Laura Solanko on todennut, että pakotteiden vaikutus Venäjään on huomattavan pieni. Venäjällä ei esimerkiksi ole tarvetta saada länsimaista rahoitusta. Tärkeämpää on Solangon mukaan pakotteiden ”symbolinen merkitys”, mikä tuskin lämmittää suomalaisten yrittäjien mieliä.

Venäjä-pakotteet iskevät erityisen lujaa Suomen ja Viron kaltaisiin rajanaapureihin. Sen sijaan Yhdysvallat ja EU:n keskeiset vallankäyttäjät eivät tule niistä juuri kärsimään, koska maiden käymä Venäjä-kauppa muodostaa huomattavasti maltillisemman (jopa häviävän pienen) osuuden bruttokansantuotteesta. Myöskään Putin ja hänen upporikkaat juutalaiset oligarkkiystävänsä eivät tule kohtaamaan köyhyyttä pakotteiden vuoksi. Sen sijaan lasku lähetetään koronarajoitusten köyhdyttämälle suomalaisyrittäjälle.

Vielä yksi näkökulma teemaan. Yhdysvallat ja Israel ovat sytyttäneet eri puolilla maailmaa viimeisten vuosikymmenten aikana valtavan määrän turhia sotia, joiden käynnistämiä pakolaisvirtoja on ohjattu EU:n määräyksellä esimerkiksi Suomeen. Mikäli pidät nimenomaan Venäjään kohdistuvia talouspakotteita välttämättöminä, mikset ole vaatinut pakotteita länsimaiden rappiota ja väestönvaihtoa ajavia Yhdysvaltoja, Euroopan unionia ja Israelia vastaan? Miksi juuri tässä sodassa suomalaisyrittäjät on pakotettava maksumiehiksi?

Lähteet: Yle (1, 2), Helsingin Sanomat

Hallitus Kolumnit Konkurssi Koronarajoitukset Kotimaa Oligarkia Poliittiset viholliset Politiikka Sanna Marin Sota Talous Talouspakotteet Ukraina Ukrainan juutalaisyhteisö Ulkomaat Väestönvaihto Venäjä Venäjän juutalaisyhteisö Yhteiskunta Yrittäjyys

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jörgen Hainz

  Vastaa

  Suomen ja muun EU:n kansalaisilla ei ole aavistustakaan siitä mitä tuleman pitää. Olemme autuaan tietämättömiä ja sohvalla torkkupeiton alla löhötessämme, typerille viihdeohjelmille nauraessamme. Harva tietää miltä oikea kurjuus tuntuu. Tämän takia Sanna Marin hallitus valmistelee rokote passeja ja uusia poliisilakeja. On tarkoitus valvoa kansalaisten jokaista liikettä, maksua, viesti ja ‑puhelinliikennettä jotta militarisoitu poliisi voi ottaa köyhältä ja vihaiselta luulot pois.
  Kun menetät kaiken ja tilalle tulee köyhyys ja kurjuus, ei jää jäljelle kuin viha. Tämä viha yritetään nyt kanavoida kohti Venäjää syyttäen Putinia kaikesta. Oi siinä on loistava maaperä sotaan halukkaalle. 

  Tosiasiassa tämä kurjuus on jo meillä taustalla olemassa sen vuoksi että olemme korviamme myöten veloissa. Elämme velaksi ja velka realisoituu hyvin pian. Yhteiskunnat ovat jo kaaoksessa meidän sitä tiedostamatta. Mutta nyt on loistava tilaisuus laittaa kaikki ryssien piikkiin. Ei venäjä piittas pakotteista koska he ovat jo korvanneet suuremman osan venäjän kaupasta myyden Kiinalle osuutemme kaasusta ja öljystä.

  Tähän nyt sitten lisäksi edessämme häämöttävä sota. En halua valehdella, sota tulee 110% varmasti. Elämme nyt siinä luulossa että Venäjä ottaa ainoastaan ja vaan turpaan Ukrainassa ku urheat kansalaiset siellä torjuvat venäjän. Eivät he siellä ensimmäisessä aallossa torjuneet kuin käytöstä poistettua romua jota Venäjä syöttää ukrainalle. Rajan yli lähetettiin romua ja puikoissa ei toivottua sakkia jotka on vapautettu vankilasta ja muuta roskasakkia. Varsinainen armeija vyöryy eteenpäin kaikenaikaa.
  Suomi on nyt itsevarma ja nauraa ryssälle koska netti on tulvillaan tarinoita urheista rajavartijoista käärmesaarella ja ghost of kyiv joka urheasti on tiputtanut venäjän ilmavoimien koneita. Molemmat tarinat on satuja. Venäjä on kokenut menetyksiä, koska yhtään sotaa ei käydä ilman tappioita. Kuten jo sanoin, pisaroita Itämeressä.

  Suomi pyrkii nyt vimmattua vauhtia NATO:n jäseneksi. Tämä tekee meistä kohteen Venäjän sotavoimille. Heillä on aseita jotka tekevät meistä selvää ilman että venäjä ottaa askeltakaan meidän suuntaamme. Olkaa huolissanne ja pelätkää typerää hallitustamme. He tuovat tuhon meille.

  • Pankkiireiden bisnekset on pelastettava

   Vastaa

   Sota Ukrainassa vaikuttaa järjettömältä, kunnes miettii, kuka tästä hyötyy. Kenen etu on klikkeihin hajautunut Eurooppa ja kuplissa elävä kansa? 

   Kun valkoiset kansat kinastelevat ja jopa tappavat toisiaan, pankkiirit tienaavat, ja sodan molemmilla puolilla takapirut ohjaavat tapahtumia. Jälleen kerran valkoiset kansat ollaan saatu yllytettyä taistelemaan toisiaan vastaan ja voitot keräävät, niin ketkä taas? 

   ”Now, everyone will know that being enemy with America can be dangerous but to be a friend is fatal”

   Hmm. Pahin painajainenhan olisi jos Venäjä tulisi ja mitätöisi suomineidon ja kaikki nämä suomineidolle sysätyt ulkomaiset velat. Koko kauheuden kruunaisi pelko siitä että ryssät veisi kaikki nämä tänne haalitut kehitysmaiden murjaanit mennessään.

 • TT

  Vastaa

  Sota on jatkoa koronavedätykselle. Mediakampanja, sensuurit, kiihtyvä inflaatio, toimituskatkokset ja poikkeustilat iskevät jopa koronaa kovemmin pieniin kansalaisiin. Mutta mitään ei näistä vedätyksistä opita. Nekin harvat suomalaiset, jotka epäilivät koronakampanjoiden järkevyyttä, ovat nyt täysin rinnoin mukana pelon ja sotahuuman lietsonnassa yhdessä johtavien länsiglobalistien kanssa. Klaus Schwab kiittää ja Suuri Nollaus etenee. Ihmiset ovat tunteellisia hölmöjä, joita on äärettömän helppo vedättää dramaattisen kuvaston avulla.

  • Nimetön

   Vastaa

   Lopeta ninitelly,tsuhna ja tämän minun viestin julkaiskaa

  • rellinen

   Vastaa

   Venäjältä toveriapua lännen koronapiikittäjätovereille. Sinne hukkuu ukrainan uutistulvaan koronasuhmurointi ja esille puskevat haittavaikutukset. Näin marinit ja muut livahtavat korruptiokoronarikoksistaan kuin koira veräjästä. Ukrainan sodan melske peittää alleen terveystyrannian kautta kommunistista diktatuuria rakentavien lierojen puuhat ja kätkee sylttytehtaan, sen alun ja juuren.

 • Sitä saa mitä tilaa

  Vastaa

  Suomalaisia tähtihetkiä… Ja lisää on luvassa, jahka nato-jäsenyys virallistetaan.
  Siitä johtuen luonnonlakien mukaisesti kelvoton aines tulee karsiutumaan pois. Ja hyvä niin. Suomessa kun ei näytä enää asuvan suomalaisia, ainoastaan typeriä vouhottajia.
  Noh, pidothan paranee, kun väki vähenee.

 • Pultti

  Vastaa

  Nyt pitää tukea Ukrainaa ja Veijo B:tä ynnä muuta kulttuuriväkeä eli kavereita. Kaarnalaivoilla Suomi nousuun. Afrikkaa on tuettava myös ja vielä parempi idea on tuoda Afrikka tänne.

 • juha II

  Vastaa

  Tämä sota kuuluu ohjelmaan, josta on vastannut tähän asti korona hoax, ”ilmastonmuutos, ”the Great Reset” WEF, Yhdysvaltain demokratuuri-kommunistit (hyökkäävät nyt ”kotimaisten terroristien kimppuun), EU, Geoge Soros ja YK ”Agenda 2030”!

 • Nimetön

  Vastaa
  • A. Hoegman

   Vastaa

   Putin ei ole juutalainen. Putin luovutettiin biologisten vanhempiensa adoptoitavaksi. Hänen väitetty ”äitinsä” Marja Shelomova ei ole hänen biologinen äitinsä. Kun Putinin adoptioveljet Albert ja Viktor kuolivat toisessa maailmansodassa ja kun marja ja Vladimir S. jäivät lapsettomiksi, Marja Shelomovan oli helppo hyväksyä V. Putin: https://belsat.eu/ru/news/vladimir-i-viktor-putiny-tajny-biografii-i-psihologii/

   • Plääh

    Vastaa

    Onko tämä vain venäläisten meriselitys eli valeuutinen? Erkonkin juutalaisuutta piiloteltiin ja Leninin

   • Plääh

    Vastaa

    Onko tämä vain venäläisten meriselitys eli valeuutinen? Erkonkin juutalaisuutta piiloteltiin ja Leninin

 • Nationalisti

  Vastaa

  Valtaosa kansasta eli jo valmiiksi aikamoisessa massahysteriassa, nyt sitä hysteriaa on erittäin helppo pahentaa, kun kansa menee täysin valtamedian paimennuksessa.
  Nyt kannattaisi miettiä mitkä tahot tästä kaikesta hyötyy…
  Kansaa on aivopesty Nato-myönteiseksi valehtelevan valtamedian toimesta useiden vuosien ajan, nyt se lobbaus vain kiihtyy, koska tässä pelataan kaikin tavoin sionistien pussiin.
  Monet suomalaiset ovat yllättäen alkaneet kommentoimaan päivän politiikkaa ja ottamaan kärkkäästi kantaa asioihin, vaikka suurimmalla osalla politiikan seuraaminen on aiemmin ollut vähäistä tai jopa olematonta.
  Tässä piilee se ongelman ydin demokratiassa, kansa on niin retardia, etteivät ole ymmärtäneet politiikasta aiemmin yhtään mitään ja nyt yhtäkkiä ollaankin niin kaikesta kaiken tietävää, se ei koskaan johda mihinkään hyvään kansan näkökulmasta, varsinkin kun monen mielipide on ulkoapäin ohjattua.

  ”Pandemian” tuoma talouskriisi oli vasta aluillaan, mutta näiden pakotteiden ja inflaation tuoma suurempi kriisi iskee kotitalouksiin Ja yrityksiin hurjalla vauhdilla, suomalaiset eivät vielä edes tajua kuinka paljon se ostovoima tulee heikkenemään kaikkien hintojen noustessa.
  Sionistit kyllä nauraa matkalla pankkiin, kun kansa on muuttunut täysin aivottomiksi, naruista tanssitettavaksi laumaksi.

  Suomi suunnittelee jälleen kerran lisävelanottoa ja onhan sitä ollut jo vihjailua uuden EU-paketin sorvaamisestakin, Euroopan maiden talouksia runnellaan nyt oikein tarkoituksella erittäin kovalla kädellä.
  Suomalaiset ovat ihan itse mahdollistaneet tämän maan alasajon siten, että vaaleista toiseen ovat äänestäneet Suomelle erittäin vahingollisia päättäjiä valtaan, historiallisen nopeasti tämän maan asiat on saatu sotkettua.
  Kun meillä toimii kansanedustajina sen tason ihmisiä, jotka antavat lausuntoja ”oma kansa ensin ajattelu on haitallista”, niin mitäs luulette, mihin tämä kaikki tulee vielä johtamaan?

 • rellinen

  Vastaa

  Propagandistinen sotaoperaatiohan tämä, kahden venäjän tiedustelupalvelun kontrolloiman maan välillä on. Samalla saadaan painettua fsb:n kanssa läheistä yhteistyötä tekevän läntistä maailmaa hallitsevan sosialistisen internationaalin suorittama koronarokoterosvous haittavaikutuksineen historian hämärään. Hukutettua ukrainan sotajuttujen uutistulvaan. Neuvostotiedustelun perillisen venäjän ja läntisten suvakkikätyreidensä(koronarosvojen)(terveystyrannien) välistä jälkijotostahan tässä peitellään, kuten on peitelty viimeiset kymmenen vuotta.
  Mitä suurempi punikkien(kgb-mafian) suorittama kupru ja mitä enemmän se raivostuttaa tai vahingoittaa läntisiä maita ja kansoja, sitä suuremmalla todennäköisyydellä ryssän pommikoneet lentävät loukkaamaan länkkäreiden ilmatiloja, sitä suuremmin otsikoin tuhosuvakkiagendaa levittävä media niistä uutisoi ja sitä useampi kgb-oppien mukaisesti länttä tuhoava suvakkipolitrukki ilmoittautuu ”venäjän vastustajien” joukkoon.
  Elämme äärimmäisen valheen, äärimmäisten varkaiden ja äärettömän suuren, neuvostoliiton syntymisestä siinneen petoksen ja huijauksen aikaa. Aikaa jossa tsaari laittaa omat rottansa räkyttämään itselleen, sitä varten suorittamista rikoksistaan, avoimesti itsensä rikolliseksi esitellen, peitelläkseen tuhatkertaisesti hirvittävämpää rikosta ja totuutta. Tekeytyäkseen tuhatkertaisesti todellista mahtiaan heikommaksi, mahtiaan ja häikäilemättömyyttään esittelemällä.
  Valitettavasti tämä teatteri uppoaa ihmisiin, kuten kommenteistakin näkee.
  Vaikka totuus roikkuu silmien edessä. Miksi länsimaiden asettamat pakotteet eivät pure venäjän johtoon mutta vahingoittavat suomen ja viron talouselämää? No, siksi koska kyseiset pakotteet ovat osa venäjän tiedustelupalvelun suomea ja viroa vastaan harjoittamaa taloussotaa. Yksinkertaiseen kysymykseen yksinkertainen ja oikea vastaus.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Ei ole itsenäisyydellä, puolueettomuudella ja suomalaisuudella mitään arvoa.Eikä taloudella. EUrokommunismi ja alennustila. Nyt saatiin afrikkalaisten ja aasialaisten veljeskansojen lisäksi ukrainalaiset.

 • Penan anis

  Vastaa

  @rellinen – oon tätä epäilly jo pitkään että asia olis noin kun kirjoitat… ja tämä oli ensimmäinen kerta että nään jonkun muun ajattelevan näin… voiko tuo oikeesti olla totta? eli periaatteessa lyhyesti että itä ja länsi eliitti pelaa samaan pussiin?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi