Australialaismies rakastui juutalaisnaiseen – Israelin valtio kidnappasi tämän lunnaita vastaan

Israelin laki mahdollistaa maastapoistumiskiellon asettamisen, kun on kyse raha-asioista.

Sionismi

päivitetty

barbed wire, jerusalem, holy land

Juutalaisnaisen kanssa naimisiin mennyt australialaismies on ollut vuodesta 2013 lähtien panttivankina Israelissa. Syy tähän on se, että hän meni naimisiin juutalaisnaisen kanssa, teki kaksi lasta ja erosi. Rakkaustarina tapahtui Australiassa, mutta eron jälkeen ex-vaimo muutti Israeliin.

Mies meni perässä seuraavana vuonna ollakseen lastensa lähellä. Entinen vaimo haki pian maastapoistumiskieltoa lastensa isälle. Hän sai sen, sillä Israelin laki mahdollistaa maastapoistumiskiellon asettamisen, kun on kyse raha-asioista.

Miehen pitäisi maksaa molemmille lapsilleen 1400 euroa kuukaudessa elatusmaksuja, kunnes nämä täyttävät 18 vuotta. Hän ei saa poistua maasta ennen kuin koko satojen tuhansien euroinen summa on maksettu. Poistumiskiellon takarajaksi on asetettu vuosi 9999.

Lain mukaan sisälläkään ei ole väliä, että isän kuukausipalkka olisi pienempi kuin kuukausittain perittävä elatusmaksu. Loppu jäädään velkaa ja maasta ei voi poistua ennen kuin kaikki on maksettu.

Israelissa on satoja ulkomaalaisia samasta syystä maahan jäämään pakotettuja. Jopa Yhdysvaltain ulkoministeriö varoittaa juutalaisten kanssa lisääntyneitä ulkomaalaisia matkustamasta Israeliin maan laista löytyvien kidnappaamista puoltavien pykälien vuoksi.

Lähde: Iltalehti

Israel Juutalaiset Politiikka Rotu Sionismi Taloudellinen riisto Talous Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Näyttää siltä, että miehen pitää maksaa kummallekin lapselle 1400 euroa kuuss eli 2800 euroa yhteensä joka kuukausi. Jos hän ei siihen pysty, hän jää velkaa ja ei saa poistua maasta ennenkuin velka on maksettu. Siis maksaa pitää velkaa, vaikka lapset olisivat ehtineet täyttää 18 vuotta.

  Kannattaa pitää housut jalassa, kun on tekemisissä israeliin muuttoa suunnittelevan naisen kanssa.

 • Eikka

  Vastaa

  Tiesittekö ettei Israel ole allekirjoittanut YK: n ihmisoikeuksien julistusta, niin kuin monet muut valtiot ? Sattumaako ? Ei todellakaan, se mahdollistaa jutussa kuvatun epäinhimillisen ja julman kohtelun ihmisiä kohtaan, langettamalla heille kohtuuttomia tuomioita ja vangitsemalla heidät maan sisälle loppuelämän ajaksi.

  Mitä tekevät ihmisoikeusjärjestöt ? Eivät mitään, horisevat vain holokaustista ja nuolevat Israelilaisten ahteria pitkään ja hartaasti, tekivät he sitten mitä tahansa.

 • pää määrää

  Vastaa

  Jos globalismia aiotaan harrastaa globaalisti pitäisi luoda tyydyttävä globalistinen perustuslaki.

 • TT

  Vastaa

  Nykyään homma on tehty käteväksi eikä tarvitse lähteä pois kotimaastaan ja rahoitat silti ”heimoa”, erityisesti bankster-eliittiä tai kaiken maailman holokaustiselviytyjiä. Maapallolta on jäänyt loislääkkeet nauttimatta.

 • Nimetön

  Vastaa

  Uskokoon ken haluaa. Eiköhän Australian valtiolla ole jotain sanomista kansalaisensa ”kidnappaukseen”.

  Toisaalta Suomi ei kansalaisistaan välitä ja anna tarvittavaa konsuliapua kuin kaapuakoille.

  Tiedä häntä.

 • Bella

  Vastaa

  Ihan oikein – Suomen pitäisi tehdä sama. Näin taataan lapsille oikeus elämään ilman köyhyysrajalla elämistä. Suomessakin on lapsiköyhyys lisääntynyt 22 % viidessä vuodessa: lapsista oli köyhiä 150 000 vuonna 2017, kun taas vuonna 2012 123 000. 

  Esimerkiksi vuonna 2014 Kelan Perintäkeskuksella oli perinnässä elatusapuvelkoja 53 000 kappaletta. Elatusvelallisia on suunnilleen sama määrä, mutta yhdellä velallisella voi olla perinnässä useita velkoja. Elatusapuvelat työllistävät Perintäkeskusta toiseksi eniten.

  Eli eka vastuu, sitten vasta housut jalasta. Tämä on aika monelta nyky”mieheltä” hukassa.

 • juha II

  Vastaa

  Valkoiset ovat loppumattoman tyhmiä kristillisyydessään tunkemalla itsensä mainittuun maahan. Edes ehkä tuhannes valkoinen kristitty (miehet) älyävät niin kin paljon, etteivät vedä koko ”vääräuskoisuuttaan” esim. Afganistaniin. Erittäin tyhmät goyimit sen sijaan änkeävät juutalaisvaltioon tuntemaan jotain (Herra yksin tietää) yhteyttä juutalaisuuteen omassa kärsimys uskossaan, jonka keskeisenä hengellisenä sisältönä on, että ”pataan tulee satoi tai paistoi”. Ja, jos uskallat pyhää kansaa kummastella on se sitten siinä. Senhän jo tietävät kaikki, että kivi juutalaisen kengässä tietää korkeita korvaussummia syystä, että syy siihenkin on ”valkoinenylivalta”!
  Ja, jos goyimin kengässä on bolgeri. Silloin turvat tukkoon, sillä siitä sadattelu on myös korvattava…

 • lito

  Vastaa

  ne luulee etta goyimeilla on yhta suuret tulot kuin normaali juutalaisella

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  barbed wire, jerusalem, holy land