”Rasismia” vastustavat juutalaisjärjestöt täysin hiljaa Waukeshan rasistisesta joukkomurhasta

Sionistisen median ohella myös juutalaiset kansalaisjärjestöt ovat pyrkineet lakaisemaan terrori-iskun maton alle.

Sionismi

Darrell E. Brooks.

Yleensä äärimmäisen äänekkäät ”antirasistiset” juutalaisjärjestöt ovat pysyneet visusti vaiti Wisconsinin Waukeshan rasistisesta joukkomurhasta, jossa musta pedofiili Darrell E. Brooks ajoi jouluparaatiin osallistuneiden valkoisten päälle katumaasturilla. Monet mustan tappajan uhreista olivat pieniä lapsia.

Brooks murhasi välittömästi viisi ihmistä ja vahingoitti kymmeniä. Myöhemmin myös kuudes uhri kuoli sairaalassa vammoihinsa.

Black Live Matter ‑liikettä kannattava Brooks on kutsunut itseään toistuvasti ”terroristiksi” sekä kannustanut mustia rotuveljiään murhaamaan ja orjuuttamaan valkoisia. Tästä huolimatta valtamedia ja PolPo (poliittinen poliisi) väittävät, ettei kyse ole terrorismista. Lisäksi media on valehdellut, ettei motiivia valkoisiin kohdistuneelle joukkomurhalle ole löydetty.

Sosiaalinen media on täyttynyt katumaasturimeemeistä.

Oliko murhaaja katumaasturi?

Kansainvälinen valtamedia juutalaisomisteista Helsingin Sanomia myöten on myös keksinyt Brooksille kummallisen kiertoilmaisun. Sen sijaan, että mustan murhaajan nimi ja kasvokuva julkaistaisiin, mediat ovat kirjoittaneet sen sijaan usein vain ”katumaasturista”, joka ”ajoi ihmisjoukkoon”.

Sionistisen median mukaan murhaaja ei siis olekaan musta rasisti vaan ”katumaasturi”. Median tökerö toiminta on kirvoittanut suuren määrän sarkastista huumoria maailmalla. Verkkoon on ilmestynyt sarjakuvia ja kuvamanipulaatioita katumaasturista, joka vastaa oikeudessa murhasyytteisiin.

Sionistisen median ohella myös juutalaiset kansalaisjärjestöt ovat pyrkineet lakaisemaan terrori-iskun maton alle. Esimerkiksi Kyle Rittenhousen syytteiden kaatumista äänekkäästi vastustanut juutalaisjärjestö Anti-Defamation League on ollut täysin hiljaa Brooksin motiiveista.

Kun oikeus linjasi Rittenhousen puolustaneen itseään laillisin menetelmin esimerkiksi väkivaltaista juutalaispedofiili Joseph Rosenbaumia vastaan, Anti-Defamation League kirjoitti tuomitsevaan sävyyn: ”Äärioikeisto hurraa ennalta arvattavasti oikeuden Rittenhouse-päätökselle – – äärioikeisto on ylistänyt päätöstä, haukkunut rajusti ’antifaa’ ja vasemmistoa sekä kiihottunut aseväkivaltaan liittyvästä ennakkotapauksesta.”

Kuvakaappaukset: Twitter.

Juutalaiset nauravat Brooksin uhreille

Rittenhousen ei epäilty ampuneen ketään näiden rodullisen taustan perusteella vaan hänen todettiin oikeudessa puolustautuneen väkivaltaisia hyökkääjiä vastaan. Tästä huolimatta juutalaisyhteisö pitää Rittenhousea suurempana rikollisena kuin mustaa Brooksia, joka tahallisesti murhasi kuusi ja vahingoitti kymmeniä valkoisia.

Myös yksittäiset juutalaisaktivistit ovat pyrkineet puolustelemaan Brooksia ja mustamaalaamaan tämän uhreja. 

Kuten uutisoimme aiemmin, demokraattipuolue joutui jopa erottamaan juutalaisen Mary Lemanskin luottamustehtävistään tämän naurettua Brooksin uhreille julkisesti. Sosiaalisessa mediassa monet juutalaiset yksityishenkilöt ovat jatkaneet uhrien solvaamista.

Lähde: Anti-Defamation League

Anti-Defamation League Darrell E. Brooks Helsingin Sanomat Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalaisjärjestöt Kyle Rittenhouse Mediakritiikki Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Rotu Sionismi Ulkomaat Väestönvaihto Valkoinen rotu Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Valtamedia Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhdysvaltojen mustat Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Kasvonpiirteistä päätellen tuo kaveri ei ole edes neekeri, vaan joku sekasikiö, joka on keksinyt tavan hankkia itselleen rodullinen identiteetti osallistumalla kommunistien ja juutalaisten lietsomaan rotusotaan. Aidot neekerit halveksuvat tuollaista sekopäätä. Valtamedia kuitenkin luo sellaisen vaikutelman, että mustat ovat armottoman typeriä ja heti halukkaita ryhtymään rotusotaan median toivomalla tavalla. Osa tietysti onkin. Valkoisilla on riesanaan omien joukkojen ’anti-white’-petturit.

 • EV

  Vastaa

  Juutalaiset ovat AINA itse olleet juutalaisvihan luojia, eikä perinne tästä ole mihinkään muuttunut, näköjään vain vahvistunut. Valitettavasti monilla näistäkin kommentoivista sadisteista omaa saman ihonsävyn, kuin meillä, niin liian moni typerys kuvittelee näiden edustavan ”valkoista” eurooppalaistaustaista väestöä ja täten nämä kieroilijat voivat käyttää valkoisen syyllisyyden pönkittämiseen vaaleaa ihonsävyään hyväksi puhumalla ”meistä” valkoisista. Katsokaa noiden kommentteja… ovat jo täysin avoimesti ylimielisen röyhkeästi vihamielisiä valkoisia kohtaan, täällä päin tuo koettaisiin kiihottamisena kansanryhmää vastaan, mutta juutalaisilla on se kaikista tehokkain suojaväri, joten jopa tämän päivän Suomessa tuo tuskin enää menisi oikeuteen. 

  Kyllä sitä hämmästyisi, jos joskus näkisi yhdenkään juutalaisen olevan vilpittömästi valkoisten puolella tai edes olevan kieroilematta totuuden puolella. Miten joku kansakunta voi olla noinkin pahantahtoinen kaikkia muita kohtaan vuosiTUHANSIENKIN jälkeen?

  En usko, että nämä samaiset ”liberaalit” juutalaiset surivat kyyneltäkään esim. Floydille tai yhdellekään muulle mustalle, jonka takia tuolla on mellakoitu, se vain sattui sopimaan täydellisesti narratiiviin: hajota ja hallitse. Tämän kaiken taustalla mukamas on pyrkimys rasismin kitkemiseen… rasismia ja rotukiistoja (+tähän lisäksi vielä tappelut sukupuolista ja seksuaalisuuksista) on nyt tuolla mantereella enemmän, kuin koskaan ennen ja se tässä on ollut tavoitteena koko ajan. Valkoinen rotu halutaan tuhota ja pioneerit tähän ihmisvastaiseen ja karmivaan operaatioon moni meistä varmasti tunnistaa ihan nimiltä ja naamoiltakin. Amerikan orja-ajoilta ei ole enää ketään elossa, eikä sen ajan rikoksista ihmisyyttä vastaan voi tuomita enää ketään. Lueskelin tuossa useita artikkeleita juutalaismedioista (mm. Times of Israel), missä he pyrkivät vesittämään juutalaisten osuutta orjakauppaan ja ‑omistukseen vaikka heillä oli keskeinen asema siinäkin. Mutta valkoinen paha se on syy kaikkeen… milloinkohan ihmiset heräävät?

  • J.K.

   Vastaa

   Siis aina ”jossain maanpaossa elävät” juutalaisnomadit, mitkä nyt miehittävät ja laajentavat Israelia ovat näitä ns. hiekkoja, ketkä ovat saudiarabialaisten serkkuja geneettisestikin. En tarkoita näillä ketään kibbutseilla notkuvia jutkunistejä tai jenkeissä ja muualla nykyään eläviä jutkuja, ketkä ovat shokissa hakaristista vain siksi koska sellainen on olemassa.

   Juutalaiset aloittivat Uuden Maailmanjärjestyksen luonnin jo kun Saksa hävisi sodan. Kaikki tietävät, että Nürnbergin oikeudenkäynti oli maailman ensimmäinen tositeevee oikeudenkäynti, millä saivat aikaan myöhemmin sionistisen maailmankuvan määrittelemän pankkitoiminnan etc. jälkeensä.

   Silloin Englanti sekä Yhdysvallat ja heidän hallituksissaan istuvat sionisti-juutalaiset päättivät, että on hyvä yhdistyä ja tappaa heimoveljiään, mitä esim. Saksa kuljetutti laivoilla Madagascarille. Holokaustista tuli Trade Mark, mitä alettiin opettaa kouluissa jo ensimmäisellä luokalla ja se jatkuu ja jatkuu.

   Kyllä kansa on herännyt, mutta on hankalampi juttu sitten uutisoida tai kommentoida aiheesta, koska sionistiseen rakenteeseen kuuluva lehdistö ja pankkiiritoiminta voisivat tehdä hallaa ”suvereenille” valtiolle ainakin Euroopan Unionin alueella.

   Toivottavasti Kiinan toimet alkavat näkyä omistussuhteissa enemmän, koska sitten ei sionistit pysty enempää muuttamaan maailmaa esim. Hollywoodin avulla.

   En tietenkään oikeasti halua Kiinan vaikutusvallan ulottuvan liittovaltion alueelle, mutta siltä se alkaa vaikuttamaan. Eurooppa sattuu olemaan täysin hampaaton puolustusasioissa, mikä onkin vaikeaa, koska pankkijärjestelmä pisteyttää ”suvereeneja” valtioita.

   ~ JD ~

 • B.O.B.

  Vastaa

  https://en.wikipedia.org/wiki/Burnt_offering_(Judaism)

  Peruskauraahan tämä on. Kristuksen juhlassa kuolee kuusi valkoista. Toivottavasti media jossakin vaiheessa näyttävät murhaajan kuvan ja kertovat tämän olleen mm. pedofiiliraiskaaja ja valkoisten ynnä poliisien murhaamisesta taidetta ja mielipidettä tekevä tapaus. Epäilen kyllä että asia on median taholta taputeltu jo. Eli seuraavaa terrori-iskua kohti, joka taatusti nähdään vielä ennen joulua. Ja tätä keissiä ei enää kukaan 2022 muista tuomiota julkaistaessa pienessä uutisessa sanomalehden nurkassa.

 • Plääh

  Vastaa

  ADL perustettiin 1913 Leon Frankin puolustamiseksi. Kuten Rittenhousen ampuma mies, Leon Frank oli alaikäisten ahdstelija. Hän oli lisäksi myös murhaaja. Samalla alkoi lukuisten mafiosojen puolustaminen järjestön taholta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi